Dodaj do ulubionych

PALMA na Wisłostradzie

IP: *.82.169.66.pool.invitel.hu 16.07.12, 11:15
Jestem na wczasach za granicą, przeglądam internet i nie wiem czy wierzyć czy nie w tą PALMĘ stojącą na środku Wisłostrady. Czy ta palma faktycznie tam stoi, czy już blokuje się ruch ruch na drodze bo wszyscy chcą sobie zrobić przy niej zdjęcia? Czy naprawdę komuś palma odbiła, czy to tylko jakieś żarty, co ta palma ma promować trochę piachu i trzciny nad wodą, gdzie jedyną budowlą jest szalet TOi-TOi. Ludzie może najpierw niech tam coś powstanie? Podobno ufundował ją tajemniczy sponsor. czy nie jest to odpowiedź środowiska nauczycielskiego na likwidację szkół przez władzę?
Obserwuj wątek
    • Gość: dyr. zoo Re: PALMA na Wisłostradzie IP: *.ip.netia.com.pl 16.07.12, 11:21
      podobno szukają jakiejś małpy teraz na tą palmę ... żeby sobie siedziała i kierowała ruchem wjazdowym
      • Gość: do zoo kochani... Re: PALMA na Wisłostradzie IP: *.flash-net.pl 16.07.12, 11:54
        Małpa jest już od dawna, tylko mu palmy brakowało!
    • palacz67 Re: PALMA na Wisłostradzie 16.07.12, 11:40
      www.radio.rzeszow.pl/powiat-tarnobrzeski/item/19424-w-tarnobrzegu-uros%C5%82a-palma
      Widziałam, trochę chuda:-)
      • Gość: ep Re: PALMA na Wisłostradzie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.07.12, 11:47
        a wiec jednak palma takiemu jednemu odbila ... co sie odwlecze to nie uciecze jak sie okazuje. Kurcze ale ten Tarnobrzeg jest teraz trendy i w dodatku jaki pomyslowy i niepowtarzlny. Szkoda ze co niektórzy potrafią tylko zżynać a już o wlasnej inwencji moga tylko pomarzyc. Nooo ale od kogo ja wymagam.
        • Gość: w Re: PALMA na Wisłostradzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.12, 19:13
          ja bym wam wszystkim nasral na wycierzaczke i tyle ku... palma sie im nie podoba !a co wam sie podoba bezmozgi ??
          • Gość: a Re: PALMA na Wisłostradzie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.07.12, 06:17
            Napisz jeszcze raz ale tym razem po polsku.
    • Gość: mika Re: PALMA na Wisłostradzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.12, 11:36
      Obciach na całą Polskę, podobno w Teleekspresie się już śmiali z nowych trendów na Podkarpaciu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka