Gość: Gosć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.12, 14:45 czy ktoś wie co robił na wycieczce do Turcji P. radny Trybuła ? czyżby miał być nowym przewodniczącym komisji oświaty ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jak wiem Re: Comenius i Trybuła IP: *.smsiarkowiec.pl 08.10.12, 15:09 nie wiem który to Trybuła ani czy i po co był w Turcji, ale na comeniusa to jeżdżą nauczyciele i uczniowie z tego co mi wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cv Re: Comenius i Trybuła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 18:53 Kolega się sprzedał pryncypałowi, to i jeździ z cieciami i estekami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: Comenius i Trybuła IP: *.152.129.163.dsl.dynamic.t-mobile.pl 08.10.12, 19:43 był , był . Esteka i drugi radny - Sek. Nie tylko byli nauczyciele . Ciekawe za jakie to zasługi dla masz....enki . Chyba za głosowanie za przeniesienie przedszkola i likwidacje szkół . Wstyd panie radny !!!!!! Zapamiętamy - stowarzyszenie rodzin katolickich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vc Re: Comenius i Trybuła IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.10.12, 20:52 cv? czy ty wiesz kogo nazywają cieciami? obawiam eię że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem ja wiem Re: Comenius i Trybuła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 22:10 podobno stróża. co wygrałem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Comenius i Trybuła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 08:41 Masz rację, córce pani proponowała swego czasu wyjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boy Re: Comenius i Trybuła IP: *.183.224.236.dsl.dynamic.t-mobile.pl 09.10.12, 18:52 jak za wyjazd to bardzo tanio się sprzedał, po takim szkoleniu na pewno będzie zależało mu na " reformach" w szkole Odpowiedz Link Zgłoś