Dodaj do ulubionych

instalacja gaz w samochodzie

IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.12.13, 21:16
gdzie w tbg dobrze i tanio założa gaz?
Obserwuj wątek
    • Gość: inspektor gadżet Re: instalacja gaz w samochodzie IP: *.tbg.edge.wdm.pl 22.12.13, 22:32
      w tbg dobrze i tanio ? nigdzie
      • Gość: kkkk Re: instalacja gaz w samochodzie IP: 109.232.240.* 22.12.13, 22:48
        dobrze ale nie za drogo to u Mroczkowskiego na grzybowej no i na zajęczej w sobowie unikaj gościa na warszawskie obok wulkanizacji i panów z sienkiewicza z firmy S..........
        • Gość: ds Re: instalacja gaz w samochodzie IP: *.tbg.edge.wdm.pl 23.12.13, 08:37
          O szybkiej gazowej firmie był temat, przy montarzu gazu jak zagadasz dobrze z prezesem to drewniane deski sprzeda ci po 99% ceny rynkowej.
    • Gość: hybryda Re: instalacja gaz w samochodzie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.12.13, 18:44
      dobrze, ale nie wiem, czy tanio w bosch serwisie na sikorskiego obok word
    • Gość: Olek Re: instalacja gaz w samochodzie IP: *.szybszyinternet.pl 23.12.13, 20:59
      W Tarnobrzegu nigdzie. Ja zakładałem u jednego z w/w instalację parę lat temu i chodziła do pewnego czasu. Samochód zaczął strzelać, nie przełączał na gaz a mechanik tylko stwierdził , że trzeba czyścić parownik. Parownik wyczyścił i pomogło na parę tygodni. Znalazłem przypadkiem mechanika w Kamieniu koło Sandomierza (Łukasz Zając). Ten po podłączeniu do kompa stwierdził , że moja instalacja nigdy nie miała podłączonego "odpalania na gazie" nie był też podłączony jakiś czujnik , ale nie pamiętam jaki, nie ma zamontowanych filtrów gazu. Po regulacji u niego chodzi już 3 lata bez zarzutów. Montowałem też u niego drugą instalację , ale już sekwencję STAG-a i przejechałem na niej 50 tys. bez żadnych usterek , tylko wymieniałem filtry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka