Dodaj do ulubionych

ale jazda !

IP: *.tktelekom.pl 22.07.12, 13:01
Mamy wakacje nie wszyscy wyjechali na kolonie , są tacy którzy się nie nudzą i na wesoło spędzają wspólnie czas. Macie jakieś fajne filmiki fotki to dajcie linki żeby obejrzeć. Ja wczoraj zrobiłem parę fotek i chcę się z wami podzielić i podaję wam linki:
zapodaj.net/91162ef8eb5a1.jpg.html
zapodaj.net/a4e5f49d7e665.jpg.html
zapodaj.net/f0f5df3cf741d.jpg.html
zapodaj.net/60d9582b0091f.jpg.html
zapodaj.net/e923043d7cbf3.jpg.html
Obserwuj wątek
    • Gość: dino Re: ale jazda ! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.07.12, 13:57
      No i fajnie. Zobaczyłem wiadukt, który lada chwila będzie oddany.
      • Gość: gość Re: ale jazda ! IP: 83.238.199.* 22.07.12, 20:07
        No bardzo fajnie że młody człowiek dostrzegł i zrobił coś fajnego i pragnął się tym podzielić.
        Widzę jednak, w niedalekiej przyszłości, nietęgie miny kierowców tirów przejeżdżających przez to rondo.
        • Gość: optymista Re: ale jazda ! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 22.07.12, 20:18
          Piątka dla pozytywnie zakręconego. A jednak się da coś dobrego zauważyć. Myślę ze pokażą się inni. Gratuluję.
    • Gość: gość Re: ale jazda ! IP: *.wegorzewo.mm.pl 22.07.12, 23:09
      Extra dla Ciebie młody człowieku. Oglądaj kolejno:
      www.youtube.com/watch?v=iVMjPs9g62U
      www.youtube.com/watch?v=Egi_zN4-4Y4&feature=relmfu
      www.youtube.com/watch?v=1FGM8xikvKU&feature=relmfu
      • Gość: foto-amator Re: ale jazda ! IP: *.tktelekom.pl 23.07.12, 21:01
        no "Juka1962" skasowałeś R-1 (radiową jedynkę ) reklamą i propagowaniem miasta Tarnobrzeg.
        Pokazałeś to co jest najpiękniejsze w naszym mieście , ja pokazałem parę fotek przypadkowo zrobionych i sprowokowałem innych forumowiczów. "Juka1962" pokazujesz swój filmik z pięknego miasta Inowrocław JW-1641 ul. Jacewska + Toruń ( jednostki stacjonarne rakiet byłego ZSRR). Inowrocław to 2-a lata pięknej młodości spędzonej na lotnisku i wspaniałym mieście a zwłaszcza ul. Dworcowa i Kanary (WSW). Oj pięknie było jechać ul. Toruńską obsadzoną po obu stronach CZEREŚNIĄ .W Latkowie tankowanie paliwa , a w Szadłowicach piękne dziewczyny i bomboskład 21baraków. "Juka1962" życzę Ci udanych dni w życiu i dużo wytrwałości w tym co robisz hej......
      • karrambello Re: ale jazda ! 24.07.12, 21:10
        Dobra robota!
        • Gość: znajoma Re: ale jazda ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.12, 21:34
          Sąsiad mi powiedział, że "jeżdżę jak Szurkowski" tylko nie ma mnie kto nagrać:-)Robię "wagę" na rowerze:-) Powiem szczerze, że boję się o bezpieczeństwo tych wyczynów na rowerze, mam przykre wspomnienia... Zdjęcia ładne, filmiki już dawno pochwaliłam i czekam na następne. Zamawiam, pozdrawiam:-) Dobranoc:-)
          • Gość: gość Re: ale jazda ! IP: *.wegorzewo.mm.pl 24.07.12, 22:50
            Dzięki za wszystkie dobre słowa.
            Jeżeli w sierpniu będzie słoneczna pogoda...
            Reszty domyślcie się :-) Spróbuję nie zawieść także w tym roku.
            • Gość: gość Re: ale jazda ! IP: *.wegorzewo.mm.pl 24.07.12, 22:57
              To także dla Was. Miasto wygląda w święta BAJKOWO.
              Szkoda że nie było śniegu. Ujęcia byłyby nieco inne, ciekawsze bo i klimat byłby wówczas inny.
              www.youtube.com/watch?v=2BHUAy6OaAI
    • e-ftalo Re: ale jazda ! 24.07.12, 23:52
      oj no ale jazda,to świat nie widział.Chłopaszek sobie jeździ na rowerku,niewinne wiejskie zabawy jak za dawnych czasów.Widowisko to niebywałe. Ale oczywiście cieszymy się że zaprezentowałeś swój pokaz na tym szacownym forum.Ale watpię by kogoś tutaj to ruszyło,bo tutaj to tylko brutalny dorosły świat,szara rzeczywistość
      A miasto jest oczywiście piękne,to potwierdzam,tak samo pięknie jak wszystkie miasta podkarpacia,bo tutaj mój dom,moje korzenie,moja tożsamość
      • Gość: znajoma Re: ale jazda ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 20:32
        Ładnie to ująłeś, E-falo. Wioski też są ładne:-) Pozdrawiam Was serdecznie, miłego wieczoru. Byłam na grzybach w brzozowym lesie, widziałam tylko dziady:-)
        • Gość: znajoma Re: ale jazda ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.12, 09:09
          Miałam na myśli ostatnie zdanie:-)
      • Gość: gość Re: ale jazda ! IP: 83.238.199.* 26.07.12, 08:15
        "oj no ale jazda,to świat nie widział.Chłopaszek sobie jeździ na rowerku,niewinne wiejskie zabawy jak za dawnych czasów.Widowisko to niebywałe."
        W tym tekście same uszczypliwości. Daruj sobie takie uwagi. Liczy się inicjatywa, chęć zrobienia czegoś i zwrócenia uwagi na coś innego niż narzekania, stękania, opluwania.
        Na szczęście w drugiej części poprawiłeś się.
        • e-ftalo Re: ale jazda ! 26.07.12, 10:23
          Po prostu mówię wprost że mnie to nie rusza,bo nie to forum.Po co mam udawać? Innych też nie rusza co robię,piszę i jakoś nie narzekam.
          • Gość: gość Re: ale jazda ! IP: *.tktelekom.pl 27.07.12, 14:22
            "e-ftalo" to taki >fizjolof< wiejski od narzekania równy Ferdynandowi Kiepskiemu buha ha........
            • Gość: gość Re: ale jazda ! IP: *.tktelekom.pl 02.08.12, 20:57
              witam ! dziś oglądałem fajną jazdę chcę pokazać wam fotki oto linki:
              zapodaj.net/ccca0339ff65a.jpg.html
              zapodaj.net/1dfaf7a5a4ca2.jpg.html
              zapodaj.net/fccca55c5ceb3.jpg.html
              zapodaj.net/4dd8f36590df5.jpg.html
              zapodaj.net/18d8d53060342.jpg.html
              zapodaj.net/2129f9fd03296.jpg.html
              zapodaj.net/5d1ca42963c86.jpg.html
              zapodaj.net/8e2d16e3bcf0d.jpg.html
              no widać że takie akrobacje to też zdarzają się często kontuzję, no no ryzyko !!!
              • e-ftalo Re: ale jazda ! 03.08.12, 04:43
                oj no nie da się pooglądać.Zdjęcia przed wrzuceniem trzeba było zmniejszyć i trochę skompresować,bo się to wczytuje kilka minut i jeszcze zawiesza komputer.
                Polecam serwis wstaw.org,działa dużo szybciej.
                A jeśli chodzi o te fotki,to pełen podziw.Akrobacje godne występu publicznego.Ciekawe ile czasu się ćwiczy takie coś ,no i ile upadków trzeba zaliczyć aby dojść do perfekcji. Niesamowite to.
                • Gość: foto-amator Re: ale jazda ! IP: *.tktelekom.pl 02.09.12, 22:03
                  dziś po południu widziałem fajną kolumnę skuterków , no ale was się uzbierało !!! FAJNA KOLUMNA BZYKACZY i proszę obejrzeć fotkę poniżej link:
                  zapodaj.net/8cbe0f591dd3a.jpg.html
                • Gość: buhaha Re: ale jazda ! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.09.12, 07:51
                  Drogi uczone e-ftalo zdjec sie nie kompresuje tylko zmienia im rozdzielczosc. Widocznie tylko fachofcom sie komputer zawiesza przy wczytywaniu tych zdjec ...
                  • Gość: ciekawy Re: ale jazda ! IP: *.tktelekom.pl 03.09.12, 23:21
                    a co to był za Heppening ? czy to tylko przejazd młodzieży pod koniec wakacji?
    • Gość: gość Re: ale jazda ! IP: *.wegorzewo.mm.pl 21.09.12, 17:30
      Film na dzisiejszy wieczór:
      www.youtube.com/my_videos_edit?ns=1&feature=vm&video_id=07nAZh2g8-A
      • Gość: znajoma Re: ale jazda ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.12, 17:44
        Nie da się odtworzyć pomimo zalogowania, ale i tak ślicznie dziękuję, miłego wieczoru, pa:-)
        • Gość: gość Re: ale jazda ! IP: *.wegorzewo.mm.pl 21.09.12, 18:00
          Pardon
          www.youtube.com/watch?v=07nAZh2g8-A
          • Gość: znajoma Re: ale jazda ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.12, 18:14
            Cudnie to zrobiłeś, jak pozwolisz, to Cię uściskam, albo bez pytania, ślicznie się kłaniam:-) Dziękuję, pa:-) Nie byłam tam nigdy,muszę się koniecznie wybrać. Pięknie promujesz miasto:-) Brawo:-)
            • Gość: gość Re: ale jazda ! IP: *.wegorzewo.mm.pl 21.09.12, 18:24
              :-)
              Następny film w przygotowaniu.
              • Gość: znajoma Re: ale jazda ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.12, 21:17
                Bardzo mnie to cieszy, dobranoc:-)
                • Gość: gbur Re: ale jazda ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.12, 22:13
                  Gość portalu: gość napisał(a):

> Pardon
                  > www.youtube.com/watch?v=07nAZh2g8-A

super klip @juka, szacun;
                  niestety, nasz jasniepan woli stawiac palmy na Wislostradzie i mysli, ze w ten sposob promuje miasto :D
                  ale o gustach podobno sie nie dyskutuje... nie wiem dlaczego;
                  skoro ktos ma jarmarczno-bukiecki gust, jak nasz jasniepan, to powinno sie mu to wytknac i zabronic robienia obory, a do promocji zatrudnic chocby takich jak @juka;

ps sorry za offa, ale poczulem wewnetrzny imperatyw, zeby sie uzewnetrznic :)
                  • Gość: gość Re: ale jazda ! IP: *.wegorzewo.mm.pl 22.09.12, 18:42
                    Jest mi bardzo przyjemnie że film zostaje tak ciepło odebrany :-)
                    Dzięki za wszystkie dobre słowa :-)
                    • Gość: znajoma Re: ale jazda ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.12, 18:53
                      Fajny podkład muzyczny dobrałeś, pozdrówka:-)
                      • Gość: polek Re: ale jazda ! IP: *.tktelekom.pl 22.09.12, 19:05
                        no to jest jazda proszę zobaczyć filmik :
                        regiomoto.pl/portal/aktualnosci/stunterzy-drifterzy-czy-zwykli-piraci-drogowi-film?destination=node%252F5366
                      • Gość: gość Re: ale jazda ! IP: *.wegorzewo.mm.pl 22.09.12, 19:25
                        "Fajny podkład muzyczny dobrałeś, pozdrówka:-)"
                        Wiesz, to się nazywa... ;-)
                        www.youtube.com/watch?v=W3LZsn3_znM
                        • Gość: znajoma Re: ale jazda ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.12, 19:36
                          Ja Cię wcale nie chwalę, ale Ty masz talent !
                          Mam pączusie od mamusi, chyba się na nie skusisz:-)
                          • Gość: gość Re: ale jazda ! IP: *.wegorzewo.mm.pl 22.09.12, 19:43
                            Zjadłbym i owszem ale żona zrobiła nadziewane rogaliki i sporo już zjadłem :-)
                            • Gość: znajoma Re: ale jazda ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.12, 19:47
                              Dobra, innym razem:-) Pęka mi głowa, idę na spacer, dobranoc:-)
                              • Gość: rowerzysta Re: ale jazda ! IP: *.tktelekom.pl 22.09.12, 21:56
                                a ja dziś bawiłem swoje oczy wyczynami i lotami tego modelu:
                                zapodaj.net/f554d8e23eec7.jpg.html
                                • Gość: gość Re: ale jazda ! IP: *.wegorzewo.mm.pl 22.09.12, 22:25
                                  A mnie marzy się coś takiego
                                  www.youtube.com/watch?v=aGjTxLTsIHU&feature=related
                                  • Gość: gbur Re: ale jazda ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.12, 00:06
                                    Gość portalu: polek napisał(a):

> no to jest jazda proszę zobaczyć filmik :
                                    > target="_blank"
                                    rel="nofollow">regiomoto.pl/portal/aktualnosci/stunterzy-drifterzy-czy-zwykli-piraci-drogowi-film?destination=node%252F5366

mam nadzieje, ze predzej czy pozniej odziedzicze ich nerki albo jakies inne wątpia :)

szkoda, ze uskuteczniaja to na ulicach, bo wolalbym te nerki w nienaruszonym stanie, ewentualnie lekko obtarte, a nie zmasakrowane przez samochod...
                                    ale licze na szczescie, tzn. ze ten "stunter" nikogo nie zabije na przejsciu, a jak zginie, to tylko lekko puknięty w glowe przez samochod;

hejterow prosze o czytanie ze zrozumieniem, bo ja tez mam pasje, ale nikomu przy tym nie szkodze :)
                                    • Gość: gbur Re: ale jazda ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.12, 00:08
                                      sorry, link sie skiepscil
                                      regiomoto.pl/portal/aktualnosci/stunterzy-drifterzy-czy-zwykli-piraci-drogowi-film?destination=node%252F5366
                                      • Gość: znajoma Re: ale jazda ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.12, 07:08
                                        Mój sąsiad "poszedł" na organy, młodziutka żona wyraziła zgodę.Ma śliczną córkę,podobna do tatusia. Dużo wypadków dzieje się z winy człowieka przez nieostrożność a potem najbliżsi cierpią...
                                  • Gość: znajoma Re: ale jazda ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.12, 07:13
                                    Mnie też się podoba, miłej niedzieli,ja jestem na "praktykach" w szpitalu:-)
                                  • kyl1k Re: ale jazda ! 27.09.12, 23:10
                                    Ale najpierw nauczyć się latać czym ś takim: www.google.pl/search?q=solo+pro+v2&hl=pl&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=RMBkUKTwI-re4QTO-4HoDQ&ved=0CCYQsAQ&biw=1400&bih=937

Powodzenia
                                    • Gość: pytanie Re: ale jazda ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 17:42
                                      Czy powinny to oglądać pierwszaki?
                                      Jurij Ziniewicz - Człowiek Rekord
    • Gość: gość Re: ale jazda ! IP: *.inowroclaw.mm.pl 05.12.12, 19:27
      Minęło lato. Za oknami zimno, ponuro, a na plaży ciała jak aksamit. Piękne dziewczyny, eleganckie kobiety, przystojne chłopaki (tylko pozazdrościć) i... marzenia!
      www.youtube.com/watch?v=-Iw7RFU2reY
      • Gość: znajoma Re: ale jazda ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.12, 20:23
        Cudnie to zrobiłeś. Bardzo Ci dziękuję za świetny film z wakacji. Nie byłam tam w tym roku nad wodą. Mam ukończony kurs z żeglarstwa a nawet dyplom za pierwsze miejsce w spływie kajakowym. Przepłynęłam kajakiem 10 km na jeziorze Niegocin, w parze z facetem, który się obijał, bo całą noc imprezował i musiałam robić za dwóch. Pozdrawiam cieplutko, życzę dużo zdrówka i fajnych prezentów od Świętego Mikołaja. Losowałam się z dzieciakami w szkole, dostałam zestaw pielęgnacyjny do ciała, idę go wypróbować, pa:-) Spisałeś się na 6, cześć:-)
        • Gość: zajoma Re: ale jazda ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.12, 20:57
          Bardzo mi się podoba ten podkład muzyczny, posłuchajmy w całości, dobranoc:-)
          www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=P4FCIAf8Sdk
          • Gość: gość Re: ale jazda ! IP: *.inowroclaw.mm.pl 05.12.12, 21:04
            :-)
            • Gość: znajoma Re: ale jazda ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.12, 21:13
              Wybierz sobie prezent z rana, dobranoc:-)
              www.youtube.com/watch?v=aLy0DVYuh0s

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka