Dodaj do ulubionych

Nowy prezio

24.05.15, 22:34
No i spelnily się najgorze oczekiwania...A.Duda został prezydentem...
Obserwuj wątek
    • ja-tarzan Re: Nowy prezio 24.05.15, 22:37
      Czemu najgorsze?

Ja się rewolucji nie spodziewam,a Ty?
      Z roboty Cie wywalą? Nagle chleb zacznie kosztować 10 groszy albo 10 złotych? Może zarobki Ci się zmienią o 100%? ;)

Spokojnie, nie pierwsza i nie ostatnia zmiana na polskiej scenie politycznej.
    • wislocki12 PiS czy... Kukiz? 24.05.15, 22:38
      Myślę, że u wyborców dominowała chęć zmiany. Nie wiadomo tylko, jak długo potrwa... A może w jesieni PiS przegra z ugrupowaniem Kukiza? :-((
      • kolekcjonerkosci69 Re: PiS czy... Kukiz? 25.05.15, 22:31
        No to by był już koniec świata...Anglia to jednak za blisko na wyjazd.Trzeba będzie spieprzać do Australii.
        • wislocki12 Gratuluję! 25.05.15, 22:36
          Gratuluję racjonalnego i... konstruktywnego sposobu myślenia! :-))
          • lechowski51 Re: Gratuluję! 25.05.15, 23:03
            W przeciwieństwie do Kasi Tusk
            wiadomosci.wp.pl/kat,89914,title,Elokwentna-i-aktywna-na-zajeciach-Kinga-Duda-chwalona-przez-kolegow,wid,17568863,wiadomosc.html?ticaid=114edf&_ticrsn=3
            • genia50 Re: Gratuluję! 25.05.15, 23:10
              Tylko pogratulowac,bo nie wszystkie corki byly takie wzorowe(nie tylko Kasia).
            • wislocki12 Modelka in spe? 25.05.15, 23:13
              Ostatnio fotografuje się, podobno, w pozach modelki, niestety... :-((
            • kolekcjonerkosci69 Re: Gratuluję! 26.05.15, 20:55
              No to żeś chłopie pojechał...a co ku...a mają mówić?Że jak była na imprezie w styczniu to z koleżanką Jolką tańczyła na stole i pokazywała majtki?A może,że obmacywała się z kolegą w drugim pokoju?No ja pie....e.Teraz to każdy pętak będzie ją wychwalał i w dupę właził by zaistnieć przed kamerami!! TY ZAPEWNE W 1-GO MAJA PIERWSZY DYMAŁEŚ NA POCZĄTKU POCHODU Z FLAGĄ ZMW ALBO ZSMP....by w dupę wejść przewodniczącemu...
              No to teraz będziemy mieć nową świętą...młodą Dudową? Ja pie.....e.
        • szalu90 Re: PiS czy... Kukiz? 27.05.15, 02:42
          Witam,
          Jak najbardziej popieram pomysł przyjazdu do Australii:). Ja obecnie jestem w Sydney, pracuję w agencji migracyjnej, mogę pomóc w złożeniu wniosku wizowego i w oragnizacji wyjazdu.

Kontakt: auvisaeuropezone@gmail.com
          facebook.com/Aussie Visa Zone for Europe

Zapraszam :)
    • wislocki12 Patriota? 25.05.15, 23:11
      Dzisiaj elekt nawiedził Wawel i... tylko Lech Kaczyński się mu z Wawelem skojarzył, niestety! :-((
      • genia50 Re: Patriota? 25.05.15, 23:13
        Mnie tez to zdziwilo.
        • wislocki12 Nie zauważył? 25.05.15, 23:17
          Chyba nie zauważył, że kampania prezydencka już skończyła się. Ciekawe, kiedy zorientuje się? ;-))
          • lechowski51 Re: Nie zauważył? 25.05.15, 23:23
            Jak zwykle kłamiesz
            Jestem na Wawelu, bo to bardzo ważny dzień dla mnie. Jetem tu, bo jest tu nasza narodowa katedra, tu spoczywa p. prof. Lech Kaczyński, dzięki któremu jestem tu gdzie jestem i jestem, kim jestem
            • wislocki12 Nie zauważył? 25.05.15, 23:33
              No właśnie! A Piłsudski, Sikorski, królowa Jadwiga, Stefan Batory, Sobieski, Józef Poniatowski, Kościuszko, Kazimierz Wielki, Tadeusz Kościuszko, Władysław Warneńczyk itd. Czy ów Duda naprawdę zasługuje na tytuł Prezydenta RP? :-((
              • lechowski51 Re: Nie zauważył? 25.05.15, 23:38
                Wczoraj baranie na Twoje kolejne idiotyczne pytanie odpowiedział
                • wislocki12 Pierwszorzędny argument? 26.05.15, 00:05
                  Najbardziej podoba się mi ów baran! Pierwszorzędny argument! ;-))
                  PS. Myślę jednak, że prezydent in spe powinien mieć szerszą wiedzę o historii kraju, którego prezydentem właśnie go wybrano! :-))
            • ja-tarzan Re: Nie zauważył? 26.05.15, 06:23
              >>spoczywa p. prof. Lech Kaczyński, dzięki któremu jestem tu gdzie jestem i jestem, kim jestem

Niemożliwe.

Śp. Lech Kaczyński był uczciwym chrześcijaninem, nie mógł nikogo nauczyć pogardy, pomiatania innymi i prymitywnego politykierowania. Nie był skłonny do kłamstw, więc i tego nauczać nie mógł był.

Tak więc nie wierzę.

Skoroś na Wawelu, to złóż Mu pokłon, a w katedrze zastanów się nad przesłaniem, które Bóg nam ludziom przekazał.

P.S. Tylko nie napieprzaj na forum w katedrze, to by było niegrzeczne...
              Używał poprawneg
            • edekzgredek99 Re: Nie zauważył? 26.05.15, 09:54
              To ty lechowski nie miales rodzicow? L. Kaczynski cie z plasteliny ulepil? Zawsze podejrzewalem ze z ciebie lechowski taki Plastus
              • ja-tarzan Re: Nie zauważył? 26.05.15, 16:18
                >>To ty lechowski nie miales rodzicow? L. Kaczynski cie z plasteliny ulepil? Zawsze podejrzewalem ze z ciebie lechowski taki Plastus

Tak Lechiowski przez większośc życia był kimś innym, dopiero Prezydent Kaczyński sprawił, że jest Prawdziwym Polakiem.

Znam jednego w okolicy, wspierał WRON swego czasu, a dziś bryluje po PiSowskich sztabach...

To takie nawrócenie, no i grzech mniej ciężki, bo "komuniści to przynajmniej honor mieli" w przeciwieństwie do dzisiejszego reżimu, Kuroń był jak Stalin, a sędzia Kryże to uczciwy chrześcijanin, godny stanowisk z nadania PiS.

Edku, PiS jest tak postrzegany z powodu ogarów, które kłapią bzdury w internecie i dlatego "ludzie dzwonią do Niesiołowskiego z pytaniem jak żyć" ;)
      • igruba Re: Patriota? 26.05.15, 06:01
        Niech będzie pochwalony
        • wislocki12 Amen? 26.05.15, 20:40
          Będę zgadywał! Amen? ;-))
          • edekzgredek99 Re: Amen? 26.05.15, 20:43
            Na wieki wiekow powinno byc ;)
            • wislocki12 Mam grać? 26.05.15, 21:10
              A teraz już można? No to: "Amen"! ;-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka