Gość: Inga IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.03.13, 13:47 Witam Mam pytanie jak wyglądała sprawa cesarki u starej kadry ze szpitala? Ile to kosztowało i czy kasę dawało się przed samą cesarką czy wcześniej. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Cesarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.13, 15:06 A ja mam pytanie ile kosztuje cesarka u nowej ekipy i czy daje się przed czy po? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Cesarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.13, 15:15 Miałam dwie za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Cesarka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.03.13, 15:20 kobieto urodz naturalnie !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Cesarka IP: *.sistbg.net 28.03.13, 16:06 tez miałam za darmo, naturalnie to wiesz co może się stać...wole nie myśleć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Cesarka IP: *.free.aero2.net.pl 28.03.13, 18:18 u mnie porod zaczal sie ksiazkowo -1 porod-przy rozszerzeniu 7 lekarz kazal dzwonic i przyjechal na porod ze swoja polozna--przy parciu ostatnia faza dziecko glowe odchylilo-i cc byla konieczna---lekarz moj robil---jesli bym miala wybor wolalabym naturalny porod---skurcze byly lagodne--nie mialam, boli krzyzowych---ucz sie oddychania na szkola rodzenia huggies w necie,, one bardzo pomagaja i skurcze sa lagodne...nawet nie mialam potrzeby krzyczec przy porodzie....100x gorsze bylo jak w poliklinice chirurg-stary dziadek robil mi korekte paznokcia bez znieczulenia---to byl hardcore zaj...sty---a skurcze porodowe sa do przetrwania,,,,tylko trzeba nauczyc sie oddychac jak pokazuja na szkola rodzenia huggies---nie decyduj sie na cc jesli mozesz natur. rodzic....bo to sie wiaze ze skutkami ubocznymi....jakimi poczytaj w necie..., wolalabym naturalnie....twoj wybor jest zapewne pozbawiony wiedzy nt. minusow cc.....potem kontrola u lekarza za 6 tyg po porodzie to dalismy 150zl, wodke i czekoladki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Cesarka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.03.13, 18:33 To pytanie skieruj na piśmie do NFZ i dyrekcji szpitala. Nie licz, że dostaniesz na forum odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Ania Re: Cesarka IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 28.03.13, 18:52 A kto pyta? Nowa kadra? Ja też obstaje przy porodzie sn. Odpowiedz Link Zgłoś