malu2 17.10.12, 12:43 proszę doradźcie kogos, potrzebuje dobrego psychologa, który przyjmuje prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Szukam dobrego psychologa w Tarnobrzegu IP: *.flash-net.pl 17.10.12, 17:04 Pani Ewa Biernat w Poradni Psychologiczno - Pedagogicznej na Kossaka. Polecam, rzeczowa, konkretna babka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Szukam dobrego psychologa w Tarnobrzegu IP: *.wide-net.pl 17.10.12, 18:23 Chyba żartujesz. Jak sie nauczy słuchać to może kiedyś zostanie psychologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
malu2 Re: Szukam dobrego psychologa w Tarnobrzegu 18.10.12, 13:38 Gość portalu: anna napisał(a): > Chyba żartujesz. Jak sie nauczy słuchać to może kiedyś zostanie psychologiem. Odradzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Szukam dobrego psychologa w Tarnobrzegu IP: *.smsiarkowiec.pl 25.10.12, 13:30 Ja na Kossaka nieznam dobrej psycholog,swego czasu probowalam cos nimi, ale mi nie pomogły. Zdecydowanie polecam swoją terapeutke. tam lepiej nie zaczynac terapii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eb Re: Szukam dobrego psychologa w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.10.12, 21:58 tel.888663360 p. dorota , stawia na nogi Odpowiedz Link Zgłoś
malu2 Re: Szukam dobrego psychologa w Tarnobrzegu 18.10.12, 13:39 Gość portalu: eb napisał(a): > tel.888663360 p. dorota , stawia na nogi Ale p. Dorota jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murek Re: Szukam dobrego psychologa w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.12, 19:41 Nie mam dyplomu, nie biorę pieniędzy, służę pomocą. Nie mieszkam w Tarnobrzegu. Normalny facet. GG 1928499 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Szukam dobrego psychologa w Tarnobrzegu IP: *.smsiarkowiec.pl 25.10.12, 13:23 Ja znam świetną kobietę. Prowadzi terapię poznawczo behawiorala, bardzo mi pomogła. wielu osobom juz ja poleciłam.Jesli chcesz moge cipodac namiary na nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malu2 Re: Szukam dobrego psychologa w Tarnobrzegu IP: *.tktelekom.pl 25.10.12, 13:37 Jasne, bardzo proszę:) a przyjmuje późnymi popołudniami też czy raczej nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Szukam dobrego psychologa w Tarnobrzegu IP: *.smsiarkowiec.pl 25.10.12, 13:55 Ta Pani przyjmuje przede wszystkim popołudniami i wieczorami, jest bardzo elastyczna, mozna się z nia dogadać. do tego współpracuje ze świetnym psychiatra. Podaję do niej namiary dr Wiesława Pacholec Maślak 508 787 413. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szukam dobrego psychologa w Tarnobrzegu IP: *.mtm-info.pl 31.01.14, 13:34 Odkąd Pani Wiesława Pacholec Maślak jest dr.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szukam dobrego psychologa w Tarnobrzegu IP: *.mtm-info.pl 31.01.14, 13:38 Jeżeli Pani Wiesława Pacholec jest dr to nie z medycyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Szukam dobrego psychologa w Tarnobrzegu IP: *.smsiarkowiec.pl 31.01.14, 15:13 ona jest pedagogiem a nie psychologiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Szukam dobrego psychologa w Tarnobrzegu IP: *.cdma.centertel.pl 25.10.12, 13:52 najlepszy jest pan Kubacki przyjmuje prywatnie na Kopernika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malu2 Re: Szukam dobrego psychologa w Tarnobrzegu IP: *.tktelekom.pl 25.10.12, 17:10 Dziękuję bardzo za opinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Szukam dobrego psychologa w Tarnobrzegu IP: *.smsiarkowiec.pl 25.10.12, 18:28 Prosze bardzo. Polecam się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Szukam dobrego psychologa w Tarnobrzegu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 08:51 Bez jaj z tym Kubackim, chłopaczyna jeszcze się musi dużo nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipek Re: Szukam dobrego psychologa w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.12, 10:02 Ja tez polecam Pania doktor Wiesławe Pacholec-Maślak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szukam dobrego psychologa w Tarnobrzegu IP: *.smsiarkowiec.pl 22.11.12, 21:19 popieram zdanie hipka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etna Re: Szukam dobrego psychologa w Tarnobrzegu IP: *.smsiarkowiec.pl 23.11.12, 22:23 autopromocja kwitnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipek Re: Szukam dobrego psychologa w Tarnobrzegu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.01.14, 15:14 Do przedmowcow: Pani Wieslawa Pacholec-Maslak jest doktorem pedagogiki. Ma tez uprawnienia psychologa z Instutytu Ericsonowskiego. Jest b. dobrym psychologiem i pedagogiem. Mnie bardzo pomogla. Zawsze mozna zrezygnowac jesli komus nie pasuje ale uwazam ze jest jedna z lepszych w tym miescie. A poradnie psych-pedagog. omijam szerokim lukiem. Hipek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gil Re: Szukam dobrego psychologa w Tarnobrzegu IP: 93.154.181.* 31.01.14, 15:34 a na Fundusz jakiegos znacie? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Szukam dobrego psychologa w Tarnobrzegu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.14, 14:41 Na Fundusz to tylko przyjmuje Wódz w rezydencji na Kościuszki, on może wyleczyć wszystkich ze złudzeń Odpowiedz Link Zgłoś
kasia3277 Re: Szukam dobrego psychologa w Tarnobrzegu 02.02.18, 13:18 A ja mogę Wam naprawdę z czystym sumieniem powiedzieć do którego na 100 % nie warto iść. P. Agnieszka Kapica. Kobieta teoretycznie ma certyfikat uprawniający do prowadzenia psychoterapii, ale to się nijak ma podejścia do pacjenta. Zupełnie nie potrafi słuchać, człowiek nie ma możliwości wyrażenia swoich emocji a rewelacji, których się o sobie dowiedziałam nie będę przytaczać. Żałuję tylko, że tyle czasu tam zmarnowałam. Odpowiedz Link Zgłoś