Gość: Turysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 20:27 Wyjezdzam za kilka dni do Paryza i mam zarezerwowany hotel Pratic na Avenue Marechal Petain, a nie moge znalezc na planie w ktorej dzielnicy. Czy ktos mi moze pomoc? Merci T. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Turysta Re: Pomozcie znalezc adres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 22:11 Co nikt nie moze mi pomoc? Ale to musi byc jakas duza avenue, bo znalazlem w encyklopedii francuskiej ze ten Petain byl un grand homme d'État français T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c# Re: Pomozcie znalezc adres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 22:34 www.map24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isabelle Re: Pomozcie znalezc adres IP: *.fbx.proxad.net 10.12.06, 16:20 Czy jestes pewien, ze ta ulica jest w Paryzu? Niestety nie znalazlam jej w spisie ulic w Paryzu. Sprawdz dokladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isabelle Re: Pomozcie znalezc adres IP: *.fbx.proxad.net 10.12.06, 16:33 Jest kilka hoteli w Paryza o takiej samej nazwie "Pratic", ale pod innym adresem. Sprawdz dokladnie adres. Odpowiedz Link Zgłoś