20.02.15, 18:48
Szukam od osoby zaufanej kamperka półzintgrowanego z kabiną np.Fiata ducato,Mercedesa sprintera czy Forda Transita lub cos innego do jazdy na dłuższe wyjazdy.Wiadomo,żeby i cena i srodek był przyzwoity.Cena max.25000.Okolice w odległości do 200 km od Sandomierza. Pozdrawiam. Najlepiej rocznik 1994
Obserwuj wątek
    • lasekzielony Re: kamper 23.02.15, 08:59
      Ponawiam .
    • bartkowska_anna Re: kamper 20.10.15, 20:10
      Może tu coś dla siebie znajdziesz autocampingi.pl/oferta-sprzedazy-przyczep . Firma ma spory wybór i chętnie, fachowo doradzają. Oprócz sprzedaży oferują przede wszystkim wynajem przyczep i kamperów.
      • motywator28 Re: kamper 24.06.16, 10:42
        Z tego co wiem to tu np. można wypożyczyć dethleffs kampery: dethleffs-polska.pl Nawet bylem u nich to oglądać i wyglądały całkiem fajnie... Ja chyba zdecyduje sie na ich wynajem w tym roku i zabiore rodzinkę na wakacje marzeń...
    • mirka1212 Re: kamper 23.08.16, 12:19
      Myślę, że na tej stronie best-campery.pl/wynajem/ powinieneś znaleźć to co Cię interesuje.
    • dofirmy Re: kamper 06.09.16, 16:51
      W s-Camp Rzeszów blisko Sandomierza sprzedają kampery zapytaj na kampery.rzeszow.pl
      • rzdrozny1 Re: kamper 23.07.18, 12:16
        Długo szukałem niezbyt zniszczonych (nowych lub prawie nowych) 7-osobowych. Ten wymiata - www.camperpoint.pl.
    • iwisami Re: kamper 18.06.19, 16:01
      A nie lepiej sprobować takiego rozwiązania azar4.pl ? Zamiast normalnego campera taka kapsuła na camper. Moi znajomi testuja to od zeszłego roku i nie mogą się do niczego przyczepić jak na razie. A podróżują z małym dzieckiem. Mówią, że jak na wyjazdy to fajna sprawa, bo i zapłacili male pieniądze a wyspać się mogą. Mówią, że lepsza taka kapsuła niż wynajmowanie na jedną podróż drogiego campera.
    • tomeka Re: kamper 02.06.20, 20:57
      Ze swojego doświadczenia powiem szczerze że lepiej zainwestować w sprawdzone rozwiązania np. ta firma oferuje dobre sprawdzone rozwiązania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka