Dodaj do ulubionych

pilkinton chmielow

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.12, 23:57
1054 pln za miesiac !!!i takie sa realia !3 miesiac w pracy!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: PLUS I MINUS Re: pilkinton chmielow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 01:12
      To są realia w obozach pracy za które karze się jeszcze ludziom być wdzięcznym...
    • Gość: gość Re: pilkinton chmielow IP: *.pppoe.sistbg.net 09.10.12, 20:39
      Witaj. po najnajnajmniejszej stawce w Anglii masz tyle w niecały tydzień i pod warunkiem że nie chce Ci sie pracować. Gdy Ci sie chce to stawki tygodniowe najbiedniej się podwajają. Ludzie, pakujcie manele bo szkoda zdrowia i życia jako niewolnik. Przerabiałem i zdecydowałem- nie stać mnie na życie w polsce. Królowa jest natomiast zadowolona z moich podatków. Pozdrawiam i ODWAGI!!
    • Gość: Gość Re: pilkinton chmielow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 11:26
      Owszem pieniądze jakie proponują ludziom w tej firmie są śmieszne... najniższa krajowa albo i nie biorąc pod uwagę wielkość firmy.. Rotacja ludzi jest zapewne niesamowita bo kto w dzisiejszych czasach będzie pracował za taką stawkę?? Desperaci chyba... jeżeli chodzi o Anglię owszem jest to jedna z możliwości dla polepszenia życia. Pozdrawiam
    • Gość: szef Re: pilkinton chmielow IP: *.223.64.210.static.sl-net.pl 10.10.12, 13:29
      ciesz się że masz prace
      • Gość: gość Re: pilkinton chmielow IP: *.pppoe.sistbg.net 10.10.12, 13:40
        No tak, i w taki sposób rodzi się niewolnictwo ekonomiczne. Za niedługo napiszesz ''ciesz sie, że masz na kilo cukru...'''. Owszem, ciesz sie że masz zdrowie, i rezerwuj bilet, taka moja rada.Pozdrawiam
    • Gość: znajoma Re: pilkinton chmielow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.12, 13:44
      Moja przyjaciółka we Francji zarabia na miesiąc 8 tysiecy złotych. Jest pielęgniarką i pracuje na cały etat w swoim zawodzie. Mieszka w Paryżu. Pozdrawiam
      • Gość: Handlowiec Re: pilkinton chmielow IP: *.flash-net.pl 10.10.12, 15:24
        A nauczyciele dyplomowani stanowiący ok. 80 procent nauczycieli przynoszą zaświadczenia o zarobkach w szkole na 4500 - 5000 zł miesięcznie
        • Gość: dyplomowana Re: pilkinton chmielow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 15:33
          czerwiec do wypłaty -2595
          Łżesz jak b.s:-)
          • Gość: pardon Re: pilkinton chmielow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 15:35
            2595.74
            • Gość: fiś Re: pilkinton chmielow IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.10.12, 16:33
              Poprawka za trzy tygodnie a za cały miesiąc ... 3469,98 netto ....i taka jest prawda !!!
              • Gość: Ja Re: pilkinton chmielow IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.12, 10:53
                A propos nauczycieli gó...no mnie to obchodzi ile oni zarabiają miesiecznie mogą nawet i
                10 000.
                Tylko żeby zarobki przenosiły się na jakość nauczania naszych dzieci .
                Jedna wielka totalna porażka , dzieciaki niczego nie są uczone ,większość obowiązków z edukowaniem dzieci przechodzi na rodziców , tłumaczone jest to tym , iż jest taki program i trudno. Cóż oni mogą biedni nauczyciele , niech cie wezmą za robotę .
                Po co są korepetycje ,kolejne obciążenie finansowe dla rodziców , a im wiecznie mało .

Masakra

• Gość: dyplomowana Re: pilkinton chmielow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 16:55
              g. prawda
          • Gość: zofffia Re: pilkinton chmielow IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.10.12, 19:42
            Matko Boska tyle kasiory!!!!!
    • rider85 Re: pilkinton chmielow 10.10.12, 18:52
      nie prawda, moja bratowa na starcie dostała 2500 netto
      • Gość: dyplomowana Re: pilkinton chmielow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.12, 19:05
        Gratuluję!
        • Gość: uczeń Re: pilkinton chmielow IP: *.tktelekom.pl 10.10.12, 19:31
          a ile ma nasz prof. teolog samo zwany Lechowski51 ?
        • Gość: sedan Re: pilkinton chmielow IP: *.223.64.210.static.sl-net.pl 12.10.12, 11:04
          dyplomowana = nauczycielka??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka