palacz67 09.03.15, 07:47 i nie pytajcie, dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechowski51 Re: Odchodzę z forum 09.03.15, 09:37 Ni i zostanie edek zgredek i razem z wisłockim i gienią,będa prawic jak do tej pory pogłegione intelektualnie rozmowy Oto przykład; wislocki12 06.03.15, 23:02 ...czyli do PiS? ;-)) Jak w kabarecie... skasujcie Odpowiedz wislocki12 07.03.15, 00:09 No tak, "Rodzina, rodzina..." Jak w owym kabarecie... Ale to byli Starsi Panowie, zresztą, Dwaj! ;-)) PS. Też "Wole miec kolezanke z PO niz z PiS." ;-)) Re: zdemaskowany lechowski51 skasujcie Odpowiedz genia50 07.03.15, 21:27 Jest z rodziny,ale pokrewienstwo nie jest bardzo bliskie.Dla jasnosci dodam,ze nie jest to rodzina pewnego radia. Re: zdemaskowany lechowski51 skasujcie Odpowiedz e-zyleta 07.03.15, 21:56 Gienia. Teraz nastaje powtórnie moda na berety Re: zdemaskowany lechowski51 skasujcie Odpowiedz genia50 07.03.15, 22:01 Moze zrobi sie tak cieplo,ze od razu sie przejdzie z czapki na gola (odkryta)glowe. Byle do wiosny! skasujcie Odpowiedz wislocki12 07.03.15, 23:26 Też na to liczę... :-) Re: Byle do wiosny! skasujcie Odpowiedz edekzgredek99 08.03.15, 12:44 A jaką czapkę pan nosi, panie Wisłocki? Oczywiście, beret... skasujcie Odpowiedz wislocki12 08.03.15, 20:37 Ja? Oczywiście, beret! Moherowy, zresztą... :-) Re: Oczywiście, beret... skasujcie Odpowiedz e-zyleta 08.03.15, 22:47 Jaką resztą? Bez reszty skasujcie Odpowiedz wislocki12 08.03.15, 22:55 Reszty nie trzeba! ;-)) Re: zdemaskowany lechowski51 skasujcie Odpowiedz genia50 08.03.15, 23:06 "Za reszte cukierkow prosze",tak dawniej dzieci konczyly zakupy. Mam to samo... skasujcie Odpowiedz wislocki12 08.03.15, 23:31 Też tak miałem... :-)) Re: zdemaskowany lechowski51 skasujcie Odpowiedz e-zyleta 08.03.15, 23:38 A teraz proszą mamrota. Re: zdemaskowany lechowski51 skasujcie Odpowiedz genia50 09.03.15, 09:19 A co to jest "mamrot"?Nie znam zargonu mlodziezowego. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Odchodzę z forum 09.03.15, 10:15 Teraz kolej na Ciebie "intelektualisto" lechowski. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Wielki językoznawca 09.03.15, 12:11 Za to twoje posty powalają intelektualną głębią, że o poprawności i kulturze języka nie wspomnę. Na dowód wszystkie twoje posty z jednego tylko wątku "zdemaskowany lechowski51" założonego przez myslacy52 28 lutego: - "Domorośli detektywi maja wreszcie swój żer a wisłocki co komentować.U was w Tarnobrzegu jeździe jeden biały Yaris i jeden biały Kelly's?!.A co do dziewczyn>.Były i to piękne! - "Zbyt cie przeceniałem ,gdy pisałem o tym,ze z Twoimi poglądami i zachowaniem,to jesteś byłym sbekiem.Ty byłeś zwykłym,głupim "krawężnikiem"! - "Myslisz,że jeden czy drugi ścirerwojad coś z tego zrozumie?.Oni żywią się nienawiścią do świata i ludzi,bo życie im nie wyszło,bo nosa po za Tarnobrzeg nie wychylili,bo ich jedynie co ich motywuje,to niechęć,zazdrość itd.Gdy do tego dodasz najzwyklejsze chamstwo,to wychodzi z tego obraz edków zgredków i innych forumowych prostaków." - "Gienia.Bredzisz jak Twoja koleżanka z PO" Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Odchodzę z forum 09.03.15, 09:48 Dlaczego wiec cie tak poruszyly,ze zadales sobie trud tak dokladnego przytoczenia ich,skoro sa tak plytkie w/g ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
myslacy52 Re: Odchodzę z forum 09.03.15, 09:56 miało być: dojrzała do podjęcia tej decyzji Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Odchodzę z forum 09.03.15, 10:08 Do palacz67. Myślę że niepotrzebnie to robisz, ponieważ i tak to forum zrbiło się bardzo zubożałe po przez logowanie, którego byłem i jestem przeciwnikiem.Zastanów się. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Odchodzę z forum 09.03.15, 10:16 Spokojnie. To nie pierwszy raz jak znajoma odchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
az_m Re: Odchodzę z forum 09.03.15, 11:04 Będzie Cię brakować..................................................................................................... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Do Zylety 28.03.15, 19:14 Witam, znowu mi przypominasz słodkawe warzywo. Myślałam, że masz bardziej poukładane w głowie. Nikt Cię nie nauczył szacunku do drugiego człowieka? Zawsze można się zmienić a przynajmniej spróbować. No, chyba, że chcesz się załapać na specjalną półkę forumowych znajomych znajomej z napisem: ...... . ........ :-) Zastanów się, co robisz, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
igruba Re: Do Zylety 29.03.15, 22:25 No żyleta, uważaj sobie bo się znajdziesz na liście..... Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Do Zylety 29.03.15, 22:47 A tak do końca nie wiem o co chodzi i w ktorym miejscu obraziłem palacz67? Odpowiedz Link Zgłoś
igruba Re: Do Zylety 29.03.15, 23:20 Nic nie szkodzi, że nie wiesz. Najważniejsze,że porządek musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Odchodzę z forum 09.03.15, 12:04 Powiem tak: mam nadzieję że się spotkamy na innym forum,gdzie będziemy mogli porozmawiać na normalne tematy i normalnej atmosferze.Znam kilka alternatywnych for(nie chodzi o fora techniczne),więc służę pomocą. Natomiast odejście uważam za mądrą decyzję Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Odchodzę z forum 10.03.15, 12:25 Wcześniej ją oplułeś a teraz masz nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Odchodzę z forum 10.03.15, 14:26 Mądrą decyzją będzie jak sam się wyniesiesz . Pożytek dla ciebie i innych którzy nie będą musieli znosić twojej psychozy! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Forum Tarnobrzeg Rajem? 10.03.15, 20:23 Sądzę, że niechrześcijańskie jest wypędzanie kogokolwiek z forum! Chyba, że jesteś Bogiem, a Forum Tarnobrzeg Rajem! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Odchodzę z forum 09.03.15, 14:00 Ja jak odejde z forum to nie bede tego oglaszac tylko przestane pisac i to bedzie rownoznaczne z odejsciem.Mysle,ze jesli ktos to oglasza bez podania przyczyny,to chce wzbudzic poczucie winy u osob,z ktorymi sie nie zgadza.Poniewaz ogloszenie nastapilo tuz po moich wpisach,nie wiedziec czemu zle przyjetych,wnioskuje,ze to ja powinnam czuc sie winna.Ale ja w ogole nie czuje sie winna,bo nikomu nic zlego nie zrobilam,wprawdzie poglady na pewne sprawy mam inne,ale nic na to nie poradze, Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Odchodzę z forum 09.03.15, 20:39 Pani Gieniu proszę nie odchodzić. I proszę przestać czuć się winną Odpowiedz Link Zgłoś
uroczy6 Re: Odchodzę z forum 09.03.15, 14:38 Nie pytam, ale ciekawość mnie zżera ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bart0sh Re: Odchodzę z forum 09.03.15, 19:24 czekam na podobną decyzję lechowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
indyvidualistka Re: Odchodzę z forum 09.03.15, 20:11 ewidentnie co niektórzy mocno się zagubili i poplątali w tym wirtualnym świecie...taki odwyk to najlepsza opcja Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Odchodzę z forum 10.03.15, 16:15 Zostawcie tych gigantów intelektu jak wisłocki,edek zgredek czy e-zyleta na 2 tygodnie samych a to forum zdechnie jak w Rzeszowie.Chyba,że zaczną sie opluskwiać sami pomiedzy sobą?! Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Odchodzę z forum 10.03.15, 17:18 Przyznajesz wiec Leszku K. ze wykonczyles rzeszowskie forum swym mendzeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nareszcie! 10.03.15, 20:10 Nareszcie! :-)) PS. Lepiej, żeby forum miało zniknąć, niż trwać w swoim dotychczasowym kształcie! Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Odchodzę z forum 10.03.15, 20:50 Dopuki bądziesz wklejał te swoje idiotyzmy, dopóty bądziesz tępiony aż znikniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Odchodzę z forum 12.03.15, 14:28 Witaj, Uroczy, odpowiem Ci ciut ciut na to pytanie. Kieruję się w życiu wartościami, które są dla mnie najważniejsze:wiara, rodzina, miłość, przyjaźń. Zdenerwował mnie bardzo czyjś wpis na forum. Nie chcę upominać publicznie tej osoby, bo jest mi bliska i wiele dobrego zrobiła dla mnie i mojej rodziny. Mam też wiele sobie do zarzucenia, przepraszam tę osobę, że zawiodłam Jej zaufanie:-) Odeszłam, bo stchórzyłam i nie chcę się nikomu narzucać a moja obecność tutaj mogłaby temu sprzyjać. Postanowiłam przeczekać burzę, bo nie wiem, co robić. Kaziuk tak kiedyś powiedział, że jak się nie wie co zrobić, to trzeba zachować się przyzwoicie. Na tę chwilę nie widzę lepszego rozwiązania, jak odejście z forum. Mam nadzieję, Uroczy, że zrozumiałeś coś z tego. Nie interesują mnie inne fora, jeśli wrócę, to tylko tutaj. Wiem, jaki błąd popełniłam, muszę dorosnąć i spróbować naprawić to, co popsułam przez moje" fju bździu" w głowie a odejście stąd jest przede wszystkim karą dla mnie. Nie wiem, czy da się jeszcze to posklejać, spróbuję, nie wiem jeszcze jak. Dziękuję tym osobom, które pozytywnie o mnie myślą. Napisałam do Xulu prośbę, by usunął ten wątek, bo brzydko się w nim bawicie. Na razie jest mi smutno z wielu powodów. Na pewno tu wrócę z życzeniami na święta. Pozdrawiam Was serdecznie i proszę o spokój:-) Geniu, nie masz nic wspólnego z moim odejściem z forum, to tylko moja wina no i może lampki szampana wypitej w niedzielę z rana:-) Jesteś życzliwą osobą i fajnie mi się gadało z Tobą:-) Lechowski, dziękuję za to, co robisz w wątku rowerowym, pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
uroczy6 Re: Odchodzę z forum 12.03.15, 15:54 Witaj, myślę, że rozumiem Twoją decyzję i podzielam ją. To nie tchórzostwo przez Ciebie przemawia ale dojrzałość. Zbyt wiele osób nas zawodzi, rozczarowuje swoim postępowaniem i stąd wątpliwości. Postaraj się nabrać dystansu, a w szczególności do internetowych znajomości, anonimowość nie buduje przyjaźni. Czas wszystko weryfikuje, a ja myślę, że dodatkowo wyciągnięcie odpowiednich wniosków pozwoli Ci powrócić i spojrzeć na to wszystko z...;-) Dziękuję za zaufanie, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Odchodzę z forum 12.03.15, 15:58 Dzięki, Uroczy, to wirtualna znajomość, jakoś sobie poradzę, pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Odchodzę z forum 12.03.15, 16:06 Ale najwazniejsze ze palacz wrocil tzn. nie odszedl daleko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolekcjonerkosci69 Re: Odchodzę z forum 10.03.15, 18:50 Bóg jest miłosierny i Ci wybaczy....zabierz tylko ze sobą"znajomą"i no i może "lechosia" choć beż jego nędzenia i podpalania życie będzie smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Odchodzę z forum 10.03.15, 19:43 Moze wreszcie zniknie ta wklejka:Podbijemy Rzym itd.",ktora ma dzialac na nas forumowiczow jak mantra i dzialac jak reklama,ale oprocz zajmowania niepotrzebnie miejsca i tworzenia balaganu nic nie daje.Na pewno nie wzbudzi we mnie checi walki z innowiercami,,a tylko swiadczy o charakterze wklejajacego. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Odchodzę z forum 10.03.15, 20:31 Gdyby ludzie w moim otoczeniu zachowywaali się tak jak wy się tu zachowujecie,to bym uciekał jak najdalej. To forum nie ma nic wspólnego z normalnością.Wasze dialogi ziejące nienawiścią,fałszem ,ironią i to negatywne nastawienie do wszystkiego i do wszystkich.Niemal jakbym siedział w jakimś zakładzie zamkniętym ,czy szpitalu psychiatrycznym.Ja się dziwię że ludzie normalni tak jak Znajoma,Zybi,Inspirowana,Lechowski,Tarzan już dawno stąd nie odeszli,bo to nie jest miejsce dla takich osób.Sam nie wiem co tu robię,pewnie ze względu na parę osób z którymi sympatyzuję. 10 lat temu się tak bawiłem z forum o2,potem zmieniłem forum ,był zupełnie inny klimat był.Dziś sam mam różne problemy,dawna energia i chęć zmieniania rzeczywistości minęła ,więc i forum pozostało niezmienione,ale pora na zmiany.Nie można całe życie siedzieć w rynsztoku,trzeba ruszyć tyłek.Tylko że nawet w najlepszym gronie zdarzają się nieporozumienia i wszystko się rozwala.Tak nie powinno być. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Odchodzę z forum 10.03.15, 20:56 Lubie ludzi ,nawet naiwnie do ostatniej chwili wierze w to ,co mowia,w ich dobre intencje,ale nie zgadzam sie z brakiem tolerancji.Brak zgody na nietolerancje uwazasz za zlo? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Znajoma, Zybi, Inspirowana, Lechowski, Tarzan 10.03.15, 20:59 Chyba jednak wielebny mar1mar1 ma rację! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Odchodzę z forum 10.03.15, 21:02 Ciekawe czyje to pisanie, pamięta ktoś?<Re: Charlie Hebdo @az_m zarzucasz mi urojenia?Wejdź w wątek rowerowy od października,wszystko masz napisane i potwierdzone.Jakoś nie widać tego poziomu intelektualnego,a jedynie puste gadanie wirtualnych dorosłych osób bawiących się na forum a z których nic mądrego nie wynika. Nie zarzucaj mi braku cenzury,bo nigdy n Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Odchodzę z forum 10.03.15, 21:26 No tak ludzie normalni:e-ftalo ☺ 17.01.15, 18:22 Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz o matko,znowu ta grupa wzajemnej adoracji,palacz,zybi,inspirowana ,jawa. A gdy się po ludzku zapytałem ,kto jest zaproszony panny jawy ,to ani be ani me ani kukuryku. Teraz od nowa udają że się umawiają pół potajemnie niby to na forum,gg tradycyjnie milczy,nikt nic nie wie.Niby nie wie,bo ktoś kogoś widział,ktoś gdzieś był. Rany,jacy wy jesteście żałośni i fałszywi ,to ja nie mam słów. Przedwczoraj z kolegą tak sobie rozmawialiśmy o takich typach ludzi,ja wy,szczególnie te 2 najmłodsze uczestniczki i on dokładnie potwierdził moje słowa,te same spostrzeżenia.Żyjecie w zakłamaniu,fałszu,wiecznym udawaniu. Nie ma w was ani procenta szczerości. żal wielki. Ale w końcu co się dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Odchodzę z forum 10.03.15, 21:28 Tarzanowi się oberwało a wisłocki idzie jak burza<e-ftalo ☺ 17.01.15, 18:34 Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz @ja-tarzan ,skoro nie obczaiłeś niczego w moim wpisie,to nawet nie próbój. Ludzie twojego pokroju i tej czwórki pozostałych i tak nic z tego nie zrozumieją i mają to koło d..y .Szkoda czasu na dalsze dyskusje.Jak zauważyłeś grupa adoracji znakomicie daje sobie radę w wymienionych podpuktach. Tylko ja dalej nie wiem,po jakie licho oni to wypisują na publicznym forum,a nie pójdą sobie gdzies na skejpa,nie założą konferencji,nie wypiszą sobie co ,gdzie i jak ze szczegółami jak to się robi w całym normalnym cywilizowanym świecie.Tylko pierdzielą farmazony trzy po trzy na forum. Nigdy w życiu nie zrozumiem osób takiej mentalności jak wy.Inny krąg kulturowy. @wislocki ,rób porządek z tym gronem,czyń powinność. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Odchodzę z forum 10.03.15, 21:33 A tu mendzi do zibiego:e-ftalo ☺ 19.11.14, 16:21 Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz do e-zybi, nieważne co było kiedyś,ważne co jest tu i teraz.A że tu i teraz nie ma nic ciekawego,niczego co dawałoby odrobinę nadziei,uśmiechu,powodu do satysfakcji,perspektyw,nie ma żadnej grupy z którą możnaby pojechać,nie ma ludzi otwartych na spotkania w celach wypraw rowerowych,a zamiast tego grupa obrażonych rowerzystek,to dochodzę do wniosku że Wisłocki ma trochę racji. I jeszcze raz powtarzam,to nie jest moja wina,ja nic nie zrobiłem.Winny jest wasz opór i wieczne stawianie na swoim,bo tak się wam Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Odchodzę z forum 10.03.15, 21:36 A tu ktoś jest palantem<Re: Palant Dodaj do ulubionych e-ftalo ☺ 03.12.14, 00:10 Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz świetna pogadanka a filmik rodem z xvideos.Odnoszę wrażenie że nikt już nie jeździ rowerem tylko piszą o jeździe rowerowej Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Odchodzę z forum 10.03.15, 21:38 A gdzie ta grupa?e-ftalo ☺ 27.11.14, 20:57 Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz jak tam samotni rowerzyści?Jeżdżą dalej,bardzo dobrze.Ja też jeżdżę i jakoś nie widze potrzeby dzielenia się tym na forum,bo forum raczej powinno zachęcać do jazdy w grupie ,a nie każdy osobno. To taka moja teoria.Oczywiście zatwardziałych nie przekonam i nie zmienię ich poglądu,ale ja tak to widzę. A co do Wisłockiego, on wyraził własnymi słowami swoje zdanie na temat nieprzyjemnych kwestii które się tu przewijają między wierszami ,na temat dyskryminacji jednych osób i wywyższania innych. Myślę że od przyszłego roku założę nową normalną grupę rowerową< Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Odchodzę z forum 10.03.15, 21:42 Nawet się nimi brzydził,hm:e-ftalo ☺ 07.11.14, 19:14 Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz @4vardtramp,z prostego powodu-bo nie jestem ignorantem i nie toleruję ignorantów,a ten cyrk i pokaz ignorancji trwa już 3 tygodnie.Ja jestem wytrwały,nic się nie pruję.Bardzo mnie ciekawi jakie tam ploty w prywatnych rozmowach na mój temat rozgłasza ta szanowna trójka bardzo porządnych i szlachetnych rowerzystów,bo trzymają sztamę od momentu włączenia Kasi do grupy.Brzydzę się takimi fałszywymi ludźmi,ich metodami,no ale to taki już standard w tym mieście,pewna norma.Przynajmniej karty odkryte,każdy już pokazał swoje prawdziwe ego,ja tradycyjnie nie mam nic do ukrycia,wszystko idzie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Odchodzę z forum 10.03.15, 21:44 Własnym oczom nie wierzę:e-ftalo ☺ 07.11.14, 20:00 Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz @e-zybi ,szczęście i pozytywne myślenie się kończy na widok takich osób jak wy.Kropla drąży skałę i dowiem się za co zostałem wyrzucony z grupy rowerowej.Aktualnie nie mam pojęcia. Wasze gg też jest wybiórcze,od 3 tygodni próbuję się skontaktować,zero efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Odchodzę z forum 10.03.15, 21:50 e-ftalo ☺ 09.11.14, 06:44 Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz Na dziś wystarczy: @e-zybi, ciebie zabolało,bo masz honor,po znajomej i Kaśce spłynęło jak deszcz. A pogoda w weekend może nie najlepsza ,ale po niedzieli ma wrócić lato.Więc pora szykować rowery.Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Odchodzę z forum 10.03.15, 23:21 Dzięki e-zyleta za cytaty,zrobiłeś kawał dobrej roboty.A było tego więcej. Niestety,klawiatura wszystko przyjmie,dlatego nie da się budować przyjaźni przez internet,to nie ma prawa bytu. Trudno oczekiwać od wymienionych osób,by zapomniały o wszystkim i nic się nie stało.Właśnie nie,stało się,to jest ta moja ciemna strona o której ktoś tu wspominał,czyli to że każdą przyjaźń po pewnym czasie obracam w niebyt,ale nie dlatego że tak chcę,tylko dlatego że dążę do zaciśnięcia więzi,czyli ograniczenia swobody innych osób,np narzucając im jakiś konkretny sposób komunikacji ,czy wytyczone reguły organizacji wycieczek,a nawet załatwianie prywatnych spraw przy okazji spotkań.I to jest zawsze ten moment gdy moje znajomości obracają sie w ruinę.A przerabiałem to dziesiątki razy przez całe życie. Tak już mam Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Odchodzę z forum 11.03.15, 10:25 Zaczynasz ględzić od nowa. Jak chcesz robić porządki gdziekolwiek, to najpierw zacznij od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Odchodzę z forum 11.03.15, 13:41 to było do mnie?Chyba nie chciało ci sie doczytać ani odpisać na mój post,nie musisz przecież Odpowiedz Link Zgłoś
az_m Re: Odchodzę z forum 11.03.15, 15:12 Pisząc do ciebie e-ftalo "najlepiej zrobić porządek od siebie' tzn: ważyć słowa Odpowiedz Link Zgłoś
az_m Re: Odchodzę z forum 11.03.15, 15:26 Przepraszam, miało być piszą do ciebie e-ftalo....... Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Odchodzę z forum 11.03.15, 19:59 dzięki az-m. W moim rozumieniu ta przenośnia jest bez sensu,gdyż nie robię żanych porzadków ani nikt poza e-zyletą w tym watku do mnie nie pisze.No tak trzeba ważyc słowa,ale tu padły nie tylko słowa ale całe zdania a nawet cała seria wpisów wynikający z mojej strategii.Jakbym miał się bronić,to nie znalazł bym niczego na obronę a jedynie jestem w stanie wyjaśnić co mnie pokierowało pisząc to wszystko od samego początku Odpowiedz Link Zgłoś
kolekcjonerkosci69 Re: Odchodzę z forum 10.03.15, 21:38 Ale dlaczego się tak denerwujesz?Puść troszkę na luz,oddychaj głęboko,powiedz,że jestes wielki,cudowny,wspaniały,mądry....itd...itd... i Ci przejdzie.Ja tam chciałbym się dowiedzieć co się dzieje w Urzedzie Miasta po aferze obuwniczo-oponiarskiej....No ale że tu wszyscy tylko o pamięci,zbrodniach,historii i polityce gadają to sie nie udzielam.A Palacz vel znajoma...byla troszke iritujaca z tymi swoimi wpisami o prezentach,rowerkach,muzyce kojącej na dobranoc.Może ja nie jestem takim romantykiem i nie mieszkam pod lasem w Durdach i nie potrzebuję tego typu tematów.Czytam, prawie wcale nie uczestniczę w rozmowach ale swoją opinię mam i nie jestem typem złośnika choć złego w życiu narobiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
peres3 Re: Odchodzę z forum 12.03.15, 18:40 Nie odchodż (żesz w mordę jeża) palaczka67 ! , koło gospodyń jest bardzo z tego powodu zasmucone . Lechowski stracił (by) moralne wsparcie na tym forum , no masie rozumieć kaskę ! mało wpisów mała kasa ! hej palaczka67 klawiaturę zalałem łzami , jak rydza kocham !!! Odpowiedz Link Zgłoś
igruba Re: Odchodzę z forum 12.03.15, 21:16 "Dobry wieczór, zrobię wyjątek, by złożyć Wam spóźnione ale szczere życzenia: zdrowia, radości życia, dużo miłości i wszelkiej pomyślności. Zapomniałam wczoraj złożyć Wam życzenia, przepraszam, dobranoc. " I tak się trudno rozstać......... Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 O co Ci w ogóle chodzi? 12.03.15, 22:08 Piszesz: "Zdenerwował mnie bardzo czyjś wpis na forum. Nie chcę upominać publicznie tej osoby, bo jest mi bliska i wiele dobrego zrobiła dla mnie i mojej rodziny. Mam też wiele sobie do zarzucenia, przepraszam tę osobę, że zawiodłam Jej zaufanie:-) Odeszłam, bo stchórzyłam i nie chcę się nikomu narzucać a moja obecność tutaj mogłaby temu sprzyjać." Przepraszam, ale nie bardzo rozumiem, kogo masz na myśli i... o co Ci w ogóle chodzi? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: O co Ci w ogóle chodzi? 13.03.15, 07:33 Nie wnikaj panie Wisłocki. Nie pierwszy to dramat w wykonaniu drogiej pani Palacz. Nie pierwszy i nie ostatni. Kobiety pan nie zrozumiesz ;) a zwłaszcza pani Palacz Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: O co Ci w ogóle chodzi? 13.03.15, 14:13 nie wiem co palacz67 widzi w tym forum. Ja mógłbym określić to forum kilkoma okresleniami :marnowanie czasu,marnowanie własnego potencjału,brak kontaktu z normalnym światem,pustka intelektualna,brak interesujących ludzi którym warto poświęcić czas i brak ludzi którzy daliby coś od siebie (wiedzę,energię,motywację) poza kilkoma wyjątkami. A może myśli ,że skoro ma w sobie tyle pozytywnej energii,to zdoła podnieść tych wszystkich ludzi co tu są z dna i zmienią się na lepsze.Oj,niestety,to jest TYLKO forum,a pisanie nic nie zmieni,ludzie się nie zmienią.Szkoda czasu,naprawdę wiem co pisze i w pełni świadomie. Moja propozycja ze zmianą forum wciąż aktualna,mam już konkretne adresy Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: O co Ci w ogóle chodzi? 13.03.15, 16:02 To co tu jeszcze robisz? Przynajmniej RAZ zrób coś mądrego i...wynieś się w cholerę a nie non stop trujesz du..ę swoją psychozą! Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: O co Ci w ogóle chodzi? 13.03.15, 17:36 mar1 ma rację. Jeżeli ludzi w określonym kręgu nie tolerujesz to odejdź. Nikt na siłę nikogo tutaj nie trzyma. To nie zakład pracy, gdzie jesteśmy skazani na obecność nielubianych. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Do Andrzeja 18.03.15, 21:34 Chodziło mi o ich wpisy z 13.03.z 16.02 17.36. Zgadzam się z Nimi. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Do Andrzeja 18.03.15, 23:04 chodzi o ten cytat wspaniałego człowieka @mar1mar1: "To co tu jeszcze robisz? Przynajmniej RAZ zrób coś mądrego i...wynieś się w cholerę a nie non stop trujesz du..ę swoją psychozą!" Nie mi oceniać które wpisy przytaczasz,ani po co.Od soboty nie udzielam się w tym wątku za sprawą autora wpisu i jemu podobnych.Uszanuj moją decyzję.Są mądrzejsze dyskusje(inne fora) na które warto poświęcić czas Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: tak działa prawdziwa moderacja 18.03.15, 23:51 forum.radiopolska.pl/index.php?showtopic=21478&st=60 przeczytajcie sobie czerwone wpisy i to powyżej.Gdybyście tam weszli ,bylibyście starci w pył Odpowiedz Link Zgłoś
smieszekleszek Re: tak działa prawdziwa moderacja 18.03.15, 23:55 cotu jeszcze robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: O co Ci w ogóle chodzi? 13.03.15, 17:43 Nie chcę od Ciebie, Andrzeju, niczego. Trzeba tak dawać, żeby można było wziąć... nasze drogi dawno się rozeszły i już się nie zejdą, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nem.eo Re: Odchodzę z forum 13.03.15, 20:28 Bo nie ma zamiaru. Znam ten typ człowieka. Chodzi o zrobienie szumu wokół siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: O co Ci w ogóle chodzi? 13.03.15, 21:26 @palacz67 ,nie musisz nic brać ode mnie,spokojnie,tylko zapytałem.Nie było żadnych dróg,ot po prostu się znamy z reality.Ale nic ci nie zawdzieczam ani ty mi.Moim zdaniem marnujesz tu swoje możliwości .Gdybyś aktywnie działała w organizacjach,stowarzyszeniach i tam się udzielała,to byłoby coś.A pustym pisaniem świata nie zmienisz,ja zresztą też nie,czego jestem świadom. @polak1706 jeśli uważasz że ten buc mar1 ma racje ,to widac przywykłeś do takiego poziomu dyskusji,współczuję. Toleruję ale,mam ten sam problem co reszta-nie jestem gotow na zmianę forum.Choć każde wejście tutaj doprowadza mnie niemal do wymiotów,to walczę z tym,bo są to ludzie tak inni mentalnie.Ale w życiu nie ma lekko,jeden się rodzi w bogatym mieście,pełen możliwości,otoczony ludźmi z przeróżnych środowisk.A inny mieszka całe życie w szarej dziurze i mimo że ma potencjał,to nie może nic uczynić ,bo otoczenie go blokuje.Takie jest niestety życie Odpowiedz Link Zgłoś
giesiu79 Re: O co Ci w ogóle chodzi? 13.03.15, 22:12 palacz67 to jest stara panna , kto takie dziwadło zrozumie ? (---} Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: O co Ci w ogóle chodzi? 13.03.15, 23:41 E-ftalo czy ty wiesz oczym piszesz? Bo ja mam wątpliwości. Cytuję <Ale w życiu nie ma lekko,jeden się rodzi w bogatym mieście,pełen możliwości,otoczony ludźmi z przeróżnych środowisk.A inny mieszka całe życie w szarej dziurze i mimo że ma potencjał,to nie może nic uczynić ,bo otoczenie go blokuje.Takie jest niestety życie.> A nie tak dawno pisałes że pochodzisz z miasta Tarnobrzega a teraz masz jakiś kompleks. Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: O co Ci w ogóle chodzi? 14.03.15, 04:00 e-zyleta,znowu zaczynasz swoje wątpliwości że jestem z Tarnobrzega.Tak określam to miasto jakim niestety jest.To samo bym uważał mieszkając tu na codzien,bo nic ciekawego nie funkcjonuje,wszędzie jednakowe myślenie ,żadnej alternatywy,wszystko takie beznadziejne w tym mieście,gdzie się nie dotknąć.Nawet własnej tożsamości nie ma,bo niewielu z tych co mieszka tu się urodziło,wszystko imigracja.Szkoda gadać i tak nikogo to nie obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: O co Ci w ogóle chodzi? 14.03.15, 10:00 Pie...rzysz jak potłuczony. Weź se walnij kielicha, może pukładają ci się zwoje i przestaniesz smęcić. Masz problem do idź do lekarza a nie na forum będziesz pierniczył farmazony ni w gruche ni w pietruche. Już ci pisałem, nikogo nie interesuje twoja skrzywiona osobowość i to co ci się tam roi w głowie. Nie pasuje to wypad na "dobre programy" nikt tu po tobie nie będzie tęsknił, jeszcze zrobisz przysługę innym zabierając swoją marną personę gdzie indziej. Panimał???? Swoją drogą, współczuję @palacz i waszej grupie rowerowej! Jak wy z nim wytrzymywaliście?! Przecież to totalny czub! Dobrze że nie jestem w tej grupie rowerowej, bo jak by mi takie coś zaczęło pierniczyć za uszami to od razu kopa w d..pę i do siebie do zagrody! Nie mam nerwów do takich ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: O co Ci w ogóle chodzi? 14.03.15, 12:38 Boże! Widzisz i nie grzmisz, dziad o d-pie a baba o zupie. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: O co Ci w ogóle chodzi? 14.03.15, 12:49 Najważniejsze że nie jest nudno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Do Andrzeja 14.03.15, 12:04 Masz rację, Andrzeju, trudno zmienić drugiego człowieka. Wierzyłam w to, zanim zaprosiłam Cię do swojego domu. Dałam Ci szansę na przyjaźń, prosiłam Cię, byś przeprosił ludzi z mojego wątku. Mar1 jest wspaniałym człowiekiem, brzydko go wczoraj nazwałeś. Ja się pomiędzy Was nie wtrącam, ale przynajmniej zastanów się, co robisz. Tylko dla dorosłych: Re: pomoc dla dzieci Dodaj do ulubionych e-ftalo ☺ 09.08.11, 15:41 Skasujcie Odpowiedz szkoda że tylko wirtualnie te pomoce.A na forum można sobie pisać w nieskończoność i tak zero reakcji. Już lepiej załóżcie profil na FB czy Twitterze ,to prędzej uda się coś zorganizować. Zobaczcie jak to robią Londyńczycy,tysiące ludzi umiało zorganozować taką akcję,im się po prostu chciało A na forum?chyba od miesiąca nie mam co zrobić z 8 kotów,nikogo kur.. nie obchodzi,ch.. wam w wszystkim w d.. Mój komentarz- dorośnij Andrzeju, pora na to!!! Na wulgaryzmach nie da się zbudować przyjaźni. Tak pisałeś prawie 4 lata temu, czy coś się zmieniło? Potrafisz przeprosić? Odpowiedz Link Zgłoś
igruba Re: Odchodzę z forum 14.03.15, 18:40 Ja pitolę, czy oni nie maja telefonów żeby się porozumieć tylko na forum takie pierdoły wypisują? Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Odchodzę z forum 14.03.15, 21:46 Palacz67 uwielbia takie teatralne dramaty i to właśnie przy publice Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nic z tego nie rozumiem... 13.03.15, 22:28 Nic z tego nie rozumiem, niestety! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
giesiu79 Re: Nic z tego nie rozumiem... 14.03.15, 12:37 wisłocki i jo tysz !!! Ich verstehe nicht! auf wiedersehen! Odpowiedz Link Zgłoś
nerw-owy Re: Odchodzę z forum 15.03.15, 08:46 Rozumiem Twoje rozterki, ale to forum nie jest warte tego o czym wielokrotnie mówiłaś pomimo, ze dotyczy spraw lokalnych to na dobrą sprawę nic nie wnosi i niczego nie uczy. Za małymi wyjątkami to nie ma z kim dyskutowac. Jak dla Cieie to proponuje Ci forum bardziej ambitne, gdzie mozna dyskutowac na poważne a także i rózne sprawy, a i pogaduchy też są na miejscu. Niżej link: forum.dlapolski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Odchodzę z forum 15.03.15, 09:49 Witam, dzięki, Nerwowy, właśnie przeglądam temat" Religia". Pozdrawiam serdecznie i życzę udanej, pogodnej niedzieli:-) Poczytam w wolnej chwili ale tu mam Przyjaciół, nikt i nic mi ich nie zastąpi, życzę im dużo zdrówka i ściskam mocno łapki:-) Przesyłam przyjacielskie pozdrowienia, uściski i życzę dobrego nastroju na cały dzień.:-) www.youtube.com/watch?v=8WdcRa_0YNQ Odpowiedz Link Zgłoś
peres3 Re: Odchodzę z forum 15.03.15, 11:33 cześć palaczka ! może cytacik z czeskiego filmu ? "gdyby głupota miała skrzydła to byś fruwała jak gołębica ....pomyślnych wiatrów.... Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Odchodzę z forum 15.03.15, 11:42 ...a gdyby cham miał chociaż trochę kultury,to zamiast w klawiaturę,stuknął by się w łeb a nie w klawiaturę.Zostaw ich znajoma samych.Oni się zaraz pozagryzają sami z sobą.I niech się sami taplają w tym szambie,które sobie tutaj stworzyli Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Forum im. Klechowskiego... 15.03.15, 11:52 Szambo, powiadasz? No tak, forum im. Klechowskiego... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
peres3 Re: Odchodzę z forum 15.03.15, 11:59 intelektualista Lechowski ha ha ha ! po czym cham chama poznaje bo sam nim jest . Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Odchodzę z forum 15.03.15, 12:03 To szambo Leszku K. z Mielca stworzyles Ty Odpowiedz Link Zgłoś
peres3 Re: Odchodzę z forum 15.03.15, 12:40 czym ja ci się naraziłem Lechowski że mnie nazywasz chamem ? pisałem o palacz bez 67 , tak ? a cytat z filmu jest aktualny co do nie których osób. Lechowski jesteś chorym człowiekiem masz zaburzenia osobowości ,i tego w domu nikt z rodziny nie odwarzy się tobie wprost powiedzieć ! bo ty byś swoją miłością do boga go zabił . Przeczytaj o tej chorobie na wikipedi : pl.wikipedia.org/wiki/Zaburzenie_osobowo%C5%9Bci Zaburzenie osobowości (ang. personality disorder, łac. perturbatio personalitatis) ? zaburzenie psychiczne, którego istotnymi cechami są głęboko zakorzenione, trwałe, nieprzystosowawcze wzorce relacji ze środowiskiem, myślenia o nim i postrzegania go, ukonstytuowane tak dalece, że powodują trudności w funkcjonowaniu społecznym i behawioralnym. Jeżeli zostały rozpoznane przed 18. rokiem życia, nazywane są zaburzeniami w okresie dzieciństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Odchodzę z forum 15.03.15, 13:04 Trafiony!!! Czy zatopiony, okaże się? Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Odchodzę z forum 15.03.15, 13:12 Zgadzam się w całości z tobą e-zybi. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Odchodzę z forum 15.03.15, 13:18 Klechowski pisze:<a gdyby cham miał chociaż trochę kultury,to zamiast w klawiaturę,stuknął by się w łeb a nie w klawiaturę> Czy nie starczyłoby<A gdyby cham mial chociaż trochę kultury, to zamiast w klawiaturę,stuknąl by się włeb>I to ma być inelektualista? Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Odchodzę z forum 15.03.15, 17:30 Witaj, Lechowski, używasz ostrych słów. To mój wątek, nikogo stąd nie wyganiam. Każdy z nas ma jakieś wady. Nie ma ludzi idealnych. Poprosiłam Xulu, by usunął ten wątek, bo nie chcę, byście się tutaj kłócili. Zrobiły się z tego wątku pogaduchy, więc rozmawiajmy. Idą święta, lubmy się trochę, wybaczmy sobie drobne nieporozumienia. Obraziłam się na kogoś o jedno słowo, wydawało mi się bardzo wulgarne. Opadły emocje, które mi towarzyszyły przy zakładaniu tego wątku. Mam taki charakter, że czasem robię z igły widły. Przekażmy sobie znak pokoju:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Odchodzę z forum 15.03.15, 19:32 Obiecanki cacanki. I coś droga pani nie może odejść Odpowiedz Link Zgłoś
indyvidualistka Re: Odchodzę z forum 15.03.15, 20:06 Nie ma nic gorszego od proznosci... Odpowiedz Link Zgłoś
igruba Re: Odchodzę z forum 15.03.15, 21:32 Odchodzi,ale nie ma wiatru więc jeszcze poczeka. Nikt za nią nie płacze to przekazuje znak pokoju ......i tak do za.... "mój wątek",prosiła Xulu żeby usunął. I tak w kółko. Żenujące do bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Odchodzę z forum 16.03.15, 18:38 Może miałeś jednak, Lechowski, rację, pozdrawiam i życzę przyjemnego wieczoru:-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Odchodzę z forum 15.03.15, 13:54 Masz rację, Peres, wiedziałabym, gdzie pofrunąć:-) Czekam na pomyślny wiatr, na razie jest za słaby, nie porwałby mnie z ziemi:-) "Palaczka", fajnie brzmi, możesz tak do mnie mówić, pozdrawiam i życzę pogodnej niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Odchodzę z forum 15.03.15, 12:00 Palacz67 nie nadaje sie na ambitne forum. Ona tylko o pie...ch. O kilogramach zbednych, plscuszkach, kiczowatych piosneczkach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Odchodzę z forum 15.03.15, 12:05 Ale nie mozna tak tylko na powaznie,bo mozg nie wytrzyma.Ludzie maja corac wiecej wiadomosci,a pojemnosc mozgu sie nie zmienia.Stad tyle zaburzen ,wiem to od jednego profesora z tv. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Odchodzę z forum 15.03.15, 12:10 Ten z Mielca, od bardzo dawna ma zabużenia, których żaden lekarz nie jest w stanie wyleczyć, no może wyjątkiem być weterynarz. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Odchodzę z forum 15.03.15, 13:10 Jeżeli złamie się pewne zasady trzeba być przygotowanym, że wiąże się to z pewną ceną, trzeba ponieść konsekwencje swojego czynu. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Odchodzę z forum 16.03.15, 00:21 Serdecznie witam palacz rocznik 67 Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Odchodzę z forum 16.03.15, 06:33 Niekonsekwentny rocznik 67 ciepło wita i pozdrawia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Odchodzę z forum 16.03.15, 07:16 Wiedziałem, że tak będzie. Teatralne gesty jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
peres3 Re: Odchodzę z forum 16.03.15, 19:49 Niunia Lalunia która ma 48 lat , to jest kobitka do różnych zabaw ! Ma praktykę w seksie i wie co chce !!! jak każda baba nie da bo głowa boli i w krzyżu strzyka no nie Palaczka hej . pozdr....... Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Odchodzę z forum 16.03.15, 20:22 Jak mozna sie tak wyrazac o kobiecie,to oburzajace. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Klasa Klechowskiego 16.03.15, 20:31 No cóż, nie każdy ma klasę Klechowskiego (nomen omen)! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
4vardtramp Re: Odchodzę z forum 17.03.15, 09:44 "Niunia Lalunia która ma 48 lat , to jest kobitka do różnych zabaw ! Ma praktykę w seksie i wie co chce !!! jak każda baba nie da bo głowa boli i w krzyżu strzyka no nie Palaczka hej . pozdr......." Odpowiedź prosta na powyższe słowa: Współczuć wypada, gdy żadna nie gotowa, Być może panie peres, Zbyt miękki masz interes? Być może cyfra 3 oznacza, Cm wzwodu zaganiacza?:)) A potęgują pań bóle głowy, Żółć, brąz na slipach do, i od połowy? Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Odchodzę z forum 17.03.15, 09:56 Witaj, Trampuś, dawno się tak nie uśmiałam, mam chyba zapalenie płuc, pewnie za niedługo umrę więc tym bardziej dziękuję za poprawę humoru, pozdrawiam serdecznie:-) Nawet na wszelki wypadek wykonałam przed chwilą telefon z przeprosinami do kogoś, wybaczył mi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Odchodzę z forum 17.03.15, 13:16 Niskich lotów poczucie humoru droga pani posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Odchodzę z forum 17.03.15, 12:26 Rozumiem, ze to Twoje osobiste doswiadczenia, zwlaszcza ten "braz na slipach". Ochyda! A wystarczy troche wody, mydla i proszku. Odpowiedz Link Zgłoś
4vardtramp Re: Odchodzę z forum 17.03.15, 13:02 Edek ty popierduła jesteś a nie mężczyzna. I tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Odchodzę z forum 17.03.15, 13:13 Może i popierduła ale gacie zawsze mam czyste. Czyżby dla Ciebie miarą prawdziwego mężczyzny był odcień brązu na slipach? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jednak "popierdółka" 17.03.15, 20:18 "Popierdółka" należy pisać przez ó. ;-)) PS. I tyle w temacie. Tym, zresztą! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Bardzo smaczne 17.03.15, 20:12 No tak, 4vardtramp, jak zwykle, w swojej najwyzszej fizjologicznej formie: "miękki masz interes", "cm wzwodu zaganiacza", że o żółci i brązie na slipach nie wspomnę... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Come Back? 16.03.15, 19:47 No masz! Najpiękniejsze są powroty, chciane, zresztą, najlepiej... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Quosque tandem... 18.03.15, 20:37 Znowu wraca? Quosque tandem abutere...? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
igruba Re: Odchodzę z forum 16.03.15, 20:55 Panowie płaczcie z odejścia i cieszcie się z powrotu. Każda inna reakcja niemile widziana. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Odchodzę z forum 17.03.15, 07:47 A mnie się coś przestawiło. Płaczę z powodu powrotu a cieszyłem się z odejścia. Odpowiedz Link Zgłoś
kolekcjonerkosci69 Re: Odchodzę z forum 17.03.15, 23:16 No to niech Maria vel "palacz"odstawi tabletki i odejdzie w spokoju...płuca nie bolą więc nie bedzie cierpiała.... Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Demokrata 17.03.15, 23:35 My jesteśmy za demokracją, ale oni nie chcą nas słuchać... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
ursi51 Re: Demokrata 17.03.15, 23:40 Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, póki tego nie osiągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Mniemanologia stosowana, zresztą. 17.03.15, 23:46 I myślę, że to byłoby na tyle... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Mniemanologia stosowana, zresztą. 18.03.15, 08:30 I tu się bardzo mylisz. Jak tylko palacz ozdrowieje to znowu będziemy zrzucać zbędne kilogramy, kupować prezenty i latać z jednego końca wsi na drugi i czytać jacy to jesteśmy okropni. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Mniemanologia stosowana, zresztą. 18.03.15, 10:48 Edku! jesteś genialny jak szczur doświadczalny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Mniemanologia stosowana, zresztą. 18.03.15, 11:37 A dziękuję. Szkoda że nie mogę się zrewanżować Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Mniemanologia stosowana, zresztą. 18.03.15, 14:53 Nie szkodzi. Nie oczekuję propozycji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Dam konika cukrowego" 18.03.15, 19:44 Całe szczęście... ;-)) "(...) Więc cóż Ci dam? Dam Ci serce szczerozłote. Dam konika cukrowego..." ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś