Dodaj do ulubionych

praca w pilkington

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.12, 11:27
Witam chce zapytac czy ktoś składał ostatnio cv w tym zakładzie? lub czy ktoś dzwonił tam? jeśli tak to w czy zostawiacie cv na bramce u ochrony czy wysyłacie na email? bo ja zostawiłem cv na bramce ok 2 tyg temu i jak na razie bez echa a jak wiadomo niebawem ma ruszyć fabryka w chmielowie to chyba jakaś rekrutacja powinna być? być może wiekszośc cv zostawianych na bramce ląduje w koszu bo to za komuny tak sie składało podanie także jak ktoś cos wie to śmiało pisać:)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: praca w pilkington IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.09.12, 08:56
      Tylko frajerzy zostawiają cieciowi na bramce cokolwiek...
      • Gość: Lorek Re: praca w pilkington IP: *.smsiarkowiec.pl 03.09.12, 10:24
        Ciekawe czy Ty se załatwiłeś prace cwaniaku .. Chyba że lizałeś komuś dupę to Ci dali tą mierną robotę Frajerze ... heheheh . Jak ktoś się grzecznie pyta to odpowiadaj ... a nie krytykuj , bo sam szukam tam roboty i taki Frajer jak Ty gó... w nosi więc Spier *** z tego forum ...
        • Gość: gość Re: praca w pilkington IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.09.12, 11:15
          "Lorek" to akurat nick dla psa, tudzież takich niepiśmiennych bezroboli jak ty.
          • Gość: Lorek Re: praca w pilkington IP: *.smsiarkowiec.pl 03.09.12, 20:01
            Mini Lorka masz w majtach cwaniaku , a jeśli już mówisz o psie to ten owy pies ma większego niż Ty hahahah , napisz coś ciekawego i mądrego .. i na temat , który widzisz ... a jak nie masz nic ciekawego do ujęcia to wypad z tego forum ..
      • Gość: Lili Re: praca w pilkington IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.09.12, 20:44
        Odrobinę szacunku !!!! Praca w ochronie to też praca ,a to co piszesz źle świadczy tylko o tobie. Z tego co ja słyszałam jakiś czas temu, to rzeczywiście można było zostawiac CV u ochroniarzy. Ale oni mało kogo kontaktują .Nie wiem czy te ich ogłoszenia to jakaś ściema, ale znam wiele osób które wysyłały tam cv i pozostały bez odzewu.
        • Gość: gość Re: praca w pilkington IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.09.12, 09:12
          Ależ tu nie ma mowy o obrażaniu kogokolwiek. Poczytaj wypowiedzi lokla, florka czy tam innego frędzla, on jest na twoim poziomie akurat, bo to co pisze cie nie widać nie rusza.

Ciec to cieć, a sprzątaczka to sprzątaczka a nie konserwator powierzchni płaskich.
          " Ale oni mało kogo kontaktują ." i pewnie mało co kontaktują, ponieważ nie są od myślenia a od stania.
          • Gość: Lorek Re: praca w pilkington IP: *.smsiarkowiec.pl 05.09.12, 10:16
            Ja powiem tak , że sam wyzywasz ludzi od frajerów , którzy szukają różnych sposobów aby zatrudnić się w jakieś pracy . Nie ma co się oszukiwać w Tbg nie znajdziesz dobrej pracy , ale z czegoś trzeba żyć . Nawet ludzie po studiach pracują w takich zakładach . Więc nie wiem dlaczego się tak napinasz i kogoś wyzywasz od frajerów , cieciów itp .. . Jeśli mówisz że ochrona jest lipna Ok rozumiem to , ale zamiast obrażać ludzi , że nie umieją załatwiać spraw , to może znasz inne sposoby aby w tej pracy się zatrudnić .. Chyba że Cie to nie interesuje i masz prace , i jesteś tylko na tym forum żeby z kogoś szydzić , że nie ma pracy a Ty masz to Ci gratuluje inteligencji , bo to jest forum informacyjne .. a nie takie żeby się nawzajem obrażać .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka