Dodaj do ulubionych

pierwsza milosc-pytanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 18:14
Czasami zerkam na ten serial i mam pytanie.Jakis czas temu Anna zostala postrzelona w szpitalu przez Manuela.Potem lezala w szpitalu.Pozniej(w zeszlym tyg) juz normalnie funkcjonowala,poza szpitalem,byla okazem zdrowia,wygladala jakby nigdy nic jej nie bylo(zadnej rany itp)a teraz wlaczam Polsat i widze,ze lezy nieprzytomna w lozku szpitalnym.Czy moze mi ktos to wyjasnic?

A czy ten caly Manuel nie zostal zabity przez Pawla w zeszlym tygodniu?Skad teraz wzial sie w szpitalu w przebraniu pielegniarza?
Obserwuj wątek
    • Gość: A Re: pierwsza milosc-pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 19:42
      Ona byla na poczatku w szpitalu, zeby oddac szpik dla nafąfanego ciągle Mariuszka. Potem przylazla z Pawelkiem do szpitala odwiedzic Mariuszka. Wtedy Manuel chcial wladowac kulke Pawelkowi, ale zaslonil sie Ania i ona dostala. Ledwo ja odratowali i tak dalej blebleblebleble... no i teraz lezy na OIOM-ie i "dochodzi" :)
      Pawelek Manuela nie zabil, bo tamten uciekl. Manuel zabil tego kolesia Pawelka - Bronę.

BTW, Pawelek popyla w zajebistych kozaczkach, jak baba.
      • Gość: a Re: pierwsza milosc-pytanie IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.06.11, 19:54
        Pawełek zasłonił się Anią....? Wow, prawdziwy facet, pozwolił przyjąć dziewczynie kulke przeznaczoną dla niego :)
      • Gość: Kia Re: pierwsza milosc-pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 20:15
        To jest nic! A pamiętacie jakie słitaśne miał włoski jakiś czas temu?
        • Gość: aaa Re: pierwsza milosc-pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 20:17
          dla kitu napisalem ze on sie nia zaslonil. w opisie serialu bylo niby ze ona go zaslonila ale naprawde to wygladalo jakby on ja za reke pociagnal i to ona sie nawinela ;)
          • od.czasu.do.czasu Re: pierwsza milosc-pytanie 14.06.11, 21:06
            A ten laluś wie już że buba w ciąży z nim?
      • Gość: ola Re: pierwsza milosc-pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 21:25
        Przeciez pisze wyrraznie,ze w zeszlym tygodniu normalnie paradowala w pubie,w domu itd (a to juz bylo po postrzeleniu,ktore widzialam)-wiec skad sie teraz znowu wziela w szpitalu?
        • od.czasu.do.czasu Re: pierwsza milosc-pytanie 14.06.11, 22:25
          Może Ci się pomyliło i widziałaś ją na Polsat2 :/
          • Gość: ola Re: pierwsza milosc-pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 00:51
            Nie.Poza tym na Polsat2 jest tylko mala roznica.
            • moleslaw Re: pierwsza milosc-pytanie 15.06.11, 05:15
              Też już bym chciała zobaczyć to jak Paweł dowie się o ciązy Marysi. :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka