gringo6910 20.12.13, 21:12 Proszę o opinie odnośnie sprzedawanych domów na osiedlu Ocice, w Tarnobrzegu w stanie deweloperskim pod klucz .... bo do końca nie łapie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adrian Re: Domki TBS IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 21.12.13, 23:07 Co nie łapiesz? Zadzwoń i się dowiedz a opinie to będą dopiero jak ktoś w nich pomieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Ogórek Re: Domki TBS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.13, 10:55 Słyszałem, że fuszerkę odstawili za grubą kasę. Kolejna inwestycja po wtopie z Parkiem Przemysłowym, gdzie główny wykonawca jest dziwnie pewny swojej bezkarności pomimo oczywistych faktów przeczących kryształowej przejrzystości działań. I jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności w takich wypadkach zza pleców "zderzaka-wykonawcy" wyłania się "majestat" nieudolnie pracującego magistratu. Niekompetentni acz cwani i chytrzy liczą na to, że jak jesteś w potrzebie to łykniesz wszystko jak leci. Że skoro wspiera to autorytet (he,he), to klient uzna, że wstydem dla miasta byłoby coś spierniczyć. A tu jak zawsze. Formalności prawne niedopięte, brak wody bo kanalizacja była zbyt płytko i ciężki sprzęt poniszczył zakopane rury kanalizacyjne. A co z innymi mediami? Poważne braki w sztuce budowlanej też są. Pan inspektor budowy pracuje niestety na rzecz firmy a nie klienta, bo bezpośrednio robotę ma od firmy, czyż nie? Już to kiedyś zdarzyło się za prezydencji Żwiruka i afery Tarmonu. Oby wszystko to, co napisałem było plotkami. Jednakże oceniajcie jakość prac w obecności osób kompetentnych, działających niezależnie od wykonawcy a unikniecie nerwów i zwiększonych kosztów eksploatacji w przyszłości. W końcu chodzi o wasze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Domki TBS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.13, 16:52 Prawda jest taka ,że została tylko połowa sprzedana !!! A mistrzunio opowiadał ,że rozchodzą się jak ciepłe bułeczki !!! Jak zwykle pijar , pijar - żadnej pracy się nie lękaj , mało rób a dużo stękaj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do sezonu ogóra Re: Domki TBS IP: *.ip.netia.com.pl 23.12.13, 01:46 o curva, nie wiedziałem że wodę do domków tam dostarczają kanalizacją, dodaj do nicka głąb Jurek Ogórek i jeszcze te poważne braki w sztuce budowlanej, ho ho hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Ogór Re: Domki TBS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.13, 09:38 Do internetowego napinacza @sezon ogóra. Odbiór instalacji np. wodnej polega na kompleksowym sprawdzeniu jakości i sprawności systemu. Skoro więc kanalizacja (zauważ, że piszę w trybie warunkowym) mogłaby być uszkodzona, to w konsekwencji nie dojdzie do odbioru technicznego jako całości. Poza tym inne braki budowlane polegają np. na niewłaściwym położeniu płytek i styropianu determinującym późniejsze szybkie odparzenie terakoty. Więcej wad nie zamierzam tu opisywać, bo nikt mi za ekspertyzę nie płaci. Zresztą nie ty byłeś targetem mojego wpisu. Ciebie w życiu nie będzie stać nawet na szopę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do sezonu ogóra Re: Domki TBS IP: *.devs.futuro.pl 23.12.13, 17:02 na płytki i styropian kładziesz terakotę...he he, pieniacz internetowy, być może z hemorajdem, ale na pewno "fachchowwiec", ale jeśli idzie o szopę to 325 m kwadratowych to dla ciebie nieosiągalny raj sierotko z napinaczem, adieu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Ogór Re: Domki TBS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.13, 17:27 Posiadaczu szopy, ba! stodoły, o tak znacznej powierzchni przyznaję, że twoja deklaracja majątkowa robi wrażenie:). Pokazałem twój wpis znajomym i teraz mamy z ciebie bekę na maksa! Kimkolwiek jesteś - dzięki za rozrywkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do sezonu ogóra Re: Domki TBS IP: *.devs.futuro.pl 23.12.13, 17:56 moi znajomi nie pasjonują się kretyńskimi wpisami bo wiedzą, że to pijarowska działalność tutejszych hemoroidów obsrywających (nie krytykujących) wszystko co aktualna władza robi, ja nie mam rozrywki bo mi tylko żal interlokutora o tak niskim IQ, ale w opcji politycznej którą reprezentujesz to norma, obojętnie kim jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Domki TBS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.13, 22:30 Nie wiem skąd u Ciebie takie skojarzenie , krytyczny wpis - hemoroid , negatywna opinia - hemoroid , wątpliwości - hemoroid itd itp . Masz jakąś obsesję. Albo jak w pewnej zabawie co by nie powiedział , skojarzenie brzmi - pomidor , a może jak w wojsku wszystko się kojarzy z jednym !!! Musisz być bardzo spięty , że ciebie ciągle atakują hemoroidy a może to fakt ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomek Re: Domki TBS IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.13, 00:56 czy rozróżniasz krytykę, krytyczny wpis od obsrywania? nie rozróżniasz, bo co? bo wpisu dokonał kolega "opozycjonista" , bo nie wiesz co to są w Tarnobrzegu hemoroidy? to idź na miasto i tam od śmiejących się z tego towarzystwa dowiesz się, co to są hemoroidy herbu parasol z phlebodią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Domki TBS IP: *.flash-net.pl 24.12.13, 11:54 Różne rzeczy słychać na mieście , wszystko zależy od tego co chcesz usłyszeć . Mam nadzieje ,że słyszałeś również o cienkim Bolku i jego towarzystwie. Możemy na mieście sprawdzić kto większym jest pośmiewiskiem , którzy są zabawniejsi w oczach mieszkańców ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor Topór Re: Domki TBS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.13, 12:20 Do sezonu ogóra. Po sprawdzeniu prawdziwości wpisu dot. powierzchni deklarowanej, stwierdzono co następuje: - powierzchnia mieszkalna faktycznie zamieszkiwana 25 m2. (tzw kuchnia letnia, w tym pusta zagroda po wieprzku. Obecnie badany tam sypia. Wg. deklaracji mieszkaniec sprzedał wieprzka, maszynkę do golenia wraz z żyletkami Polsilver oraz garniec emaliowany bo mu były pieniądze na opłatę za dostęp do neta potrzebne. Status badanego: zdeklarowany fan - niewolnik obecnie nim pomiatającego Narcyza. Poprzedni też nim pomiatał. Wobec wieloletniego pomiatania nadaje się wyłącznie do leczenia zamkniętego. Zespół chorobowy: chroniczny ból dupy na tle. Jakimkolwiek. Pozostała powierzchnia zdeklarowana to odziedziczona rozpadająca się stodoła wraz z myszami, kozą Bertą, wozem drabiniastym i komputerem PC 286 (również odziedziczonymi po przodkach) na którym badany pisze swoje durne paszkwile. Stodoła wraz z antresolą na siano ma pow. 319 m2. I wreszcie wychodek przepełniony odchodami badanego (wiadomo: ból dupy powoduje notoryczną sraczkę, notoryczna sraczka powoduje ból i tak bez końca) kibel nie posiada ściany tylnej (wiadomo: sraczka = pierd. Pierd = ściana nie wytrzymała) o pow. 1m2. Na tym protokół zakończono i podpisano. Topór Doktor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomek Re: Domki TBS IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.13, 12:45 i sam widzisz toporku jakie to brednie wychodzą na klawiaturze gdy hemoroid wali w czerep, no i szczekajcie i piszcie dalej brednie (co wam powyżej udowodniono) matołki mleczno-hemoroidalne dalej bo wasi panowie was wyjumają z posadek dyżurnych osiołków srających na forach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: Domki TBS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.13, 13:56 Do @atomek wiernego sługi Jego Majestatu. Widzę, że Pan Wasz towarzyszu dyżury świąteczne chołocie wyznaczył. Pewnie za karę. Niedokładnie wylizałeś pryncypałowi (fotel). Teraz będziesz miał nauczkę. Siedź na forum, waruj, szczekaj, to może cię laska dotknie pańska. Tak oto ty prosty chłopku na służbie poddańczej za garść srebrników dupę na bat za cudze winy wystawiaj, bo "piniondz" dla ciebie bożkiem, samodzielne myślenie uniemożliwia ci sprasowany ślad po mózgu a honor nieznaną ci wartością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Domki TBS IP: *.free.aero2.net.pl 24.12.13, 21:31 LUZ W DUPIE - panowie, LUZ W DUPIE i tak trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bula Re: Domki TBS IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.12.13, 14:47 Może z tymi domkami jest jak z tymi działkami. Też był pijar ogłaszanie co to za cudowne działki sprzedaje miasto. Miało być super. Potem każdy zobaczył te działki i CENĘ i jakoś chętnych nie było. Pozostał tylko pijar. Sam byłem potencjalnie zainteresowany kupnem działki ale ktoś chyba na główkę spadł oczekując, że ktoś za takie pieniądze będzie kupował takie działki. Chętnych było pełno - 1 ???? No to teraz postawili domki i jak słyszę też się wszyscy pchają drzwiami i oknami do zakupu tych domków. Ale to wina pewnie poprzedników, jakiś tam mlecznych i hemoroidów. Tylko prezydenta mamy wyśmienitego - on tak jak nikt potrafi sobie zdjęcie zrobić z tym, czy z tamtym. Oooo tak to potrafi. I pewnie tu smaruje jeszcze na tym forum znając życie. Dodam, iż daleko mi do zwolenników Janków z mleczarni itp. zarostów. Natomiast tak wspaniałej władzy jak obecnie to to miasto jeszcze chyba nigdy nie miało. Ale to wina poprzedników ... wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabuś Re: Domki TBS IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.13, 15:14 hauuuuuu, hauuuuuu żaba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumburak Re: Domki TBS IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.12.13, 19:06 Jak zwykle rzeczowy komentarz piesków Mastalerza. No ale czego się spodziewać - opluwają jak ich pan. Tyle im zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomek Re: Domki TBS IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.13, 19:21 walić w czerep srających hemoroidów, zostali tu ośmieszeni i pokazano ich brednie a oni dalej udają że deszcz pada, sklerozis rex hemoroidki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur0 Re: Domki TBS IP: 80.51.96.* 27.12.13, 20:26 A ja nawet polubiłem tych przygłupów. Jak nie ma ich idiotyzmów to robi się jakoś pusto. Może tak to ma działać? Odpowiedz Link Zgłoś