Dodaj do ulubionych

Pani Szklennik Małgorzta

IP: *.isp.tvkg.net 19.09.06, 16:01
gdzie przyjmuje, w jakie dni, możecie podać jakieś namiary??? PLEASE!!
Obserwuj wątek
    • pressforum Re: Pani Szklennik Małgorzta 19.09.06, 17:01
      Nie wiem, ale z jej bratem, chodziłem do szkoły. chyba Piotr ma na imie.
      • Gość: Dorota Re: Pani Szklennik Małgorzta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.09.06, 21:25
        No Panie Pressforumie .... miałam lepsze zdanie o Twojej forumowej twórczości.
        Wszak padło tu oczywiste pytanie do którego Twoja odpowiedź ma się nijak.

PS. Poza tym zważywszy na całe tournee po wałbrzyskich szkołach średnich Piotra
        Sz. mało kto z nim do szkoły "nie chodził" ;)
        • pressforum Re: Pani Szklennik Małgorzta 19.09.06, 21:55
          alez droga moja! to byla dygresja. dy-gre-sja :) a co do piotra. sz. - no coz,
          zdaje sie, ze i tak sobie niezle w zyciu radzi. a moze nie? nie widzialem go ze
          sto lat.
          • Gość: Dorota Re: Pani Szklennik Małgorzta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.09.06, 10:51
            Hehehe ... no nich Ci będzie, w końcu my też chodziliśmy chyba razem do szkoły
            średniej coś mi się tak wydaje. A Piotr Sz. ma małą córeczkę i sklep sportowy
            na Sienkiewicza. Jeździ jeepem, więc chyba na paliwo mu starcza ;)
    • Gość: magda Re: Pani Szklennik Małgorzta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:07
      jeszcze jakis rok temu przyjmowala w przychodni na Czerwonego Krzyza, jak jest
      teraz- nie wiem...
    • Gość: olo Re: Pani Szklennik Małgorzta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 09:30
      Pani Małgorzata przyjmuje prywatnie we wtorki i czwartki przy ul.Piasta tam
      gdzie jest lecznica dla zwierząt pani dr.Czerskiej[jej siostra}
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka