palacz67 04.03.14, 18:08 Dzień Kobiet się zbliża, Panie się radują. Być grzeczne, posłuszne, Panom obiecują. Prawda jest, prawda jest, że każda kobieta fajna jest !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-zybi Re: Dzień Kobiet 04.03.14, 18:34 Feta wielka się szykuje, Panom kasy nie brakuje. Skoro Panie tak układne, to dostaną kwiaty ładne. Jakby tego było mało, muzy również by się zdało. Nie wypada zatem szlochać, bo KOBIETY trzeba KOCHAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dzień Kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 18:37 Zybi, przekazuję wątek w Twoje ręce, dobrze Ci idzie, pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: Dzień Kobiet IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.03.14, 18:39 Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dzień Kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 18:27 Obejrzałam 10 minut, rzeczywiście kobiety piszczą:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Dzień Kobiet 04.03.14, 19:06 No!, to lecę na całego, proboszcz bawi, sprawa jego. Niech Kobiety głos tu mają, i od siebie coś dodają ;-)). www.youtube.com/watch?v=nu5o1wiIOHo pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dzień Kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.14, 19:30 Beznadziejna piosenka i teledysk, pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Dzień Kobiet 04.03.14, 20:11 ...to może ta się spodoba :)) www.youtube.com/watch?v=xSJBoWrjlSU Miłego wieczoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dzień Kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.14, 08:49 Zdecydowanie takie piosenki wolę, dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dzień Kobiet IP: *.inowroclaw.mm.pl 04.03.14, 22:39 www.youtube.com/watch?v=IV-37Eokn34 www.youtube.com/watch?v=GHJajQm7Ci8 www.youtube.com/watch?v=KLdc63UKx_Q Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dzień Kobiet IP: *.inowroclaw.mm.pl 04.03.14, 22:50 www.youtube.com/watch?v=gD1gJZeb6yk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dzień Kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 07:56 Życzenia płyną z Inowrocławia, ślicznie dziękuję, ciepło pozdrawiam. Piękna muzyka życie umila, przy Tobie słodka jest każda chwila:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dzień Kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 20:50 www.youtube.com/watch?v=Qco8LZQFjrQ Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Wierszowanki 04.03.14, 22:46 Jeszcze jeden! Te wierszowanki to chyba jakaś mania na Forum Tarnobrzeg! Nigdzie tego nie ma. ;-)) PS. Najlepsze życzenia dla wszystkich pań! Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Wierszowanki 05.03.14, 08:32 Żena może Ci i da, jak się postarasz...!! ;-)) www.youtube.com/watch?v=JdoiEfB-W2w :) ...a może i Ty dasz coś od siebie Żenie :) www.youtube.com/watch?v=jBZwCfUmP_A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Wierszowanki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.14, 08:46 Masz, Zybi, poczucie humoru, byłam na Jej występie w podstawówce. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Dzień Kobiet 05.03.14, 13:26 PANOWIE, USZCZĘŚLIWIENIE KOBIETY JEST BARDZO PROSTE PODAJĘ ZASADY... A. Należy tylko być: 1. przyjacielem 2. partnerem 3. kochankiem 4. bratem 5. ojcem 6. nauczycielem 7. wychowawcą 8. spowiednikiem 9. powiernikiem 10. kucharzem 11. mechanikiem 12. monterem 13. elektrykiem 14. szoferem 15. tragarzem 16. sprzątaczką 17. stewardem 18. hydraulikiem 19. stolarzem 20. modelem 21. architektem wnętrz 22. seksuologiem 23. psychologiem 24. psychiatrą 25. psychoterapeutą. B. Ważne też są inne cechy. Należy być: 1. sympatycznym 2. wysportowanym ale 3. inteligentnym ale 4. silnym 5. kulturalnym ale 6. twardym ale 7. łagodnym 8. czułym ale 9. zdecydowanym ale 10. romantycznym ale 11. męskim 12. dowcipnym i 13. wesołym ale 14. poważnym i 15. dystyngowanym 16. odważnym ale 17. misiem ale 18. energicznym 19. zapobiegawczym 20. kreatywnym 21. pomysłowym 22. zdolnym ale 23. skromnym i 24. wyrozumiałym 25. eleganckim ale 26. stanowczym 27. ciepłym ale 28. zimnym ale 29. namiętnym 30. tolerancyjnym ale 31. zasadniczym i 32. honorowym i 33. szlachetnym ale 34. praktycznym i 35. pragmatycznym 36. praworządnym ale 37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli 38. zdesperowanym [z miłości] ale 39. opanowanym 40. szarmanckim ale 41. stałym i 42. wiernym 43. uważnym ale 44. rozmarzonym ale 45. ambitnym 46. godnym zaufania i 47. szacunku 48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim, 49. wypłacalnym. C. Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby: a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu niż danej kobiecie c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie była i co robiła d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto po kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić, dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała tak niezbędne do życia lusterko i szminkę. D. Ważne jest aby nie zapominać jej: 1. urodzin 2. imienin 3. daty ślubu 4. daty pierwszego pocałunku 5. okresu 6. wizyty u stomatologa 7. rocznic 8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci. Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie gwarantuje pełnego sukcesu. Kobieta mogłaby się bowiem czuć zmęczona obecnością w jej życiu idealnego mężczyzny oraz poczuć się zdominowaną przez niego i uciec z pierwszym lepszym grajkiem z gitarą, którego napotka. A teraz druga strona medalu. Uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko trudniejszym, ponieważ mężczyzna potrzebuje: 1. seksu i 2. jedzenia Większość kobiet jest oczywiście tak wygórowanymi męskimi potrzebami mocno przeciążona. Zaspokojenie tych potrzeb przerasta siły naszych Pań. Wniosek : Harmonijne współżycie można łatwo osiągnąć, pod warunkiem, że mężczyźni wreszcie zrozumieją, iż muszą nieco ograniczyć swoje zapędy i pohamować swoją roszczeniową postawę! www.youtube.com/watch?v=B3HLsSejZHo ...miłego popołudnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dzień Kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 17:51 www.youtube.com/watch?v=lmzwREFv8d Macie być dowcipni jak Marcin Daniec i nie palić papierosów:-) Pozdrawiam i życzę przyjemnego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dzień Kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 17:55 www.youtube.com/watch?v=lmzwREFv8dg Może teraz się otworzy link? Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Dzień Kobiet 05.03.14, 18:23 Piękna kobieta to: a) raj dla oczu, b) piekło dla duszy, c) czyściec dla portfela. www.youtube.com/watch?v=1WafgO3HVHk www.youtube.com/watch?v=qngCEyJES-E ...miłego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierwszastr.medalu Najlepsze życzenia dla pań! IP: *.opera-mini.net 05.03.14, 19:30 Wierszem nie dało się? Miłej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Najlepsze życzenia dla pań! 05.03.14, 20:53 Dałoby się, dało :-) gdyby mi się chciało a, że się nie chciało wiersza tutaj mało. Skoro wiersza mało by się napisało żeby smakowało nic nie brakowało. I jak tego mało nie poskutkowało radę tutaj dam napisz sobie sam Skoroś wielki tutaj miłośnik poezji daj upust fantazji zaprzecz swej a...... . Może nas zaskoczysz oczy uradujesz my też ocenimy jak się popisujesz. ...miłego popisania, no! próbowania ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Najlepsze życzenia dla pań! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.14, 21:07 www.youtube.com/watch?v=TyvNj3s8d-Y&feature=kp www.youtube.com/watch?v=B_OxEEOliUk dobranoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Najlepsze życzenia dla pań! 05.03.14, 22:04 www.youtube.com/watch?v=oejEVWkCcSo dobranoc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Przyśpiewki weselne? 05.03.14, 22:46 Proponujesz: "...miłego popisania, no! próbowania." ;-)) Dziękuję serdecznie! Czy sądzisz jednak, że powinienem "tworzyć" w twoim stylu, np.: Dałoby się, dało :-) > gdyby mi się chciało > a, że się nie chciało > wiersza tutaj mało. > > Skoro wiersza mało > by się napisało > żeby smakowało > nic nie brakowało itd. PS. Jakoś mi się to kojarzy z przyśpiewkami weselnymi... Nie wiem, dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burmistrz Re: Dzień Kobiet IP: *.tbg.edge.wdm.pl 05.03.14, 21:54 Udostępnię w dzień kobiet swojego penisa ładnym niewiastom do sexu i lodzika. zainteresowane na maila pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Dzień Kobiet 05.03.14, 22:47 Skoro Cię tak swędzi na tory go wystaw zabawisz się dobrze i może skorzystasz ;-) Pociąg ciągnie dobrze przednia to zabawa jak coś pozostanie będziesz znów obstawiał. Długość nieistotna ważna jest technika skoro dobryś ogier dasz radę p....... . dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dzień Kobiet IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.03.14, 07:29 poezja z klasą. co za prymityw? Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Dzień Kobiet 06.03.14, 08:16 ...dla wybrednego krytyka ;-) Lubię, kiedy kobieta omdlewa w objęciu, kiedy w lubieżnym zwisa przez ramię przegięciu, gdy jej oczy zachodzą mgłą, twarz cała blednie i wargi się wilgotne rozchylą bezwiednie. Lubię, kiedy ją rozkosz i żądza oniemi, gdy wpija się w ramiona palcami drżącemi, gdy krótkim, urywanym oddycha oddechem i oddaje się cała z mdlejącym uśmiechem. I lubię ten wstyd, co się kobiecie zabrania przyznać, że czuje rozkosz, że moc pożądania zwalcza ją, a sycenie żądzy oszalenia, gdy szuka ust, a lęka się słów i spojrzenia. Lubię to - i tę chwilę lubię, gdy koło mnie wyczerpana, zmęczona leży nieprzytomnie, a myśl moja już od niej wybiega skrzydlata w nieskończone przestrzenie nieziemskiego świata. T. www.youtube.com/watch?v=3ESMt4rnn3c ...miłego dnia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dzień Kobiet IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.03.14, 08:45 zdecydowanie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Dzień Kobiet IP: 66.90.121.* 06.03.14, 11:36 >Udostępnię w dzień kobiet swojego penisa ładnym niewiastom do sexu i lodzika. zainteresowane na maila pisać. < Dwaj starcy ujrzeli Zuzannę w kąpieli Chcieli ją postraszyć ale czym nie mieli Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Dzień Kobiet 06.03.14, 12:08 A się napatrzyli będzie im się śniło Zuza urokliwa zatem warto było. Tak czasami bywa ochota nachodzi. A w podeszłym wieku rzadko co wychodzi. Wniosek prosty wypływa z przygody korzystaj z uciechy kiedy jesteś młody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasjer Re: Dzień Kobiet IP: *.wdm.pl 06.03.14, 13:05 Może jeszcze loda Panu zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dzień Kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.14, 19:45 Znam to na pamięć:-) www.youtube.com/watch?v=KSSOmUPYK0A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dzień Kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.14, 19:53 To śpiewałam córom, gdy były małe:-) skav3n.wrzuta.pl/audio/1rILZElyqYC/prymaki_-_mielnica Pozdrawiam i życzę przyjemnego wieczoru:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dzień Kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.14, 20:11 w84.wrzuta.pl/audio/9QIg0bVi1mm/alla_pugaczowa_-_wsio_mogut_karoli363 Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Dzień Kobiet 06.03.14, 20:24 Nie zawsze wypada się użalać kobieta czułą i zmienną jest istotą. Choć kochasz Ona lubi się oddalać nie zatrzymasz jej żadną mocą. I na nic Twoje myśli i starania próżno zabiegać o względy Onej. W objęciach innego znajdzie ukojenie Twój los, tak było Ci sądzone. Nie wnoś pretensji do świata całego lecz oczy i serce zawsze miej otwarte. Jak kochasz wiernością się wykaż czy to zachodu jest zawsze niewarte?. www.youtube.com/watch?v=tYOyIoT0Neg ...miłego wieczoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twój uczeń Re: Dzień Kobiet IP: *.tbg.edge.wdm.pl 06.03.14, 21:11 Znajoma kupić ci dmuchanego ch... i wibrator na dzień kobiet ? bo widać że czegoś ci brak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M...a Re: Dzień Kobiet IP: 80.50.63.* 06.03.14, 22:03 e-zybi tak trzymaj...niezłe teksty...niezłe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dzień Kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.14, 07:32 M, przygotuj drugą filiżankę, to zrobimy Ci kiedyś niespodziankę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Dzień Kobiet 07.03.14, 07:41 Na głupotę nie ma rady, zawsze zaskakuje, czasem z tego się wyrasta, czasem źle rokuje. Gdy dziedziczna bywa i spada na dzieci, uroku nie dodaje, tylko rozum szpeci... ;-)). www.youtube.com/watch?v=V6LErs6kEvo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dzień Kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.14, 18:17 rolada-czekoladowa-z-kremem-z-nutelli Dobry wieczór, polecam wam tę pyszna roladę czekoladową, zróbcie dla swoich żon:-) Pozdrawiam i jeszcze zagram słodko:-) www.youtube.com/watch?v=4_I-jjfQsGI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dzień Kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.14, 18:19 www.google.pl/search?q=rolada-czekoladowa-z-kremem-z-nutelli&rlz=1C1SAVU_enPL575PL575&oq=rolada-czekoladowa-z-kremem-z-nutelli&aqs=chrome..69i57j69i60j0.5608j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Może tak pójdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dzień Kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.14, 18:42 Dla każdego coś miłego:-) www.youtube.com/watch?v=l6Na29_2FW8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dzień Kobiet IP: *.tktelekom.pl 07.03.14, 18:42 Mam kawę nie mam ciasta. Przyjdziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dzień Kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.14, 18:47 Mam swojskie jajka i makutrę, jeśli pomożesz, babkę utrę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dzień Kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.14, 18:55 Miłego wieczoru, Kochani:-) www.youtube.com/watch?v=ohyOy906s_A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dzień Kobiet IP: *.tktelekom.pl 07.03.14, 19:08 Za babkę chce ciebie Że przyjdziesz, nie wierzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dzień Kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.14, 19:44 Napisz ładnie wierszem życzenia na razie ślę Ci pozdrowienia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Dzień Kobiet 07.03.14, 19:54 Nie ma nic prostszego, jak miłość dać kobiecie. Zauroczyć wdziękiem, kochać czułe kwiecie. Ciągle o Niej marzyć, by wątkiem snów była. Całować usta słodkie, powiedzieć moja miła. Cóż oddać za miłość, sercem odwdzięczyć?. Zrobić dla niej wszystko, wszystko!...i coś więcej. Gdy daję jej wszystko to daję jej siebie. Tyle samo pragnę, otrzymać dla siebie :)). ...pozdrawiam, miłego wieczoru :)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Dzień Kobiet 07.03.14, 21:58 Mały flircik nam się szykował, a GOŚCIU w piasek głowę swą schował. Pewnie Znajoma go przestraszyła, w swej uprzejmości, o wiersz poprosiła. Nie sprostał jednak?, trudne zadanie? a jutro każdy z nas je dostanie. Nikt tu przykrości Paniom nie sprawi, ten co potrafi wierszem zabawi. Jak się kolego bierzesz do dzieła, przemyśl to zawsze, miej odwagę. I nie sprzedawaj skóry tak łatwo zawiedziesz Damę, czyniąc zniewagę. www.youtube.com/watch?v=pBG4RsGtguM ...dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Dzień Kobiet 08.03.14, 03:37 8 Marca - Dzień Kobiet, Paniom ukłony niskie, kwiatami obdarowuję, bez wyjątku - wszystkie. Kochane, miłe Panie, mocno ściskam i całuję, świat bez Was ponury, szczerze!, nie czaruję!. Każdą z Was ukochać dzisiaj tu wypada, wiem jak to to zrobić, prosta na to rada. Znajomej, Nieznajomej, M..., przesyłam serdeczności, róże na Wasze ręce, bo róża to kwiat miłości. (.• `*.*´¨) ¸.•´¸.•*´¨) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO (¸.•´ (¸.•` W DNIU KOBIET... ♥`*•.¸♥`*•.¸♥`*•.¸♥`*•.¸ _____________§ _______§§____§§ § ____§_§§§§__§_§§§§§§ _____§§___§§___§____§ ______§§§_§__§___§__§§ ______§§§§____§§__§§§§§§ ______§§§§§____§§_§__§_§_§ ______§§§§§_____§§___§§__§§ ______§§§§§_____§____§__§_§ ______§§§§§_____§___§____§ ______§§§§§§___§___§ _______§§§§§___§_§ _________§§§§§_§§ _$$$$$______§§§§ __$$$$$______### __ ___$$$$______## ___ ____$$__#____# __ _________#___# _____$$$_#_#_# ____$$$$$__#_# ___$$$$$$___#________$$$ ____$$$$____#_____#__$$$$ _____$$____#___#____$$$$$$ ______$___#__#_______$$$$ _________#_#__________$$ _________##____________$ _________# _________# (`*•.¸(`*•.¸«♥» ¸.•*´)¸.•*´) (,.•*´(¸.•*´«♥»`*•.¸)`*•.,) ...BO KOBIETY TRZEBA KOCHAĆ :)) www.youtube.com/watch?v=NYG9gLmJ38g ...uroczych chwil, mile spędzonych i zapamiętanych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dzień Kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.14, 07:38 Zybi dzisiaj czuwał w nocy, by nas z rana zauroczyć. Narysował piękną różę i podrzucił na podwórze. Lecz ja sobie smacznie spałam i całusa nie zaznałam:-) Przesyłasz nam serdeczności a ja Was zapraszam w gości. Za życzenia dygam z wdziękiem i przesyłam Ci piosenkę:-) www.youtube.com/watch?v=_WNJvgiM-nM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M...a Re: Dzień Kobiet IP: 80.50.63.* 08.03.14, 11:41 e-zybi dziękuję bardzo ...w imieniu swoim i wszystkich kobiet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bwana Kubwa Re: Dzień Kobiet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.14, 07:43 gaciegaciegaciegacie gaciegaciegaciegacie Z serdecznymi życzeniami w chłodny ósmo-marcowy poranek. gaciegaciegaciegacie Korzystajcie bez krempacji. gacie gacie gacie gacie uuuuu uuuuu uuuuu uuuuu uuuu uuuu uuuu uuuu uuuu uuuu uuuu uuuu uuu uuu uu uu uuuuuu uuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dzień Kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.14, 07:56 www.youtube.com/watch?v=A_KnTh6OiYg Pozdrawiam serdecznie Gości tego wątku i życzę przyjemnego weekendowego wypoczynku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń znajomej Re: Dzień Kobiet IP: *.wdm.pl 08.03.14, 10:51 Znajoma chcesz minetkę i duży sex na dzień kobiet w prezencie od twojego ucznia ? Dala twoich córek też jakiś prezent się znajdzie, np po małym sexie i lodzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dzień Kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.14, 15:27 www.youtube.com/watch?v=KynPIdRXxaE :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiony Re: Dzień Kobiet IP: *.wdm.pl 08.03.14, 15:37 Tomasz Niecik, siedemnastki, osiemnastki. PS Jak znajoma wytrzymuje z Tobą reszta rodziny czy wszyscy w rodzinie tacy na Twój styl ? Odpowiedz Link Zgłoś
enieznajoma Re: Dzień Kobiet 09.03.14, 09:43 choć się tu nie udzielam, znad filiżanki zielonej herbatki czasami spozieram, na wasze fajne rymowanki, uśmiech powodujące na buzi waszej koleżanki, owsianka na mleku zjedzona:) słoneczna niedziela, do aktywności zachęca... dobrego dnia, i do niebawem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dzień Kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.14, 15:56 Zjedzona już owsianeczka będziesz z wiosny jak laleczka. Testowałam nowy sprzęcik, bo mnie od tygodnia nęcił. Drożdżóweczka u mamusi, musiałam się na nią skusić. Co dzień swoje biodra mierzę i do wagi zęby szczerzę. Ale ona jest uparta kilo dodaje co kwartał:-) Facet na kości nie leci, kocham ich za to i dzieci:-) Biegam, skaczę, nerwy tracę, i w zeszycie wykres znaczę. Dwa do dołu, 3 do góry, śmieją się już ze mnie córy. Ale ja się nie poddaję, forma powróci wraz z majem:-) Przesyłam Wam serdeczności, niech na buziach uśmiech gości:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Dzień Kobiet 09.03.14, 10:08 Bądź mądry, pisz wiersze niejeden tak powie. Gdy czytam ten wątek różne myśli w głowie. Młodość głupotą świeci przykładu nie daje. Wrzuć chłopcze na luz bo to Ci tylko pozostaje. Uparcie się silisz na dziwne wyznania. Szczerze Ci tu powiem masz przerost bajania. A do tego jeszcze braki w wychowaniu. Nie dostrzegasz błędów w swoim zachowaniu?. Może me wskazówki będą Ci pomocą. Dadzą do myślenia czoła Ci nie spocą ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Dzień Mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.14, 08:00 Dzisiaj mała zmiana planu, bo jest święto naszych Panów. Więc wpadam tutaj z ochotą, niektórzy z Was- czyste złoto:-) Życzę zdrowia i uśmiechu, żyjcie wolniej, bez pośpiechu. Niech Wam zdrowie zawsze służy, w domu, w pracy i w podróży. Niech życie się w szczęście splata, w portfelu- duża wypłata:-) Zawsze uśmiechniętej żony i zapraszam w moje strony:-) www.youtube.com/watch?v=xZOH5b2CRVI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dzień Mężczyzn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.14, 08:06 www.youtube.com/watch?v=rYKdA8Y3X0Q Odpowiedz Link Zgłoś