Dodaj do ulubionych

I tym sposobem...

16.09.14, 11:45
ceniący wolność słowa swobodni dyskutanci przenieśli się poza rezerwat. Drapieżniki te polują teraz bezkarnie na rozległych stepach "Echa Dna".
Jedyną widoczną stratą będzie wyjście Tarnobrzega z grona najaktywniejszych forów wyborczej.
Obserwuj wątek
    • lechowski51 Re: I tym sposobem... 16.09.14, 12:07
      ...a co to się takiego stało?
    • e-zybi Re: I tym sposobem... 16.09.14, 12:11
      Trafna ocena, ale pamiętaj zwierz nie odpuszcza, tym bardziej głodny i zachłanny parcia
      w necie. Drobne osobniki jednak wymrą śmiercią naturalną i oto chodziło.
      • e-ftalo Re: I tym sposobem... 16.09.14, 13:20
        słowa dotrzymałem ,tak jak napisałem w wątku o "xulu" . Miarka sie przebrała
        • superleliwa Re: I tym sposobem... 16.09.14, 13:40
          e-ftalo, jak można złożyć zażalenie na tego niewyrodnego syna UB-ka i pracownicy Wydziału Cenzury?
          • lechowski51 Re: I tym sposobem... 16.09.14, 13:58
            Czyżby wreszcie to forum było tylko dla zalogowanych?.Jeżeli tak to świetnie!.Zniknie paru wielonikowych głupków i chamów a ci co nie będa przestzregać podstawowych norm współżycia,zostaną zblokowani.
            Brawo dla moderatora forum!
          • e-ftalo Re: I tym sposobem... 16.09.14, 14:03
            @superleliwa na kogo chcesz złożyć zażalenie i o jakiej cenzurze mówisz? Nie ma cenzury,wystarczy mieć konto i można pisać jak zawsze
            • dominicktbg Re: I tym sposobem... 16.09.14, 19:14
              Brawo, brawo! W końcu zrobili to logowanie.
              • republika_polska Re: I tym sposobem... 16.09.14, 22:17
                Normalnie rzeź. Białoruś, Korea Północna, Kuba, Wietnam, Arabia Saudów.
                • dominicktbg Re: I tym sposobem... 17.09.14, 02:15
                  Masz coś do ukrycia?
                  • lechowski51 Re: I tym sposobem... 17.09.14, 09:10
                    Pisze od lat pod jednym nickiem i nie uważam,że żyję na Białorusi czy na Kubie.Rozwydrzona gó...arzeria,która chce bezkarnie obrażać innych,wreszcie bedzie się kładła wcześniej spać albo odrabiać lekcje zadane w gimnazjum.
                    • e-ftalo Re: I tym sposobem... 17.09.14, 10:26
                      Również pod jednym nikiem i nigdy nie czułem potrzebny wchodzenia bez logowania,podobnie jak wszędzie indziej w internecie trzeba się logować aby coś napisać.To nie jest cenzura,tylko standard cywilizacji zachodniej. Tamci to raczej nie gó...arzeria,jak najbardziej osoby dorosłe,z nielicznymi wyjątkami.
                      • palacz67 Re: I tym sposobem... 17.09.14, 12:14
                        Nie chce mi się za każdym razem logować, przynajmniej będzie mniej znajomej na tym forum:-)
                        • e-ftalo Re: I tym sposobem... 17.09.14, 17:16
                          logowanie jest szybsze,jeśli przeglądarka zapamiętuje ostatnie logowanie oraz hasło.Pewnie zależy która,np u mnie jest w polu login i hasło wypełnione od razu po wejściu na forum,tylko wystarczy kliknąć "zaloguj"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka