Gość: Stefan IP: *.play-internet.pl 27.09.12, 21:51 j/w podajcie adresy fachowców w Tbg lub okolicy. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tbg Re: Dobry stolarz lub tapicer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.12, 08:40 niedawno była u tapicera w Chmielowie (ma zakład naprzeciwko ośrodka zdrowia). Bardzo dobry fachowiec, zrobi lepiej niż człowiek zamówi :) i ceny są bardzo przystępne. Polecam gorąco :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Dobry stolarz lub tapicer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.12, 09:17 polecam zakład tapicerki na ul.Kwiatowej, chyba nr 10, wjazd od ul. Słomki duzy budynek po prawej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Dobry stolarz lub tapicer IP: *.ip.netia.com.pl 28.09.12, 09:25 tez z Kwiatowej spoko a jeśli chodzi o stolarza to jest na Miechocinie zaraz za stacją paliw ale po lewej stronie jadąc od centrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Dobry stolarz lub tapicer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.12, 15:07 Witaj a mozesz mi podac namiary na tego tapicera bo mam do obicia wypoczynek fotel i 2 pufy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotel Re: Dobry stolarz lub tapicer IP: *.tktelekom.pl 12.12.12, 15:19 a p.Redzik koło Dominikanów robi jeszcze tapicerki , bo kiedyś był klasą .. Rydzik Helena - Zakład usług tapicerskich Dominikańska 1 39-400 Tarnobrzeg, woj. podkarpackie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Dobry stolarz lub tapicer IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.12.12, 17:26 Pan Rędzik chyba nie żyje ale w tym domu przyjmuje zamówienia w niektóre dni tygodnia jego brat, który ma firmę w Nowej Dębie. Rozmawiałem z nim i wygląda na fachowca. Nic jeszcze nie zamawiałem ale mam zamiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bee Re: Dobry stolarz lub tapicer IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.12, 22:59 Pan Rydzik przyjmuje w Chmielowie na przeciwko Osrodka Zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
yaro126 Re: Dobry stolarz lub tapicer 10.04.13, 12:07 Jeśli chodzi o stolarza, to polecam Pana Stefana Strąga z Jastrzębia. Tapicerek co prawda nie robi ale meble, kuchnie i schody ma wyśmienitej jakości. Tu jest jego strona internetowa: www.stolarzstefan.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Dobry stolarz lub tapicer IP: *.31.250.3.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.03.14, 16:24 www.malik.com.pl polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Dobry stolarz lub tapicer IP: *.play-internet.pl 16.12.12, 06:48 Adam Mroczek z Sokolnik stolarniaadam.neth.pl/ POLECAM:))) Odpowiedz Link Zgłoś