Gość: **************** IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 25.06.04, 15:31 Chcialem sie dowiedziec czy jest jakas firma oprocz sis ktora zaklada nternet radiowy. jestem z gorzyc . bardzo potrzebuje internetu. bardzo prosze o pomoc z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: no kurde Re: Chcialem sie dowiedziec . . . Pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 17:29 ta sama firma od której dzierzawisz lacze, cycu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **************** Chcialem sie dowiedziec . . . Pomóżcie IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 27.06.04, 16:50 no wiem ale ja mieszkam w czesci wiejskiej i tam nie ma takiej mozliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no kurde Re: Chcialem sie dowiedziec . . . Pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 19:57 to z jakiej głębokiej wioski jesteś, bo firma z Gorzyc tez daje neta przez radiówkę, ale Tobie to nie grozi skoro miszkasz na tak głębokiej wsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **************** Chcialem sie dowiedziec . . . Pomóżcie IP: *.gskgonet.com.pl / 217.96.23.* 28.06.04, 08:14 Już próbowałem ale drzewa zaslaniaja i nic z tego. może mi doradzicie zeby w jakis inny sposób sobie zalozyc lub radiowy tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no kurde Re: Chcialem sie dowiedziec . . . Pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 18:23 wytnij drzewa, lub wywal antene powyżej drzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Chcialem sie dowiedziec . . . Pomóżcie IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.04, 01:33 ul Wyspiańskiego 12, firma nie pamiętam jak sie nazywa coś tam "Soft" mieści się w budynku tym co Urząd Skarbowy, pierwsza klatka od ulicy na parterze, też robia radiowe... tam gdzie radio Leliwa ma siedzibę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Chcialem sie dowiedziec . . . Pomóżcie IP: *.sandomierz.pilicka.pl 29.06.04, 14:15 To zależy gdzie mieszkasz.Ja korzystam z pilickiej mam 3.5 GHz sygnał od 30 do 50 kb/s transfer.Nadajnik jest na hucie szkła w Sandomierzu.szczegóły www.pilicka.com.pl.Zasięg nadajnika max do 7 km Odpowiedz Link Zgłoś