Gość: bulbulezar IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.07.13, 16:47 Szukam kogos kto jezdzi do Mielca z Tbg. Chetnie bym sie zabieral do pracy i wracal - oczywiscie dorzucam sie do paliwa. Bede wdzieczny za wpisy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heniek Re: Kto jezdzi do Mielca IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.07.13, 17:07 Do paliwa, do paliwa... a kto za wygniecione siedzenie to już nie łaska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulbulezar Re: Kto jezdzi do Mielca IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.07.13, 17:50 jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie odzywaj. Pytam powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Kto jezdzi do Mielca IP: 80.51.96.* 29.07.13, 18:58 Proszę, podaj godziny dojazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulbulezar Re: Kto jezdzi do Mielca IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.07.13, 20:00 Musze sie dostac na 7.30 do mielca. ew mogloby byc na 7. powrot w godz 15.00-16.30. Zawsze jakos mozna sie dogadac Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Kto jezdzi do Mielca 29.07.13, 20:05 lepiej by brzmiało "kto dojeżdża" ,bo jeździć to sobie można rekreacyjnie czy po cośtam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Kto jezdzi do Mielca IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 31.07.13, 09:05 e-ftalo jak zwykle nic w temacie do powiedzenia ale swoje 3 gr. musial wtracic. Soleczny polonista ze smiecmi na posterunku. Tu nikt nie potrzebuje Twojego wymadrzania tylko pomocy na konkretny temat - ale do tej lepetynki chyba nic nie dociera. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Kto jezdzi do Mielca 31.07.13, 16:09 i co,znowu ktosiu anonim z tsm.tarnobrzeg oburzony delikatną sugestią?Przez taki błąd mniej osób przeczyta i odpisze,bo nie wiadomo o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Kto jezdzi do Mielca IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.08.13, 18:13 Mysle, ze te osoby sa na tyle inteligentne, ze zadna nie ma problemu ze zrozumieniem o co chodzilo zalozycielowi watku. Jedyna osoba z problemami jestes Ty e-ftalo. Aaaa i nie zauwazylem zebys sie pod postami podpisywal imieniem i nazwiskiem wiec nieanonimowy czleku znowu sie czapiasz jak rzep psiego ogona ... Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Kto jezdzi do Mielca 01.08.13, 22:55 Nie chodzi o mnie.Ale załóżmy że forum byłoby moderowane,to temat byłby zgłoszony do poprawki.Sorry,wiem że tu nie siedzą puryści językowi i się niepotrzebnie czepiam,ale co zrobić,mamy wolność słowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murzyn Re: Kto jezdzi do Mielca IP: *.189.221.50.skyware.pl 02.08.13, 14:09 No wlasnie co zrobic - musimy czytac takiego e-ftalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgadnijkto? Re: Kto jezdzi do Mielca IP: *.rzeszow.hypnet.pl 31.07.13, 00:31 Nie wiem, kto jeździ do Mielca, ale słyszałem, że z Mielca do Tarnobrzega i Rzeszowa jeździ niejaki... Zgadnijcie, kto? Odpowiedz Link Zgłoś