Dodaj do ulubionych

NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 15:08
Witam jak zapewne kazdy z was juz zauwazyl kiepsko stojaca firma w Tarnobrzegu ma nowa szte graficzna :-) Moja osobista opinia jest negatywna!! Uwazam, ze firma ktora usiluje sie wybic powinna godnie reprezentowac siebie i swoje logo, a ta strona jest tylko anty reklama ktora wzkazuje na niechlujnosc i nieprofesjonalizm firmy. Ciekwe co inni na ten temat sadza. Czekam na opinie. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: kekerott Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 15:29
      nie mam pytan.

amatorszczyzna, kompletny brak jakiegokolwiek pro. wyczucia. Zerowy poziom
      umiejetnosci... ten design zakrawa o pomste do nieba... Czy webmaster sis'u
      slyszal kiedykolwiek o CSS?

... żenada, że nada to sie na śmietnik, no chyba, że poziom strony ma być
      adekwatny do jakości świadczonych usług - wtedy bym powiedział, że trafili w 10.
    • Gość: . Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 15:30
      najlepszy jest "sklep internetowy" :-)))

"Sprzedaż sprzętu nowego i z komisu odbywa się w siedzibie naszej firmy" - tak
      można przeczytac po wejsciu na sklep internetowy.
      Można też pobrac cennik "TUTAJ", tylko ze nic tam nie ma.......
      • Gość: hołk Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.org 09.09.04, 15:32
        Pozostawiam bez komentarza
        Pozdrawiam
    • Gość: Przyszly radiowiec Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 15:36
      Witam, od paru dni obserwuje ruch na forum ktory jest spowodowany opiniami jakosci sieci bezprzewodowych w tarnobrzegu. Planuje zalozyc sobie lacze radiowe i jeszcze nie wiedzialem co wybrac FlashNet czy moze SIS, po tym co zobaczylem na forum (fakt jest pare pozytywow) stwiuerdzam, ze nie bede pchal sie w gowno i podpisywal umowy z sisem, wole flashneta. Szczerze mowiac odstraszyla mnie nowa strona firmy. Bardzo bym prosil o ujawnienie sie WEBMASTERA na tym forum z checia bym go wysmial.
      • Gość: zeo Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:30
        do radiowca przyszłego:
        a ciekaw jestem gdzie można zobaczyć stronę FlashNet i jak ona wygląda?
        Jeśli już oceniać firmy na tej podstawie to może konsekwentnie?

Z opiniami o stronie Sis jak najbardziej się zgadzam..
    • Gość: ktosiek Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 15:54
      az sobie napisze do webmastera pogratulowac mu umiejetnosci...
      • Gość: Noah Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 16:13
        Ja pierdziele ale kiszka ?! W pierwszej chwili nie zrozumialem dlaczego niegdys
        taka super strona tak bidne wyglada i az trudno bylo mi powiedziec ze chlam w
        pierwszej chwili aby kogos nie urazić ( kumpla) ale powiem tak ja nie jestem
        bogiem www ale moja 3 strona w zyciu jest o niebo od tego ladniejsza. Mam
        pytanie kto to zatrudnil takiego barana co nie umie nawet html robic ze nie
        wspomne o php ?! Ja tez chce namiary tego webmastera to go przynajmiej ze
        znajomymi pobluicznie wysmiejemy a potem bedziemy ziac z sisu ze zatrudnili
        takiego cepa a pozwolili odejsc goscowi co robil wczesniej takie super
        strony :D:D:D. Gratulacje glupki :D:D:D.
        • Gość: co wy pierdolicie Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.sistbg.net 11.09.04, 10:54
          Jakie tam super strony wcześniej były. Tam do tej pory to było całe gówno
          łącznie z ich jak piszecie starym webmasterem. Mnie się ta strona podoba.
          • Gość: kekerott Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 11:56
            masz raceje co do jednego... tam nigdy nie bylo super strony. Reszta to tz.w
            bullshit.
      • Gość: Noah Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 22:05
        No ja mu napisalem mailem gratulacje :D:D:D hehehe
    • Gość: nie-sisRowiec Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 16:07
      Poczytajcie to, normalnie skandal, jak ludzie mogą wymyślać ceny za takie
      bzdety, wstyd , wyzyskiwacze pie...

Instalacja urządzeń

Instalacja karty grafiki

20 zł

Instalacja karty muzycznej

20 zł

Instalacja karty sieciowej

30 zł

Instalacja portu drukarki LPT2

35 zł

Instalacja karty SCSI

50 zł

Instalacja karty video (TV/FM)

45 zł

Instalacja modemu

25 zł

Instalacja drukarki

20 zł

Instalacja skanera

25 zł

Instalacja kamery PC

35 zł

• Gość: szyda Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 19:26
        > Instalacja kamery PC
        >
        > 35 zł
        >

kamera na USB i Plug'Play :)
        • Gość: efeb Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.cable.mindspring.com 10.09.04, 01:23
          macie racje strona jest okropna
          nawet nie chcialo mi sie przegladac tego o czym pisaliscie
    • Gość: hehe Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 12:51
      Tak nie ma co ukrywac www/sistbg.net ma tak badziewiasta strone, ze nie ma nawet sie ochoty jej przegladac. Jest malo przejzysta zeby cos znalesc trzeba sie omeczyc zeby to miec. Osobiscie proponuje wrocic do tej takiej niebieskiej starej byla o 100 razy lepsza chociaz tez nie doskonala bo zawsze moglo by byc lepiej :)
      • Gość: internauta Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.sistbg.net 11.09.04, 10:49
        A mnie sie podoba ta strona. Co do braku wyczucia to chyba Wam go brakuje. Od
        razu pisze do wszystkich negatywnych że mogę mieć własne zdanie które
        wygłaszam. Ktoś z Was napisał że poziom strony jest adekwatny do poziomu
        usługi> Tylko jak możecie oceniać poziom usługi siedząc na DSL-ach. Przyganiał
        kocioł garnkowi. W tej chwili transfer mam 128 plus na ściąganie 64 i mnie to
        zadowala.
        • Gość: kekerott Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 11:55
          > Ktoś z Was napisał że poziom strony jest adekwatny do poziomu usługi

ja tak pisalem.

A co do wyczucia, wierz mi. Strona jest tak słaba jak tylko może być słaba,
          amatorszczyzna. Darmowe szablony są lepsze, niektóre znacznie. Ale Ty
          oczywiscie wiesz swoje, zapewne jestes wielkim 'dizajnerem' ktory dyktuje
          kierunki w webdesignie - wtedy wybacz mi moja pomylke dobrze?

btw: wszystkie te pochlebne wypowiedzi na temat sisu zawierają dane dot.
          boskiego transferu ciekawe... wyglada jakby pisala to jedna i ta sama osoba...
          najpewniej ktoś z sisu (opłacany??)
          • Gość: hm.. Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.org 11.09.04, 13:28
            Heh... mozliwe :-) tak siedze i czytam watek jest na temat strony a ktos
            zmienia teat i zachwyca sie transferem :-) Ciekawe co bedzie dalej :P moze
            pogadamy o sloniach? ;D
        • Gość: internauta Re: do kekerot IP: 80.53.179.* 11.09.04, 15:09
          Bez urazy ale głupi jesteś. Krytykujesz mnie za to że nie wiem jakie są trendy
          w grafice. Nie musze wiedzieć. A co do Ciebie to idz dalej za trendami, jak koń
          z klapkami którego woźnica klepie w du..ę i pociąga ze lejce tam gdzie chce.
          Jeśli wiesz jak się tworzy trendy to pewnie zrozumiesz mojego posta. Jeśli nie
          to zastanów się myślenie nie szkodzi zdrowiu. A zapomniałem nie jestem opłacany
          przez nikogo, Ty może tak dlatego musisz wierzyć w to co inni uznają za trendy.
          • Gość: kekerott Re: do kekerot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 15:45
            eh, widze ze do Ciebie nijak dotrzec... :/

doprawdy smieszny jestes i przy tym jeszcze zalosny. Jesli nie wiesz na jakich
            zasadach TO dziala to milcz.

Zarzucasz ze brak mi (nam) wyczucia wiec pokaz to jaki jestes wielki mastah,
            wtedy moze zmienie zdanie.
            • Gość: internauta Re: do kekerot IP: 80.53.179.* 11.09.04, 16:14
              Chłopie bardzo proszę jeśli czytasz mojego posta to ze zrozumieniem prosze, ze
              zrozumieniem. Ubolewam, że w szkole nauczono Cię tylko ryć na pamięć i g...o z
              tego rozumieć. Tekst o milczeniu rozbawił mnie. Może mnie uciszysz? Co do
              wyczucia to do mojego postu ktoś się przywalił. Więc jeszce raz pisze aby
              dotarło do Ciebie. Mam swoje zdanie i to wszytko. Ja je wyraziłem. Ty
              poklaskujesz innym. Polecam bajkę "Nowe szaty cesarza" Poczytaj mój post kilka
              razy może dotrze do Ciebie to co piszę, bo na razie to nic nie kumasz. A i nie
              odpisuj już. Nie kompromituj się. ->sprawdz w słowniku co to znaczy.
              • Gość: kekerott Re: do kekerot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 16:40
                nie, mylisz sie nie ide za stadem. A narazie to Ty się kompromitujesz. Bo jeśli
                szczytem jest dla Ciebie aktualna strona sisu to jest to nader wymowne. EoD.

Nie twierdze, iż moje zdanie jest jedyne. Wskazałem Ci natomiast w skrócie, że
                takie strony są prostackie, szablonowe, niefunkcjonalne i odypychające. Tobie
                mogą się takie podobać, czemu nie... Czasy takich stron minely.
                • Gość: internauta Re: do kekerot IP: *.sistbg.net 11.09.04, 17:24
                  Znowu nie czytasz ze zrozumieniem. Nigdzie nie napisałem że to jest szczyt
                  czegokolwiek. Napisałem jeszcze raz Ci powtarzam, że mi się podoba i tyle i nic
                  nie jest wymowne. Natomiast prostackie , szablonowe itd. jest po prostu Twoje
                  podejście do mojej opini. Co do przeminięcia czasów to czasami można odnależć
                  coś ciekawego w starociach. Przykładem są gierki które kiedyś chodziły na C-64.
                  Bez odbioru. Kończe polemikę z Tobą, gdyż jest ona bezcelowa.
                  • Gość: krt Re: do kekerot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 17:30
                    kolega wie co to jest C64... nieźle...

wymowne jest to ze takim podejsciem psuje sie rynek.

Pozatym napisalem Eod, wiec skoncz.
                    • Gość: beavis Re: do kekerot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 20:08
                      hm. temat sie zmienił?

Ja z kolei mam takie zdanie: strona h****a jak tralala.
                      Normalnie gość z kreatora poleciał, a mało takich stron? nie mówcie, że nigdy
                      tak brzydkiej nie widzieliście... :) po co tyle szumu?
                      Najwidoczniej ktoś się spieszył robiąc tą stronke i chciał tylko żeby
                      informacja o ograniczeniu p2p dotarła. W tym trudzie i zmęczeniu klepał tą
                      stronkę lewym przyciskiem myszy w kreatorze z przekonaniem jak bardzo ta nowa
                      decyzja zarządu się wszystkim spodoba. To jest pracownik! a nie tam jakiś
                      webmajster co przelicza barwy na kod szesnastkowy kiedy Prezes czeka na tak
                      radosne obwieszczenie dla ludu! Prezes na Prezydenta! Tak trzymać! Takich
                      zatrudniać!
    • maks.pejn Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! 12.09.04, 15:21
      myślę dokładnie tak samo

czyżby cieli koszty i zatrudnili jakiegoś łebmastera-amatora?
      • Gość: Noah Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 20:56
        Nie stary oni nie robia ciec SIS tylko nie placi ludziom za prace ktora
        wykonuja i dlatego wlasnie wyglada strona tak a nie inaczej bo nikt kto jest w
        tym dobry nie bedzie tego robil za free - prosta logika. A ja chcialbym
        wiedziec kto sie kryje pod Nickiem : Internauta ze wzgledu na to ze z mojej
        obserwacji wychodzi ze to wlasnie twórca tej ze strony Sis'u i chcialbym
        pobierac u niego nauki hehehehehehehehe ale kawał nie ma co :D:D:D.
        • Gość: form_tbg Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 07:31
          tozto calkiem mozliwe.
          • Gość: JACU Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 11:40
            SPADŁEM I OBLAŁEM SIE PIWEM JAK TO PRZECZYTAŁEM - CZYLI SIS O SOBIE

Jesteśmy doświadczoną firmą na rynku IT. Stawiamy na najnowsze i
            najlepsze rozwiązania technologiczne. Wykonujemy sieci stałego dostępu do
            internetu w technologii wireless. Dzięki temu rozwiązaniu możemy wykonać dla
            każdego stały dostęp do sieci, a co najważniejsze w każdym miejscu. Na rozwój
            naszej sieci nie szczędzimy środków, otrzymując w zamian satysfakcję osób,
            które do nas dołączyły. Najważniejszym celem dla nas jest szybki transfer
            danych w sieci oraz łatwe i komfortowe korzystanie z naszej usługi.

Dzięki stałej, 24/h obsłudze serwisowej naszej sieci zapewniamy
            stabilność dostępu. Dzięki wiedzy i doświadczeniu naszych fachowców każdy może
            mieć stałe łącze internetowe bez obawy zerwania transferu. Zaspokajamy
            wszystkie wymagania naszych klientów. Oprócz wykonywania sieci dostarczamy
            jeszcze innych usług. Nasz zespół wykonuje profesjonalne strony internetowe dla
            każdego, zarówno klientów indywidualnych, jak i firm. Usługi IT to tylko
            niektóre z propozycji w naszej ofercie.

• Gość: krt Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 15:30
              pomijam to o jakosci uslug, a najlepsze:
              "Nasz zespół wykonuje profesjonalne strony internetowe dla
              każdego, zarówno klientów indywidualnych, jak i firm. Usługi IT to tylko
              niektóre z propozycji w naszej ofercie."

lol.
              • Gość: Noah Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 23:16
                Ja pierdziele na co komu hollywood i ich komedie jak ty takie cyrki
                wypisuja :D:D:D ten transfer to taki zart ze jedynie ten profesjonalizm
                tworzenia stron www jest wstanie go przebic :D:D:D ale ktos ma zajebiste
                poczucie humoru nie ma co :D:D.
            • Gość: alkoholik Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.04, 23:52
              JACU napisał - czyli Jacu o sobie - SPADŁEM I OBLAŁEM SIE PIWEM - Jacu ty nie
              chlej już tego piwa nie chlej.
              • jacu626 Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! 14.09.04, 14:22
                Piwa pije tyle ile mam ochotę a ty czemu sie podpisałeś alkoholik a nie
                sisowiec??
                • madaszka1 Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! 14.09.04, 22:09
                  Widzę, że SiS stał się dominującą firmą internetową w Tarnobrzegu i okolicach.
                  Do tej pory nie wypowiadałam się na ich temat. Nie jestem ich użytkowniczką…mam
                  swoją neo… w firmie i w domu,… z której również do końca nie jestem zadowolona.

Ale nie o tym…Czytałam wszystkie wątki i posty związane z firmą SiS.
                  Zasięgnęłam też „języka”. Na tej podstawie mogę stwierdzić, że oprócz
                  nielicznych postów obiektywnych i rzeczowych,… reszta to zgryźliwe i zajadłe.
                  Dziwne, że na ich temat wypowiadają się przeważnie ludzie nie będący
                  użytkownikami SiSu. Tymczasem firmę tą założyli młodzi i zdeterminowani
                  ludzie, którzy w ciągu jednego roku bardzo ją rozwinęli. Aktualnie posiadają
                  ok. 3000 abonentów, czego pewnie wszyscy wypowiadający się na ich temat bardzo
                  zazdroszczą,… bo innego wytłumaczenia nie widzę. Każda firma ma swoje lepsze i
                  gorsze chwile. Nikt też nikogo na siłę nie trzyma. Pozostałe firmy z tej branży
                  są po prostu… dla nich tłem. Bardzo dobrze, że inwestują w infrastrukturę, a
                  nie przejadają swoich pieniędzy. Chcąc się utrzymać na tym „płynnym” rynku
                  muszą tak działać. Dobrze wiedzą co robią... nie zgadzam się, że źle
                  zarządzają.

To…że ograniczyli ściąganie poprzez korzystanie z p2p do określonych godzin
                  nocnych było wymuszone przez samych użytkowników. Robią to wszystkie podobne i
                  dobrze mające się firmy w kraju, na czele z TP S.A., która w swojej neostradzie
                  ogranicza ściągalność do 5 GB miesięcznie. Później szybkość łącza spada do
                  ślimaczego tempa 32 kb/KB…to prawie o połowę mniej jak na zwykłym modemie.
                  Limit ten ma zapobiegać dzieleniu sieci…tłumaczenie TPSy.

Następna sprawa to strona internetowa…. Uważam, że uwzględnia wszystkie sprawy
                  firmy i nie ma potrzeby wymyślać żadnych „fikołków”. W Tarnobrzegu istnieje
                  wiele firm, które do tej pory nie mają żadnej strony i też dobrze się mają.
                  Fakt, że firma internetowa powinna mieć dobrą stronę, bo to niejako
                  zobowiązuje, ale która to firma internetowa w Tarnobrzegu ją posiada …na razie
                  nie znalazłam.

Właścicielom firmy życzę dalszych sukcesów, a ich użytkownikom jak najmniej
                  kłopotów.

Póki co wszystkich lubiących piwo zapraszam na szklaneczkę za ich pomyślność
                  bo:

1. Trzy szklanki piwa dziennie, to zdrowe serce i marzenia senne.
                  2. Klarowne piwo i kolor słomkowy, to raj w gębie i humor dla głowy.
                  3. Korpulentna piwa beczułka lepsza jest niż lek w ampułkach.
                  4. Morda się śmieje, gdy piwo się leje.
                  5. Piwo to rodzaj nijaki, to napój pod szaszłyk i flaki.
                  6. Gdy masz chwilę nieszczesliwą, poratuje ciebie piwo.
                  7. Łyk piwa z butelki lub beczki, nie powoduje w głowie sieczki.
                  8. Gdy obniża ci się krzywa, napij się dobrego piwa.
                  9. Niech się piwo leje z nieba, bo humoru nam potrzeba.
                  10. Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz.
                  11. Piwo z Tobą, piwo wszędzie, nie porzuci, zawsze będzie.
                  12. Gdy gorąco, łeb się kiwa, napij się zimnego piwa.
                  13. Jeśli chcesz bym z Tobą była, wiedz że piwo będę piła

Hi!
                  • Gość: sisowiec od roku.. Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.sistbg.net 14.09.04, 23:44
                    madaszka1 - całkowicie popieram,trafiłaś w sedno.Jestem z nimi od początku,
                    podziwiam wytrwałość mimo rzucania kłód pod nogi przez zawistną i nic nie
                    znaczącą konkurencję.Tak trzymać.O sprawach technicznych napisałbym gdyby
                    dołowały a tu wręcz przeciwnie.
                  • Gość: ależ_jak_to_?_:) Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 00:44
                    Czesc Madaszka!

Zanurtowało mni to zo piszesz..
                    Prosze cie nie porównuj SiSu do Telekomuny w sprawie ograniczenia transferu, bo
                    to są dwie również z technicznej strony inne sprawy. Gdyby w SiSie zadbali o
                    osobę, która umiała by się zająć problemem Programów p2p to by nie było tego
                    zarządzenia, a techncznie jest to do załatwienia tak, że każdy ma swój
                    przydział prędkości przesyłu bez względu na to ile osób w danej chwili korzysta
                    z p2p. W Telekomunie z kolei w ten sposób redukują ruch w sieci, żeby jak
                    najbardziej wykorzystać (podzielić pulę adresów) łącze na jak największą liczbę
                    osób, przy jak najmniejszych kosztach (czyli naciągają jak to tpsa). Tam
                    ściąganie p2p nie zakłóca życia innym, dlatego to nie ten sam problem. Poprostu
                    niektórzy ludzie (pracownicy) przekonali się co do tej firmy (sis) i skutek
                    jest taki a nie inny. A ich oferta zatrudnienia informatyka pieprzy sie juz
                    jakis czas w urzedzie pracy, chca miec goscia z takimi kwalifikacjami, i pewnie
                    za 1000zl na miech..... :) taka osoba przy dobrych wiatrach tyle moze w jeden
                    dzien zarobic. A jeśli chodzi o to co tu ludzie wypisują to jest odbicie tego
                    co SiS uwskutecznia niestety i stawanie w ich obronie to coś w rodzaju walki z
                    wiatrakami (bez obrazy). Pozdr.
                  • mariusz_nn Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! 15.09.04, 02:05
                    koleejny glos osoby sympatyzujacej (czytaj pracujacej w) z sisem ,a moze to
                    pani sekretarka pisala to co dyktowal pan prezes ??
                    kobieto opanuj sie i nie pisz takich bzdur !!! Zeby podlaczyc w ciagu roku 3000
                    osob to musialaby byc pewnie to Warszawa (chociaz i to jest malo
                    prawdopodobne ) a nie Tarnobrzeg i okolice , bo jezeli to bylaby prawda to
                    goscie powinni dostac nagrode jako najbardziej preznie rozwijajaca sie firma !!
                    To jest tylko mydlenie oczu i tworzenie jak najlepszego wizerunku wirmy przez
                    ciebie.
                    I jesze jedno jezeli maja tylu abonentow to dlaczego maja polpaki (2 megowe)
                    a nie jedno konkretne lacze , przeciez na tylu abonentow potrzebuja poteznego
                    lacza. Dlatego jeszcze raz powtarzam takie bzdety to mozesz wciskac dzieciom w
                    przedszkolu a nie na grupie (jednak potwierdza sie to co pisza i mowia o
                    blondynkach - bo jestem na 100% ze jestes blondynka )
                    • Gość: ktoś Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 08:43
                      Jaki ty człowieku jesteś głupi. A co gorsza nawet o tym nie wiesz.Piszesz że
                      potrzebna Warszawa, że potrzebne duże łącze i takie tam pierdolisz głupoty aż
                      się czytać nie chce jaki jestes zacofany technicznie. NIe masz pojęcia o tym co
                      piszesz więc nie pisz o blondyjkach bo sam jesteś głupi jak h...j.
                  • Gość: Sisek Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.sistbg.net 15.09.04, 08:59
                    Madaszka! Dobrze piszesz, Kim Ty jesteś?
                  • Gość: . Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 12:40
                    madaszka!!
                    powiem tyle!! na nastepny raz jak się wypowiadasz i mówisz o dobrych dtronach w
                    tbg to siadz i przeszukaj. ja sam znalazlem kilka profesjonalnych stron firm.
                    takie bardzo dobre strony maja firmy które bardzo dobrze działająi takie ktore
                    są b. małe. sa to strony czytelne przejrzyste i szybko się ładują. sis sia
                    rozwija?? no cóż ja nie korzystam z ich usług ale u mnie w bloku 70% korzytsa z
                    ich usług. powiem tyle że moi znajomi przychodzą do mnie odebrać czy wyslac
                    pocztę bo sis chodzi tak że to woła o pomstę do nieba. nie mozna nawet
                    normalnie zagrac w sieci. strona sisu?? ona nawet tera się nie chce zaladować!!
                    moze i maja 3000 ludzi którzy się wpakowali w umowę z której nie chcż
                    zrezygnować bo zainwestowali kasę. dzię ki temu maja kasę i tylu klijentów.
                    jakos pomniejsze firmy sprzedające internet sie rozijają a sis?? stoi i nawet
                    strony nie potrafi zrobić! że robi to pracownik?? jakie o ma znaczenie oni
                    powinni ztrrudniać najlepszych a taka strona to powinna byc dla ich żaden
                    problem.
                    ale jak się nie chce płacic tylko zdierać kasę?? to wizerunek firmy jest jaki
                    jest.
                    .
                    • Gość: niezalezny. Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 06:34
                      jestes troche nie na czasie bo swoja strone juz dawno zmienili.

pozdrawiam, Łukasz.
            • maks.pejn Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! 14.09.04, 17:02
              no coz.

ja zawsze wybieralem serwer na ktorym zakladalem platne konta nie tylko na
              podstawie ceny ale i profesjonalnie [nie znaczy z wodotryskami, flashami itp]
              zaprojektowanej strony.

dzisiaj gdybym mial wybierac dostawce uslug netowych - to tez byloby jedno z
              kryteriow.

sis - to podrecznikowy przyklad firmy zle zarzadzanej, dla ktorej pracuja
              ignoranci.
    • Gość: rollo tomasi Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: 213.76.135.* 15.09.04, 09:04
      To firma chce za dojazd do klienta w Tarnobrzegu - 15 zł. To jakaś paranoja!!!
      Moze ja czegos nie rozumiem ale za 15 zł to mozna do Rzeszowa dojechac. Co to
      za firma?!?!?!
      • jacu626 Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! 15.09.04, 11:28
        A pizze rozwożą za darmo, bez opłaty za dojazd. Kase za usługe to rozumiem ale
        kasować kogoś kto z okna widzi inkubator 15 zł za dojazd to pozostawie bez
        komentaza. Wogóle to po co ma ten serwis przyjezdzać, jak jeszcze w sisie byłem
        to jak sie zjawili to okazywało sie że u mnie jest wszystko ok a problem jest
        po ich stronie. Od czasu jak zmieniłem dostawcę nikt do mnie nie przychodzi i
        wszystko śmiga tak że nie ma z - a co będe pisał znowu mnie prezes zjeb.... za
        komentaże tylko sie nie podpisze.
        • Gość: NIEDOINFORMOWANY Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 13:29
          Cennik administratora ;)

• Dzwonienie do mnie z pytaniem - 10 zł
          • Dzwonienie do mnie z głupim pytaniem - 20 zł
          • Wezwanie mnie do innego budynku - 5 zł / krok
          • Wezwanie mnie do innego miasta - 50 zł / km + benzyna
          • Jeśli przerywasz mi czytanie Newsów - 25 zł / artykuł
          • Dzwonienie do mnie zgłupim pytaniem którego nie umiesz sformułować - 30zł
          • Twierdzenie że jestem niekompetentny, ponieważ nie umiem zinterpretować
          twojego nieumiejętnie sfiormułowanego problemu - 1000 zł + koszty uszkodzeń
          • Pytanie przez telefon bez uprzedniego skorzystania z helpu - 10 zł
          • Pytanie na które odpowiedź jest w manualu - 10 zł
          • Pytanie kiedy właśnie w coś gram - 20 zł
          • Dzwonienie do mnie z problemem który już raz poprawiłem - 100 zł
          • Twierdzenie ze to nie ty rozkonfiigurowałeś software lecz błąd jest po mojej
          stronie - 200 zł
          • Jeśli przerywasz mi kiedy właśnie próbuje zliczyć robaki biegające po moim
          ekranie - 35 zł I robak
          • Jeśli przerywasz mi kiedy próbuję poprawić komuś innemu problem - 45 zł /h
          • Jeśli chcesz żebym wszystko rzucił i pognał naprawiać - 50 zł / h
          • Jeśli oczekujesz, że wyjaśnię ci jak coś naprawiłem - 60zł/h
          • Za spytanie się dlaczego nie działa coś nad czym aktualnie pracuję - 70 zł /
          h
          • Za spytanie się o naprawę czegoś co już naprawiłem wczoraj - 25 zł / h
          • Za spytanie się o coś, o czym już wczoraj powiedziałem ci że naprawiłem, ale
          nie naprawitem - 85zł
          • Za twierdzenie ze moje poprawki nie działają, kiedy działają - 95 zł
          • Jeśli zawracasz mi głowę, kiedy w pokoju jest ktoś inny kto również może ci
          pomoc - 150zł
          • Wyjście do naprawy NATYCHMIAST po twoim telefonie - 1500 zł
          • Dzwonienie do mnie z problemem który mają "wszyscy w naszym zakładzie" i
          który "zatrzymuje całą prace". Jeśli pójdę go rozwiązać, a ciebie nie będzie, i
          nikt nie będzie wiedział o co chodzi - 1 000 zł.
          • Wyjaśnienie jakiegoś problemu w pół godziny przez telefon, kiedy chodzi o
          twój prywatny domowy komputer - 500 zł
          • Jeśli sam wyjaśnisz co stało się twojemu komputerowi i podasz jak go
          naprawić - 150 zł.
          • Za manie do mnie pretensji, jeśli cos sam naprawiłeś, pomimo moich ostrzeżeń
          żebyś niczego nie ruszał - 300 zł.
          • Za nie informowanie swoich współpracowników o tym - 850 zł.
          • Twierdzenie, ze miałeś na myśli napęd dyskietek, a powiedziałeś dysk twardy -
          50 zł.
          • Po wymianie dysku twardego - 250 zł
          • Naprawienie twojej "uszkodzonej" myszki poprzez uświadomienie ci faktu
          istnienia podkładki pod mysz - 25 zł.
          • Naprawienie twojej "uszkodzonej" myszki optycznej, poprzez obrócenie
          podkładki pod nnysz o 90 stopni - 35 zł.
          • Naprawienie twojej "uszkodzonej" myszki poprzez wyczyszczenie rolek - 50 zł.
          • Naprawienie twojej "uszkodzonej" drukarki przez wymianę tonera /tuszu -35zł
          • Naprawienie CZEGOKOLWIEK "USZKODZONEGO" poprzez nacisniecie włącznika
          zasilania - 250 zł.
          • Naprawienie "zniszczonego" systemu poprzez włożenie odwrotnie jakiegokolwiek
          dysku zewnętrznego - 200 zł.
          • Naprawa "zawieszonego" systemu poprzez włożenie odwrotnie wtyczki do
          ethernetu - 375 zł.
          • Naprawienie "uszkodzonego" serwera nazw (NAME SERVER) poprzez włożenie
          odwrotnie złączki SCSI przez kogoś, kto przez przypadek znalazł się w piątek po
          południu na miejscu, kiedy prawdziwy administrator właśnie wyjechał na 2
          tygodniowe wakacje - 400 zł + koszty zniszczeń.
          • Odwiedzenie twojego starego uniwersytetu i naprawa uszkodzonego monitora
          poprzez właczenie go do komputera - 50 zł
          • Wyjaśnienie że nie możesz się zalogować na jakiś serwer, bo nie masz tam
          konta - 10 zł.
          • Wyjaśnienie, że nie masz konta na maszynie, ponieważ użyłeś go do włamania na
          ten serwer - 500 zł.
          • Zapomnienie twojego hasła po zapamiętaniu go już manualnie - 25 zł.
          • Zmiana swojego hasła na serwerze, bez uprzedniego poinformowania mnie o tym
          fakcie i oczekiwanie że sprawdzę twoja pocztę - 50 zł.
          • Zmiana podziału pamięci / partycjonowania dysków bez uprzedniego
          zawiadomienia mnie 50 zł.
          • Instalowanie programów bez informowania mnie / wczesniejszego zezwolenia -
          100 zł / program.
          • Techniczna pomoc i wsparcie dla powyższych programów - 150 zł I godz.
          (niezależnie czy znam ten program czy nie) :))
          • Wylanie coli na klawiaturę - 25 zł. + koszt klawiatury.
          • Wylanie coli na monitor - 50 zł. + koszt monitora.
          • Wylanie coli na procesor - 200 zł. + koszt procesora + płyty głównej +
          cogodzinne raty wysokości 150 zł.
          • Za ponowne instalowanie systemu. Pozostawienie plików na desktopie 5 zł /
          plik, 10 zł / dzień.
          • Czyszczenie myszki spirytusem i ściereczką- 50 zł + koszt ściereczki + koszt
          spirytusu + koszty terapi .....
          • Przyniesienie i zainstalowanie swojej własnej orginalnej kopii Norton
          Utilities dla naprawy nowego komputera - 200 zł.
          • Przejechanie na koniec długiej listy stylów graficznych - 25 zł.
          • Położenie nóg na stole koło komputera po 10 kilometrowym biegu ze Sosnowca do
          Katowic - 50 zł.
          • Spędzenie 30 minut na określaniu na czym polega problem i następnych 5 na
          wyjaśnianiu co trzeba zrobić, by usłyszeć w odpowiedzi "To dokładnie to samo co
          pisało w małym okienku zanim pan przyszedł" - 40 zł.
          • Słuchanie twoich problemów z ustawieniem sieci, porada byś sprawdził czy masz
          włożona wtyczkę, usłyszenie odpowiedzi TAK, próba 5 innych rzeczy, próba
          identyfikacji twojego typu złącza, usłyszenie odgłosów przesuwania mebli i
          usłyszenie pisku "'ooo nigdy bym się nie spodziewał" -35zł.
          • Udzielanie wsparcia softwarowego w zakresie zazwyczaj używanym w pirackim
          oprogramowaniu - 25 zł.
          • Wsparcie w zakresie "'Jak zdobyć jeszcze jedną, kopie ...(zwykle
          piracka) ...moja właśnie gdzieś znikła ..."' - 45 zł.
          • Zmuszenie do słuchania w firmie wypowiedzi w stylu "My nie jesteśmy
          najlepszymi ludźmi do rozmów na ten temat, dlaczego nie zadzwoni Pan na numer
          gdzie Pan to zakupił ?" - 55 zł / rozmowę
          • Wyjaśnienie zakresu działania prawa autorskiego w chwile po otrzymaniu
          wskazówki w powyższej odpowiedzi - 95 zł (zawiera instrukcje w sposobie
          uzyskania darmowego odpowiednika na publicznie dostępnym serwerze)
          • Nie zauważenie czegokolwiek co pisze przed tobą na ścianie czcionka 18pt - 15

• Jeśli napiszę "Komunikat specjalny !!!" - 45 zł Jeśli to jest czcionka 144 pt
          i przylepione na monitorze obróconym do drzwi - 75 zł
          • Zgłoszenie wolnej transmisji plików mpeg - video z serwera w dolnej Slobawi -
          25zł.
          • Zgłoszenie tego więcej niż raz - 5o zł.
          • Zgłoszenie tego więcej niż raz i imputowanie braku reakcji, kompetencji,
          obsługi, wsparcia,... - 200 zł.
          • Ceny usług zgłoszonych przez GSM, komórkę, pagera ... Cena połączenia
          + : "Kiedy jestem zajęty czymś innym co jest ważne - 50 zł.
          • Kiedy jestem poza miastem i czuje się zagrożony, bez dostępu do plików helpu,
          które gdzieś zostały i bez programów do diagnostyki - 100 zł.
          • Dzwonienie do mnie więcej niż raz, by powiedzieć ze drukarka jest offline, a
          naprawa polega na naciśnięciu "OnLine'' - 200 zł.
          • Dzwonienie do mnie kiedy właśnie śpię (a czynie to często) - 50zł/dzwonek
          • Dzwonienie i brak ze swojej strony identyfikacji przez pierwsze 5 sekund - 25
          zł.
          • Dzwonienie do mnie kiedy właśnie zapomniałem kto zgłosił ten problem i
          zacząłem mieć nadzieję ze już więcej nie zadzwoni - 500 zł.

Specjalne dodatki :

• Zmuszenie mnie do spotkania z niedomytym użytkownikiem - 75 zł / h
          • Spotkanie z użytkownikiem, który nie używa języka właśnie używanego przeze
          mnie na sieci - 50 zł/h
          • Spotkanie z użytkownikiem przekonanym o
        • Gość: rozbawiony Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.sistbg.net 15.09.04, 18:14
          Jacek ale ty włącz kompa do sieci a póżniej mów że netu nie ma bo przykre te
          twoje wywody najpierw pijesz że oblewasz się piwem póżniej stwierdasz jakieś
          inne historie WYTRZEŻWIEJ oszołomie i zajmij się AVONEM bo z ORIFLAME ludzie
          mówią że ich nacinasz.Piwo i kosmetyki.Wybuchowa mieszanka.
          • jacu626 Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! 16.09.04, 00:37
            No nie do wiary "rozbawiony" prezes sisu sie odezwał - oddaj lepiej moja kasę
            oszuście.
            • Gość: Prezes SIS Do jacka N. IP: *.sistbg.net 16.09.04, 15:14
              Drogi Jacu tak się składa że to nie ja się odezwałem w tym poście o który mnie
              oskarżasz. Nie pozwolę Ci natomiast określać mnie takimi słowami, jakie
              zastosowałeś w poście wcześniej. Jeśli piszesz Prezes SIS -u to wiadomo o kim
              mowa. Skoro jesteś taki mistrz Świata to podaj swoje publiczne dane na forum i
              wtedy zobaczymy co ludzie napiszą o Tobie. To tyle do Ciebie. Nie pluj na
              nikogo z ukrycia, podaj swoje imię i nazwisko, wtedy napluj, a spotkamy się w
              odpowiednim miejscu gdzie rozstrzygniemy, kto jest oszustem.
              Pozdrawiam.
              Dariusz Sierpniak.
              • Gość: XinternautaX Re: Do jacka N. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 19:14
                Wniosek z tego widze taki że nie wolno się przyznać kto jesteś na tym forum bo
                inaczej będa cie bluzgać indywidualnie - przykład jacka - i nic złego na sis
                powiedzieć bo będziesz straszony przez prezesa - to ja dalej pozostaje
                anonimowy. Swoją drogą dziwna to firma która straszy swoich klientów.
                • Gość: sisowiec od roku.. Re: Do jacka N. IP: *.sistbg.net 16.09.04, 22:57
                  Widzisz więc,można jednak się podpisać kim się jest co zauważyłeś ze strony
                  Prezesa sis-u.Jeżeli masz cywilną odwagę - wycofaj się z forum i zadzwoń aby
                  wyjaśnić problem i się dalej nie ośmieszać swoimi głupawymi (w/g mnie)
                  wypowiedziami.Jeżeli dokładnie nie wiem - morda w kubeł.To najlepsza
                  zasada.Pilnuj się tego.
              • Gość: sisowiec od roku.. Re: Do jacka N. IP: *.sistbg.net 16.09.04, 23:03
                Panie Prezesie - najlepszym miejscem na takie spotkania jest dobry bar.
                Tam nawet można dojść do consensusu po dłuższym pobycie.Poważnie - znam takie
                przypadki.Może Jacu spróbuje?
                • Gość: Niku Re: Do jacka N. IP: *.sokolniki.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 23:39
                  jacuś to pierdoła i tyle, taka zwykła ciota co to krzycz z ukrycia.
                  • Gość: sisiwiec od roku.. Re: Do jacka N. IP: *.sistbg.net 16.09.04, 23:52
                    Dokładnie - nawet niema co komentować..
                  • Gość: sisowiec od roku.. Re: Do jacka N. IP: *.sistbg.net 16.09.04, 23:59
                    Skąd się w tym człowieku bierze tyle nienawiści,wszystkiego na nie - chyba
                    nigdy mu się w uszy wody nie nalało - a może nie jest dopieszczony i dlatego
                    taki kwas - na to też trzeba sobie zasłużyć ....
                    • Gość: JACU Re: Do jacka N. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 10:20
                      Hmm, już kiedyś sie przedstawiłem więc teraz tylko ja obrywam a reszta dalej
                      pozostaje anonimowa - może zaczniecie się podpisywać? Co do zawiści to wcale
                      jej nie mam ale wydałem kasę za coś co sie niesprawdziło i nie działało tak jak
                      mnie na początku zapewniano i to mnie boli. Co do tego że takie sprawy powinno
                      się w barze załatwiać to się zgadzam ale juz to raczej nierealne. Tym postem
                      sie z wami żegnam bo na tym forum to wiem że jak pisze Darek so sie podpisze,
                      nio i ja jak napisze to sie podpisze a reszta to *internauci annonimusy* itp.
                      Jacek Nowak
                      • Gość: hahaha Re: Do jacka N. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 23:42
                        HAHAHA podajcie wszyscy swoje dane osobowe!!!

I wtedy to będziecie godni pisać!

Tak oto Prezes SiS-u zapoczątkował nową świecką tradycję!

Czuwaj!
    • Gość: :-) Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.org 18.09.04, 12:01
      Widze, ze sistbg.net zmienil szate graficzna w niewielkim stopniu :D
    • Gość: sis Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 12:05
      Tak macie racje pracuje tam i strona jest chujowa tez mi sie nie podoba :) a
      najlepy jes internetr w eterze :D ktorego wcale nie ma a jak jest to tylko raz
      na dzien po 5 min buehehehheehheeh powiac potocznie sis jest chujowy :D
    • Gość: spostrzegawczy Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 19:48
      Minal miesiac a sis ma nowa strone. Tym razem godnie(j) sie prezentuje. Takie
      moje zdanie.

pozdrawiam!
      • Gość: perp Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 22:20
        a najśmieszniejsze jest to że zrobił ją ten, co wcześniej w tym wątku
        najgłośniej poprzednią wersję krytykował.
        ciekawe czyja teraz kolej ;]
        ?
        pojawi się na forum wątek: strona xxxxxxxx co za festyn! krótka dyskusja i
        będzie nowe zlecenie :]
        • Gość: młody Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 09:22
          kurde tak to wszystko czytam i nie wiem, co mam o tym sądzić ?? na moje oko
          każda antyreklama jest w jakiś sposób reklamą... więc nie zdziwiłbym się, gdyby
          to prezesostwo firmy płaciło komuś za te wszystkie wpisy... nie wypowiadam się
          zresztą, bo o dziwo posty do SISIAKÓW (nie mylić z częściami ciała) są
          najpopularniejszym tematem w tarnobrzegu... dobra idę.
          • Gość: * Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.org 12.12.04, 13:30
            hehehehehe :) a mnie to wszystko bawi :P ;D
    • Gość: . Re: NOWA STRONA SISU CO ZA FESTYN!!! IP: *.sistbg.net 18.12.04, 00:45
      .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka