Dodaj do ulubionych

Usuwanie wątków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.13, 09:17
Panowie moderatorzy odpowiedzialni za to forum.Chciałbym zapytać dlaczego usuwane są wątki nieprzychylne Mastalerzowi.W wielkiej złości za to co zastałem wczoraj rano na głównych ulicach miasta rzuciłem temat,aby Mastalerz wziął się w końcu do roboty a nie tylko gadał.I co?Dziś tego wątku już nie ma!Zabolało władzę?Czy to może wy jesteście strażnikami Mastalerza/Nieładnie tak,ale w sumie się nie dziwię.Jakoś tak,od chwili,gdy został prezydentem,takie sytuacje mają miejsce bardzo często.Szkoda,że z takim zapałem jak usuwacie posty nie działacie na innych polach.Mam nadzieję,że będzie wam to policzone...
Obserwuj wątek
    • Gość: mądra Re: Usuwanie wątków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.13, 11:30
      Na przemoczone buty polecam gazety, pochłaniają wilgoć, tylko nie mogą być śliskie:-)
      • ja-tarzan Re: Usuwanie wątków 16.01.13, 11:39
        Popieram aktywność w moderowaniu.

W wielu wątkach dochodzi do naruszenia regulaminu forum i netykiety.

Obawiam się, obserwując reakcje na zgłoszenia, że forum gazety nie jest tym zainteresowane.
        Wręcz przeciwnie, niestety te wszystkie gnojotoki przyciągają uwagę, a więc ruch na forum jest... i to najważniejsze.

• Gość: Gość Re: Usuwanie wątków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.13, 12:38
          Generalnie najwieksza aktywność moderatorów przejawia się w usuwaniu wątków,w których widzimy opinie niepszychylne obecnemu prezydentowi.W innych sytuacjach dominuje samowolka...
    • Gość: wezyr Re: Usuwanie wątków IP: *.play-internet.pl 16.01.13, 13:02
      3. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez Użytkowników na stronach Forum.gazeta.pl oraz w komentarzach pod artykułami treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej, czy też propagujących przemoc. Niedopuszczalne jest również umieszczanie na łamach Forum.gazeta.pl oraz w komentarzach pod artykułami treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe oraz naruszających zasady Netykiety, dostępnej pod adresem forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617503.html.

Wobec powyższego jeśli taki wpis mial miejsce opiekunowie tego forum zrozumieli to nieopacznie albo faktycznie sprzyjają pewnym ludziom!
      • ja-tarzan Re: Usuwanie wątków 16.01.13, 14:15
        I prawdopodobnie w tym wątku (nie wiem o jaki chodzi, nie znam treści) pojawiły się bluzgi, słowa nieprzystojne, czy wulgarne itp.

...tylko mnie zastanawia, czemu nie znikają inne. ;)
        • Gość: nevermore Re: Usuwanie wątków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.13, 18:53
          Nie było w poście nic obrażliwego,żadnych bluzgów.Jedynym obraźliwym chyba dla Mastalerza zdaniem było w tytule wątku "Mastalerzu do łopaty" i kilka słów jak łatwo mu się krytykowało,nie przebierając w słowach,Dziubińskiego.Największy atak przypuścił przecież dwa lata temu,gdy miasto po opadach śniegu nie było odśnieżone.Jak jest dziś wszyscy widzimy i czujemy w przemoczonych butach.
          • Gość: dajtaseluz Re: Usuwanie wątków IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.01.13, 19:29
            Aleś Ty naiwny :))) Naprawdę myślisz, że to jak są odśnieżone ulice i chodniki zależy od tego kto jest prezydentem tego grajdoła? Sam wiesz, że za Dziubińskiego było tak samo jak jest teraz za Mastalerza (a i wcześniej, czy to za Żwiruka, czy jeszcze wcześniej, za komuszych czasów, wcale nie było lepiej) i założę się, że tak samo będzie w przyszłości, bez względu na to kto będzie prezydentem - Mastalerz, Dziubiński czy inny tam Wąsik...
            • Gość: userka Re: Usuwanie wątków IP: *.free.aero2.net.pl 16.01.13, 19:43
              wczoraj załozylam dwa posty o likwidacji porodowki w tbg szpitalu i likwidacji piecykow gazowych w blokach tsm,,,,watki zostaly usuniete natychmiast.....zainteresowanych odsylam do info radia rzeszow bo lokalne milcza w tych sprawach
            • Gość: nevermore Re: Usuwanie wątków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.13, 20:33
              Ja to dokładnie wiem!I o tym też Mastalerz wiedział i wie także teraz.Tylko po co gada głupoty.Mocny w gębie i tyle!
              • Gość: znajoma Re: Usuwanie wątków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.13, 22:54
                Nie było niczego obraźliwego w tym wątku o odśnieżaniu miasta. Wątek o piecykach też zniknął, potwierdzam. Dobranoc.
                • Gość: Spóldzielca Re: Piecyki wróciły IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.01.13, 23:57
                  Sa dwa wątki, likwidacja piecyków
                  • Gość: znajoma Re: Piecyki wróciły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.13, 10:20
                    Przepraszam Moderatorów, nie widziałam tego wątku, nie sprawdziłam dokładnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka