IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.12.12, 13:00
Jaki jest przybliżony koszt(chodzi o wąski, dwuosobowy) i jaką firmę polecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Albert Re: Nagrobek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.12.12, 09:00
      ?
    • Gość: gość Re: Nagrobek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.12.12, 12:57
      W tym roku w maju płaciłam nie całe 6 tys ale są i droższe to zależy z jakiego kamienia .Polecam Pana Wilka z Nowej Dęby.Bardzo solidny , w przeciągu 6 lat robił mi 4 nagrobki i jestem z jego usług bardzo zadowolona
      • Gość: Albert Re: Nagrobek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.12.12, 18:32
        Napisz mi nr tel do tego pana.może ktoś jeszcze wypowie sie w temacie?
        • Gość: wielowsianin Re: Nagrobek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.12.12, 18:40
          W wielowsi jest taki co robi za 9000 zł. jak chcesz to dam ci numer telefonu
          • Gość: Albert Re: Nagrobek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.12.12, 19:24
            ok
            • Gość: jeja Re: Nagrobek IP: *.205.119.170.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.12.12, 20:55
              Korzystałam z usług kamieniarza z Miechocina, dwa lata temu zamówiłam nagrobek dla dziecka - jestem zadowolona - tel. 608 442 641
              • Gość: mmmm Re: Nagrobek IP: *.szybszyinternet.pl 30.12.12, 22:27
                Największy wybór kamienia u pana Błachowicza w Nowej Dębie. Sam robi kostkę. Bardzo bogato wyposażony zakład. Ceny przyzwoite.
                • Gość: gość Re: Nagrobek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.01.13, 11:06
                  Jeżeli Nowa Dęba to tylko Pan Rak.Wcześniej pisałam i pomyliłam nazwisko,przepraszam.Tak się złożyło że jak wcześniej pisałam w ciągu niecałych 7 lat Pan Rak wykonał mi 4 nagrobki.
                  • Gość: hel Re: Nagrobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.13, 18:43
                    Popieram i polecam pana Raka. Solidna firma. Robił mi nagrobek 10 lat temu. Trzyma się świetnie. 8 lat temu przygotował grobowiec do ponownego pochówku. I znowu bez zarzutu - góra otwarta, napisówka zdjęta. 3 godziny po pogrzebie płyta nasunięta, tablica z nazwiskiem zamontowana, wieńce i kwiaty ułożone. Pełen profesjonalizm w każdym calu. Jakieś 5 lat temu robił nagrobek, który zamawiał szwagier. Było jak poprzednio. Profesjonalnie i terminowo.
                    Do Błachowicza znajomi mieli jakieś uwagi. Musiał wymieniać płytę, bo był zarysowana, no i z terminem też się minął. Tak więc polecam pana Raka!
              • Gość: Antoni Re: Nagrobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.13, 19:53
                Również polecam Pana z Miechocina. Firma znajduje się na ulicy Mickiewicza 105 w Tarnobrzegu i nazywa się ABJA - mają nawet stronę internetową www.drylo.pl

Wcześniej korzystaliśmy z usług innej firmy (nazwy nie podam) i nie byliśmy zadowoleni.
                • Gość: Albert Re: Nagrobek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.04.13, 20:11
                  Robił ktoś u p. Brzusia z Zakrzowa?
                  • Gość: Alicja Re: Nagrobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.13, 00:16
                    Nie znam pana z Zakrzowa ale korzystałam z usług pana Jerzego z Miechocina i jestem zadowolona. Robił naszej rodzinie kilka pojedynczych nagrobków i dwa duże grobowce z granitu. Najlepiej będzie jak podjedziesz i porozmawiasz a jeśli chcesz mieć naprawdę solidnie zrobione, to nawet czasem warto dopłacić.
                    Nasza sąsiadka w zeszłym roku zamawiała tani nagrobek w jakieś firmie i miała problem bo nikt nie zrobił wzmocnienia i fundamentu i po zimie ten nagrobek się przechylił. Więc tanio to nie może być dobrze.
                    Ale najlepiej będzie jak sam porozmawiasz.
      • Gość: Stone Broker Re: Nagrobek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.05.13, 00:33
        Proponuję zapoznać się z ofertą cenową:
        nagrobki cennik
        • Gość: Józef Re: Nagrobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.13, 07:18
          Dzień dobry, kilka lat temu kupiłem taki chiński, tani nagrobek i też z gwarancją. Jak się okazało później pewne "naturalne" właściwości kamienia oraz "wpływ środowiska" spowodował, że po około roku przestał on być błyszczący i wypolerowany. Nagle okazało się, że "kwaśne deszcze" wyżarły z kamienia poler - a tego gwarancja już nie uwzględnia. Poprosiłem o poradę kamieniarza, takiego co zna się na fachu. Wyjaśnił mi wszystko, skąd bierze się cena za chiński nagrobek granitowy i gdzie są różnice. Ponowne rozebranie nagroba i wypolerowanie, tym razem u kamieniarza, kosztowało mnie dodatkowe pieniądze. Różnica jest kolosalna chociaż sam kamień jest zupełnie inny od tych sprzedawanych w Polsce. Nagle z 1500 zł zrobiło się znacznie więcej i do tego stres, że coś się zepsuje bo przy rozkładaniu trzeba było kuć cały środek z betonu. Ktoś tam wrzucił pod płytę całe taczki betonu. Trzeba było poprawić tam wszystko bo tak "fachowo" został złożony. Dlatego niech się państwo zastanowią dobrze bo ja wyleczyłem się z tanich nagrobków i jeśli już coś zamawiam to u kamieniarza, który prowadzi firmę nie "od wczoraj".
    • kozakypl Re: Nagrobek 30.04.13, 17:55
      w Mokrzyszowie jest też pan Pycior, robił nam 2 nagrobki, jesteśmy zadowoleni. nie mam nr ale łatwo trafić, mieszka przy ul Sienkiewicza
    • Gość: Motyl Re: Nagrobek IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.13, 07:36
      NIE POLECAM I TO BARDZO ROBIENIE POMNIKA U PANA BŁACHOWICZA Z NOWEJ DĘBY!! OWSZEM PIERWSZY KONTAKT WYDAJE SIĘ PROFESJONALNY JEDNAKŻE JAK DOCHODZI DO REALIZACJI ZAMÓWIONY WCZEŚNIEJ POMNIK W RZECZYWISTOŚCI ODBIEGA I TO NEGATYWNIE OD ZAMÓWIONEGO Z KATALOGU. PONADTO PAN BŁACHOWICZ W TRAKCIE REALIZOWANIA ZAMÓWIENIA BEZ WIEDZY KLIENTA PODEJMUJE DECYZJE ODNOŚNIE WYKONANIA POMNIKA. OPRÓCZ TEGO ZAKUPUJE SIĘ U NIEGO NOWĄ ŁAWKĘ, KTÓRA OKAZUJE SIĘ JEDNAK STARĄ I PRZENIESIONA Z INNEGO GROBU.
      • Gość: trup Re: Nagrobek IP: *.tktelekom.pl 26.06.13, 07:43
        z Dęby ale Rak, jeden chyba z najlepszych w okolicach w branży.
        • Gość: ja Re: Nagrobek IP: *.smsiarkowiec.pl 26.06.13, 08:18
          ja rowniez polecam p. Jerzego z Miechocina ,zamawialam nagrobek 7 lat temu i jestem bardzo zadowolona...
          • Gość: gość Re: Nagrobek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 26.06.13, 12:36
            Pan Rak z Nowej Dęby jest w okolicy jednym z najlepszych.Sumienny i słowny.Polecam.
      • Gość: klijent Re: Nagrobek IP: *.szybszyinternet.pl 29.07.13, 20:50
        wstydził byś się opowiadać takie bzdury,Błachowicz nie jest dziadem i w życiu nie przeniósł by ławki z jednego cmentarza na drugi, koszt takiej ławki to 100-150 zł i uwież że dla takiej kasy dziada by z siebie nie robił...
        • Gość: znajoma Re: Nagrobek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.14, 14:47
          Byłam tam dziś zapłacić za grobowiec, życzliwy pan, szczerze polecam.
          • Gość: Cmentarne Hieny Re: Nagrobek IP: 198.204.237.* 29.04.14, 19:21
            w ubiegłym tygodniu na cmentarzu Miechocińskim zostały skradzione płytki na grobowcach które miały chronić granit przed zabrudzeniem przez wosk z zniczy. Zazwyczaj podkładało się na plastikowych nakrętkach płytki ceramiczne terakotę. Jacyś mili lewacy i cykliści skradli z co najmniej kilkunastu nagrobkach ! no jak policzyłam to mogło to być kilkanaście sztuk ! Jeżeli ktoś te płytki podebrał to jest to kilkadziesiąt kilogramów . Moje pytanie jest wprost do znających temat budowlańców ile kilkanaście płytek o wym.350x350 może ważyć ?
            Czy to nie pracownicy cmentarni którzy wjeżdżają samochodami dostawczymi nie wywieżli tych płytek ? może ja ich pomawiam ? trudno jest ocenić czyjeś działanie ! ale zawsze na kieliszek chleba trzeba zarobić (dorobić) !!!
    • kassia1964 Re: Nagrobek 19.02.18, 12:29
      Ja miałam przyjemność korzystać z usług firmy Centrum Pogrzebowe Ząbek w Tarnobrzegu przy ul. Szpitalnej, miałam obawy ponieważ to nowa firma w naszym terenie aczkolwiek bardzo pozytywnie mnie zaskoczyli. Na początek zaproponowali mi wykonanie projektu 3D w celu uzyskania unikalnego wzoru nagrobka, dodatkowo dzięki projektowi miałam możliwość doradzenia się z całą rodziną która mieszka poza granicami naszego kochanego kraju. Jeśli chodzi o cenę są w stanie dostosować się do każdej kieszeni (miałam wiele propozycji cenowych) ! Termin realizacji zgodnie z umową (1 miesiąc) dla mnie usługa na 5 + . Pisze tutaj bo wiem co ludzie przechodzą przy zakupie nagrobka i jakie sytuacje ich spotykają. Jestem pewna, że firma Ząbek was nie zawiedzie! Pozdrawiam Kasia
      • smieszekleszek Re: Nagrobek 19.02.18, 15:46
        Dobra reklama,hi,hi...
        • genia50 Re: Nagrobek 19.02.18, 18:51
          Nie zależy mi na tym , nie idę za modą w tej dziedzinie. Ludzie giną na morzu, w górach, są przysypani na zawsze w trzęsieniach ziemi, więc takie muskanie i wyszukiwanie mód uważam za niepotrzebne.
    • januszbrbo Re: Nagrobek 12.07.21, 13:33
      Jeśli chodzi o Tarnobrzeg gorąco polecam centrum pogrzebowe Jan Ząbek - indywidualna wycena oraz pełen profesjonalizm.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka