Dodaj do ulubionych

Głośne motocykle oraz samochody w TBG

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.12, 00:46
Czy nasza policja nie posiada urządzeń do sprawdzanie poziomu hałasu z pojazdów.
Ostatniej nocy jeździł taki jegomość po TBG jakimś paździochem sprowadzonym z USA dosłownie po wszystkich ulicach miasta ( tzw. jazda bez celu). Dodam iż lubię motocykle ale taki narwaniec jeżdżący o 1 czy 2 w nocy tak i spowrotem to już przesada.
Obserwuj wątek
    • Gość: ktoś Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: 193.111.166.* 07.08.12, 08:50
      Ja go widziałem w niedzielę, z rejestracją RMI, po całym mieści się lansował.
      • Gość: ronin Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: *.tktelekom.pl 07.08.12, 09:09
        wsadź mu ziemniaka w rurę, a co to za motor ?
    • e-ftalo Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG 07.08.12, 11:22
      widać turysta i chcial pozwiedzać miasto nocą.
      Niektóre maszyny naprawdę okropnie ryczą,czasem koło mojego domu taki przejedzie. Tak się zastanawiam,ale chyba ci kierowcy dawno od tego ogłuchli,albo mają jakieś nauszniki.Ten hałas jest na pewno powyżej poziomu dopuszczalnego
      • Gość: ronin Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: *.tktelekom.pl 07.08.12, 11:32
        w kasku nie słuchać tego ryku, jeden z takich co ryczą to kiedyś jak tankował na CPN mówił
        • Gość: bmx Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.08.12, 18:01
          jabyś spał o 2 w nocy to byś nie słyszał !
    • Gość: mieszczuch Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.08.12, 14:10
      gość dalej lansuje się po ulicach tbg bez celu. Nie może chyba nic wyrwać :)

Ciekawe jest to, że policja nie SŁYSZY tego ryku!
      • Gość: Motocyklista Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.08.12, 17:25
        Maniakalnym hemoroidalnym niektórym mieszkańcom to nawet powietrze przeszkadza że jest za czyste........................Jak ja ci przeszkadza huk i ryk to sobie miasto zmień jeden z drugim ..........Co za ludzie tu mieszkają......... Masakra
        • Gość: xyz Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.08.12, 19:55
          mi przeszkadz ryk idioty ktory jezdzi po miescie bez celu - nie, nie zamierzam z powodu jednego idioty zmieniac miasta, ale zamierzam dzwonic na policje do skutku.
          • Gość: MOTO Głoooooooośny Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.08.12, 20:27
            Nawet Czerwony Krzyż ci nie pomoże hahahahaahah mocherku..........ale zawsze możesz pożalić sie babci na Helu.............:)
            • Gość: pogrom Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: *.szybszyinternet.pl 29.08.12, 20:36
              Już dawno mówiłem,że połowa motocyklistów to debile. Kupiłeś motór dla szpanu? Dobra. Pierdź sobie nim po polach !
              • Gość: walcz z kretynem Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.12, 21:51
                i znowu dupek z obciętymi tłumikami daje czadu po ulicach miasta, jełop je...ny
                • Gość: Z Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.08.12, 21:59
                  Jełopem to pewnie chciał by być.Pewnie mu nie staje ot i to cały problem.Też dzwonie na Policje jak koleś pierdzi w kasku z zygzakiem.Szkoda że nie wolno strzelać do kretynów.
                  • Gość: Pierrrrrrrrdzący Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.12, 07:54
                    Ale z was konfidenty j......e. Na Policje dzwonią się pożalić dzieci malutkie, do mamusi pobiec sie pozalić. Do wiadomości ja też dzisiaj wyjade i bedę jeżdził do skutku aż spotkam tego palanta co tak pisze i poprostu stłuke ryja i tyle. Tylko napiszcie w której części miasta mam smigać żeby was pow.......ć hahahahahahah ciołki
                    • Gość: gość Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.08.12, 09:36
                      Poziom niektórych wypowiedzi żenujący.Uważam,że takiemu powinno się zabrać tą ryczącą maszynę i dowalić porządną karę.Służby udają że problemu niema,nie wierzę że nie można z nim zrobić porządku.Ty pierdzący mocny jesteś tu bo jesteś anonimowy.
                      • Gość: Tarzan Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: *.flash-net.pl 31.08.12, 10:26
                        >Ty pierdzący mocny jesteś tu bo jesteś anonimowy.

Pierdzący nie jest tym motocyklistą.
                        Pierdzący to jakiś 14-latek i jeździ co najwyżej skuterkiem.
                        Prowokuje, bo im mocniejsze słowa padają, by bardziej się podnieca. ;)
                    • Gość: walić odbyta Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: *.devs.futuro.pl 31.08.12, 12:24
                      chcę ci obić ryja pierdzący, dzisiaj o godz. 21 na połączeniu ul. Dworskiej z Wisłostradą, bez pozdrowień debilu
                      • Gość: Pierrdący Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.12, 13:17
                        Oki będe tylko nie przychodż z mamusią bo będzie wstyd hahahahahahh
                        Wez pare kolezanek to ci pomogą. To już wiem gdzie konfident - podpier.........cz mieszka. hahahahahahah
                        • Gość: walić odbyta Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.12, 21:58
                          faktycznie, ten pierdzący to młodociany koniobijca śpiący o 21-szej, synek to forum jest nie dla ciebie debilu, i nie śmiej się bo się zadławisz
                          • Gość: Pierrdzący Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.09.12, 08:58
                            Ej ty lubiący w odbyt czemu cie wczoraj nie było o 21.00 w umówionym miejscu. A pewnie mamusia nie puściła hahahahhah. Nie martw sie pewnie dzisiaj ci pozwoli pośmigać na czterokołowym roweku po sniadanku. Bez pozdrowień cio.o hahahahahahahh
                            • Gość: walić odbyta Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.12, 12:01
                              ja ci synek @Pierrdzący odpisałem po powrocie a ty po obudzeniu się i zmienieniu pampersa, i nie podglądaj koleżanek synuś bo to brzydko i bawić się malutkim też brzydko
              • Gość: taz motocyklisa Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: 212.160.172.* 31.08.12, 15:49
                a po co się kupuje motocykl ?
                50% powodów do zakupienie motocykla to szpan, (drugie 50 to frajda z jazdy) i tak ma być !!!
                ja mam HD z pustymi rurami i nie "zawacham sie go użyć" (no może nie o 2 w nocy)
    • Gość: mieszkaniec tbg Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.07.13, 13:07
      niech sobie szpanuje swoja maszyną cały dzień i noc, ale normalnie zgodnie z przepisami. Ten typ świńskiej urody na każdym skrzyżowaniu musi się popisać i dać gaz do dechy. Gdzie policja i straż miejska? Czekam naprawdę jak ten debil gdzieś wyje..e
      • Gość: mieszkaniec tbg Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.07.13, 15:12
        Panowie policjanci do roboty proszę się zabrać, a nie łapać ludzi którzy nie mają zapiętych pasów!! Wiem, że to super lekka i przyjemna praca, ale moje pasy nikogo nie zabiją, nawet mnie bo przy 40 km/h to można sobie guza nabić o szybę :)
        • Gość: gość Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.07.13, 20:14
          Wczoraj wieczorem idąc z psem widziałam tego debila na motorze ,który jeżdzi wieczorami z wielkim hukiem.Na Sienkiewicza stał patrol policji no i oczywiście debil sobie przejechał z rykiem a policjanci tego nie widzieli i nie słyszeli.Przecież taki pojazd nie powinien się poruszać po mieście,raz że szybkość to jeszcze debil dodaje gazu i stawia na równe nogi wszystkich.
          • Gość: sąsiadka Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.07.13, 07:21
            Wczoraj wieczorem sąsiad wiercił wiertarką udarową dziury w ścianach, wolałabym żeby przesiadł się na motor, byłoby przyjemniej posłuchać i popatrzeć:)
          • Gość: ekonom Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 20.07.13, 07:47
            Proszę nie narzekać na moto...To jedyny istniejący dowód na to, że ludziom żyje się w Polsce dostatnio. Nie dość że stać ich na motory to jeszcze na benzynę.... Cieszmy się z dobrobytu bliźniego i nie zazdrościmy:)
            • Gość: motor komar Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: *.tbg.edge.wdm.pl 20.07.13, 08:31
              wystarczy popatrzeć na ogłoszenia w gazetach motorów, jakby ludzie byli biedni to by nie mieli maszyn po kilkanaście tysięcy a nawet 50 i więcej
              • Gość: gbur0 Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: 80.51.96.* 20.07.13, 12:28
                Kupi taki obornik motorek więc trzeba robić popisy. W mieście nie ma remizy więc przygłupa widziałem dzisiaj jak jazgotał obok targu.
                • Gość: fafik Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: 80.50.63.* 22.07.13, 00:04
                  motocykliści ogólnie spoko nic do nich nie mam ale dobrze wiem o którym mowa w temacie, w zeszłym roku też się woził właśnie rmi albo rst nie pamietam dokładnie nic tylko go zdzielić przez łeb
                  • Gość: mieszkaniec Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.09.13, 10:41
                    Lansik w parku
                    Tego gościa nie obowiązują przepisy, przez mostkiem w parku stoi jak byk znak - B1
                    Co to za debil?
    • Gość: gosc Re: Głośne motocykle oraz samochody w TBG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.13, 11:25
      jak sie kupuje samochod na kilogramy za 500 zl to trudno zeby jezdzil cicho jak mercedes klasy S poki bedzie mozna takimi dziadami jezdzic na ktore kazdego stac to nic sie nie da z tym zrobic A potem te zlomy porzucaj na parkingach zajmujac miejsca innym
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka