Dodaj do ulubionych

Zmechecone ubrania

IP: *.smsiarkowiec.pl 02.11.13, 13:36
Czym czyścić zmechcecoe ubrania?Chodzi mi o to,że np na czarnych spodniach mam takie białe oblazłe i niewiem jak się tego pozbyć.
Obserwuj wątek
    • Gość: sąsiadka Re: księzniczki nie pierdzą IP: *.31.146.84.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.11.13, 14:39
      czarne materialowe spodnie z bialym meszkiem? buuu ,brzmi tragicznie.Nie potrafie sobie tego wyobrazic,ale musi wygladac baardzo nieestetycznie.
      Pewnie sa juz tak znoszone i powycierane ze zaraz zrobi sie dziura.
      Wyrzuc je poprostu :( ewentualnie sprobuj jeszcze zaprac w jakimś czarnym Perwolu czy czarnym klebuszku z biedronki,ale nie wrozę sukcesow.(nie probuj zdzierac golrką czy szczotką bo bedzie gorzej).Mech czy kluski kolorowym na swetrze to co innego,ale mech na spodnaich swiadczy o ich calkowietym zuzyciu.
      • Gość: śąsiad Re: Księżniczki nie pierdzą ale książe bąki sadzi IP: *.inowroclaw.mm.pl 02.11.13, 14:49
        www.google.pl/search?q=przyrz%C4%85d+do+zmechaconych+swetr%C3%B3w&hl=pl&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ZgJ1UryJJsaGswbGn4CgBQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=865
        Co prawda za pomocą tych przyrządów efekty są różne ale spróbować warto
        • Gość: prezes internetu Re: Księżniczki nie pierdzą ale książe bąki sadzi IP: *.tbg.edge.wdm.pl 02.11.13, 15:16
          rozpuszczalnikiem do spermy możnaby spróbować, chyba że to inna substancja
        • Gość: perfekcyjna PD Re: Księzniczki kupują perwol black magick akszyn IP: *.31.146.84.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.11.13, 15:18
          o widze,ze sasiad czyta namietnie "panią domu" :)
          wlasnie taką golarkę jej odradzalam:) sa takie czesto w Azji czy wszystko po 3 zł,ale
          ona jest tylko do skluskowanych włoczkowych swetrow-obncina duuuze kluchy i kudly ,a np nie maly meszek z przetartych wybarwionych ,zamszowych spodni:) ta golarka oprocz ciecia, bardzo niszczy zwykle wlokna,zaciaga je.
          • Gość: sąsiad Re: Księzniczki kupują perwol black magick akszyn IP: *.inowroclaw.mm.pl 02.11.13, 18:29
            "o widze,ze sasiad czyta namietnie "panią domu" :)"
            Niestety :-( tylko "Playboya". Takiej golarki używam do swetra po wcześniejszym ułożeniu i naciągnięciu materiału na desce do prasowania. Jeżeli bateria jest nowa a nożyki ostre to jest bardzo skuteczna.
    • Gość: znajoma Re: Zmechecone ubrania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 15:25
      Monika , jest taki specjalny wałeczek, z rączką, jeździsz po ubraniu i zbiera wszelkie meszki, klei się w dotyku, jak dużo uzbierasz, to trzeba wpłukać pod bieżącą wodą. Rozłóż np spodnie na desce do pracowania lub stole, ławie, w każdym razie na twardym podłozu, by material sie nie zwijał. Używam go często do spodni, żakietów, kurtek itp. Polecany przed Gościa też mam, ale on strzyże kudełki np na swetrze, ale trzeba dobrze naciągnąć, by nie rozciąć tkaniny. Są też specjalne szczotki, pokryte welurem, ale najlepsze są włoskie. Widziałam w Kauflandzie, pozdrawiam.

Gdy nie masz tych rzeczy w domu a masz randkę, to zmocz gąbkę, najlepiej nie używaną i mocno pocieraj po materiale, powodzonka:-)

• Gość: znajoma Re: Zmechacone ubrania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 15:31
        www.google.pl/search?q=washable+lint+remover&rlz=1C1SAVU_enPL543PL543&oq=washable+lintremower&aqs=chrome.1.69i57j0l2.18199j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8
        • Gość: inspektor gadżet Re: Zmechacone ubrania IP: *.tbg.edge.wdm.pl 02.11.13, 16:38
          Znajoma jak zawsze zna się na wszystkim, a ta moniczka zamiast pytać na forum w googlera by wrzuciła co ją ciekawi i by miała w kilka sekund odpowiedź.
          • Gość: znajoma Re: Zmechacone ubrania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.13, 18:33
            Wyczyściłam dziś wełnianą marynarkę i sweter, z firmy lint remower, polecam, obcina kudełki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka