lechowski51 08.02.15, 13:51 zaczynaja wychodzić dziennikarze. www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fpHqXoTnInc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oloztbg Kierownik jeziora 08.02.15, 14:40 @lechowski, znowu popisujesz się swoim prymitywizmem i naiwnością. A Warzecha nie jest dziennikarzem tylko najemnikiem. Mechanizm jest prosty. Zaprasza się osoby pokroju Warzechy, Ziemkiewicza (to ten od papieża-idioty), Kempy czy Pawłowicz, (jest ich w PiSie dostatek ) do telewizji czy radia z pełnym rozmysłem. W mediach liczy się tylko oglądalność reklam, tylko kasa. I mamy snucie kretyńskich teoryjek, chamstwo, fochy, arogancję, oczywiście prowokowane odpowiednimi pytaniami. Uradowana lub oburzona ( to bez znaczenia) gawiedź napędza mediom pieniądze, komentuje na forach i się podnieca. Dokładnie jak ty @lechowski. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Kierownik jeziora 08.02.15, 15:32 Warzecha jest publicystą o określonych preferencjach politycznych, które popiera, to fakt, ale Kulczycki się zbłaźnił we roli prowadzącego program. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Kierownik jeziora 08.02.15, 15:34 @Lechowski Dziękuję za przynanie, że napisałeś nieprawdę w jednej kwestii, natomiast zasugerowałeś drugą, więc chciałbym PRZECZYTAĆ, ŻE KUROŃ LATAŁ Z PISTOLETEM ZA NIEDOBITKAMI ODDZIAŁU KURASIA. Podrzuć proszę link do źródeł swojej wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
i-w-o Re: Z Telewizji Białoruskiej 08.02.15, 14:41 niestety, już zadziałała cenzura w wolnym niby kraju: "Ten film wideo zawiera treść od partnera TelewizjaPolska-itvp, który zablokował go na mocy praw autorskich. Przepraszamy za usterki." za to można o tym poczytać tutaj: telewizjarepublika.pl/klotnia-w-programie-tvp-info-lukasz-warzecha-opuscil-studio,16962.html niektóre komentarze, bezcenne pod artykułem "TVP INFO już dawno przebiło TVN we włażeniu w tyłek władzy i obszczekiwaniu PISu. Prym wiedzie niejaka Lewicki, ale reszta niewiele jej ustępuje, czego przykładem jest Kulczycki. A inaczej mówiąc wszystkim w tej szczujni INFO, po wystąpieniu Andrzeja Dudy, poleciało na rzadko PO nogach." Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Z Telewizji Białoruskiej 08.02.15, 15:30 Daj spokoj chociaz w niedziele Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Z Telewizji Białoruskiej 08.02.15, 21:46 To jest ta TV Białoruś?Nie widzę nic, albo moja ślepota jest taka sama, gdy patrzę w pusty portfel. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Z Telewizji Białoruskiej 08.02.15, 22:13 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tAUNyNlfe-4 Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Warzecha i... Romaszewska 08.02.15, 22:33 Może przestałbyś wreszcie zawracać głowę nieistniejącymi filmami? PS. Czy Ty aby nie obrażasz pamięci córki senatora Romaszewskiego, że o nim samym nie wspomnę! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Warzecha i... Romaszewska 08.02.15, 23:20 Przepraszam, miało być: Czy Ty aby nie obrażasz córki ŚP senatora Romaszewskiego, że o pamięci o Nim samym nie wspomnę? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Warzecha i... Romaszewska 09.02.15, 08:55 Niestety jak w stanie wojennym.Reżimowa telewizja na swojej stronie film usunęła a na innych stronach blokuje dostęp. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Warzecha i... Romaszewska 09.02.15, 09:47 Pokaż, że mamy wolność, a prawda króluje i odnieś się do SWOICH WŁASNYCH SŁÓW, by ktoś nie pomyślał, że uprawiasz propagandę. 1. Wiem już, że napisałeś nieprawdę, przez pomyłkę zakładam, że Kuroń ścigał Dekutowskiego. 2. Nie wiem dalej co myśleć o kolejnym stwierdzeniu, jakoby: KUROŃ LATAŁ Z PISTOLETEM ZA NIEDOBITKAMI ODDZIAŁU KURASIA. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Warzecha i... Romaszewska 09.02.15, 09:52 Jak zwykle lubisz bicie piany i dyskutowanie ze zdaniami a nawet z pół zdaniami wyrwanymi z kontekstu.To,że komuch Kuroń latał z pistoletem jest na to wielu świadków.Czy po Podhalu tego nie jestem pewien,tak jak i Ty.A,że latał po Podhalu w poszukiwaniu "bandytów" od Kurasia,walczących z ukochaną przez Kuronia sowiecką władzą,to sam o tym pisał. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Warzecha i... Romaszewska 09.02.15, 10:48 >>lubisz bicie piany Pytanie o twoje własne słowa nazywasz biciem piany? >>dyskutowanie ze zdaniami a nawet z pół zdaniami wyrwanymi z kontekstu. Nie cały kontekst? Proszę bardzo, w całości twopje sowa: >>Już Ci wcześniej napisałem,że skoro w tuskolandzie gloryfikuje się katów takich jak Bauman,to nie można jednocześnie czcić takich jak Pilecki,których ci zwyrodnialcy i kolaboranci mordowali.Skoro jednym z nawiększych "budowniczych III Rzeczpospolitej" jest Kuroń,to nie może być nim Dekutowski "Zapora",Lis "Mściciel" czy Kuraś"Ogień",za którymi Kuroń z pistoletem latał i których na zbiórkach komunistycznego harcerstwa opluwał.Wspólnotę narodową buduje sie na spójnym systemie wartości,wspólnych symbolach i bohaterach.Niestety tych jak Palikot,Tusk czy Miller,dążących do przemielenia świadomości Polaków tak,aby wychować z nich "światłego europejczyka",który jak chciał Kwaśniewski,wybiera przyszłość-wszystko dzieli od tych Pollaków,którzy są dumni z własnej historii i ciągle nie chca przepraszać za Jedwabne.<< DALEJ : >>To,że komuch Kuroń latał z pistoletem jest na to wielu świadków Czy to to samo, co "z pistoletem biegał za Dekutowskim, czy choćby niedobitkami oddziału Kurasia"? >> Czy po Podhalu tego nie jestem pewien,tak jak i Ty. Więc po co to napisałeś i dlaczego? Czy własnymi słowami chcesz pomiatać? Gdy ktoś napisze cokolwiek nieścisłego, to jak odpowiadasz? Przecież nawet, gdy napisze coś o czym nie wiesz, to nazywasz to fantazjowaniem i biciem piany. JESTEŚ POWAŻNYM ROZMÓWCĄ, CZY NIE? BIERZESZ ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA WŁASNE SŁOWA? >>A,że latał po Podhalu w poszukiwaniu "bandytów" od Kurasia,walczących z ukochaną przez Kuronia sowiecką władzą,to sam o tym pisał. Czy to jest jednoznaczne ze stwierdzeniem, że latał z pistoletem? Możesz dać link do jego słów lub choćby wskazać, gdzie o tym pisał? No bo chyba wiesz, skoro o tym piszesz. ... to ja fantazjuję i bije pianę, nie ty... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Warzecha i... Romaszewska 09.02.15, 13:14 Niestety dalej bijesz pianę,zamiast przyznać lub oponować,że Kuroń i Dekutowski,to dwie inne wizje Polski,że ]eden o wolną i niepodległa Polskę z dwoma okupantami walczył a drugi czyli Kuroń,z sowieckim okupantem kolaborował. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Warzecha i... Romaszewska 09.02.15, 13:48 >>Niestety dalej bijesz pianę,zamiast przyznać lub oponować,że Kuroń i Dekutowski,to dwie inne wizje Polski,że ]eden o wolną i niepodległa Polskę z dwoma okupantami walczył a drugi czyli Kuroń,z sowieckim okupantem kolaborował.<< Nie widzę powodu, by temu zaprzeczać. Pisałem kilkakrotnie o ludziach, których poglądy polityczne sie zmieniały. Również o Kuroniu. Jednakże nie uprawnia to do pisania nieprawdy. Czy mógłbyś napisać, że Tusk wsadzał do więzień Wyklętych, ... no bo przecież ich wizje Polski są odmienne? Czemu nie masz odwagi wziąć odpowiedzialności za swoje własne słowa? Napisałeś coś przez pomyłkę? Wystarczy się do tego przyznać i napisać to, co się miało na myśli. Wolisz mnie oskarżać o bicie piany? ... naprawdę? P Odpowiedz Link Zgłoś
oloztbg Re: Warzecha i... Romaszewska 09.02.15, 13:49 @Lechowski a może zastanów się co wypisujesz. Zestawienie płk Dekutowskiego, który w chwili zakończenia II wojny światowej miał 26 lat z Kuroniem, który wtedy miał 10 lat jest doprawdy kuriozalne. Na marginesie @Lechowski, Kuroń za "kolaborację " w PRLu siedział kilka razy w więzieniu i już w niepodległej Polsce otrzymał Order Orła Białego. A ty? Co takiego masz na swoim koncie by Kuronia teraz opluwać? Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Warzecha i... Romaszewska 09.02.15, 13:59 Oczywiscie wszyscy bija piane tylko upierdliwy lechowski51 nigdy nie Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Warzecha i... Romaszewska 09.02.15, 14:22 tarzan pisze; Nie widzę powodu, by temu zaprzeczać. Pisałem kilkakrotnie o ludziach, których poglądy polityczne sie zmieniały. Również o Kuroniu. Jednakże nie uprawnia to do pisania nieprawdy. Czy mógłbyś napisać, że Tusk wsadzał do więzień Wyklętych, ... no bo przecież ich wizje Polski są odmienne? Czemu nie masz odwagi wziąć odpowiedzialności za swoje własne słowa? Napisałeś coś przez pomyłkę? Wystarczy się do tego przyznać i napisać to, co się miało na myśli. Wolisz mnie oskarżać o bicie piany? ... naprawdę? Ci co kolaborowali z Niemcami dostawali kulę w łeb od takich jak Dekutowski.natomiast tacy kolaboranci jak Kuroń,Geremek,Putrament,Wazyk i inni,nie kolaborowali,tylko mieli "inne poglądy polityczne",od tych co siedzieli w ubeckich katowniach. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Warzecha i... Romaszewska 09.02.15, 15:10 >>Ci co kolaborowali z Niemcami dostawali kulę w łeb od takich jak Dekutowski.natomiast tacy kolaboranci jak Kuroń,Geremek,Putrament,Wazyk i inni,nie kolaborowali,tylko mieli "inne poglądy polityczne",od tych co siedzieli w ubeckich katowniach.<< Czy widzisz różnicę między ubeckim prokuratorem, który fabrykował dowody "zdrady" i decydował o "kulce w łeb", a osobą, która piórem wspierała władzę ludową? Czy ktoś, kto 40 lat temu dajmy na to uważał PRL za swoja ojczyznę mógł zmienić zdanie i chcieć ten kraj zmieniać? Załóżmy, że twierdzisz iż NIE. I nadal jest zdrajcą. OK, masz prawo do własnego zdania, ja mogę dyskutować i próbować Cie przekonywać, ale CZY TO OZNACZA, ŻE MOŻNA NAPISAĆ, ŻE KUROŃ Z PISTOLETEM LATAŁ ZA NIEDOBITKAMI ODDZIAŁU KURASIA? CZY PODTRZYMUJESZ TO ZDANIE? Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Warzecha i... Romaszewska 09.02.15, 15:10 Chlopie ale Ty masz problemy ;) zalecam jednak seans z egzorcysta Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Warzecha i... Romaszewska 09.02.15, 15:47 tarzan pisze Czy ktoś, kto 40 lat temu dajmy na to uważał PRL za swoja ojczyznę mógł zmienić zdanie i chcieć ten kraj zmieniać? Kto 60 lat temu jak Kuroń uważał,że Polska jest niepodległa a tacy jak Dekutowski czy Kuraś to wrogowie tej niepodległości,jest dla mnie i milionów Polaków koaborantem.A Ty niestety takich kolaborantów bronisz.Czy J.Mackiewicz piszący w Wilnie dla niemieckiej gadzinówki,był kolaborantem czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Warzecha i... Romaszewska 09.02.15, 16:01 Nie wszyscy tak jak ty mieli możliwość żyć poza ojczyzną, bez wzgledu czy była czerwona czy inna. Ojczyzna pozostanie zawsze ojczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Warzecha i... Romaszewska 09.02.15, 16:49 >>Kto 60 lat temu jak Kuroń uważał,że Polska jest niepodległa a tacy jak Dekutowski czy Kuraś to wrogowie tej niepodległości,jest dla mnie i milionów Polaków koaborantem<< WIĘC UWAŻAJ GO ZA KOLABORANTA. TO TEMAT DOBRY DO DYSKUSJI. ALE TU NIE CHODZI O KURONIA, ALE TWOJĄ UCZCIWOŚĆ I ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA WŁASNE SŁOWA. JAK MOŻESZ OCZEKIWAĆ "POSŁUCHU", SKORO UDOWADNIASZ, ŻE TWOJE WŁASNE SŁOWA SA WARTE FUNTA KŁAKÓW ... I TO DLA CIEBIE SAMEGO ;) INNYM, W TYM MNIE, POTRAFISZ ZARZUCAĆ BICIE PIANY, FANTAZJOWANIE, A SAM... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Galeria "patriotów" 10.02.15, 00:29 Przepraszam, ale moim zdaniem Dekutowski po rozwiązaniu AK był po prostu nieodpowiedzialnym facetem narażającym swoich przyjaciół na śmierć i cierpienie, Kuraś najzwyklejszym wiejskim watażką, a Mackiewicz "piszący dla niemieckiej gadzinówki" szeregowym kolaborantem! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Romaszewska... reżimowa! 10.02.15, 00:20 No tak, Romaszewska "reżimowa"! A senator, nie daj Boże, też? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Senator w grobie 09.02.15, 20:36 No tak, Klechowski krytykuje zasłużoną rodzinę senatora Romaszewskiego, niestety. Rzeczony senator przewraca się chyba w grobie! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Senator w grobie 09.02.15, 23:38 tarzan pisze; WIĘC UWAŻAJ GO ZA KOLABORANTA. TO TEMAT DOBRY DO DYSKUSJI. ALE TU NIE CHODZI O KURONIA, ALE TWOJĄ UCZCIWOŚĆ I ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA WŁASNE SŁOWA. JAK MOŻESZ OCZEKIWAĆ "POSŁUCHU", SKORO UDOWADNIASZ, ŻE TWOJE WŁASNE SŁOWA SA WARTE FUNTA KŁAKÓW ... I TO DLA CIEBIE SAMEGO ;) Pytam jeszcze raz?.Kuroń i reszta tej komunistycznej jaczejki była dla Ciebie,lepszymi kolaborantami od Mackiewicza?.Nic dziwnego!.Bo skoro lewactwo uznaje za Jaruzelskim tzw mniejsze zło,to jest czymś oczywistym,że "nasi " kolaboranci tacy jak Kuroń,brat Michnika czy teściowie Komorowskiego-to lepsi kolaboranci. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Mam problem... z Mackiewiczem 10.02.15, 00:15 To chyba jakieś nieporozumienia. Przepraszam, ale nie nazywam się Tarzan. My name is Wislocki, 12 zresztą! PS. Całkowicie popieram popieram Kuronia, że o Michniku nie wspomnę, szczególnie w aspekcie problemu watażki Kurasia, tzw. Ognia, ale, mimo wszystko, mam problem mentalny z Mackiewiczem, niestety... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Senator w grobie 10.02.15, 12:08 >>Pytam jeszcze raz?.Kuroń i reszta tej komunistycznej jaczejki była dla Ciebie,lepszymi kolaborantami od Mackiewicza?. Czy byli lepsi, czy nie, to niechaj będzie opinią osobistą, własnym przekonaniem, które nie ma jednakże wpływu na FAKTY. Niechaj będzie najgorszym kolaborantem, natomiast: FAKTEM JEST, ŻE KUROŃ Z PISTOLETEM ZA NIEDOBITKAMI ODDZIAŁU KURASIA PO PODHALU LATAŁ, CZY NIE??? Lechowski, to nie jest kwestia opinii na temat Kuronia, a TWOJEJ UCZCIWOŚCI i ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA SWOJE WŁASNE SŁOWA. ... chyba, że konkluzja ma być: Kuroń to najgorszy kolaborant, a Lechowski "konfabulant". Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Warzecha a ORMO 10.02.15, 12:13 Jak już wspomniałem, pan Kulczycki nie zachwal się godnie, jak na prowadzącego program tv przystało, ale widać też, że trafił na ... godnego adwersarza ;) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17383631,Prawicowy_portal__ujawnia___ze_ojciec_Jaroslawa_Kulczyckiego.html#Czolka3Img Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Warzecha a ORMO 10.02.15, 12:31 Dalej uważasz,ze kolaborant Kuroń,był lepszym kolaborantem od Mackiewicza?.Taką masz "opinię osobistą"?! Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Warzecha a ORMO 10.02.15, 18:03 >>Dalej uważasz,ze kolaborant Kuroń,był lepszym kolaborantem od Mackiewicza?.Taką masz "opinię osobistą"?! Załóżmy, że tak nie uważam, w porządku? Przyjmijmy, że kolaboracja to kolaboracja, a nazwisko Kuronia należałoby wymazać z polskiej historii. A TERAZ MOŻESZ WRESZCIE ODPOWIEDZIEĆ NA PYTANIE DLACZEGO NAPISAŁEŚ, ŻE KUROŃ LATAŁ Z PISTOLETEM PO PODHALU ZA NIEDOBITKAMI ODDZIAŁU KURASIA? I uciekasz od problemu własnej wiarygodności i uczciwości jak diabeł przed święcona wodą? ;) Zupełnie jak Marmar w dyskusji o religii, nie potrafił odpowiedzieć na proste pytanie, bo potrzebował wiedzy o mojej przynależności do parafii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Warzecha a ORMO 10.02.15, 20:52 Przyjmujesz,zakładasz?.Czy też Kuroń dla był dla Ciebie,takim samym kolaborantem jak Mackiewicz?! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Może Kuroń nie... 10.02.15, 21:10 No, może Kuroń i nie był kolaborantem, ale Mackiewicz... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Może Kuroń nie... 10.02.15, 21:27 >>No, może Kuroń i nie był kolaborantem, ale Mackiewicz... :-( Wszyscy byli kolaborantami, za wyjątkiem samego autora. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Wszyscy byli kolaborantami, autor też 10.02.15, 22:11 Autor, autor! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Warzecha a ORMO 10.02.15, 21:23 >>Przyjmujesz,zakładasz?.Czy też Kuroń dla był dla Ciebie,takim samym kolaborantem jak Mackiewicz?! PRZECIEZ MOJE POGLĄDY POLITYCZNE SA MNIEJ WAZNE OD TWOJEJ UCZCIWOŚCI ... NIE SĄ? DLACZEGO NAPISAŁEŚ, ŻE KUROŃ LATAŁ Z PISTOLETEM PO PODHALU ZA NIEDOBITKAMI ODDZIAŁU KURASIA? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Szczyt kolaboracji 10.02.15, 22:16 Szczyt kolaboracji to kolaboracja z samym sobą! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Warzecha a ORMO 10.02.15, 22:17 Dalej jak zwykle kluczysz!.Dla mnie akurat ważny jest Twój pogląd i próbuję go od dwóch dni z Ciebie wydusić.Pytam więc po raz n-ty?.Dla Ciebie Kuroń był takim samym kolaborantem jak J.Mackiewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Cynizm czy wiara? 10.02.15, 23:02 Dla mnie Kuroń nie był kolaborantem, czego nie mogę powiedzieć o Mackiewiczu, niestety! Jest przecież jeszcze, oprócz cynizmu, wiara (sic!), przekonania, że o emocjach nie wspomnę! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Cynizm czy wiara? 11.02.15, 08:44 kontrowersje.net/wra_liwo_ormowca_serce_ubeka_czyli_wojna_o_standardy Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Cynizm czy wiara? 11.02.15, 08:51 Mendzisz i bijesz piane jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Warzecha a ORMO 11.02.15, 08:53 >>Dalej jak zwykle kluczysz!.Dla mnie akurat ważny jest Twój pogląd i próbuję go od dwóch dni z Ciebie wydusić.Pytam więc po raz n-ty?.Dla Ciebie Kuroń był takim samym kolaborantem jak J.Mackiewicz?<< Przecież potwierdzę wszystko, co napiszesz, bylebyś odpowidział na moje pytanie, KTÓRE ZADAŁEM PIERWSZY! STOSUJESZ SOCJOTECHNIKĘ, BY ROZMYDLIĆ SPRAWĘ I MÓC NAPISAĆ, ŻE TARZAN NIE CHCE ODPOWIEDZIEC NA PYTANIE LUB WŁAŚNIE POTWIERDZIŁ, ŻE WG NIEGO ZIEMIA JEST PŁASKA , A JEZUS BYŁ KOSMITĄ. ... śmieszny jesteś ... i TCHÓRZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Warzecha a ORMO 11.02.15, 16:55 >>Potwierdzisz czy potwierdzasz? LECHOWSKI, NIE ZGRYWAJ SIĘ, ZADAŁEM CI PYTANIE, A TY ZAMIAST PRZYZNAĆ SIĘ DO BŁĘDU IDIOTĘ Z SIEBIE ROBISZ. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Z Telewizji Białoruskiej 11.02.15, 11:06 lechowski51 jak chcesz zaprowadzic uczciwosc,to powyrzucaj z pierwszych law koscielnych i spod baldachimow ,tych co kiedys byli w PZPR,mieli rodzicow gleboko partyjnych,a teraz udaja swietych,Jezeli sie nawrocili prawdziwie to dobrze,ale wydaje mi sie ,ze to ich nawrocenie jest interesowne.W wiekszosci przypadkow ,gdyby sie zmienil ustroj,oni tez zmieniliy poglady. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Z Telewizji Białoruskiej 11.02.15, 11:18 Gienia!.Odróżniaj wiarę od ideologii.Chyba że jak Kuroń i jemu podobni uważasz,że komunizm to religia?! Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Z Telewizji Białoruskiej 11.02.15, 11:38 ja odrozniam ,ale jestem w mniejszosci. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Z Telewizji Białoruskiej 11.02.15, 11:55 Lechowski lec w krzaki przecierac szlaki Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Z Telewizji Białoruskiej 11.02.15, 12:00 Cos sie lechowski tego Kuronia czepil jak suchej doopy popiol? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Z Telewizji Białoruskiej 11.02.15, 17:02 >>Cos sie lechowski tego Kuronia czepil jak suchej doopy popiol? Bo niektórzy kochają nienawidzić i gdy zaczynają pewne podsumowanie swoich dokonań i nie znajdują wśród nich chwalebnej bohaterki w stylu akowskiej partyzantki, to gębą nadrabiają. Do tego stopnia, że są w stanie każda bzdurę napisać i jeszcze jej bronić socjotechnicznymi gierkami. czekam na kolejne rewelacje, niebawem napisze, że Tusk z granatami ganiał Pileckiego, a sama Kopacz była strażnikiem w Oświęcimiu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Z Telewizji Białoruskiej 11.02.15, 17:05 Kolaborację z sowieckimi okupantami uważasz za bzdurę?! Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Z Telewizji Białoruskiej 11.02.15, 17:06 Mendzisz i mendzisz darmozjadzie Odpowiedz Link Zgłoś
gladysek Re: Z Telewizji Białoruskiej 11.02.15, 19:22 lechowski, przeciez sojusz z kazdym za wschodnia granica to warunek pokoju i spokoju, dobrobyt, i demokratyczny sposob na zycie. Nie powiesz chyba ze za komuny bylo gorzej niz teraz. Spales spokojnie , miales prace, darmowa opieke zdrowotna, wczasy, du/pe do pracy wozono ci za darmo...to wszystko dal ci sojusz z braterskimi narodami wschodu. A teraz ? od lat mordujesz forumowiczow tymi swoimi idiotyzmami ktore nijak sie maja do rzeczywistosci. Rosji nie dasz rady, nie masz szans, wolnosc ? to haslo dla idiotow, bezpieczenstwo jest dla myslacych, pieniadze dla zlodziei a pomniki dla zdrajcow. Tak to jest lechowski, nie zmienisz niczego ani ty ani szalony kaczynski ani stojacy na skraju bankructwa rydzyk. Zatem nie lepiej pisac o dup..ie maryny a nie tracic czas na pie...//wanie.... Chociaz z drugiej strony nie jestes odosobnionym forumowym blaznem. Tarnobrzeg po brzegi wypelniony jest blazenada czego dowodzi to forum..... nikita Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Z Telewizji Białoruskiej 11.02.15, 19:32 Za komuny to lechowski siedział w USA. Na starość wrócił do kraju bo tam nie było go stać na leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Z Telewizji Białoruskiej 11.02.15, 19:15 >>Kolaborację z sowieckimi okupantami uważasz za bzdurę?! BZDURĄ SĄ TWOJE SŁOWA, JAKOBY KUROŃ Z PISTOLETEM LATAŁ ZA DEKUTOWSKIM, OGNIEM I NIEDOBITKAMI JEGO ODDZIAŁU PO PODHALU. A NIE SĄ??????? N A P I S Z L E C H O W S K I P R O S Z Ę , Ż E W G C I E B I E T O N I E J E S T B Z D U R A !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Z Telewizji Białoruskiej 11.02.15, 19:29 Dalej wijesz się jak piskorz i bijesz pianę.Uważasz ,że Kuroń był kolaborantem czy nie?.A to,że z komunistycznymi harcerzami latał po wsiach Podhala i zohydzał pamięć o Kurasiu Ogniu a potem pluł na Żołnierzy Wyklętych wiedzą wszyscy oprócz Ciebie. To,że latał z pistoletem też widziało pół Warszawy.Jest dla mnie czymś oczywistym,że lewactwo zakochane w Kuroniu czy Michniku,będzie dalej robić wszystko aby pamięc o tych,ci do sowieckich kolaborantów strzelali,jak choćby Dekutowski czy Ogień,była marginalna,bo przecież budowniczymi naszej niepodległości byli Kuoń,Michnik i Geremek a nie Dekutowski,Lis Mściciel i inni,którzy do końca z sowieckimi okupantami walczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Z Telewizji Białoruskiej 11.02.15, 19:42 >>Uważasz ,że Kuroń był kolaborantem czy nie?.A to,że z komunistycznymi harcerzami latał po wsiach Podhala i zohydzał pamięć o Kurasiu Ogniu a potem pluł na Żołnierzy Wyklętych wiedzą wszyscy oprócz Ciebie.<< CZY TO OZNACZA, ŻE LATAŁ ZA KURASIEM I DEKUTOWSKIM Z PISTOLETEM PO PODHALU???? >>To,że latał z pistoletem też widziało pół Warszawy.<< A TE PÓŁ WARSZAWY WIDZIAŁO GO NA PODHALU??? GDY LATAŁ ZA NIEDOBITKAMI ODDZIAŁU KURASIA???? MOŻESZ WSKAZAĆ TE PÓŁ WARSZAWY? W KTÓRYM ROKU WIDZIANO GO Z TYM PISTOLETEM??? LECHOWSKI, BARDZO NIEUDOLNIE PRÓBUJESZ SIĘ WYWINĄĆ Z GŁUPOT, KTÓRE NAPISAŁEŚ W GORĄCZCE KLEPANIA DLA KLEPANIA. TO SMRÓD, KTÓRY ZA TOBĄ BĘDZIE SIĘ CIĄGNĄŁ ... ANI JEDNYM SŁOWEM CZŁOWIECZKU MARNY NIE PODWAŻAŁEM ROLI TYCH BOHATERÓW W HISTORII NASZEGO KRAJU, ALE DLA CHOĆBY OBRONY ICH CZCI ONI SAMI NIGDY NIE ZGODZILI BY SIĘ NA KŁAMSTWO, CZY MATACZENIE.... W STYLU SWOICH UBOWSKICH OPRAWCÓW. TO W ICH STYLU BYŁO KŁAMAĆ O RZEKOMEJ WSPÓŁPRACY TEGO, CZY OWEGO Z UPA, CZY NAPADACH ROZBÓJNICZYCH. UPRAWIASZ DOKŁADNIE TAKI SAM PROCEDER PISZĄC, ŻE KUROŃ LATAŁ Z PISTOLETEM ZA DEKUTOWSKIM I NIEDOBITKAMI ODDZIAŁU KURASIA PO PODHALU Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Z Telewizji Białoruskiej 11.02.15, 19:51 Ja cie krece -donosiciel lechowski -chce przymusic ludzi do wydania osadu nad kuroniem - mozna by zapytac czy donoszenie do sb na kolegow to "az" kolaboracja czy tylko zwykle sku...syn...two ? Tym sie roznisz od kuronia -lechowski - ze on sie przyznal do tego kim byl za mlodu ,a ty udajsz swietego bedac donosicielem i dlatego wiekszosc ma dla kuronia szacunek mimo jego grzechow a dla takich "sprawiedliwych" jak ty ma pogarde - jak sie bylo kapusiem to sie o innych nie powinno wydawac osadow typu "kolaborant"- bo wypociny lechowskiego przypominaja monolog smierdzacej babci klozetowej na temat czystosci spoleczenstwa Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Z Telewizji Białoruskiej 11.02.15, 19:53 >>mozna by zapytac czy donoszenie do sb na kolegow to "az" kolaboracja czy tylko zwykle sku...syn...two ? O donosicielstwie nie było mowy. Kuroń - wg historyka Lechowskiego - latał z pistoletem za Dekutowskim i niedobitkami oddziału Kurasia po Podhalu, co widziało pół Warszawy. ... to tak gwoli ścisłości. Zresztą on sam się chyba gubi w tych swoich rewelacjach.... Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Wije się jak piskorz... 11.02.15, 20:28 Nie rozumiem tylko, co ma z tym wspólnego Telewizja Białoruska, kierowana przez córkę Romaszewskiego, że o Warzesze nie wspomnę, któremu nie podobają się rodzice dziennikarza! ;-)) PS. Wije się jak piskorz i... bije pianę! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Wije się jak piskorz... 11.02.15, 22:29 Jak ktos byl w Ameryce na zarobku ,to pewnie ma amerykanska rente i jest wyluzowany,bo sie nie martwi o byt.Moze tylko dla pozoru jest zgryzliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Czeski film 11.02.15, 22:38 Mam wrażenie, że niezależnie od kraju pochodzenia renty, to staje się już czeskim filmem, niestety... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Wije się jak piskorz... 12.02.15, 08:02 Jak ma amerykańską rentę to niech siedzi w USA a nie na stare lata wrócił doić Polskę, wcześniej nic dla niej nie robiąc. Zabrał doopę w troki zwiał jak było ciężko. Teraz wrócił i ciągle narzeka zgred stary. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Wije się jak piskorz... 12.02.15, 09:02 W Telewizji Białoruskiej dużo lepiej jak u pupili ze WSI.Chłopcy ze WSI w dzisiejszych porannych wiadomościach,jako najważniejszą uznali wyjście Adasia ze szpitala!.To,że na Śląsku od dwóch tygodni strajkuje kilkanście kopalni i górnicy głodują,to ze rolnicy stoją na drogach wokół Warszawy dla Durczoka,Kuźniara i ich kolesi,to czwarta wiadomość dnia.Ważne jest to,że Adaś wychodzi ze szpitala! W Telewizji Białoruskiej zdecydowanie lepiej.Są na miejscu blokady rolniczej pod Warszawą i nie pokazują jak WSI-24 zamiast rolników,uśmiechniętego i głupowatego Sawickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Wije się jak piskorz... 12.02.15, 09:13 Nie oglądaj TVN-u! Będziesz zdrowszy... Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Wije się jak piskorz... 12.02.15, 11:50 Pedałój i módl się o zdrowie, bo rozumu niemasz i nie będziesz miał Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Wije się jak piskorz... 12.02.15, 17:07 Sięgnij matole po słownik ortograficzny! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Cud cy co? 12.02.15, 21:38 Spełniło się wreszcie moje marzenie: Klechowski doradza swoim rozmówcom korzystanie ze słownika ortograficznego! Żeby jeszcze sam zechciał skorzystać z tej rady... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Osta Ci się... 12.02.15, 21:43 Ostał Ci się jeno słownik ortograficzny... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Słownik ortograficzny 12.02.15, 21:40 Ostał Ci się jeno słownik ortograficzny... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Wije się jak piskorz... 12.02.15, 11:55 Mendzisz i bijesz piane jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Wije się jak piskorz... 13.02.15, 16:55 Zaczyna się rozróba pomiędzy łże elitami z WSI-24 i Telewizji Białoruskiej.Z drugiej strony nie rozumie Durczoka co go tak POdnieciło w Tadli?!.To juz czarna pogodynka jest od niej lepsza... kontrowersje.net/tvn_powo_uje_komisj_proponuj_szyld_do_spraw_kamila_durczoka_i_beaty_tadli Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Wije się jak piskorz... 13.02.15, 18:06 Mendzisz i bijesz pianę Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Tadla czy Stankiewicz? 13.02.15, 20:50 No tak, jestem urzeczony twoimi subtelnymi analizami relacji "pomiedzy łże elitami z WSI-24 i Telewizji Białoruskiej". Tadla mnie też podnieca! ;-)) PS. A kto podnieca Ciebie? Stankiewicz? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś