Dodaj do ulubionych

Norbert M. aresztowany

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.04.14, 12:02
www.mmtarnobrzeg.pl/2-nieprzypisana/21-norbert-m-aresztowany
Obserwuj wątek
    • Gość: bysiu Re: Norbert M. aresztowany IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.04.14, 12:16
      prima aprilis. ale szkoda ze nieprawda :-)
    • Gość: Ona Re: Norbert M. aresztowany IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.04.14, 12:19
      Jakie poziomu zartu mozna bylo sie spodziewac po konkurencji, ktora badz co badz byla juz u wladzy duzo lat i ktorej to tak niedawno ( 4 lata temu ) mieszkancu wiekszoscia powiedzieli dosc..
      Konkurencjo prawicowa, wytlumaczcie mi szaremu czlowiekowi, dlaczego mam oddac na Was glos w imie czego ? Skoro juz byliscie i swoje zrobiliscie !!!
      Wiem ze wybory to sztuka manipulacji i wciskania kitu, szarej masie ktora latwo zapomina i 4 lata to zbyt duzy okres by pamietac.. ale w imie czego ?
      • Gość: gość Re: Norbert M. aresztowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.14, 12:26
        Nic nie jest dane raz na zawsze!Oni się już przekonali,teraz czas na Mastalerza.Im wcześniej to zrozumie,tym lepiej.Obawiam się jednak,że ten chłopiec w krótkich porteczkach nie zrozumie nic z tej lekcji.Co prawda,lepiej uczyć się na błędach innych niż na swoich,ale..."ja przecież wiem najlepiej..."
        • Gość: komentarz Re: Norbert M. aresztowany IP: 83.175.169.* 01.04.14, 12:34
          Dżon Dziubynsky nadaje ;-)
          • Gość: burak oba jaja ma Re: Norbert M. aresztowany IP: *.wdm.pl 01.04.14, 12:57
            Zart dość denny. Lepszy byłby że powstaną nowe miejsca pracy i strafa prężna jak mielecka z godziwymi wypłatami a tu nawet inwestować nikt bardzo nie chce w machowie.
            • Gość: gość Re: Norbert M. aresztowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.14, 14:01
              Nie tylko w Machowie,w Zakrzowie też...
    • Gość: bezdomnyBezrobotny Re: Norbert M. aresztowany IP: *.wdm.pl 01.04.14, 13:10
      lepiej było napisać że z grzyba poleciał na spalinowej miotle do Putina negocjować powiększenie tbg o ćwiartkę Ukrainy.
      • Gość: emi Re: Norbert M. aresztowany IP: *.dynamic.chello.sk 01.04.14, 13:14
        Jaka PIS_da taki żart.
        • Gość: Stokrotka Re: Norbert M. aresztowany IP: *.cheeloo.net 01.04.14, 13:17
          No piękności cium cium
          • Gość: prima sort Re: Norbert M. aresztowany IP: *.free.aero2.net.pl 01.04.14, 13:54
            PISiaki leżą krzyżem i modlą się o takie rozwiązanie,w imię chrzescijanskiej miłosci,każdy wróg w tiurmie.Robert N. coś wie na ten temat i to nie był prima aprilis.
    • Gość: Kasia Re: Norbert M. aresztowany IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.04.14, 15:40
      ;-))))))))))))
      • Gość: wiarus Re: Norbert M. aresztowany IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.04.14, 17:59
        kiepski żart, kiepska opozycja, a pan prezydent to już samo dno... i nie zdziwię się kiedy naprwdę takie nagłówki pojawią się w niedługim czasie.
        • Gość: Aga Re: Norbert M. aresztowany IP: *.szybszyinternet.pl 01.04.14, 19:20
          Już się rozmarzłym a tu prima aprilis.
          Rewelacja
    • Gość: orkan Re: Norbert M. aresztowany IP: *.play-internet.pl 01.04.14, 21:01
      Ale gorące tematy -w sumie nie mam nic przeciwko!
    • e-ftalo Re: Norbert M. aresztowany 02.04.14, 00:34
      Ale mi dowcip.Na 2 linijki.
      Bardzo wątpię by jakiekolwiek CBA zaglądało do takiej dziury i mieli motyw sprawdzać cokolwiek .Przy tak nędznym poziomie tego samorządu i rządzących ,bierności władzy i tej nicości medialnej na tle innych miast podobnej wielkości.To na pewno prezydentowi nie grozi
      Tutaj co najwyżej może wejść na forum i nagadać z sufitu co komu pasuje i tak nic z tego nie wyniknie,bo tak naprawdę nie dzieje się nic wartego uwagi.
      Byle do wyborów
      • Gość: obserwator Re: Norbert M. aresztowany IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.04.14, 09:22
        I znowu swoje wypociny bezsensowne e-ftalo
        • Gość: Amranto Re: Norbert M. aresztowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.14, 09:50
          Niestety 2 kwietnia a mogłoby być tak pięknie ....
        • e-ftalo Re: Norbert M. aresztowany 02.04.14, 12:52
          obserwator pajacu,ty najwięcej mądrości napisałeś na tym forum,anonimie pustogłowy
          • Gość: obserwator Re: Norbert M. aresztowany IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.04.14, 13:43
            Ty e-ftalo nie tylko jesteś dziwak, nawet nie ignorant, tylko trąba jerychońska a wydaje ci się że jesteś wyrocznią.
            • e-ftalo Re: Norbert M. aresztowany 02.04.14, 15:02
              wiesz kto to jest ignorant?To taki co ma gdzieś co inni piszą,jak widać ci odpisuje,każdemu odpisuje bez względu na poziom jego wypowiedzi. Wyrocznia w sprawie czego? Polityka mnie nie interesuje,więc nie myśl że będę ciągnął dyskusje na takie tematy
              Chcesz coś udowodnić,to zarejestruj nika i pokaż poziom wypowiedzi.
              • Gość: Wiola Re: Norbert M. aresztowany IP: *.centertel.pl 02.04.14, 15:12
                Oj dajcie Panowie pokój po co się atakować. Żart przedni. Udało się Stowarzyszeniu i tyle. Mnie bardzie obrzydził żart Pana Mastalerza. Bo żartowanie sobie z instytucji europejskich i prowokowanie w/s palm, które kazał RDMowi na swój koszt stawiać a teraz sprzedaje RDM bo w tak kiepskiej sytuacji finansowej.
              • Gość: obserwator Re: Norbert M. aresztowany IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.04.14, 16:16
                E-ftalo wszystko co piszesz to jest bez składu , ładu i sensu. Pytanie czy ty rozumiesz co piszesz?
                Czy wyrocznia występuje tylko w polityce? Po co ci moja rejestracja i do czego? Jak chcesz założyć mi sprawę o naruszenie dóbr osobistych wystarczy napisać do Prokuratury lub Sądu i oni ustalą moje dane. A ignorant to jest taki nieuk i tuman jak ty.
                • e-ftalo Re: Norbert M. aresztowany 02.04.14, 23:11
                  @obserwator,żeby porządnie ci odpisać musiałbym skomentować każde twoje durne zdanie.Ale stwierdzam że jesteś zaburzony psychicznie,gdyż każde zdanie jest efektem twoich urojeń i wydumanej,trudnej do wytłumaczenia nienawiści. Czytając od długiego czasu całe to forum,dochodzę do wniosku że takich osobników jest tu więcej i ślę wyrazy współczucia.
                  Ja jak pewnie wiesz jestem dość dobrze zorientowany w standardach życia internetowego i po prostu chciałem cię sprawdzić tak na początek i niestety oblałeś test.Powodzenia anonimie!
                  • Gość: obserwator Re: Norbert M. aresztowany IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.04.14, 00:12
                    W-l się ośle dardański, znawco wszystkich tematów, beznadziejny forrumowiczu.
                    • Gość: olek Re: Norbert M. aresztowany IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.04.14, 10:22
                      Do obserwtora. Po co ty rozmawiasz z dewiantem.
                      • e-ftalo Re: Norbert M. aresztowany 04.04.14, 12:26
                        dewiant to ty nielogowana forumowa mendo,jakich pełno na necie
                        • Gość: obserwtor Re: Norbert M. aresztowany IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.04.14, 16:02
                          E-ftalo możesz pisać wszysko, tylko nie obrażać a szczególnie zabraniam ci napisać że mam brudny wylot z tylnej części ciała.
    • Gość: awq Re: Norbert M. aresztowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.14, 01:05
      poczucie humoru na najwyzszym poziomie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka