Gość: xoox IP: *.isp.tvkg.net 19.09.06, 16:01 gdzie przyjmuje, w jakie dni, możecie podać jakieś namiary??? PLEASE!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pressforum Re: Pani Szklennik Małgorzta 19.09.06, 17:01 Nie wiem, ale z jej bratem, chodziłem do szkoły. chyba Piotr ma na imie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Pani Szklennik Małgorzta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.09.06, 21:25 No Panie Pressforumie .... miałam lepsze zdanie o Twojej forumowej twórczości. Wszak padło tu oczywiste pytanie do którego Twoja odpowiedź ma się nijak. PS. Poza tym zważywszy na całe tournee po wałbrzyskich szkołach średnich Piotra Sz. mało kto z nim do szkoły "nie chodził" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: Pani Szklennik Małgorzta 19.09.06, 21:55 alez droga moja! to byla dygresja. dy-gre-sja :) a co do piotra. sz. - no coz, zdaje sie, ze i tak sobie niezle w zyciu radzi. a moze nie? nie widzialem go ze sto lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Pani Szklennik Małgorzta IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.09.06, 10:51 Hehehe ... no nich Ci będzie, w końcu my też chodziliśmy chyba razem do szkoły średniej coś mi się tak wydaje. A Piotr Sz. ma małą córeczkę i sklep sportowy na Sienkiewicza. Jeździ jeepem, więc chyba na paliwo mu starcza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Pani Szklennik Małgorzta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:07 jeszcze jakis rok temu przyjmowala w przychodni na Czerwonego Krzyza, jak jest teraz- nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Pani Szklennik Małgorzta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 09:30 Pani Małgorzata przyjmuje prywatnie we wtorki i czwartki przy ul.Piasta tam gdzie jest lecznica dla zwierząt pani dr.Czerskiej[jej siostra} Odpowiedz Link Zgłoś