Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.13, 13:19 nowy numer - polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: proboszcz Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.03.13, 13:21 daj linka do skanu bo jakaś szuja u mnie na osiedlu grasowała i wszystko zabrała. pod żadną klatką nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.03.13, 14:29 kto jest wydawcą tej gazety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 2 Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.smsiarkowiec.pl 24.03.13, 15:06 oczywistym jest że to ludzie naszego wodza to zabierają.. polecam dużo można się dowiedzieć ciekawych rzeczy o naszej tarnobrzeskiej "władzy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alien Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.centertel.pl 24.03.13, 15:13 Niech ktoś wrzuci linka albo skan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apolityczny Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.13, 19:35 stowarzyszenie oderwanych od koryta jest wydawcą tego druku, takiej kloaki na papierze dawno nie widziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niedowiarek Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tktelekom.pl 24.03.13, 19:43 > stowarzyszenie oderwanych od koryta jest wydawcą tego druku, takiej kloaki na papierze dawno nie widziałem < o ! to ciekawe? skąd zasysają kaskę na g...no , bo jak znam życie to z własnej kieszeni nie dają na to ani 1grosza PL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.13, 19:55 o ! to ciekawe? skąd zasysają kaskę na g...no , bo jak znam życie to z własnej kieszeni nie dają na to ani 1grosza PL no Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.szybszyinternet.pl 24.03.13, 21:01 Dotarł do mnie do skrzynki, dziękuję, czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niedowiarek Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tktelekom.pl 24.03.13, 21:13 czytaj Aga i napisz kto to badziewie sponsorował ? z czyjej kieszeni są wzięte pieniądze , jak zwykle podatnik zawsze płaci za fanaberie chorych ambicji polityków ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spółdzielca Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.13, 21:37 sprawdzam swoimi kanałami kto za to zapłacił i skąd miał kasę , już wiem kto drukował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niedowiarek Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tktelekom.pl 24.03.13, 21:47 spółdzielca napisał(a): sprawdzam swoimi kanałami kto za to zapłacił i skąd miał kasę , już wiem kto drukował oj "spółdzielco" to nie tylko takie wydatki ponoszą podatnicy blokowisk , a może dowiesz się ile podatnicy spółdzielni płacą za telewizję Lenina-rtowicz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B28 Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.smsiarkowiec.pl 24.03.13, 22:40 @niedowiarek - a może tak przeczytasz szanowny jegomościu co jest w tym jak piszesz "g...ie" napisane i odniesiesz się merytorycznie do treści, a nie będziesz pluł na rozkaz twojego mocodawcy. Myślę, że większość wyrobi sobie zdanie po przeczytaniu treści zawartych w Niecodzienniku, a nie po twoich wypocinach rodem z czasów Josifa Wissarionowicza Dżugaszwiliego. Nie wiesz kto to był JWD to sobie poczytaj. Pozdrowienia dla wszystkich samodzielnie myślących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: większość Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.13, 23:16 Tak tendencyjnego i zaplutego szmatławca nie miałem nigdy w ręce w swoim dość długim życiu, ludzie mający za uszami oceniają swojego następcę, ale obłuda i zakłamanie, zdanie faktu a 200 zdań plucia, oby Was tak samo opluwano. Pozdrowienia dla samodzielnie myślącej większości Tarnobrzeżan (a że większość to przecież pokazały wyniki wyborów, które chcecie zmienić, nieprawdaż B28?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.free.aero2.net.pl 24.03.13, 21:48 Może gdyby się okazało, że to jednak Lenart z naszych spółdzielczych pieniędzy, to ludzie wreszcie ruszyliby d..y na zebranie, by pozbyć się pasożyta!!!!???? A swoja drogą, to ciekawe, czy ta TVL (środkowy wieżowiec na Sienkiewicza) uczciwie płaci za wynajem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tktelekom.pl 24.03.13, 22:03 Komu ma płacić , przecież to lokal TSM . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franciszek Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tktelekom.pl 24.03.13, 22:13 a ta telewizja to mieszkańców ? bolączki i przez kogo oszukiwani ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megafon Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.13, 01:06 ta telewizja to pieniądze spółdzielców wydane przez Lenarta na tubę propagandową hemoroidów mlecznych, spółdzielcy do walki o własne pieniądze i rozliczyć za to niezatapialnego prezia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur0 Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: 80.51.96.* 25.03.13, 06:41 TSM jest solą w oku wiadomo czyim. Bo to jedyna instytucja pozostała bez wpływu osoby Jaśnie Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrr Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.189.221.50.skyware.pl 25.03.13, 07:14 megafon a pokaz w tej TV Lernad - konkretnie paluchem wskaz stronnicze tresci polityczne. Bo ja jakos nie zauwazylem. Raczej widze ze sie wspomniana TV raczej od polityki trzyma z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.13, 07:56 sponsor m.in. skok i sadrakula. Wydawca - brak podpisów - niejaki czarny kot , Żwirek i muchomorek itp. Powagi panowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nevermore Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 14:44 Pewnie mogliby podpisywać się z imienia i nazwiska,ale to nie tutaj!Już po wydaniu pierwszego numeru Niecodziennika Mastalerz zarządził poszukiwania i ustalenie kto napisał te wszystkie teksty!Po co?Ano po to,aby dobrać się do skóry wszystkim oponentom.To małe miasto,ludzie gdzieś pracują,mają rodziny i znając Mastalerza i jego mściwość i manię wielkości,to szybko rozprawiłby się zarówno z piszącymi jak i ich rodzinami.Cóż,taką mamy rzeczywistość w Tarnobrzegu.Nie dziw się więc,że w obawie o bezpieczeństwo,używają takich czy innych zamienników własnego nazwiska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Junek Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.03.13, 18:00 Niech się podpiszą ludzie pod tymi artykułami to masztalerz wszystkich wyłapie i będzie się mścił on i poleci wszystkim podległym mścić się do końca życia na nich. Gdzie ja żyję, do czego doszło w Tarnobrzegu?! żeby człowiek żył w strachu że masztalerz zwolni z pracy i będzie się mścił do 7 pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bastion Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.free.aero2.net.pl 25.03.13, 18:25 To znaczy, że brakuje im jaj!!! Brak podpisu świadczy tylko o tym, że jest to czysto propagandowe przedsięwzięcie i nic więcej!!! A tym samym z was wszystkich piszącym, że to jedyna obiektywna gazeta robi się totalnych idiotów, jak ten co pisze, że to lokal TSM, zatem TVL nie musi nic płacić!!!! A musi, bo to nie jest firma prezia Lenarta czy spółdzielni, tylko byłego prezia MTVT niejakiego Kozioła, czy Kozła, czy innego capa!!!! I chce ci baranie uświadomić, że jeżeli uważasz, że niema w tym nic złego to dołóż mi się do czynszu, bo ja za to płacić nie chcę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.szybszyinternet.pl 25.03.13, 22:26 Jak nie ma podpisów? przecież pod większością artykułów są podpisani autorzy a pozostałych pseudonimy, talkie same jak w innych gazetach. Cieszy mnie osobiście to, że za darmo otrzymuję inny punkt widzenia, osąd zostawię sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tktelekom.pl 25.03.13, 22:32 to po co pieprzysz na forum o swoich osadach >damo< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSM-czynszowiec Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.free.aero2.net.pl 26.03.13, 03:16 No, co za kretynizm, rozumiem, że jesteś z domków lub ze Siarkowca, i nic wysokość mojego czynszu cię nie interesuje. ale tłumaczę ci, jak krowie na miedzy, ze za darmo to boli gardło. A ta gadzinówka jest finansowana zapewne z mich pieniędzy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bekalosz Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.03.13, 22:32 Dobrzy ludzie, skąd w was tyle jadu w Wielkim Tygodniu. Co wy jecie ze tyle gnoju przenosicie na ekran. "Życie jest za krótkie by żyć byle jak" (Pietrzak).Czytałem "Niecodziennik", artykuły podpisane, mniej lub bardziej rzeczowa analiza 2 lat pracy obecnej "Wadzy" miejskiej. Tego właśnie potrzeba, potrzeba społeczeństwa zaangażowanego w sprawy miasta. Kontrolującego poczynania "Wadzy", która zapomina że ma służyć mieszkańcom i dbać o rozwój miasta! Telewizja spółdzielcza też niczego sobie. Przynajmniej w miarę przyzwoicie informuje co ciekawego dzieje się w mieście. Wiecznie narzekający zmobilizujcie się! Miasto powinno tętnić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.13, 10:07 Pretorianie Masztalenki nic nie rozumieją oprócz swojej materialnej korzyści . Fakty obciążające ekipę Masztalenki wyszydzają i obrzydzają żeby tylko nie dotarła do wyborców.Perfidnie posługują się chamskim językiem po to żeby ludziom obrzydzić czytanie i dotarcie do oczywistych faktów kompromitujących władze Tarnobrzega. Nie dajmy się ogłupić garstce oszołomów związanych z Kołkiem i Masztalerzem żyjących z naszych podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.13, 16:19 aaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hemoroid, wyj do księżyca, aauuuuuuuuuuuuuuuu.... Nie damy się ogłupić garstce oszołomów związanych z hemoroidami odciętymi od koryta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSM-czynszowiec Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.free.aero2.net.pl 26.03.13, 20:07 trzeba być ostatnim sqrwysynem, aby nie rozumieć, że dla pary emerytów, ma znaczenie czy płacą 300 zł czynszu, czy 330 zł czynszu z czego prezio Lenard 30 zł przeznacza na propagandę polityczną!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detektyw Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tktelekom.pl 26.03.13, 21:29 A pracownicy kradną, w pierwszy dzień wiosny zajumali panowie w ubraniach z napisem TSM 3 worki cementu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pora na prawy Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.13, 23:15 Pretorianie hemoroidalni nic nie rozumieją oprócz swojej materialnej korzyści . Fakty obciążające ekipę mlecznych hemoroidów wyszydzają i obrzydzają żeby tylko nie dotarła do wyborców.Perfidnie posługują się chamskim językiem po to żeby ludziom obrzydzić czytanie i dotarcie do oczywistych faktów kompromitujących władze towarzystwa hemoroidalnego. Nie dajmy się ogłupić garstce oszołomów związanych z Wąsikiem i Mlecznymi żyjących z naszych podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.13, 14:13 Pretorianie Masztalenki nic nie rozumieją oprócz swojej materialnej korzyści . Fakty obciążające ekipę Masztalenki wyszydzają i obrzydzają żeby tylko nie dotarła do wyborców.Perfidnie posługują się chamskim językiem po to żeby ludziom obrzydzić czytanie i dotarcie do oczywistych faktów kompromitujących władze Tarnobrzega. Nie dajmy się ogłupić garstce oszołomów związanych z Kołkiem i Masztalerzem żyjących z naszych podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSM-czynszowiec Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.free.aero2.net.pl 27.03.13, 15:01 DEBIL, rodzice powinni dać cie na imię Kopiuj-Wklej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.centertel.pl 27.03.13, 18:33 Może ktoś w końcu wrzucić skan tej gazetki na net?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kopiuj i wklej Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tktelekom.pl 27.03.13, 19:13 "Kot" -ku prosiłeś o wklejenie skanu to proszę : www.2ty.in/candidato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.13, 19:45 Świetny post z tym linkiem, za to piesku dostąpisz zaszczytu wyczyszczenia butów swemu panu i tak do do listopada 2014... A po wyborach polecisz na zbity pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.03.13, 08:16 Na Dzików gazeta do dziś nie dotarła, w sieci też nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.13, 13:36 tak to jest z ulotkami reklamowymi, spółdzielnia się wystraszyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.03.13, 14:32 Do mnie dotarło przeczytaliśmy od dechy do dechy. Super! Czysta prawda. Dziękujemy. Kiedy następny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyhemoroid Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.13, 14:55 teraz jak sobie zapłacicie z własnej kieszeni hemoroid Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józio Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.03.13, 15:17 Do Magdy.Jutro będzie wydany nowy,wyjdź przed budynek wcześnie rano,ponieważ jest tak rozchwytywany że możesz nie dostać. Odpowiedz Link Zgłoś