Dodaj do ulubionych

Pijani kolędnicy

IP: *.blue.kundencontroller.de 26.12.13, 09:20
Ostatnio zauważyłam narastające zjawisko pijanych kolędników, coś śpiewali, a raczej się darli, na nogach mieli problem ustać co chwilę robili przerwy na mało conieco, gubili swoja kolędnicze akcesoria, a opokowania po kolędniczym napoju wyrzucali gdzie popadło, skąd się tacy kolędnicy biorą ?
Obserwuj wątek
    • prawdziwy_olo Re: Pijani kolędnicy 26.12.13, 09:51
      Oni byli po prostu upojeni wiarą i cudem narodzin :-)
      • Gość: wnikliwa Re: Pijani kolędnicy IP: *.ipredator.se 26.12.13, 10:24
        Widziałam jak kolednicy ze starego golfa RTA zgubili kurtkę, alby i jakieś inne akcesoria kolędnicze. Jak po koledzie zygzakiem dotarli i wsiedli do swojego golfa RTA to jechali takim zygzakiem że św. Krzysztof powinien zamiast nich kierować. Skąd takie pokolenie JP II się bierze ?
        • Gość: donosiciel Re: Pijani kolędnicy IP: *.bype.org 26.12.13, 10:36
          Widziałem rok temu podobnych przyszli do mnie jechało jak z gorzelni do tego wcinali jakieś miętówki marnej jakości potęgujące tylko zapach alkoholu, zapytałem z jakiej parafi to kolęda kasę dalem poszli do sąsiada to zadzwoniłem do swojego proboszcza, żeby odpowiedniemu proboszczowi przekazał informację w jakim kierunku jego chłopaki wędrują ten po chwili podjechał przywitał ekipę.
          • Gość: wikary Re: Pijani kolędnicy IP: *.riseup.net 26.12.13, 10:46
            Pokolenie gimbazy i bezstresowego wychowania stary golf o czymś świadczy. Gdy fura starsza od właściciela to coś jest nie tak. Ilu księży ma stare fury ?
            • Gość: WTC Re: Pijani kolędnicy IP: *.riseup.net 26.12.13, 10:47
              Arab ma zakaz picia bo go Mahomet przetrąci a u nas...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka