Dodaj do ulubionych

Handel organami!

17.08.13, 21:13
I kolejna perełka, nie od dziś wiadomo że na aborcji, eutanazji i innych podobnych lewacko - ateistycznych praktykach "polepszania" życia można wyciągnąć wiele zakrwawionych pieniędzy.
www.fronda.pl/a/z-cial-tysiecy-zmarlych-dzieci-pobierano-organy-i-tkanki-bez-zgody-rodzicow,30123.html
Obserwuj wątek
    • ja-tarzan Re: Handel organami! 17.08.13, 21:51
      Nie powinieneś tak formułować tezy, chyba, że chcesz powiedzieć, że transplantologia jest lewackim wymysłem morderców i złodziei.
      Już jeden taki w Polsce spowodował ogromną niechęć do oddawania organów, co zapewne nie poprawiło sytuacji potrzebujących chorych.

To bez sensu, bo równie dobrze można napisać, że skoro złodzieje kradną samochody, to ta maszyna jest wymysłem szatana i jego lewacko-newwage-owych pomiotów.

Zdarzyła się straszna rzecz, ale to nie zwalnia ludzi od myślenia i obiektywizmu.

• mar1mar1 Re: Handel organami! 17.08.13, 22:06
        Sama idea ratowania zycia dzięki transplantologii jest jak najbardziej słuszna i tutaj nie budzi żadnych zastrzeżeń ale sposób pozyskiwania w niektórych przypadkach już tak. A przecież jak pisałem aborcja, eutanazja to produkt lewackiej ideologii i zaangazowania. Tajemnicą poliszynela jest że lewackie, ateistyczne środowiska dążą do podniesienia okresu wieku dziecka które można legalnie zabić po to tylko żeby mieć gotowy materiał do przeszczepów. Już zupki, kosmetyki czy produkty z komórek zabitych nie wystarczają?! Potrzeba gotowych, wykształconych organów bo "wielcy" tego świata nie mają czasu czekać w kolejce a popyt jest duży!
        Obiektywizm @tarzan zaczyna zawodzić tam gdzie przewalają się duże pieniądze.
        Szkoda tylko że tak piękna idea musiała zostać skażona chciwością i pazernością "ludz"i którzy nigdy nie mają dosć!
        • ja-tarzan Re: Handel organami! 17.08.13, 23:14
          > Sama idea ratowania zycia dzięki transplantologii jest jak najbardziej słuszna
          > i tutaj nie budzi żadnych zastrzeżeń

Wydźwięk Twojego postu mógłby sugerować zupełnie coś innego ...

Wybacz, ale trąci takim tabloidalnym charakterem - krzykliwy tytuł, który z rzeczywistością niewiele ma wspólnego, coś sugeruje itp.
          Tak jak w gazecinach typu SE ... a i ostatnio, co opisałem, Terlikowski - Naczelny Katolik Kraju - sięga po tak rynsztokowe metody. ;)

Ale OK, rozumiem teraz co chciałeś powiedzieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka