Dodaj do ulubionych

Przeciw mordowaniu nienarodzonych!

03.02.15, 12:42
Oto sumienie i moralność tych tzw lekarzy - w rzeczywistości ohydnych zbrodniarzy w prostej linii następców ssmańskich morderców, działający pod przykrywką chorego zdehumanizowanego prawa, zgroza jak się słucha tych chorych wynurzeń (pouczeń)! Do jakiego upodlenia może dojść "człowiek w białym kitlu" powołany by służyć życiu!
Boże, jak niezgłębione jest miłosierdzie Twoje, jak wielka musi być Twoja miłość do człowieka który w wielu przypadkach na głowę bije nawet świnie.
Miej litość nad nami i otwórz oczy, serca, umysły, tym ludziom, którzy masowo mordują małe, niewinne dzieciaki. Daj rozum, rodzicom, matkom, które otumanione współczesną propagandą przeciwko życiu, masowo uśmiercają te maleństwa które powinny kochać całym sercem!!!
www.fronda.pl/a/wstrzasajace-nagranie-ukryta-kamera-z-klinik-aborcyjnych-zobacz-koniecznie,47021.html
Tutaj petycja do podpisania, zaraz pod filmem. Przynajmniej tyle możemy zrobić! Albo AŻ tyle!
www.charyzmatycy.pl/petycja.html
Obserwuj wątek
    • palacz67 Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 03.02.15, 13:20
      Witam, obejrzałam filmik i jest mi słabo, podpisałam petycję. Wkurza mnie pusty śmiech tej kobiety. Idę na dwór, bo zaraz tu fiknę, pozdrawiam.
    • womeen2 Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 03.02.15, 14:04
      zwracasz się do Boga na forum internetowym?
      trochę niedorzeczne.On tego niapewno nei czyta.
      Idz daj na msze w tej intencji zamiast sie tu wylewac.
    • edekzgredek99 Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 03.02.15, 20:46
      Oczywiście masz świadomość, że masturbacja to też mordowanie nienarodzonych
      • genia50 Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 03.02.15, 21:01
        kazdy wytrysk u mezczyzny to miliardy plemnikow ,z ktorych potencjalnie kazdy moze byc zyciem,ale nie ma co ,trzeba sie z tym pogodzic ,to natura taka jest
      • genia50 Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 03.02.15, 21:07
        wlasnie nie ,bo nawet nie stosujac prezerwatywy i tak miliardy plemnikow sie zmarnuja, bo zapladnia tylko jeden (a w ciazy blizniaczej kilka),a reszta ginie,
        • wislocki12 Gnijące plemniki... 03.02.15, 23:20
          Nie sądzisz aby, że patrzenie na człowieka, miłość i seks przez pryzmat gnijących plemników, jest swojego rodzaju aberracją? :-((
      • e-zyleta Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 03.02.15, 23:06
        To co zgredek mówi to jest ciężki, niewiem czy występek czy przestępstwo?(Nie znam pr.kan.)
        • wislocki12 Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 03.02.15, 23:14
          A co to jest pr. kan.? Czyżby prawo kanoniczne? Przykro mi, nie znam i nie zamierzam poznawać, nie jestem bowiem kanonikiem, ba nawet zwykłym alumnem, co by to nie miało znaczyć!
          PS. Występkiem czy przestępstwem jest napisać w taki oto sposób "niewiem", niestety! :-((
          • e-zyleta Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 03.02.15, 23:16
            To wszystko grzechu warte
            • wislocki12 Grzechu warte? 03.02.15, 23:24
              Naprawdę uważasz, że to jest warte grzechu? Cóż, bez komentarzy... :-((
        • edekzgredek99 Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 04.02.15, 13:26
          Ciezki grzech ale i tak wszyscy to robia
          • ja-tarzan Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 04.02.15, 15:48
            Zabicie dziecka, czyli człowieka, nawet w łonie matki jest złem moim zdaniem. Jednak przykładu patologii nie stosowałbym jako argumentu dla zakazu tabletki-po, czy in-vitro, bo tak odbieram wiele wypowiedzi.
            Problemem jest to, że określenie od którego momentu mówimy o życiu,a więc o człowieku opiera się na światopoglądzie, a nie na precyzyjnym, popartym namacalnym dowodem, określeniu.
            Czy dziecko powstaje dokładnie w momencie wytrysku, czy chwilę, kilka chwil po?
            Czy są wstanie napisać ile czasu potrzeba, by plemnik zagnieździł się w komórce jajowej?

Czy któryś z charyzmatyków jest w stanie odpowiedzieć na to pytanie? Tak precyzyjnie, a nie dowodząc, że skoro pytam, to jestem lewakiem?

A co do petycji, to jakim cudem można popierać coś, czego się nie widziało, bo jedynie można tam przeczytać, że przygotowuje ją pan Dominik.
            Co niby miałbym poprzeć? Nieistniejący projekt, czy może pana Dominika?

• edekzgredek99 Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 04.02.15, 17:34
              Dla niektórych plemnik to połowa dziecka
    • wislocki12 Nie żartuj! 03.02.15, 21:01
      Jak rozumiem, to twoim zdaniem prezerwatywa jest narzędziem zbrodni? Przykro mi, nie podpiszę! ;-((
      PS. Czy ktokolwiek namawia takich jak Ty do stosowania prezerwatyw, że o in vitro nie wspomnę? Nie żartuj! ;-))
    • zim-io Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 04.02.15, 20:42
      Thomas Jefferson napisał: ?Rozpowszechnienie się światła nauki objawiło już wszystkim ten namacalny fakt, że ludzkość w swej większości nie narodziła się z siodłem na grzbiecie ani też uprzywilejowana mniejszość nie przyszła na świat w butach jeździeckich z ostrogami, gotowa korzystać z danego przez Boga prawa do ujeżdżania reszty?.
      Takie prawo do ujeżdżania reszty dają sobie ci którzy chcieliby decydować o czyjejś macicy.Jednak religia jest od dawna sprawą osobistą i dlatego taką również powinna być macica .Rodzice, nawet religijni, już teraz dokonują wyborów, gdy w wyniku amniocentezy dowiadują się, że ich dziecko z dużym prawdopodobieństwem będzie cierpiało na zespół Downa, i decydują się na przerwanie ciąży.Nie mnie decydować o tym czy krzyż w postaci dziecka z Downem chcą nieść czy nie .Uważam że w tym przypadku ta trudna decyzja powinna należeć do nich a nie do ludzi pokroju marmarów. Jęsli moralista typu Mar1Mar1 nie zgadza się z ich wyborem niech z szacunku do życia przejmie Downa i go wychowuje.Stwórzmy jako społeczeństwo taką możliwość takim moralistom :-)
      • wislocki12 Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 04.02.15, 21:22
        Jestem absolutnie za - każdy katolik dobrowolnie powinien zaadoptować dziecko z downem, że o paru innych przypadłościach nie wspomnę... :-((
        • genia50 Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 04.02.15, 21:42
          wiekszosc regulacji prawnych wprowadzaja mezczyzni,ale w zderzeniu z rzeczywistoscia,to matki bardzo czesto zostaja same z chorymi dziecmi.
        • ja-tarzan Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 04.02.15, 21:44
          Nie ryzykowałbym stwierdzenia, że taka, czy inna choroba powinna być powodem zgody na aborcję.
          Autyzm, zespół Downa, czy wiele innych niedoskonałości nie musi stać na przeszkodzie dla szczęśliwego życia tegoż człowieka, jak i całej rodziny.

Natomiast poważne zagrożenie życia matki może być powodem zabezpieczenia się przed niepożądana ciążą.
          W sytuacji zwiększonego ryzyka - jak np. uszkodzenie prezerwatywy - nie widzę powodu, by nie móc zastosować tzw. tabletki-po.
          Podzielam jednak niektóre obawy co do powszechności dostępu, bo w przypadku niemyślących dziewek będzie to cudowne remedium łykane kilka razy w miesiącu. A skutki uboczne mogą ponoć boleć.

Bez względu na wiarę i wychowanie nie zawahałbym się pewnie zdecydować na aborcję (nazywajcie to drodzy charyzmatycy morderstwem) w sytuacji, gdyby organizm dziecka rozwijał się w sposób drastycznie nieprawidłowy, np. bez organów, co gwarantowałoby pewną śmierć i być może cierpienie.

Nie widzę w wierze chrześcijańskiej nakazu, by w imię obrony życia narażać na śmierć matkę tylko po to, by - zgodnie z katechizmem i kazaniami - urodziła martwe dziecko.
          To nawet stoi w sprzeczności z gloryfikowaniem tych, co życie dla życia innych poświęcili miast godzić się na "inszala", czy "wolę Bożą".

Ateistyczny światopogląd nie daje zgody na zabijanie, humanizm oznacza takie samo umiłowanie życia, jak wg nauki Kościoła, problem leży w definicji życia, czyli powstania człowieka.

Można się w tym zatracić, jak pewni Amerykanie, którzy próbowali uchwalić jakieś zdaje się lokalne prawo aborcyjne i tak formułując przepis - walcząc tak mocno o życie nienarodzonych - że zagwarantowali im bezpieczeństwo na dobre 2 tygodnie przed poczęciem ;)

Tam gdzie rzecz opiera się na przekonaniu, czy wierze, nie można narzucać niczego myślącym inaczej. To trąci IS...

• genia50 Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 04.02.15, 22:06
            mysle,ze nie ma co sie obawiac o tabletke ,bo ona jest zbyt droga,aby jej uzywac,(130zl.)nagminne ,gdy zwykle tabletki antykoncepcyjne sa juz od kilku zlotych.Sa przypadki zgwalcenia nieletnich ,wiec ciaza u 14-latki z gwaltu i dylemat urodzic dziecko poczete z przemocy czy okrutna aborcja moze byc rozwiazany.
            • wislocki12 Przeciw mordowaniu niepoczętych! 04.02.15, 22:18
              No ta, "zagwarantowali im bezpieczeństwo na dobre 2 tygodnie przed poczęciem." ;-))
            • e-zyleta Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 04.02.15, 23:32
              Tarzan w jakim świecie ty żyjesz ?. O jakich ty dziewkach mówisz? Dlaczego my nadal żyjemy w świecie hipokryzji? W latach 60- 70 tych XX wieku dziewczyny w wieku 14 stu lat miały pierwsze przygody seksualne. A dziś zaczynaja o wiele wcześniej.
              • ja-tarzan Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 05.02.15, 10:08
                >> Tarzan w jakim świecie ty żyjesz ?. O jakich ty dziewkach mówisz?

O dziewczynach ... nastoletnich, dzierlatkach, a co?

>>Dlaczego my nadal żyjemy w świecie hipokryzji? W latach 60- 70 tych XX wieku dziewczyny w wieku 14 stu lat miały pierwsze przygody seksualne. A dziś zaczynaja o wiele wcześniej.

Chcesz twierdzić, że średni wiek inicjacji seksualnej, to 7? Nie przesadzaj, w latach 60-70 zresztą ta średnia też była wyższa. Skąd czerpiesz takie dane?

... oczywiście nie jest to istotne dla istoty sprawy ;)
                • e-zyleta Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 05.02.15, 17:29
                  Z własnego doświadczenia i nie tylko.
                  • ja-tarzan Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 05.02.15, 19:03
                    >> Z własnego doświadczenia i nie tylko.

No załóżmy, że odbyłeś stosunek z 14-latką ... ;)
                    Tyle, że nie stanowi to jeszcze średniej.

A to "nie tylko", to co?
    • wislocki12 Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 04.02.15, 23:03
      2115 podpisów po petycją, jeżeli wziąć pod uwagę ludność RP, to raczej dość mierny efekt... Nie gratuluję, zatem! :-((
      • e-zyleta Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 04.02.15, 23:34
        Wszystkie petycje podpisują mohery, które "zapomniały" o swojej wczesnej młodości.
    • polak1706 Re: Przeciw mordowaniu narodzonych! 05.02.15, 00:03
      Przeciw mordowaniu narodzonych!
      4min.12sek. do 5min.54sek.
      vod.pl/filmy-dokumentalne/panstwo-islamskie/1rc89
      • wislocki12 Re: Przeciw mordowaniu narodzonych! 05.02.15, 00:14
        Czy Ty naprawdę obejrzałeś tę stronę? ;-))
        • polak1706 Re: Przeciw mordowaniu narodzonych! 05.02.15, 00:41
          Znowu nie wzięłaś leków! Ojojojjjj!
          • wislocki12 Morderca narodzonych i nienarodzonych 05.02.15, 01:02
            A Ty? ;-))
      • palacz67 Re: Przeciw mordowaniu narodzonych! 05.02.15, 07:44
        Pojawił mi się komunikat: Brak możliwości oglądania, materiał nie jest dostępny na tym urządzeniu. Pozdrawiam
      • ja-tarzan Re: Przeciw mordowaniu narodzonych! 05.02.15, 10:26
        >>Przeciw mordowaniu narodzonych!
        >>4min.12sek. do 5min.54sek.

Co mają wspólnego sceny mordu popełnionego przez tych bandytów z tematem aborcji?
        • wislocki12 Skojarzenia 05.02.15, 22:12
          No cóż, ten typ tak ma - wszystko mu się kojarzy z... chusteczką!
          • polak1706 Re: Skojarzenia 05.02.15, 23:37
            Brałaś dzisiaj leki?
            • wislocki12 Brak argumentów? 06.02.15, 00:12
              No tak, jesteś Klechowsk. Jak mu brakuje argumentów, też pyta, czy wziąłem tabletki, a czasem nawet odsyła do psychiatry... ;-))
              • wislocki12 Jak Klechowski 06.02.15, 00:19
                Przepraszam, miało być: "Jesteś jak Klechowski" itd.
                • palacz67 Re: Jak Klechowski 06.02.15, 07:04
                  Wisłocki, ale Oni mają rację. Mam do czynienia z takim człowiekiem jak Ty od 11 lat. Raz mu tylko zwróciłam uwagę, by się odpierniczył od moich dzieci. Czasami warto posłuchać rad innych. On nie chce słuchać i jest z Nim coraz gorzej. Jest mi Ciebie naprawdę żal. Pozdrawiam
                  • edekzgredek99 Re: Jak Klechowski 06.02.15, 17:21
                    A lechowskiego51 nie żałujesz? Dlaczego nie pytasz czy brał tabletki? Pojawiła się tu przybłęda i mendzi
                  • wislocki12 Karalne nadużycie? 06.02.15, 22:04
                    Przepraszam bardzo, ale Ciebie, że o twoich dzieciach nie wspomnę, w ogóle nie znam! Ba, nawet nie mam zamiaru do Ciebie i twoich dzieci, jak to niezwykle wykwintnie określasz, "przypierniczać się"! Myślę nawet, że takie słownictwo matce dzieciom, że o etosie nauczyciela nie wspomnę, w ogóle nie przystoi! I pozwolę sobie zaznaczyć, że kojarzenie mnie z jakimiś twoimi podejrzanym znajomym uważam zdecydowanie za nadużycie! ;-))
                    PS. Czy to aby nie jest karalne nadużycie? :-(
                    • palacz67 Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 17.05.15, 07:13
                      citizengo.org/pl/mary-wagner-skazana-podpisz-list-do-msz?sid=MjM3NDMwNzM4NTgwMTIx
                      • palacz67 Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 17.05.15, 07:19
                        Szanowni Państwo,

Pewnie słyszeli Państwo o Mary Wagner, która niestrudzenie walczy o dzieci, ich matki i całe rodziny modlitwą i działaniem. Ale może nie do wszystkich dotarła najnowsza informacja o tym, że Mary Wagner została skazana na 10 miesięcy więzienia. Dlatego Fundacja Pro-prawo do życia napisała petycję skierowaną do Ministra Spraw Zagranicznych, w którym prosi o podjęcie interwencji dyplomatycznej w obronie Mary Wagner. Zachęcam do przyłączenia się do akcji:

citizengo.org/pl/mary-wagner-skazana-podpisz-list-do-msz
                        Mary Wagner wielokrotnie dziękowała nam - Polakom za zaangażowanie w jej sprawę. Mama Mary napisała: "Dziękuję z najgłębszych miejsc w moim sercu za Waszą miłość i wsparcie mojej córki, Mary. Myślę, że jako naród, naprawdę rozumiecie co Mary robi, i z tego powodu oraz ze względu na swoją wielkość serca, Mary miała więcej wsparcia od Was, niż gdziekolwiek indziej na świecie. Teraz rozumiem dlaczego wielki Święty Jan Paweł II przyszedł spośród Was! Rzeczywiście jesteście naprawdę błogosławieństwem dla Mary i niemowląt o których ona mówi."

Jeśli więc możemy coś zrobić dla Mary, nie powinniśmy być bierni. Podpiszmy się pod listem: citizengo.org/pl/mary-wagner-skazana-podpisz-list-do-msz

Szczególnie wymowna jest postawa Mary Wagner, która w czasie rozprawy ponownie zachowała milczenie. Był to wyraz solidarności z ofiarami aborcji. Przykład Mary Wagner budzi mój wielki niepokój. Jeśli nie powiemy głośno "Tak dalej być nie może!", takich więźniów skazywanych za szlachetne sumienie będzie przybywało. Co mogą zrobić zwykli ludzie? Po pierwsze, zainteresować się sprawą Mary Wagner, po drugie, powiedzieć o niej znajomym. Zachęcam do przekazania jak największej grupie osób linka do petycji. Wierzę w to, że większość naszego społeczeństwa myśli normalnie, jest za życiem i za rodziną, ale póki co tej większości nie słychać wystarczająco głośno. Zmieńmy to!

citizengo.org/pl/mary-wagner-skazana-podpisz-list-do-msz
                        Serdecznie Państwa pozdrawiam wraz z całym Zespołem CitizenGO, życzę pięknej niedzieli,

Magdalena Korzekwa

Campaigns Director
                        • ja-tarzan Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 17.05.15, 18:51
                          >>Pewnie słyszeli Państwo o Mary Wagner, która niestrudzenie walczy o dzieci, ich matki i całe rodziny modlitwą i działaniem.

Jakim działaniem?

Gdyby w ramach swego działania i walki o katolickie wychowanie dzieci wdarła się do Twojej szkoły i zniszczyła Twoją pracownię?

Gdyby w ramach swej działalności wpadła do Twojego domu, by namawiać do poszczenia w piątki, czy dzień wigilijny

Gdyby...

Równie żarliwie byś ją popierała?

... moim zdaniem mamy określone prawo, określone zasady. Mamy możliwość protestowania, czy postulowania i propagowania swoich idei w sposób nie łamiący tych zasad.

Bardzo łatwo0 dziś szafować hasłami typu "więzień sumienia" ...
                          • palacz67 Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 17.05.15, 19:27
                            Jestem przeciwko aborcji i podpisałam petycję, pzdr.
                            • wislocki12 11. Nie mamawiaj 17.05.15, 19:54
                              I to jest chwalebne! Nie rozumiem tylko, dlaczego innych usiłujesz namówić do podpisania owej petycji autorstwa niejakiej Magdaleny K.? :-((
                              PS. Ciekawe, co powiedziałabyś, gdyby jakiś zwolennik in vitro, że o aborcji nie wspomnę, zaczął w katolickiej klinice namawiać pacjentki do aborcji! ;-))
                              • palacz67 Re: 11. Nie mamawiaj 17.05.15, 19:59
                                Nikogo nie namawiam, posłuchaj głosu swojego sumienia, niech ono Ci podpowie, czym jest aborcja. Pozdrawiam
                                • wislocki12 Pan Bóg czy p. Wagner? 18.05.15, 01:01
                                  Jakby Panu Bogu aborcja się nie podobała, to uniemożliwiłby ją, a nie liczył na p. M. Wagner, że o Episkopacie i... moim sumieniu nie wspomnę! ;-((
                            • ja-tarzan Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 18.05.15, 07:45
                              >>Jestem przeciwko aborcji i podpisałam petycję, pzdr.

Rozumiem. Podpisanie petycji przeciwko aborcji a petycji popierającej osobę, która jest karana za złamanie prawa, to chyba dwie różne sprawy.

Słyszałaś kiedyś o "ekologach" zdolnych do powodowania milionowych strat cudzej własności? Też poparłabyś człowieka, który podpala fabrykę, by buczyny karpackie bronić? ;) że użyje takiego porównania?
                              • palacz67 Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 18.05.15, 07:55
                                Generalnie jestem za przestrzeganiem prawa. Raz w życiu niestety musiałam zeznawać przeciwko komuś, bo podrobił mój podpis dla korzyści majątkowej. Nie było to dla mnie łatwe ale jestem uczciwym człowiekiem. Popieram Jej chęć ratowania ludzkiego życia. Pozdrawiam
                                • ja-tarzan Re: Przeciw mordowaniu nienarodzonych! 18.05.15, 21:07
                                  >>Popieram Jej chęć ratowania ludzkiego życia. Pozdrawiam

Popieram ochronę życia, nie popieram działań bezprawnych luib godzących w drugiego człowieka.

Podpisać mogę petycję przeciw aborcji (choć zależy to od treści), nie podpiszę listu poparcia dla kogoś, kto prawo łamie.

Jestem za ochroną przyrody, nie poprę "zielonego", który podłoży l bombę pod barakiem budowlańców drogi przecinającej rezerwat. Ot taki przykład.
                                  • wislocki12 Życie poczęte i... budowlańcy... 18.05.15, 21:19
                                    Jak możesz porównywać ochronę życia poczętego z "bombą pod barakiem budowlańców drogi przecinającej rezerwat". ;-))
                                    • ja-tarzan Re: Życie poczęte i... budowlańcy... 19.05.15, 08:06
                                      >>Jak możesz porównywać ochronę życia poczętego z "bombą pod barakiem budowlańców drogi przecinającej rezerwat". ;-)) <<

Porównałem ochronę rzeczonej pani przed odpowiedzialnością za np. wtargnięcie na teren szpitala do wysadzenia baraku.

@republiko

>>Co za obłuda!

Co jest obłudą?
                                      • palacz67 Re: Życie poczęte i... budowlańcy... 19.05.15, 08:27
                                        Też wtargnęłam do szpitala mając 2o lat. Chciałam odwiedzić siostrę w tarnobrzeskim szpitalu. Było to w zimie ok 20, miałam autobus dopiero za 2 godziny. Portier nie chciał mnie wpuścić. Poszłam od tyłu szpitala, było uchylone okno w łazience, odchyliłam bardziej i skoczyłam na cement. W tym momencie akurat do łazienki weszła Pani salowa i o mało co nie dostała zawału. Krzyknęła: Jezus Maria! Wytłumaczyłam Jej moją tęsknotę, podałam nazwisko i oddział, na którym siostra pracowała. Pani mi wybaczyła i na oddział zaprowadziła. Wyszłam głównym wejściem, portier mnie wypuścił bo nie miał wyboru. Kto jest bez grzechu niech rzuci we mnie kamień:)
                                        • ja-tarzan Re: Życie poczęte i... budowlańcy... 19.05.15, 13:23
                                          >>Też wtargnęłam do szpitala mając 2o lat

Wiesz, że to tylko opowiastka z przeszłości, która nie przystaje do sprawy rzeczonej pani.
                                          • palacz67 Re: Życie poczęte i... budowlańcy... 19.05.15, 16:31
                                            Masz rację, Tarzanie, nie przystaje, pozdrawiam.
                                        • edekzgredek99 Re: Życie poczęte i... budowlańcy... 19.05.15, 14:01
                                          Ale pani stula pani palacz jak potluczona. Na poczekaniu pani wymysla te opowiastki? I ile ma pani lat? 12? 13? Pani chyba jeszcze nie dorosla. Boze drogi i ktos taki uczy dzieci. Nie wierze.
                                          • marco.poolo Re: Życie poczęte i... budowlańcy... 19.05.15, 17:18
                                            Czyta się to jak powieść chodź zacytowany fragment nie kojarzę z żadną lekturą. Czasami wyobraźnia podpowiada i człowiek musi się wypisać by bywać, a niekiedy jest to ucieczka przed samotnością. Pani Danusiu, proszę pisać, czytam z zaciekawieniem, krytyka pozwala doskonalić swój warsztat i nie warto się nią przejmować.
                                            • palacz67 Re: Życie poczęte i... budowlańcy... 19.05.15, 17:38
                                              Dziękuję, Marco, nie zmyślam żadnych historii, pozdrawiam.
                                              • wislocki12 Gdyby... 19.05.15, 19:58
                                                Gdyby...
                      • wislocki12 Nie podpiszę 17.05.15, 12:25
                        Nie podpiszę, ponieważ Mary Wagner nie szanuje prawa:
                        "Mary Wagner, popularna również w Polsce kanadyjska działaczka pro-life, została tuż przed świętami aresztowana w Toronto. Powód? Wdarła się do kliniki aborcyjnej i nakłaniała kobiety do rezygnacji z zabiegu. I może mieć poważny problem, bo już wcześniej sąd zakazał jej zbliżać się do klinik na odległość 100 metrów."

Cały tekst: wyborcza.pl/1,75477,17181909,Mary_Wagner__znana_antyaborcyjna_dzialaczka__znow.html#ixzz3aOFbVK4U

serwis21.blogspot.com/2015/05/piszemy-do-msz-w-sprawie.html
                        • genia50 Re: Nie podpiszę 17.05.15, 12:34
                          Niedlugo dojdzie do tego,ze restrykcyjne prawo antyaborcyjne zabroni usuwania obumarlych plodow,bo lekarze beda sie bac ,aby ich nie posadzono,ze moze byly zywe ,nikt nie zrobi czyszczenia macicy itd.Kobiety dla swego bezpieczenstwa nie powinny sie na takie restrykcje godzic.
    • republika_polska I to wszystko robił HAZAN! 18.05.15, 22:19
      Co za obłuda!
      • wislocki12 Chyba Chazan... 18.05.15, 23:04
        Mam wrażenie, że... powtarzasz się, niestety! ;-))
    • wislocki12 Miłosierdzie? 19.05.15, 20:12
      Piszesz:
      "Boże, jak niezgłębione jest miłosierdzie Twoje, jak wielka musi być Twoja miłość do człowieka który w wielu przypadkach na głowę bije nawet świnie."
      Zapomniałeś chyba, że Pan Bóg stworzył nie tylko świnie, ale też i nas, ludzi! Ale przecież nawet świnie nie potrafią tak czcić Pana Boga, jak chrześcijanie, że o katolikach nie wspomnę!! ;-))
      PS. A zastanawiałeś się kiedykolwiek, ile istnień ludzkich zniszczył Jahwe, czyli Bóg Ojciec? Sprawdź w Biblii! :-((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka