Dodaj do ulubionych

Studencka wałówka

IP: 81.26.8.* 06.03.13, 18:19
Jakie znacie produkty długotrwale wytrzymałe na obiadki studenckie,żeby mi je robiła w domu i potem abym je zawoziła na studia? :) Przeważnie robi mi tylko 3-4 kotlety,ale to jest max na 3 dni,ale może Wy coś dłużej utrzymującego się podpowiecie ? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: mamusia Re: Studencka wałówka IP: *.smsiarkowiec.pl 06.03.13, 18:32
      a kto ci tak robi? służąca? to ją zwolnij
    • Gość: znajoma Re: Studencka wałówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.13, 18:40
      Moje dzieci też do mnie mówią "mamusia" dlatego nie mogę pomóc w tej kwestii.
      • Gość: Anka Re: Studencka wałówka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.03.13, 18:52
        Może jak poprosisz to mama zrobi ci coś więcej lecz jeśli odnosisz się do Niej tak jak piszesz to nie liczyłabym ;(
        • Gość: Maria Re: Studencka wałówka IP: 81.26.8.* 06.03.13, 22:10
          Ku... umknęlo mi słowa mama,a Wy już robicie problem:/
          • Gość: blcjwh Re: Studencka wałówka IP: *.smsiarkowiec.pl 07.03.13, 13:53
            o ku... umknęło ci też , że możesz gotować sama - w necie przepisów pełno
          • Gość: znajoma Re: Studencka wałówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.13, 15:59
            forum.gazeta.pl/forum/w,329,116790000,116790000,Przepisy_dla_Taty.html
            Pozdrawiam Ciebie i Twoją Mamusię:-)
            Przejrzyj sobie, powinny być jakieś przepisy w tym wątku:-)
    • Gość: student Re: Studencka wałówka IP: *.dsv.agh.edu.pl 07.03.13, 09:57
      Leniu ugotuj sobie sam. Widze co sie dzieje jak ludzie wyjezdzaja na studia. Mamusie laduja pelne sloiki a tatusiowie taszczą do środka transportu. Rodzice! Jestescie nabijani w bambuko. Wasze pociechy to zwykłe lenie i nieroby, nie chce im się samemu ugotować. Myslicie ze jedzenie np. w Krakowie kosztuje wiecej? Taka sama tu biedronka czy zwykly mięsny jak w Tarnobrzegu. Słoik to stan umysłu...
      • lechowski51 Re: Studencka wałówka 07.03.13, 11:02
        Są jeszcze w tym kraju mądrzy studenci....bo już myślałem ze to zwykłe kretyny bawiące sie jak w Rzeszowie na Juwenaliach przy muzyce disco-polo.
        • Gość: tbg Re: Studencka wałówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.13, 14:05
          najwazniejszy jest OMP! osobisty młot pneumatyczny, dzieki niemu w trudnych chwilach zapomnisz o wszystkim i i głodzie też ;-)
        • Gość: Do Lechowskiego Re: Studencka wałówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.13, 15:24
          Znam jednego 'kretyna", obronił się na 5 (mgr), kierunek techniczny, po tarnobrzeskim LO mat-fiz, uczyła Go brygada Z+ Ł, nie lubi disco-polo, cięgiem sport ogląda i nieźle gotuje:-)
          • Gość: Do Marysi Re: Studencka wałówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.13, 16:42
            Bierz przykład z Arka i Olusia, im się chce gotować a jak czegoś nie potrafią, to proszą o pomoc. Gotowanie nie jest trudne, tylko trzeba troszkę chęci. Mieszkałam 5 lat poza domem i nigdy nie brałam gotowego jedzenia do akademika. Była jedna kuchnia gazowa na 40 osób, kwitło w niej życie towarzyskie. Tarnobrzescy studenci ( historycy) ciągle odgrzewali pierogi. Nie pracują w swoim zawodzie. Pozdrawiam:-)

forum.gazeta.pl/forum/w,329,116372304,116372304,Przepisy.html
    • Gość: mewa Re: Studencka wałówka IP: *.flash-net.pl 07.03.13, 16:47
      Mój Ty Boże jakich my mamy inteligentnych studentów...nawet poprawnie zdania napisac nie umieją..wez dziewczyno przeczytaj sobie wnikliwie to co napisałaś to koszmar jak Ty maturę zdałaś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka