Dodaj do ulubionych

obiektywizm państwa Piasek

02.11.14, 20:15
jeśli ktoś ma wątpliwości co do rzetelności dziennikarskiej małżeństwa państwa Piasków polecam przypomnieć sobie wieczór wyborczy sprzed 4 lat...

Wanda Pawełek, dziennikarka radia rzeszów, dostrzegła wtedy szansę na karierę dla swojego męża, dlatego baaaardzo blisko trzymała się wówczas kandydata norberta mastalerza. była na tyle blisko że nie opuściła także wieczoru wyborczego mastalerza na którym bawiła się do białego rana roztaczając przed wszystkimi wspólną przyszłość z mastalerzem.
na dowód tego warto sobie przypomnieć zdjęcie sprzed czterech lat. pani w gustownym różowym sweterku przyciąga wzrok wszystkich.

zapodaj.net/8a597ca033cd4.jpg.html
po wygranych wyborach pan piasek, mąż wandy, znalazł pracę w tarr.
ale niestety nie zagrzał tam długo miejsca bo został DYSCYPLINARNIE zwolniony!!! oczywiście podał tarr do sądu za zwolnienie i niestety zonk. Sąd podtrzymał decyzję o zwolnieniu!
wtedy to pani piaskowa porzuciła swojego prezydenta i wypowiedziała mu wojnę!

i teraz pytanie zagadka. za 2 tygodnie wybory. na czyim wieczorze wyborczym pojawi się tym razem pani Wanda Piasek?
Obserwuj wątek
    • smalltownboy Re: obiektywizm państwa Piasek 02.11.14, 20:20
      Czy w Tarnobrzegu ktoś w ogóle (poza pracownikami) słucha Radia Rzeszów? Bo w Rzeszowie ani w sklepach, ani w MPKch, ani w restauracjach nie słychać tej "wspaniałej" stacji.
    • marazek93 Re: obiektywizm państwa Piasek 04.11.14, 07:47
      Piasek? To ten pseudo dziennikarz co ma obłęd w oczach?
      • kasiatasama Re: obiektywizm państwa Piasek 04.11.14, 10:53
        to ten , co ironię Mastalerza na sesji wziął za fakt oczywisty i stworzył nowy byt medialny by pokazać że jest "niezależny dziennikarz", za to powinien beknąć w NIEZALEŻNYM SĄDZIE
        • 4vardtramp Re: obiektywizm państwa Piasek 04.11.14, 12:28
          Tu zgadzam się z opinią kasitejsamej. Tylko po co od razu sąd? Najbardziej sprawiedliwym był by turniej publiczny np. walka na tzw. "gołe grabie" . I gdyby adwersarzami byli mężczyźni a nie troki od kaleson, to po pojedynku speckomisja oceniłaby ilość siniaków i na podstawie ich ilości na obu uczestnikach ogłosiłaby zwycięzcę. Ewentualne wątpliwości rozwiał by dodatkowy pojedynek największych popleczników obu stron. I tu widziałbym taką zapowiedź:
          AAAA teraaazz walczyć będą: lwica czerwonolica kaaaasiaaaitaaasamaaaa! Oraz jej zagorzała przeciwniczka różowa panterka Waaaanda z piaskiem w oczach! A gawiedź ( w tym ja oczywiście) miałaby radochę czyli igrzyska. A nawiasem mówiąc kasiatasama świetnie nadaje się do wątku traktującym o czarownicach:)
          • e-ftalo Re: obiektywizm państwa Piasek 04.11.14, 18:20
            @smalltownboy,owszem słuchają radia Rzeszów ludzie których interesuje informacja,region,sprawy społeczne,polityka,kultura,sport i DOBRA MUZYKA. Ja go słucham 18 lat,choć zaczyna mnie wkur..ć ta wrzeszcząca reklama w tym radio,w przeciwieństwie spokojnych reklam na radiu Lublin czy Kraków.
            A dla mas którzy mają wszystko w d.. i i nic ich nie interesuje jest lokalne gó...ane radio.Wspomniałeś że w sklepach się słucha,otóż w sklepach powinien być zakaz odtwarzania czegoś co po pierwsze irytuje klienta,oraz narusza prawo do odtwarzania publicznego muzyki za którą sklep nie płaci.
            Wracając do państwa Piasków,ja nie mam ani nigdy nie miałem cienia wątpliwości że nigdy nie popierali polityki Mastalerza,już jako prezydenta.Uczestnictwo w kampanii wyborczej to był tylko kredyt zaufania,bo dziennikarz musi darzyć zaufaniem nowe władze.
        • bum0bum Re: obiektywizm państwa Piasek 04.11.14, 18:27
          smalltownboy zaskoczę Cię ale Radio Rzeszów to jedna z najlepszych stacji radiowych w Polsce jeśli chodzi o rozgłośnie regionalne. Mają naprawdę kilka co najmniej dobrych audycji muzycznych. A i koncerty live w radiu są niezgorsze.
          • dynam.it59 Re: obiektywizm państwa Piasek 04.11.14, 19:19
            ja tez czasem słucham i zastanawia mnie jedna rzecz ze przez ostatnie lata na tym forum było cicho o pani Wandzie ale jak tylko jej mąz zaczął działac to zaraz pojawiły się pod jej adresem niewybredne komentarze. Ciekaw jestem czy zdjecie ma dowodzic ze była na wieczorze wyborczym (inni dziennikarze tez tam byli z tego co mi wiadomo) czy ze skoro jest na zdjęciu to znaczy ze jest nierzetelna dziennikarka? skrytykowałbym ja tylko za jedno ze sie dała sfotografowac, Lipiec np był sprytniejszy albo Stojowska - wiem to od nich. dla mnie jest oczywiste ze ten najazd na nia to sprawa nienawisci do samego piaska.
            • dareczektbg Re: obiektywizm państwa Piasek 05.11.14, 22:20
              ale pani Wanda nie była jak inni w pracy podczas wieczoru wyborczego Mastalerza. Wręcz przeciwnie. Była się tam najeść i napić za jego pieniądze. Przez cała kampanię wychwalała Mastalerza, bo miała dwie sprawy do załatwienia. Pierwsza to oczywiście posadka dla swojego mężusia w tarr. a druga to nowa siedziba dla jej redakcji, po tym jak Dziubek nie chciał jej pomóc.
              a pan Piasek który jak twierdzi został wyrzucony za krytykowanie władzy chyba zapomniał jak brzmi wyrok sądu do którego się odwoływał po rzekomym niesprawiedliwym zwolneniu. Sąd podtrzymał zwolnienie pana Piaska za nieróbstwo i niekompetencję. Więc teraz ten ewidentnie się mści.
              A co do obiektywimu pani piasek. zauważcie że w obecnej kampanii chodzi na wszystkie konwencje wyborcze za wyjątkiem tej Mastalerza. to nazywamy obiektywizmem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka