Gość: Kolega IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.12.12, 19:46 Gdzie w tarnobrzegu jest jakis sklep z duzym wyborem srub; w DAO nie ma nic konkretnego, moze majster? Mokbud? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: śruba Re: Sklep ze srubami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.12, 19:55 Są w Majsterku i "na magazynach". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sklep ze srubami IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.12.12, 20:04 Jeśli chcesz mieć duży wybór to tylko Mokbud. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Sklep ze srubami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.12, 22:50 Profesionalna hurtownia śrub to UNITECHSAND Sandomierz Chwałki- telefon na ich stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kahs Re: Sklep ze srubami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 10:04 Jeżeli ktoś szuka dobrego sklepu dla majsterkowicza to osobiście polecam lepsze-zgrzewanie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie majster Re: Sklep ze srubami IP: *.smsiarkowiec.pl 04.03.14, 17:28 Pani pod tapima ma zawsze wszystko czego mi potrzeba polecam pani przeniosla sie pod tapime z domku za hotelem ma tam śruby, gwoździe i inne takie tam ... Odpowiedz Link Zgłoś