Dodaj do ulubionych

Chcialem sie dowiedziec . . . Pomóżcie

IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 25.06.04, 15:31
Chcialem sie dowiedziec czy jest jakas firma oprocz sis ktora zaklada nternet
radiowy. jestem z gorzyc . bardzo potrzebuje internetu. bardzo prosze o pomoc
z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: no kurde Re: Chcialem sie dowiedziec . . . Pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 17:29
      ta sama firma od której dzierzawisz lacze, cycu
      • Gość: **************** Chcialem sie dowiedziec . . . Pomóżcie IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 27.06.04, 16:50
        no wiem ale ja mieszkam w czesci wiejskiej i tam nie ma takiej mozliwosci
        • Gość: no kurde Re: Chcialem sie dowiedziec . . . Pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 19:57
          to z jakiej głębokiej wioski jesteś, bo firma z Gorzyc tez daje neta przez
          radiówkę, ale Tobie to nie grozi skoro miszkasz na tak głębokiej wsi
          • Gość: **************** Chcialem sie dowiedziec . . . Pomóżcie IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 28.06.04, 08:14
            Już próbowałem ale drzewa zaslaniaja i nic z tego. może mi doradzicie zeby w
            jakis inny sposób sobie zalozyc lub radiowy tez
            • Gość: no kurde Re: Chcialem sie dowiedziec . . . Pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 18:23
              wytnij drzewa, lub wywal antene powyżej drzew
    • Gość: mmm Re: Chcialem sie dowiedziec . . . Pomóżcie IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.04, 01:33
      ul Wyspiańskiego 12, firma nie pamiętam jak sie nazywa coś tam "Soft" mieści
      się w budynku tym co Urząd Skarbowy, pierwsza klatka od ulicy na parterze, też
      robia radiowe... tam gdzie radio Leliwa ma siedzibę
    • Gość: guest Re: Chcialem sie dowiedziec . . . Pomóżcie IP: *.sandomierz.pilicka.pl 29.06.04, 14:15
      To zależy gdzie mieszkasz.Ja korzystam z pilickiej mam 3.5 GHz sygnał od 30 do
      50 kb/s transfer.Nadajnik jest na hucie szkła w Sandomierzu.szczegóły
      www.pilicka.com.pl.Zasięg nadajnika max do 7 km
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka