Gość: Plazowicz IP: *.centertel.pl 13.08.13, 11:22 Mało piachu nad tarnobrzeskim jeziorem dzieci kalecza sobie nogi o wystajace płyty czy ktos cos moze z tym zrobic?? gdzie jest MASTALERZ? aaaa no tak on tylko zagle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: western Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.13, 11:49 To jedz do Wojkowa jak ci nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plazowicz Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.centertel.pl 13.08.13, 11:58 płaci sie za wjazd to i powinno sie wymagac mało nas ten dołek truł? moze teraz chwile czlowiek by wypoczoł jak wszyscy w ten sposob beda pisac to nigdy nie bedzie dobrze nad jeziorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: western Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.13, 13:17 Płaci się za wjazd auta i za te 6 zł możesz wymagać parkingu, a jak wejdziesz na nogach albo wjedziesz rowerem masz za friko, kibel też masz za friko więc nie narzekaj, albo spaDAJ DO WOJKOWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazowicz Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.centertel.pl 13.08.13, 13:34 to mozna za 6 zł nogi charatac bo kasa za wjazdy na piach nie styka heheheh jak kolege łatwo zadowolic trudno by kibel nie był za darmo a byłes w nim kolego? tak samo masz nasrane jak w tych tojtojkach jak nikt nie bedzie domagał sie lepszych warunkow na plazy to za kilka lat nie wejdziemy do wody bo wszystko szlak trafi bo takim jak Ty nie chce sie odezwac za prawami ktore nam przysługuja,a moze ty Ty jestes ten ktorym smietanka spływa z opłat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubuś Puchatek Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.pppoe.sistbg.net 13.08.13, 22:01 Wiesz młody człowieku jakie prawa Ci przysługują? PRAWO WOLNEGO WYBORU. Po prostu jedź gdzie indziej. Swoja droga ja nad zalew nigdy nie jeżdżę, jest milion różnych miejsc gdzie ja i moja córcia fantastycznie wypoczywamy. Zalew zostawiam szlachcie co lubi ponarzekać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.13, 13:25 Żebyś ty' wypoczoł' to tylko Honolulu z kursem polskiego w zakresie podstawówki. I to tera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.13, 14:18 Niech każden wypoczywający worek piasku przyniesie. I rozsypie. Bo kazden wypoczywający wynosi piasek z plaży któren trzeba uzupełniać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.13, 14:25 Potwierdzam, jest za mało piachu i sama się uderzyłam nieraz w stopę o wystające płyty na kąpielisku strzeżonym a jest tam dużo dzieciaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazowicz Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.centertel.pl 13.08.13, 14:37 własnie o te dzieci chodzi ale co niektorym to zwisa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karadlahemoroidów Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.13, 14:48 a rozwiązanie jest proste: w ramach pokuty wszystkie hemoroidy zaopatrzeć w worki i hajda to towarzystwo po piach wiślany i biegiem nad zalew i tak do czasu odpokutowania mleczno-hemoroidalnych grzechów w mieście i nad zalewem (to jest właściwy piasek na plaże ale na nim nie można dorobić się) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.13, 17:55 A jaką pokutę dostanie Mastalerz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.13, 18:39 on ma prywatną plażę, gdzie ma komfort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komfort Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.wdm.pl 13.08.13, 18:53 Nas,,aj tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loch_ness Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.13, 18:59 Ej, od Mastalerza sie odczepcie - on juz przeciez leje wode to nie bedzie jeszcze piachu sypal. Nooo nie wymagajcie za wiele. Krowki dostaliscie przeciez jeszcze w kampanii i pelno obietnic. Wiec nie wy magajcie za wiele. No co za ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopiuj-wklej Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.13, 20:26 a rozwiązanie jest proste: w ramach pokuty wszystkie hemoroidy zaopatrzeć w worki i hajda to towarzystwo po piach wiślany i biegiem nad zalew i tak do czasu odpokutowania mleczno-hemoroidalnych grzechów w mieście i nad zalewem (to jest właściwy piasek na plaże ale na nim nie można dorobić się) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.13, 22:29 2,5 kilometra plaży. Ale nie dogodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.08.13, 23:17 Dogodzi, dogodzi. Plaża jest ładna, ludzi dużo - to sukces, ale jest prawdą że piachu trzeba dosypać. Te płyty to porażka. Myślę że przez kilka lat trzeba w budżecie miasta zarezerwować kasę na piach i dosypywać. Jak się powiedziało A to i ... I jeszcze jedno, głupotą władzy jest pyszczenie a nie reagowanie na wnioski obojętnie od kogo pochodzą. Nie jestem, jak to pletą niektórzy - mlecznym, ale na pewno wystające płyty to poważny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plazowicz Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.centertel.pl 14.08.13, 08:48 zgadzam sie z powiedzeniem: jak sie powiedziało A trzeba powiedziec B pojechał bym gdzies dalej na inne plaze ale nie stac mnie mam ten zalew pod nosem i rowerkiem chwilka i jestem nad woda wiem wiem marudze ale moze jak takich marudzacych bedzie wiecej to władze zrobia cos z tymi wystajacymi płytami by nie kaleczyc sobie nog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: western Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.13, 09:45 jedz do wojkowa, a tutaj du... nie truj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.08.13, 10:33 no i odezwał się glupiec !!!, trudno ta władza takich ma. Dobrze że wybory niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.08.13, 11:34 Jak dosypywali to "społeczeństwo" wyło ile to kasiory się marnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazowicz Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.centertel.pl 14.08.13, 11:54 co Wy macie z tym Wojkowem siedlisko bakteriozy hahahah ja tu poruszam konkretny problem ale widze ze co niektorym taki stan pasuje czy to zwolennicy P Mastalerza kontroluja wpisy? juz lepszy był ten Dziubinski zaraz była by sprawa załatwiona pozytywnie i juz by skobud wozil piach hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopiuj-wklej Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.13, 13:01 a rozwiązanie jest proste: w ramach pokuty wszystkie hemoroidy zaopatrzeć w worki i hajda to towarzystwo po piach wiślany i biegiem nad zalew i tak do czasu odpokutowania mleczno-hemoroidalnych grzechów w mieście i nad zalewem (to jest właściwy piasek na plaże ale na nim nie można dorobić się) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrr Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.08.13, 13:44 @kopiuj-wklej ale my juz wiemy ze obecna wladzia potrafi tylko cos skopiowac niestety juz z "wklejeniem" zazwyczaj bywa kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: mało piachu nad jeziorem IP: 80.50.63.* 16.08.13, 02:45 na plażach niby strzeżonych nei ma piachu tam gdzie pluskająs ie dzieciaki? a to dobre :) chyba nie wiecie gdzie są plaże strzeżone. a dwa toi toie są wymieniane i na czystość nie można narzekać. Widocznie ich w ogóle nie odwiedzasz bo masz skojarzenia z tymi w bieszczadach a wolisz lać po krzakach lub do wody. nie lubisz - nie pijesz, nie lubisz - nie palisz, nie pasuje to po co nad zalew chodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.13, 07:11 Byłam na dwóch plażach strzeżonych, na tej drugiej jest muł i wodorosty na spodzie, nie da się pływać, bo rośliny przeszkadzają, beznadziejna, nie polecam ( z prawej od wjazdu) Ta bliżej Tarnobrzegu, to pełno wystających płyt w wodzie. Są uskoki na moje oko nawet do 10 cm. Można sobie porządnie nogę obedrzeć, zróbcie coś z tym, bo bezpieczeństwo dzieci najważniejsze. Uważajcie, bo dzieci są same w wodzie, matki na brzegu i nawet nie wiedzą o tym, że ich pociechy mogą się skaleczyć. Prośba- pilnujcie dzieci w wodzie! Sama widziałam, że pływają na kółkach w kryjącej ich wodzie. Masakra, przeraża mnie to a nie potrafią pływać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.08.13, 10:55 "Byłam na dwóch plażach strzeżonych, na tej drugiej jest muł i wodorosty na spodzie, nie da się pływać, bo rośliny przeszkadzają, beznadziejna, nie polecam ( z prawej od wjazdu)"... nie wiem co uważasz za plaże strzeżona, ale jak mówisz o tym wydzielonym kwadracie gdzie są ratownicy że jest muł,wodorosty,nie da się pływać i brak piachu to wprowadzasz jakis zamęt, bo tak nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.13, 18:08 Tak, mam na myśli to kąpielisko, pływałam z rana o 8, był muł i wodorosty, nie lubię robić bajek:-) Tam akurat nie wystawały płyty w wodzie. Pływałam, ale z utrudnieniem, musiałam się zatrzymywać i ściągać z siebie roślinki. Raz tam byłam i więcej nie pójdę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.08.13, 19:27 Czytając te posty to wnioskuje że matka z ojcem musieli was lać po łbach przez całe dzieciństwo skoro takie bzdety wypisujecie? Plaże raptem funkcionują rok czy dwa i wymogi jak w Egipcie chociaz tam to teraz weselej niż u nas. Zrobić coś żle nie zrobić też niedobrze. Ludzie co wy chcecie przecież nie wszyscy to Pisiory bo tak wnioskuje po wpisach. Pisiory - ludzie charakteryzujący się wiecznie brakiem usmiechu, nienawiść, bojkot, wszystko na nie, ogólne niezadowolenie nawet z samych siebie, i wiara w cuda :) Ludzie to forum to jest właśnie to tylko z nielicznymi wyjątkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.13, 20:46 Dziwisz się?Z urzędu słychać ciągle jakie to jezioro jest wspaniałe,jakie wspanialsze jeszcze będzie,to ludzie ciągną nad nie w wielkiej ilości.Zastaja to wszystko o czym piszą przedmówcy i zdegustowani mówią,że więcej się tam nie pojawią.Czy to jest reklama czy może anty reklama tego akwenu?Ponadto,każdy wyraża swoją opinię i niekoniecznie zgadza się ona z linia,którą wytyczył Mastalerz.To co ja robię lub zrobiłe jest zawsze najlepsze dla tarnobrzeżan,to co zrobił poprzednik zawsze złe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Re: mało piachu nad jeziorem IP: 199.19.105.* 16.08.13, 21:46 Dziwisz się?Z urzędu słychać ciągle jakie to jezioro jest wspaniałe,jakie wspanialsze jeszcze będzie,to ludzie ciągną nad nie w wielkiej ilości. odp.do "znajoma" ćwoku wiejski siedż w domu bo ponoć masz męża i dzieci pilnuj rodziny nie piachu w d-_upie Lechusia51 "znajoma " popatrz sobie co zrobił Jaśko Mleczny z mleczarnią w twojej wiosce , ile twoich znajomych zostało ot tak sobie wypi-pszonych z pracy bo pan Janek pił i balangował , miał was wszystkich takich jak ty w d_u_pie żeby tylko nachlać się ze Stasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.13, 22:08 Moi Goście zwrócili uwagę na kwitnące osty na płytach, na wprost plaży strzeżonej, tej, bliżej Tarnobrzegu. Dwa lata temu ich nie było:-) Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur0 Re: mało piachu nad jeziorem IP: 80.51.96.* 17.08.13, 07:00 Twoim gościom na pewno za to podobały się Toye ustawione nad wodą wprost przy wjeździe nad zalew. Zamiast panoramy na wodę mamy ustawione sracze. A co. Stać nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.13, 08:00 I tu jest Roman odpowiedź na Twoje plucie na znajomą!Każda krytyka Mastalerza wywołuje takie reakcje?Jedź nad jezioro i oceń sam bo mam wrażenie,że nigdy tam nie byłeś i nie widzisz tego co widzą inn.Także ci,którzy jeszcze do niedawna byli przychylni prezydentowi.To daje do myślenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 18.08.13, 10:14 Coś ty znajoma taka strachliwa. Ostów się boisz? Tożto przyroda ojczysta. Upierdliwa baba z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: mało piachu nad jeziorem IP: 80.50.63.* 19.08.13, 00:19 byłem i są wodorosty na kąpielisku bliżej tbg ale na najgłębszym wyznaczonym "poziomie" nie trzbea stawac tylko pływać :) płyt wystających nie zauważyłem, jesynie z prawej strony już na granicy gdzie piach się kończył. W środku tylko raz trafiłem na płytę, nie twierdzę, ze nie wystają ale myśle, ze znajdzie si emiejsce gdzie nie wystają. I nie krytykujcie bo jezioro jest świeże, zagospodarowanie potrzebuje czasu na piach kasy tez nie wezmą tak "o". Za jedną wywrotkę piachu płaciłem 300zł i bylo tego ... po prostu mało, tam musiało isc mnóstwo takich wywrotek, ale pewnie mają po taniości :) ja tam patrzę optymistycznym okiem na przyszłosć tego jeziora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozz-ki Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.wdm.pl 19.08.13, 10:54 Dziewczyny w c... pod majtkami wynoszą piasek do mieszkań dla kota i do doniczek z kwiatami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plazowicz Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.centertel.pl 19.08.13, 11:11 na piasek niema? hahaha to gdzie ta kasa za wjazdy ? liczyl ktos kiedys ile aut wjechało w niedziele? hehehe na piach nie ma buhahahahahah a tych co tak bronia Mastalerza to zapraszam na popołudniowe sranko w tojtojku sam wdech zabija na to tez nie ma kasy by wyczyscic chyba ze lubicie takie klimaty wstyd by nie doplilnowac takich spraw!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byrżuj z bloku Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.wdm.pl 19.08.13, 11:38 plzaowicz skoro lubisz kloca walić w toitoi to pewnie jakimś urzędnikiem jesteś lub wieśniakiem o wielkim mniemaniu o sobie i sranie w pudełko podkręca twoje mniemanie o sobie jako szlachcie. Znajoma tyle tam jeździ że powinna zorganizować w szkole jakąś zbiórkę piasku do machowskiego zlewu wód wiślanych uzdatnionych po drodze wszystkim czym się tylko da i podrasowanych na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plazowicz Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.centertel.pl 19.08.13, 13:12 czytaj ze zrozumieniem kolego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byrżuj z bloku Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.tbg.edge.wdm.pl 19.08.13, 14:02 Nie jesteśmy kolegami, ja mam domek, stawik z pomostem i piaskiem i z rybkami, garaż na 2 auta, basen rozporowy, ale jest, piękną altanę 2 łazienki i załatwiać się w toitoi nie latam. Jeśli kręci jako mieszkańca bloku z kartonowej płyty stawianie kloca w toi toi to życzę porządnej sraczki przeczyszczającej do tego ze 3 tablety na przepchanie jelita i nawet ciemność Cię nie wygoni z Twojej ulubionej kabinki, nawdychasz się aromatów i przesiąkniesz nimi, że sąsiedzi z klatki (gdzie smażenie kotleta czuć w całym pionie) popękają z zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byrżuj z bloku Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.tbg.edge.wdm.pl 19.08.13, 14:08 Do tego zalewu jeździ się kąpać spora liczba "centusiów" co to na myciu się oszczędzają, oni walą kloca w wodze i sikaniu nie wspominając, są to głównie mieszkańcy blokowisk tych z kartonów, (osoby z ceglaków mają minimalnie większą kulturę) lub mieszkańcy okolicznych wsi głównie tych sztucznie podciągniętych pod tbg. Niektórzy z tych ludzi nawet rozbierając się czy przybywając na plaże nie krępują się gdy brud się na nich zwija i zalatują "jak z toitoi". Trzeba selekcję prowadzić jak w niektórych lokalach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plazowicz Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.centertel.pl 19.08.13, 14:19 selekcje to Twoi rodzice powinni zrobic ..... i juz prosze nie wstawiaj takich chorych tekstow burzuju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byrżuj z bloku Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.tbg.edge.wdm.pl 19.08.13, 14:49 Selekcję to powinni kibole co nastukali meksykańcom zrobić i poupychać śmierdzących plażowiczów w ich ulubionych miejscach czyli kibelkach toitoi i dopiero po tygodniu powypuszczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plazowicz Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.centertel.pl 19.08.13, 15:10 noooo tos nagadał heheh miljony plemników i własnie ty wygrałes no gratulacje musisz byc dumny ze ojciec w gumie do tego toitoja cie nie wywalił, a szkoda buhahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byrżuj z bloku Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.tbg.edge.wdm.pl 19.08.13, 15:46 Moi rodzice to szanowani rolnicy na 45h idzie się dorobić i jeszcze dotacje dają na wszystko z US to mnie stać a nie jak ciebie na walenie klocusia w toi toi. Nawdychasz się oparów z detergentów i gó.. i wielki szpaner myślisz że jesteś, dobra faza łapie po takich "naćpaniu się" w plastikowym sraczu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha ha Re: mało piachu nad jeziorem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.13, 12:58 jeszcze sie taki nie urodzil co by kazdemu dogodzil Odpowiedz Link Zgłoś