IP: *.play-internet.pl 11.08.14, 14:41
Wiem że to trudne w dobie kampani wyborczej człowiek ciągle zajęty nie tym co trzeba ale może zespół do spraw odkomarzania i sam włodarz zrobili by coś w tym temacie bo tak jak by nie było zaczynają kąsać na potęgę,wiem że prezydent miasta czyta to forum i nawet odpowiada wię daję panu takie zapytanie zrobi pan coś w tym temacie?,myślę iż przy tych warunkach atmosferycznych za jakiś tydzień będzie poważny problem z tymi latającymi pociechami
Obserwuj wątek
    • Gość: momy Re: Komary! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.08.14, 14:52
      Własnie kampania...koniec prezydentury...to i nikogo nie obchodzą komary
    • Gość: zgred Re: Komary! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.08.14, 15:04
      Dawno, dawno temu nikt nie odkomarzał tego miasta i jakoś się żyło. Ale na okienkach swoje gniazdka miały jaskółki. Cały dzień się uwijały i łapały te paskudne owady. A dzisiaj gdzie są nasze jaskółeczki? Gdzie ich gniazdka? Wszystko tylko chemią chcecie zwalczać. I przez tę chemię wyginiemy jak dinozaury.
      A prezydent nie jest od łapania komarów.
      • Gość: anka Re: Komary! IP: *.play-internet.pl 11.08.14, 17:57
        Masz rację prezydent nie jest od łapania komarów-tylko dlaczego medialnie afirmuje się w mediach iż to jego zasługa że będzie do bólu odkomarzał miasto bo są na to środki i zrobi wszystko aby mieszkańcom żyło się lepiej w mieście -przypomnij sobie uśmiechniętą wypowiedź na radzie miasta z tamtego roku o sytuacji odkomarzania i powołania zespołu do spraw odkomarzania (to po jaką cholerę ten zespół)chcę aby ludzie mogli się poczuć wolni od tych latających małych uciążliwych stworzonek i podjąłem już decyzje w tej sprawie i gwarantuję ....ble..ble..ble zakończone uśmiechem zastanawiam się nad tym czy przechodzi regularne badania??? co do dzisiejszej sytuacji ponoć trzyma rękę na pulsie no chyba że zcedował to na vicka a rąsie czyste
        • Gość: zorientowany Re: Komary! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.14, 18:15
          jest osoba odpowiedzialna w urzędzie miasta za to , że komary są albo ich nie ma ... w tym przypadku są więc ta osoba nie robi nic w tym kierunku aby ich nie było ....jest to Pani Jolanta Hyla ... są pieniądze na odkomarzanie , przetarg rozstrzygnięty , firma wybrana do odkomarzania i tylko w gestii tej Pani jest czy będzie odkomarzanie czy nie .... ale jak się nie mieszka w Tbg to skąd ma się wiedzieć , że nie da się przejść późnym popołudniem ulicą nie mówiąc już o odpoczynku w okolicach ogródków działkowych .... a wystarczy zabrać premię za niedopełnienie obowiązków służbowych i weźmie się Pani naczelnik do roboty ....
    • Gość: rodowity Re: Komary! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 11.08.14, 19:11
      napisze tak : sezon sie zaczął liga ruszyła, wiec co naszego szanownego cysorza teraz obchodzą komary, pani aniu kupi sobie panie 2 offy i po sprawie. Pieniądze trzeba na Klub dawać bo biedny :)
    • Gość: anka Re: Komary! IP: *.play-internet.pl 11.08.14, 21:03
      Nie mam nic przeciw finansowaniu sportu ale nie kasy miejskiej,jak mamy durnych menago ktorzy nie potrafią załatwić sponsoringu tylko łatwiej pójść do ziomów do UM to jest karygodne gdzie jest napisane że miasto w takiej ilości powinno sponsorować sport a nie przedsiębiorców zatrudniających ludzi tych ludzi naszych ludzi mieszkańców.
      To tyle co do sportu bo mnie zaraz qurw...weżmie
      co do komarów odpuszczam bo to i tak gó... da zawsze pijar i głupie gadające głowy ech qur... chyba się napiję dziś bo nie chcę już więcej słuchać wynaturzeń tego pana to taki gumowy facet tam gdzie jest poklask tam pędzi a jak nie ma polasku ucieka dziwny nieobliczalny i niereformowalny człowiek najpierw obieca a potem zwija ogon i mówi że to nie jego wina -jestem kobietą i jak u mnie w domu by tak ktoś rządził dawno dała bym mu w mordę i pokazała gdzie jego miejsce za te obietnice ponoć facet realizuje swoje obietnice zanim je wypowie a ten co je wypowie ............................a nie spełni.............. szkoda słów,nie obrażajcie się panowie to nie do was to do konkretnej osoby-miłego wieczorku-zaczęło padać i się schłodzi mój żubr też
      • Gość: Meszka Re: Komary! IP: *.flash-net.pl 11.08.14, 21:31
        Marudzicie. Jestem pewien, że do wyborów w listopadzie problem komarów zostanie rozwiązany. Pewnie nawet około 30 października odbędzie się na ten temat specjalna konferencja prasowa.
        • Gość: zosia Re: Komary! IP: *.smsiarkowiec.pl 11.08.14, 21:48
          Nie da sie po 18 wyjsc z domu nad zalewem nie lepiej
        • Gość: no comment Re: Komary! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.08.14, 08:33
          Meszka masz rację. A potem zrobi się konferencje z ubitym komarem w tle. I głośmy wszystkim jak nasz pan jest dobry ... Dla siebie i kumpli ...
    • Gość: tbg Re: Komary! IP: *.31.193.141.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.08.14, 12:42
      DLACZEGO NAD ZALEWEM MACHOWSKIM NIE MA ODKOMARZANIA ?! W sezonie to powinien być priorytet...
      • Gość: no comment Re: Komary! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.08.14, 12:53
        Priorytetem to jest robienie zdjęć z celebrytami między innymi nad jeziorem a nie walka z komarami czy tam tak nieważna sprawa jak dobro mieszkańców. Ostatnio pan sportowiec trzasnął sobie zdjęcie z piłkarzami bo klub odcina się od polityki (patrz wydarzenie z Uzielem).
    • Gość: ekolog Re: Komary! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.08.14, 13:01
      Odkomarzanie zaburza równowagę w przyrodzie
    • Gość: gizmo Re: Komary! IP: *.play-internet.pl 12.08.14, 14:14
      Komary były są i będą ale fakt będąc na działce u znajomych na grilu nie szło wytrzymać może ktoś mógł by troszkę pomyśleć ,jest kampania albo się zacznie można się wypromować jako niszczyciel owadów.
      W mieście podobnie po 18-stej nie idzie usiąść pod klatką,może ktoś pójdzie po rozum do głowy?
      Do pijarowcow obecnego włodarza powiedzcie mu że to bardzo go poniża w kwesti obietnic jeśli nie potrafi powiedzmy ,,zabić komara'' to o jakiej prezydenturze ma jeszcze szanse myśleć-mniemam iż niedługo w mediach ukaże się z magistratu komunikat iż miasto znalazło fundusze i będzie ponownie odkomarzane ,no cóż lepiej późno niż wcale
      • Gość: ja Re: Komary! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.08.14, 14:34
        No i dobrze, że nie da się usiąść pod klatką. Jest trochę spokoju. Nikt nie pije piwska i nie drze ryja.
        • Gość: gizmo Re: Komary! IP: *.play-internet.pl 12.08.14, 20:06
          Do ,,ja'' akurat moja klatka jest uzupełnieniem tego spokoju ktory powinien zagościć na każdym osiedlu tutaj nie ma prawa zasiąść gó...arz z kolegami i alkoholem oby tak było w całym mieście bo póki co nasz miejska policja daje doopy o straży nawet nie napiszę bo szkoda paluchów,jest prosty sposób na pozbycie się gowniarstwa macie telefony dzwońcie moje sąsiadki tylko czekają jak nawaleni debile kończą dzień na naszej ławce i dbają o to aby nie zbierać po nich rano rzygowin
    • Gość: dera Re: Komary! IP: *.play-internet.pl 14.08.14, 20:44
      Kurde niech się ten spasieniec weźmie za robotę i to nie przed wyborami bo komarów nie będzie,ponoć ma środki na odkomarzanie na cały rok zabezpieczone w budżecie a tu dopsko wszędzie śmigają a już po tych deszczach będą ich miliardy---
      • Gość: jolka Re: Komary! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.08.14, 23:43
        A co zapomnieliście jak M. darł ryja na sesjach. Jego tematy dyżurne to komary i woda. I co?, woda ta sama - dziś już dobra choć nic nie zrobił, a komary - szkoda gadać!!!
        • Gość: yhy Re: Komary! IP: *.play-internet.pl 15.08.14, 07:37
          jolka to miejmy nadzieje, że już każdy zauważył, iż w przypadku Mastalerza zaczęło się na kłapaniu jadaczką i niestety tylko na tym się skończyło. Krytykować było łatwo i tylko na tej krytyce się skończyło. Sam nie potrafi zrobić nic oprócz kłapanie mordką. Dla mnie to nie zaskoczenie. Jak można było uważać, że koleś który nigdy nic wcześniej oprócz tego kłapania jadaczką nie zrobił nagle stanie się zbawcą i zacznie "naprawiać" Tarnobrzeg. No bez jaj. Przecież on w życiu nic dobrego nie zrobił - to teraz miał zrobić !!!! To że mieszkańcy dali się oszukać takiemu człowiekowi to tylko wstyd dla tego miasta. Przecież wystarczyła krótka analiza przed wyborami. Kim on był wcześniej: marnym dziennikarzynom która nie potrafiła prawidłowo podać wyników sportowych, wielkim dyrektorem Ruchu w którym nic nie zrobił (a może ktoś słyszało jakiś sukcesach zawodowych ???). Zresztą chyba każdy się domyśla w jaki sposób tym dyrektorem został. Czy jakakolwiek firma bierze człowieka z ulicy bez żadnego doświadczenie i robi z niego dyrektora ??? Sami drodzy Państwo sobie odpowiedzcie. Wielki prezes TSM-u - tu wystarczyłoby napisać Kłos i wszystko jasne. Zresztą będąc tam wyśmienitym prezesem nie wiedział nawet co to jest termomodernizacja. Fachowiec jak się patrzy. A potem jak stołek z pod tyłka wysuwali to się nam biedaczysko tak rozchorowało, że aż do Zakopanego pojechało. Po czym było cudowne ozdrowienie jak był nowy konkurs na prezesa TSM-u. Ot, taki cud ... przypadkiem. To chyba mówi wszystko o naszym harcerzyku. Ale jak widać naród głupi wszystko kupi.
          • Gość: komar Re: Komary! IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 24.08.14, 09:37
            komary w naszym mieście wszystka krew nam wypiją

bo wadza postanowiła palmami się zajmować
            • Gość: lolo Re: Komary! IP: *.free.aero2.net.pl 24.08.14, 13:48
              Na szczęście już nie długo!!!!
              • Gość: fiutek z free aero Re: Komary! IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.14, 19:05
                marzy ci się Gieniu? A Jajco !!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka