Dodaj do ulubionych

Repertuar kablówki TSM

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.02.13, 19:42
Mam w mieszkaniu kablówkę TSM waz z internetem. Jakość jednego i drugiego nie budzi moich zastrzeżeń. Nie cieszy mnie jednak oferta dostępnych kanałów. Mało jest kanałów HD. Widać to w kanałach sportowych. Co z tego, że TVP 1 i TVP 2 są HD skoro sportu jest w nich na lekarstwo. Jedyny kanał, który często oglądam ze względu na siatkówkę to Polsat Sport. Niestety ten kanał nie jest HD. Chętnie bym się pozbył ze 20 kanałów z badziewiem typu Polo TV, Eska TV, większości TVN za Polsat Sport Extra.
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Repertuar kablówki TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.02.13, 19:48
      kup polsat
    • Gość: dino Re: Repertuar kablówki TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.02.13, 21:50
      Co ty pieprzysz? Masz 12 kanałów w HD. Chyba nie doszedłeś do nSport HD czy czterech nPremium HD. W kazdy meczowy dzień Ligi Mistrzów pokazują mecze. Ostatnio na nPremium 3 pokazywali naprzemiennie dwa mecze. Przełączali się na ten stadion gdzie coś się działo. Dla mnie super! Kto chciał oglądał tylko wybrany na pozostałych kanałach w HD.
      To nie jest tak, że w zamian za te kanały, które wymieniałeś mozna se dać np. Polsat Sport Ekstra. To kanał płatny. Nawet nie wiem czy w HD. Wyższa opłata to wiecej kanałów. Dla mnie oferta TSM i tak bije na głowę tego drugiego dostawcę. Przed Euro 12 mieliśmy tylko cztery HD - 1,2, i National Geografic w 2 odsłonach. Teraz 12. Dalej źle?
      • Gość: do dino Re: Repertuar kablówki TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.02.13, 08:19
        Tsm67 napisał, że chce oglądać siatkówkę bo niektórzy tak mają. Kanały, które wymieniłeś faktycznie niekiedy transmitują piłkę nożną. Ale niektórzy wolą siatkówkę bo jak wyżej. Zapomniałeś jeszcze dodać, że kiedyś nie było kablówki a programy 2 i to czarno-białe.
    • Gość: proboszcz Re: Repertuar kablówki TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.02.13, 21:52
      Ja bym za to wywalił religia tv, trwam i te ruskie i niemieckie i te ze zwierzętami i dał za to jakiegoś hustlera czy chociaż playboya. Byle w HD.
      • Gość: Dziekan Re: Repertuar kablówki TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.02.13, 22:56
        A ja bym dał tobie proboszczu kopa w d-pę i nie wipisywałbyś bzdetów. Jednemu potrzebne są rybki a drugiemu akwarium.
        • Gość: goguś Re: Repertuar kablówki TSM IP: *.30.107.147.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.02.13, 10:53
          Ja zakładałem kablówkę z TSM jako jeden z pierwszych i jest to samo co było 15 lat temu, ew mniej niż było.
          • Gość: widz Re: Repertuar kablówki TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.02.13, 11:22
            Wyluzuj "goguś".
            Znalazłem wykaz programów kablówki z 2000 r.
            Dwa programy sportowe: Eurosport i niemiecki DSF , obecnie programów sportowych osiem w tym siedem po polsku.
            Programy filmowe w 2000r były dwa, obecnie sześć programów filmowych po polsku.
            Ogólnie w 2000r programów polskojęzycznych 29 reszta to obcojęzyczna sieczka, obecnie 59 programów po polsku.
            "Goguś" to są fakty - dyskutujemy dalej....
            • Gość: filutek Re: Repertuar kablówki TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.02.13, 11:40
              goguś ty zakładałeś burdel i ci się pomyliło z pokojami ( oczywiwiście nieoficjalnie)
              • Gość: goguś Re: Repertuar kablówki TSM IP: *.146.246.5.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.02.13, 12:32
                o której kończycie robotę w TSM? nie ogłupiajcie ludzi.
                • Gość: widz Re: Repertuar kablówki TSM IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.02.13, 13:53
                  Brakło argumentów ? idź goguś po dalsze wskazówki co i kogo opluwać ...
    • Gość: . Re: Repertuar kablówki TSM IP: *.tarnobrzeg.pbw.org.pl 21.02.13, 08:16
    • jk471 Re: Repertuar kablówki TSM 21.02.13, 17:53
      Wtrącę i ja swoje 1 grosz. Marzy mi się żeby w umowie na dostawę kablówki była tabelka z kanałami i ceną, klient wstawił by "ptaszki" przy chcianych kanałach i w koszyku pojawiła by się kwota za wybrany zestaw. Oczywiście marzę by to można zrobić przez internet. Podobno na świecie już o tym myślą ale pewnie nie dożyję i będę się cieszył prawie 100 programami w jakości cyfrowej z tego część HD. Jestem fanem piłki nożnej i wczoraj piłem piwo przy transmisji Barcelony z Milanem zerkając czasem na 2 mecz. Jeśli chodzi o "badziewie" to mam program Samsung Channel Editor, którym wyciąłem wszelki szmelc i nie muszę patrzeć na różnych Kuźniarów, Miecugowych, Mordechajów, Stokrotki itp funkcjonariuszy mętnych mendiów. Jestem zdrowszy i jak latam przy pomocy pilota po kanałach to mam szybszy obrót i brak odruchów wymiotnych.
    • Gość: tv Re: Repertuar kablówki TSM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.13, 09:19
      syf on

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka