Dodaj do ulubionych

Smród pod Kauflandem

IP: 80.48.126.* 13.09.14, 20:31
Tam się nie da przejść.Śmierdzi na kilometr od tych pijaków.Moczem,alkoholem,nieumyciem,wszystkim.Rzygać się chce.Czy ktoś nie może zrobić z tym porządku?
Obserwuj wątek
    • Gość: ;) Re: Smród pod Kauflandem IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.09.14, 21:26
      to tylko Perfekcyjna Pani Domu. Wymyje, wypierze i pachnidłem popsika
    • Gość: seba Re: Smród pod Kauflandem IP: *.play-internet.pl 13.09.14, 21:47
      A nic nie zrobisz to wolni ludzie pod warunkiem że nie niszczą mienia i nie atakują ludzi a to że się nie myją i śmierdzą to normalny widok od ponad 20-stu lat mamy grupy społeczne i są tacy co chcą zmienić rangę tej grupy i są tacy co im to pasuje aż do dnia ostatecznego,po prostu trzeba wziąść głęboki oddech i przejść obok, z reguły tacy ludzie nie są agresywni więc trzeba to zrozumieć,też kiedyś miałem z tym opory ale zbastowałem jak mi nie przeszkadzali niech sobie żyją i wegetują
      Co do odpowiedzialności jak chcesz zgloś to władzom marketu ale wyżej w piśmie może coś poradzą!
    • exkol Re: Smród pod Kauflandem 14.09.14, 05:50
      Bardzo jesteś delikutaśna Magdo. Bywam często i rzeczywiście wokół wejścia widać takich ludzi. Jeśli ktoś bierze wózek i wchodzi do środka to minięcie ich zajmuje 1 sekundę. Oczywiście jak jakieś rozwory rozkraczą się przed wejściem skutecznie blokując przejście to jest problem ale nie z pijaczkami ale z tymi, którzy stając przed wejściem ucinają sobie pogawędkę. Więc nie staraj się Magda organizować krucjaty przeciw pijaczkom bo moim zdanie to wydumany problem.
      • Gość: maryjanna Re: Smród pod Kauflandem IP: *.tbg.edge.wdm.pl 14.09.14, 07:07
        Panowie żule są bardzo uprzejmi, często proponują odprowadzenie wózka, a tam znajdują kawałek blaszki zamiast monety.
        Ze starymi lampucerami co się w przejściu rozkraczą i tną bajere to też problem bo czasem ciężko wyminąć te balkoniarskie bezkulturowe damy które chcą być w centrum uwagi, a w bloku sąsiadka z góry sra im nad łbem.
    • Gość: gbur0 Re: Smród pod Kauflandem IP: 80.51.96.* 14.09.14, 08:16
      Ma dziewczyna sporo racji. Wczoraj tak waliło, że nieprzyjemnie było wejść do środka. A, że kupuje się żywność to mało komfortowa sytuacja. Inna sprawa, że większości klienteli tego sklepu to nie przeszkadza.
      • Gość: trzepacz Re: Smród pod Kauflandem IP: *.tbg.edge.wdm.pl 14.09.14, 08:54
        Trzepaki koszyków między drzwiami to znakomity pomysł, wcześniej się płynnie przejeżdżało. Siedzo te żule pod koszami i zebrajo, sempio fajki jak zobaczą że ktoś pali i śmierdzą bo niby gdzie się wykapią czy pranie zrobią.
    • Gość: baba Re: Smród pod Kauflandem IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.09.14, 09:08
      Robiłam tam wczoraj zakupy i nic nie śmierdziało
    • Gość: gbur0 Re: Smród pod Kauflandem IP: 80.51.96.* 14.09.14, 09:11
      Widocznie ten Pan poszedł się przewietrzyć.
      • Gość: trzepacz Re: Smród pod Kauflandem IP: *.tbg.edge.wdm.pl 14.09.14, 09:53
        Wszedł może do środka bo uzbierał złotówek za odprowadzanie koszyka. Skąd oni dostają te bony bo widze zawsze wymieniają je na piwo
    • Gość: klientka Re: Smród pod Kauflandem IP: *.free.aero2.net.pl 14.09.14, 13:54
      Magda masz rację,codziennie robię zakupy w kauflandzie (czy to sokoołow,piekarnia, czy apteka) i od 3 miesiecy non stop siedzą tam żule...fetor jest niemiłosierny.Klienci SOKOŁOWA się baaaaardzo skarżą,ekspedientki takze.Menele choć bardzo uprzejmi,kulturalni i nieawantuujący się TO NIESTETY SZCZAJĄ W GACie i piją tam dentaurat.Drzwi do marketu otwierają się non stop,szczochami smierdzi w drzwiach i kilku stoiskach przy drzwiach.Niestety nikt nic nie moze poradzić ,bo za niemycie się nie ma mandatu:(
      Klienci musza na to patrzec i wąchać,dzieci także:(
      Żulom jest tam dobrze ,bo mają darmowy kibel i kran z wodą,OCHRONIARZA BRAK.(dlaczego juz go tam nie ma???).STraż miejska podjeżdza tam czasem popołudniu ,ale przegoni ich na chwilkę lub jak ostatnio kazali umyć żygi z podłogi.Bardzo niefajnie jest choćby korzystać z bankomatu przy kauflandzie,gdzie siedzą metr obok..
      Zarząd marketu i personel chyba tez ma to w doopie,kobiety z informacji smieją sie z tego fetoru i zniesmaczenia klientów od ucha do ucha,prosiłam ich kiedyś by powiesili tabliczkę "zakaz przywiązywania psów przy drzwiach",obiecali że cos z tym zrobią...i co,Psy dalej uwiazywane są przy samych drzwiach,lub pozostawiane nawet bez uwiazania.,strach przejsc z dzieckiem.

• Gość: rucham meneli Re: Smród pod Kauflandem IP: *.tbg.edge.wdm.pl 14.09.14, 14:40
        To gdzie do latarni mają psa przywiązać? jeszcze go ktoś ukradnie i zje.
        Co do żuli to więcej ich tam będzie jak nie zrobią nic z tym bo się coraz chłodniej robi, a na dworcu pks raczej nie przekoczują, budowy są zazwyczaj pilnowane, to trochę problem z koczowaniem, pod kauflandem komary nie gryzą i to jest chyba jedyny plus przebywania tam niższej klasy społecznej. Co może Pani ekspedientka skoro szefostwo ma to gdzieś. Ciekawe czy ich dokarmiają psującymi się produktami jak im zostają. W wielu restauracjach to taki żul ma całoroczne jedzenie za darmo fakt że ze śmietnika, ale zapakowane jak na wynos w woreczki i torby.
        • palacz67 Re: Smród pod Kauflandem 26.09.14, 17:33
          Zaimponowałeś mi swoją postawą i zachowaniem. Też o 16 odjeżdżałam z parkingu pod Kauflandem. Pozdrawiam:-)
          • pomarancza82 Re: Smród pod Kauflandem 26.09.14, 22:16
            Kiedyś ochrona ich ganiała potem już chyba jak zmienili firmę to dali im spokój
    • retinger Re: Smród pod Kauflandem 27.09.14, 07:24
      Ciekawe dlaczego tak lubią Kaufland?. W innych supermarketach ich raczej nie ma. Myślę, że to sprawa konstrukcji budynku. W Kauflandzie jest przytulnie. Fajnie jest również wokół przybytku radnego Martyniaka i danego "Lukullusa". Tu ważną rolę odgrywają żywopłoty i okoliczne śmietniki.
      • az_m Re: Smród pod Kauflandem 27.09.14, 18:52
        Do retinger.Napisałeś słowa którą cytuję:< W Kauflandzie jest przytulnie. Fajni
        > e jest również wokół przybytku radnego Martyniaka i danego "Lukullusa". Tu ważn
        > ą rolę odgrywają żywopłoty i okoliczne śmietniki. >
        Po pierwsze: nie jestem radnym.
        Po drugie:sklep nie jest moją własnością.
        Możesz beknąć za pisanie nieprawdy i szkalowanie mojej osoby w trybie wyborczym. Na przyszłość radzę sprawdzić, za nim cokolwiek napiszesz.Pozdrawiam A Z Martyniak
        • retinger Re: Smród pod Kauflandem 27.09.14, 22:17
          Czy członek Rady Nadzorczej TSM nie może być nazywany radnym?
          • retinger Re: Smród pod Kauflandem 27.09.14, 22:33
            Sprostowanie: nie wiedziałem, że Pan Martyniak nie jest już właścicielem sklepu choć w obiegowej opinii tak się uważa. W tej sytuacji przepraszam Pana Maryniaka. Picie w żywopłotach i koło śmietnika aktualne.
            Link do składu RN TSM: www.tsm.tarnobrzeg.pl/strony/rada-nadzorcza
          • az_m Re: Smród pod Kauflandem 27.09.14, 23:12
            Raczej nie, chyba że metaforycznie. Członek rady nadzorczej sprawuje funkcje nadzorczą nad prawidłowym przebiegiem procesów w danym podmiocie, a szczególnie czuwa nad płynnością finansową. Pozdrawiam
        • exkol Re: Smród pod Kauflandem 10.10.14, 05:45
          Pisze pan, że nie jest właścicielem sklepu choć nad wejściem jest pana nazwisko. Zbieg okoliczności?
          • az_m Re: Smród pod Kauflandem 10.10.14, 12:57
            Do exkol. Jeśli jest Pan tak bardzo zainteresowany kto jest właścicielem, to możemy się umówić na konkretną godzinę a ja udowodnię że nie jestem wielbłądem. Pozdrawiam - kontakt 602798657
          • jk471 Re: Smród pod Kauflandem 15.10.14, 07:22
            Nazwisko jest ale A. wydrapane. Pewnie szacowny założyciel tego sklepu przepisał go na kogoś z rodziny. Ponieważ straszył retingera "beknięciem" w trybie wyborczym to pewnie pan Martyniak objawi się nam na jakieś liście wyborczej. Mylę się? Na marginesie to jego groźbę potraktował bym poważnie. Jako członek RN TSM pewnie może bez trudu ustalić IP jeśli ktoś ma internet z kablówki.
            • az_m Re: Smród pod Kauflandem 15.10.14, 12:58
              Masz rację zdrapane i sklep przepisany a nazwisko pozostało. Co do list wyborczych to są na Portalu Samorządowym lub na wątku przez Pana (Panią) założonym dotyczącym, właśnie list wyborczych.Natomiast proszę mi nie sugerować abym kogokolwiek zmuszał do ujawniania IP jako członek rady nadzorczej TSM. Radzę poczytać jakie są procedury: www.codozasady.pl/jak-pozwac-…necie-gdy-znany-jest-tylko-adres-ip/ -

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka