Dodaj do ulubionych

adwokat, opinia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.14, 13:32
Poproszę o opinie na temat adwokat P. Jolanty Sochy. Proszę bez zbędnych epitetów, tylko kulturalne wypowiedzi, nawet jeśli będą negatywne.
Obserwuj wątek
    • Gość: mąż Re: adwokat, opinia IP: *.205.202.188.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.01.14, 20:10
      Jest młoda i obsługuje firmy , Więc "żona" w sprawach majątkowych i rodzinnych do innego mecenasa raczej.
      • Gość: ? Re: adwokat, opinia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.14, 09:24
        a kogo jeszcze polecacie??
        • Gość: olo Re: adwokat, opinia IP: *.smsiarkowiec.pl 10.01.14, 10:46
          Jeśli prawnik obsługuje firmy, to nie znaczy, że nie potrafi prowadzić spraw dla osób fizycznych. Podobnie jak lekarze- chirurg nie operuje tylko wyrostka, wykonuje również inne operacje, a lekarz rodzinny nie leczy tylko przeziębienia. Zarówno adwokaci, jak i radcowie prawni zdają egzaminy z tych samych dziedzin prawa. To, czy podejmie się danej sprawy i jak oceni szansę na wygraną zależy tylko od danego prawnika.
          • Gość: ALA Re: adwokat, opinia IP: *.smsiarkowiec.pl 10.01.14, 22:24
            Oczywiscie każdy będzie miał własną opinie . Ja uważam ,ze tak naprawdę chodzi o pracowitość i uczciwość. Jest jedna dobra radczyni tylko ona nie życzy sobie na tym forum nazwiska. Jest oczywiste ,ze takie sp[oty zakładają sami zainteresowani, bo chodzi o nazwisko.
            I kto pisze na forum . Osoba która ma problemy ze sobą i otoczeniem.
            • Gość: ela Re: adwokat, opinia IP: *.centertel.pl 13.01.14, 19:48
              Stanowczo nie polecam.
              • Gość: klient Re: adwokat, opinia IP: *.31.6.146.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.01.14, 21:24
                I po co ten spot. Też nie polecam.
        • Gość: Jaskier 02 Re: adwokat, opinia IP: *.ceti.net.pl 10.03.14, 09:45
          Jeżeli chodzi o opinei prawników, to znalazłem bardzo fajną stronkę, zamieszczone tam są opinie i komentarze o poszczególnych prawnikach: ocen-prawnika.pl/

Pozdrawiam!!
    • tilapia222 Re: adwokat, opinia 16.01.16, 15:48
      Witam,
      przyznam szczerze, iż nie korzystałem z usług P. Jolanty Sochy, jednak słyszałem o niej wiele dobrego. Ja akurat mogę z całego serca polecić Panią Annę Majerek - pomogła szybko, i co najważniejsze SKUTECZNIE. www.annamajerek.pl, naprawdę polecam :)
      • polak1706 Re: adwokat, opinia 16.01.16, 19:43
        autoreklama czy obudziłaś się po letargu?
        • smieszekleszek Re: adwokat, opinia 16.01.16, 20:09
          Polak patriota zawsze twardo stoi na gruncie, hi,hi, nie słuchajcie idiotów.
          • polak1706 Re: adwokat, opinia 16.01.16, 20:18
            data pierwszego wpisu: 06.01.14
            data wpisu po letargu lub autoreklamy 16.01.16
      • karolinka12xx Re: adwokat, opinia 14.07.17, 18:10
        Czy pani Anna Majerek jest od spraw karnych?
    • tilapia222 Re: adwokat, opinia 16.01.16, 15:50
      Witam,
      przyznam szczerze, iż nie korzystałem z usług P. Jolanty Sochy, jednak słyszałem o niej wiele dobrego. Ja akurat mogę z całego serca polecić Panią Annę Majerek - pomogła szybko, i co najważniejsze SKUTECZNIE.
    • piter2103 Re: adwokat, opinia 01.03.16, 07:41
      zdecydowanie nie polecam adwokata Krzysztofa Malinowskiego z Gliwic. Beszczelny naciagacz na kase. Powoluje sie na znajomosci w Sadach i uklady z Sedziami. Obiecuje gory zlota , beszczelnie wykorzystuje sytuacje klienta by wyciagac kase . O fakyurze zapomnijcie u niego nie istnieje. No i ma problemy z higiena
      • e-zybi Re: adwokat, opinia 01.03.16, 08:00
        Myślę, że żaden adwokat nie wyda Ci fakyury, poproś o fakturę!
      • piter2103 Re: adwokat, opinia 01.03.16, 09:13
        No coz zycie :))
      • edekzgredek99 Re: adwokat, opinia 01.03.16, 10:21
        A to po porade do niego poszedles czy na milosc?
      • bartek2013 Re: adwokat, opinia 01.03.16, 23:55
        Zdecydowanie nie zgadzam się z tą opinią.Adwokat Malinowski z Gliwic to profesjonalista.Mnie prowadził sprawę prawie za darmo, gdyż moja sytuacja materialna była bardzo trudna.Jest kulturalny i ma dużo empatii.Bardzo mi pomógł i polecam go każdemu. AlexWpisz swoją odpowiedź
      • bartek2013 Re: adwokat, opinia 02.03.16, 01:02
        Jeżeli miałbym polecić adwokata karnistę z czystym sumieniem tylko KRZYSZTOF MALINOWSKI.
        Nie ma lepszego karnisty.No cóż, skoro nie masz argumentów, to chwyty poniżej pasa......
        • wojciechglenc Re: adwokat, opinia 05.03.16, 11:42
          Również nie polecam pana Krzysztofa Malinowskiego, prowadził 2 moje sprawy, pierwszą przegraliśmy z powodu braku przygotowania pana malinowskiego do sprawy, pieniądze wyrzucone w błoto. podczas drugiej sprawy kontakt z panem Malinowskim zaginął nie odbierał na telefony nie odpowiadał na maile, pieniążki oczy wisie skasował... ZERO PROFESJONALIZMU I SZACUNKU DO KLIENTA
      • bartek2013 Re: adwokat, opinia 05.03.16, 14:36
        Ja polecam adwokata Krzysztofa Malinowskiego.Jest świetnym karnistą.Jestem bardzo zadowolony z jegpo usług i eszędzie go polecam
    • mirek_mirek123 Re: adwokat, opinia 05.03.16, 21:57
      Jak już robimy reklamę i autoreklamę, to ja polecam adwokata Patryka Riedel z Wodzisławia Śląskiego i Katowic, specjalizuje się w prawie karym i rozwodach - www.adwokat-riedel.pl Tak naprawdę to robię mu specjalnie reklamę, bo powiedział że weźmie połowę za sprawę jeśli go będę polecał :)
      • piter2103 Re: adwokat, opinia 06.03.16, 09:57
        Ciekawe jest to , ze jak czlowiek zostanie oszukany ; przy kupnie auta, w przypadku niesolidnej uslugi na warsztacie, w necie , i tym podobnych sytuacjach , to umie sobie poradzic. Pisze gdzie trzreba , idzie na policje i walczy o swoje. Jednak, w przypadku adwokatow, sprawa wyglada inaczej... Kazdy sie boi , bo on jest prawnikiem. Oni o tym wiedza i to sprytnie wykorzystuja. Swojego czasu pewien bardziej cyniczny adwokat ( od calej reszty) opowiadal mi po wodeczce , jakie oni maja patenty na klientow , by wyrawc kase...- to jak wspomnienia akwizytora. Sa bezwzgledni , najlepiej oczywicie jest im bardziej jest ciezka sytuacja przyszlego klienta. Maja tyle sposobow , ze wierzyc mi sie nie chcialo. Wazne by kase wyrwac , a obroba , to juz ew. przy okazji.Sukcesy , to przypadek lub sytuacja gdzie- wyagrana , byla z gory przesadzona. Njagorsze jest gdy klient wymaga czytania akt!!! Wtedy nazywaja go " klientam uciazliwym". Przeciez wszystkiego dowie sie na sprawie. No , ale powolywanie sie na wplywy w Sadach ,to juz beszczelnosc. Tego juz nie robia.Trzeba przyznac , ze to mlodsze pokolenie chcialoby pracowac uczciwie, glownie Ci pochodzacy z poza ukladow rodzinnych. Bo tam, gdzie adwokatami sa cale rodziny , to raczej trudno te komunistyczne nawyki wyplewic. Jak przychodzisz do adwokata , to on zapoznaje sie ze sprawa pod katem ile masz kasy i ile on z tego wyrwie , a nie w celu prowadzenia sprawy. Wracajac do meritum : SZUKAM DOBREGO ADWOKATA.....Trudno cos poradzic . Pytanie powinno brzmiec SZUKAM UCZCIWEGO adwokata, ale tu odpowiedz bylaby zupelnie trudna. To tak jakby prosic goscia grajacego w trzy kubki by byl uczciwy. Ja po latach znalazlem takie trzy osoby , ale naprawde po duzej selekcji. Jedna , jest po prostu z urodzenia uczciwa i pracoholiczna. Druga postanowila byc wobec mnie uczciwa i polubielismy sie, a trzecia zaczyna prace i jeszcze jest niezdemoralizowana , przez kolegow. Nie polecam ich - bo sami szukajcie w tym nieciekawym tyglu. Oni sie z nas normalnie na rautach i imprezach nabijaja, jak kogo udalo sie wyskubac. To tak , jak akwizytorzy opowiadaja sobie przy wodce jak durniowi wcisneli komplet garkow czy chemie Amuej . Puenta- nie ma; bo temat niekonczacy sie. Tylko sprawe z takim oszustem trudno wygrac...Skarga do Rady Adwokackiej... To to samo , co skarga do Rady Lekarskiej. Odpisuje ten na ktorego napiszesz. Tak to maja zorganizowane. Pieniedze ? Mnie w czterech przypadkach oddali , bo zagrozilem naglosnieniem sprawy. Glownie chodzilo o powolywanie sie na znajomosci w Sadach, ew. rodzinnych ukladach w relacji : prokuratura - sad. Co jest smutne nic sie nie zmienia.
    • piter2103 Re: adwokat, opinia 06.03.16, 10:23
      ostatnio trafilem na dziennikarke z TVN , ktora chce podjac ten temat. Zobaczymy ,co z tego bedzie
      • tomekpoleci Re: adwokat, opinia 20.05.18, 16:22
        PATLOGIE INTERNETOWE I CIĘŻKA PRZESTĘPCZOŚĆ, PÓŁŚWIATEK MUZYCZNO-SPRZEDAJNO-MARKETINGOWO PRZESTĘPCZY OD 2010 ROKU

ZDECYDOWANIE ODRADZAM PRAWNIKA RIEDEL

stanowczo odradzam ‚prawnika’ riedel,
        twierdzi że ma 'czynne' kancelarie' w kilku miejscach,
        w rzeczywistości te 'kancelarie' NIE DZIAŁAJĄ
        niedawno miał reprezentować ofiary przestępstw w sprawie karnej, nie tylko nie wykonał pracy, ale działał na ich szkodę, np. nie był na ŻADNEJ rozprawie sądowej,
        sprawcami byli między innymi przestępcy powiązani z ciężką przestępczością marketingową grasującą w internecie,
        "prowadził" sprawę na poziomie praktykanta, w trakcie prowadzonej przez niego sprawy karnej ani razu nie pojawił się w sądzie, nie wykonywał czynności procesowych, wprowadzał w błąd stronę, którą miał reprezentować, wykazał się RAŻĄCĄ niekompetencją, unikał swoich mocodawców, nie odbierał telefonów, nie odpowiadał na mail’e, sms’y itd.

ZDECYDOWANIE ODRADZAM tego prawnika, nie potrafił poprowadzić sprawy karnej, działał na szkodę ofiar przestępstw, o czym wiedział itd.
        nie tylko nie wykonał pracy ale działał na ich szkodę, sprawcami byli między innymi przestępcy powiązani z ciężką przestępczością marketingową grasującą w internecie, duża aktywność 'pozytywnych' wpisów w

internecie na temat tego prawnika rozpoczęła się mniej więcej w tym czasie, prawnik prawie bez dorobku ma bardzo dużo 'dobrej' reklamy i bardzo dużo go w internecie, sam też jest jakoś dużo aktywny na wielu portalach

duża aktywność 'pozytywnych' wpisów w internecie na temat tego prawnika rozpoczęła się mniej więcej w tym czasie,
        prawnik prawie bez doświadczania i z niewielkim stażem ma bardzo dużo wychwalającej reklamy i bardzo dużo go w internecie,
        dużo go tam i najwidoczniej ma dużo czasu,
        sam też jest jakoś dużo aktywny na wielu portalach za to mało tego 'pana prawnika' w pracy, najwidoczniej ma dużo czasu
        • tomekpoleci Re: adwokat, opinia 20.05.18, 16:23
          UDZIAŁ DZIENNIKARZY
          • tomekpoleci Re: adwokat, opinia 20.05.18, 16:24
            NAPAŚCI PUBLICZNYCH NA PRYWATNE OSOBY i TUSZOWANIE TVN
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka