Dodaj do ulubionych

Niecodziennik Tarnobrzeski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.13, 13:19
nowy numer - polecam
Obserwuj wątek
    • Gość: proboszcz Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.03.13, 13:21
      daj linka do skanu bo jakaś szuja u mnie na osiedlu grasowała i wszystko zabrała. pod żadną klatką nie ma.
      • Gość: ? Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.03.13, 14:29
        kto jest wydawcą tej gazety?
        • Gość: gość 2 Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.smsiarkowiec.pl 24.03.13, 15:06
          oczywistym jest że to ludzie naszego wodza to zabierają.. polecam dużo można się dowiedzieć ciekawych rzeczy o naszej tarnobrzeskiej "władzy"
          • Gość: Alien Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.centertel.pl 24.03.13, 15:13
            Niech ktoś wrzuci linka albo skan...
        • Gość: apolityczny Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.13, 19:35
          stowarzyszenie oderwanych od koryta jest wydawcą tego druku, takiej kloaki na papierze dawno nie widziałem
          • Gość: Niedowiarek Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tktelekom.pl 24.03.13, 19:43
            > stowarzyszenie oderwanych od koryta jest wydawcą tego druku, takiej kloaki na papierze dawno nie widziałem < o ! to ciekawe? skąd zasysają kaskę na g...no , bo jak znam życie to z własnej kieszeni nie dają na to ani 1grosza PL.
            • Gość: no Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.13, 19:55
              o ! to ciekawe? skąd zasysają kaskę na g...no , bo jak znam życie to z własnej kieszeni nie dają na to ani 1grosza PL

no
              • Gość: Aga Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.szybszyinternet.pl 24.03.13, 21:01
                Dotarł do mnie do skrzynki, dziękuję, czytam.
                • Gość: Niedowiarek Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tktelekom.pl 24.03.13, 21:13
                  czytaj Aga i napisz kto to badziewie sponsorował ? z czyjej kieszeni są wzięte pieniądze , jak zwykle podatnik zawsze płaci za fanaberie chorych ambicji polityków !
                  • Gość: spółdzielca Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.13, 21:37
                    sprawdzam swoimi kanałami kto za to zapłacił i skąd miał kasę , już wiem kto drukował
                    • Gość: Niedowiarek Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tktelekom.pl 24.03.13, 21:47
                      spółdzielca napisał(a): sprawdzam swoimi kanałami kto za to zapłacił i skąd miał kasę , już wiem kto drukował oj "spółdzielco" to nie tylko takie wydatki ponoszą podatnicy blokowisk , a może dowiesz się ile podatnicy spółdzielni płacą za telewizję Lenina-rtowicz ?
                      • Gość: B28 Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.smsiarkowiec.pl 24.03.13, 22:40
                        @niedowiarek - a może tak przeczytasz szanowny jegomościu co jest w tym jak piszesz "g...ie" napisane i odniesiesz się merytorycznie do treści, a nie będziesz pluł na rozkaz twojego mocodawcy. Myślę, że większość wyrobi sobie zdanie po przeczytaniu treści zawartych w Niecodzienniku, a nie po twoich wypocinach rodem z czasów Josifa Wissarionowicza Dżugaszwiliego. Nie wiesz kto to był JWD to sobie poczytaj.
                        Pozdrowienia dla wszystkich samodzielnie myślących.
                        • Gość: większość Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.13, 23:16
                          Tak tendencyjnego i zaplutego szmatławca nie miałem nigdy w ręce w swoim dość długim życiu, ludzie mający za uszami oceniają swojego następcę, ale obłuda i zakłamanie, zdanie faktu a 200 zdań plucia, oby Was tak samo opluwano.
                          Pozdrowienia dla samodzielnie myślącej większości Tarnobrzeżan (a że większość to przecież pokazały wyniki wyborów, które chcecie zmienić, nieprawdaż B28?)
                    • Gość: wafel Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.free.aero2.net.pl 24.03.13, 21:48
                      Może gdyby się okazało, że to jednak Lenart z naszych spółdzielczych pieniędzy, to ludzie wreszcie ruszyliby d..y na zebranie, by pozbyć się pasożyta!!!!????
                      A swoja drogą, to ciekawe, czy ta TVL (środkowy wieżowiec na Sienkiewicza) uczciwie płaci za wynajem?
                      • Gość: sas Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tktelekom.pl 24.03.13, 22:03
                        Komu ma płacić , przecież to lokal TSM .
                        • Gość: Franciszek Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tktelekom.pl 24.03.13, 22:13
                          a ta telewizja to mieszkańców ? bolączki i przez kogo oszukiwani ?
                          • Gość: megafon Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.13, 01:06
                            ta telewizja to pieniądze spółdzielców wydane przez Lenarta na tubę propagandową hemoroidów mlecznych, spółdzielcy do walki o własne pieniądze i rozliczyć za to niezatapialnego prezia
    • Gość: gbur0 Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: 80.51.96.* 25.03.13, 06:41
      TSM jest solą w oku wiadomo czyim. Bo to jedyna instytucja pozostała bez wpływu osoby Jaśnie Pana.
      • Gość: brrr Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.189.221.50.skyware.pl 25.03.13, 07:14
        megafon a pokaz w tej TV Lernad - konkretnie paluchem wskaz stronnicze tresci polityczne. Bo ja jakos nie zauwazylem. Raczej widze ze sie wspomniana TV raczej od polityki trzyma z daleka.
        • Gość: gość Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.13, 07:56
          sponsor m.in. skok i sadrakula.
          Wydawca - brak podpisów - niejaki czarny kot , Żwirek i muchomorek itp. Powagi panowie!!!
          • Gość: nevermore Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 14:44
            Pewnie mogliby podpisywać się z imienia i nazwiska,ale to nie tutaj!Już po wydaniu pierwszego numeru Niecodziennika Mastalerz zarządził poszukiwania i ustalenie kto napisał te wszystkie teksty!Po co?Ano po to,aby dobrać się do skóry wszystkim oponentom.To małe miasto,ludzie gdzieś pracują,mają rodziny i znając Mastalerza i jego mściwość i manię wielkości,to szybko rozprawiłby się zarówno z piszącymi jak i ich rodzinami.Cóż,taką mamy rzeczywistość w Tarnobrzegu.Nie dziw się więc,że w obawie o bezpieczeństwo,używają takich czy innych zamienników własnego nazwiska...
            • Gość: Junek Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.03.13, 18:00
              Niech się podpiszą ludzie pod tymi artykułami to masztalerz wszystkich wyłapie i będzie się mścił on i poleci wszystkim podległym mścić się do końca życia na nich.
              Gdzie ja żyję, do czego doszło w Tarnobrzegu?! żeby człowiek żył w strachu że masztalerz zwolni z pracy i będzie się mścił do 7 pokolenia.
              • Gość: bastion Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.free.aero2.net.pl 25.03.13, 18:25
                To znaczy, że brakuje im jaj!!! Brak podpisu świadczy tylko o tym, że jest to czysto propagandowe przedsięwzięcie i nic więcej!!! A tym samym z was wszystkich piszącym, że to jedyna obiektywna gazeta robi się totalnych idiotów, jak ten co pisze, że to lokal TSM, zatem TVL nie musi nic płacić!!!! A musi, bo to nie jest firma prezia Lenarta czy spółdzielni, tylko byłego prezia MTVT niejakiego Kozioła, czy Kozła, czy innego capa!!!! I chce ci baranie uświadomić, że jeżeli uważasz, że niema w tym nic złego to dołóż mi się do czynszu, bo ja za to płacić nie chcę!!!!
                • Gość: Ewa Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.szybszyinternet.pl 25.03.13, 22:26
                  Jak nie ma podpisów? przecież pod większością artykułów są podpisani autorzy a pozostałych pseudonimy, talkie same jak w innych gazetach. Cieszy mnie osobiście to, że za darmo otrzymuję inny punkt widzenia, osąd zostawię sobie.
                  • Gość: Iza Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tktelekom.pl 25.03.13, 22:32
                    to po co pieprzysz na forum o swoich osadach >damo<
                  • Gość: TSM-czynszowiec Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.free.aero2.net.pl 26.03.13, 03:16
                    No, co za kretynizm, rozumiem, że jesteś z domków lub ze Siarkowca, i nic wysokość mojego czynszu cię nie interesuje. ale tłumaczę ci, jak krowie na miedzy, ze za darmo to boli gardło. A ta gadzinówka jest finansowana zapewne z mich pieniędzy!!!!!
                • Gość: bekalosz Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.03.13, 22:32
                  Dobrzy ludzie, skąd w was tyle jadu w Wielkim Tygodniu. Co wy jecie ze tyle gnoju przenosicie na ekran. "Życie jest za krótkie by żyć byle jak" (Pietrzak).Czytałem "Niecodziennik", artykuły podpisane, mniej lub bardziej rzeczowa analiza 2 lat pracy obecnej "Wadzy" miejskiej. Tego właśnie potrzeba, potrzeba społeczeństwa zaangażowanego w sprawy miasta. Kontrolującego poczynania "Wadzy", która zapomina że ma służyć mieszkańcom i dbać o rozwój miasta! Telewizja spółdzielcza też niczego sobie. Przynajmniej w miarę przyzwoicie informuje co ciekawego dzieje się w mieście. Wiecznie narzekający zmobilizujcie się! Miasto powinno tętnić!
                  • Gość: lewy Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.13, 10:07
                    Pretorianie Masztalenki nic nie rozumieją oprócz swojej materialnej korzyści . Fakty obciążające ekipę Masztalenki wyszydzają i obrzydzają żeby tylko nie dotarła do wyborców.Perfidnie posługują się chamskim językiem po to żeby ludziom obrzydzić czytanie i dotarcie do oczywistych faktów kompromitujących władze Tarnobrzega. Nie dajmy się ogłupić garstce oszołomów związanych z Kołkiem i Masztalerzem żyjących z naszych podatków.
                    • Gość: normalny Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.13, 16:19
                      aaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hemoroid, wyj do księżyca, aauuuuuuuuuuuuuuuu.... Nie damy się ogłupić garstce oszołomów związanych z hemoroidami odciętymi od koryta
                    • Gość: TSM-czynszowiec Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.free.aero2.net.pl 26.03.13, 20:07
                      trzeba być ostatnim sqrwysynem, aby nie rozumieć, że dla pary emerytów, ma znaczenie czy płacą 300 zł czynszu, czy 330 zł czynszu z czego prezio Lenard 30 zł przeznacza na propagandę polityczną!!!!!
                      • Gość: detektyw Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tktelekom.pl 26.03.13, 21:29
                        A pracownicy kradną, w pierwszy dzień wiosny zajumali panowie w ubraniach z napisem TSM 3 worki cementu !!!
                    • Gość: pora na prawy Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.13, 23:15
                      Pretorianie hemoroidalni nic nie rozumieją oprócz swojej materialnej korzyści . Fakty obciążające ekipę mlecznych hemoroidów wyszydzają i obrzydzają żeby tylko nie dotarła do wyborców.Perfidnie posługują się chamskim językiem po to żeby ludziom obrzydzić czytanie i dotarcie do oczywistych faktów kompromitujących władze towarzystwa hemoroidalnego. Nie dajmy się ogłupić garstce oszołomów związanych z Wąsikiem i Mlecznymi żyjących z naszych podatków.
                      • Gość: Prawy Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.13, 14:13
                        Pretorianie Masztalenki nic nie rozumieją oprócz swojej materialnej korzyści . Fakty obciążające ekipę Masztalenki wyszydzają i obrzydzają żeby tylko nie dotarła do wyborców.Perfidnie posługują się chamskim językiem po to żeby ludziom obrzydzić czytanie i dotarcie do oczywistych faktów kompromitujących władze Tarnobrzega. Nie dajmy się ogłupić garstce oszołomów związanych z Kołkiem i Masztalerzem żyjących z naszych podatków.
                        • Gość: TSM-czynszowiec Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.free.aero2.net.pl 27.03.13, 15:01
                          DEBIL, rodzice powinni dać cie na imię Kopiuj-Wklej
                          • Gość: Kot Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.centertel.pl 27.03.13, 18:33
                            Może ktoś w końcu wrzucić skan tej gazetki na net??????
                            • Gość: Kopiuj i wklej Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tktelekom.pl 27.03.13, 19:13
                              "Kot" -ku prosiłeś o wklejenie skanu to proszę :
                              www.2ty.in/candidato
                              • Gość: gosc Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.13, 19:45
                                Świetny post z tym linkiem,
                                za to piesku dostąpisz zaszczytu wyczyszczenia butów swemu panu i tak do do listopada 2014...

A po wyborach polecisz na zbity pysk.
    • Gość: Alex Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.03.13, 08:16
      Na Dzików gazeta do dziś nie dotarła, w sieci też nie mogę znaleźć.
      • Gość: Kot Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.13, 13:36
        tak to jest z ulotkami reklamowymi, spółdzielnia się wystraszyła
        • Gość: Magda Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.03.13, 14:32
          Do mnie dotarło przeczytaliśmy od dechy do dechy. Super! Czysta prawda. Dziękujemy. Kiedy następny?
          • Gość: antyhemoroid Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.13, 14:55
            teraz jak sobie zapłacicie z własnej kieszeni hemoroid
            • Gość: Józio Re: Niecodziennik Tarnobrzeski IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.03.13, 15:17
              Do Magdy.Jutro będzie wydany nowy,wyjdź przed budynek wcześnie rano,ponieważ jest tak rozchwytywany że możesz nie dostać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka