wislocki12 26.05.15, 21:00 W TVP1 Kurski do Szymańskiego: "A ty się tak nie rzucaj! Jeszcze cię będę wyciągać z transportu do Berezy Kartuskiej." :-(( Groźba czy pomyłka freudowska? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edekzgredek99 Re: "Obietnice poranka"? 27.05.15, 08:44 Bo PiSuarom to sie marzy po cichu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolekcjonerkosci69 Re: "Obietnice poranka"? 27.05.15, 20:43 To Panie Prezydencie Duda czas do pracy, a jest co robić oj jest ja tylko z kronikarskiego obowiązku przypomnę co nam obywatelom Pan obiecał: - dołoży na każde dziecko 500 zł od drugiego poczynając - nie dopuści do zamknięcia ani jednej kopalni i nie zwolni żadnego górnika - reaktywacja Stoczni w Szczecinie - przywróci poprzednie widełki wieku emerytalnego zamiast 67/65,a kobiety 60. - (ubranka dla dzieci chce 0 stawki VAT) czyli zlikwiduje VAT 8% (przepisy unii ubranka muszą mieć nałożoną najniższą stopę VAT w danym kraju) - obniży VAT do 22%, - da prace młodym i mieszkania socjalne na start jeśli założy rodzinę Program ?Twoje mieszkanie? - dźwignie pensje pielęgniarkom i w samej służbie zdrowia przynajmniej x2 - przewalutuję frankowiczów, - zwiększy 3- krotnie kwotę wolna od podatku, - podniesie renty i zwiększy emerytury, - podniesie najniższą krajową do poziomu UE Polacy muszą godnie zarabiać, - podwoi nakłady na polską naukę - repolonizacja banków - nowe opodatkowanie hipermarketów i banków - lekarz i dentysta w każdej szkole - darmowe przedszkola - obniżenie CIT z 19 do 15% dla najmniejszych przedsiębiorstw zatrudniających min 3 osoby - wycofanie się z pakietu klimatycznego - stworzenie systemu obrony terytorialnej kraju z organizacji paramilitarnych - likwidacja NFZ - konstytucyjna ochrona lasów państwowych - będę stał po stronie utrzymania polskiej waluty tak długo, jak to tylko konieczne, by Polacy mogli żyć godnie i bezpiecznie - będę bronił polskiej ziemi przed wykupem - będę aktywnie działał na rzecz odbudowy nowoczesnego polskiego przemysłu dającego Polakom miejsca pracy i godne wynagrodzenia - wyrównanie dopłat bezpośrednich dla rolników - polscy rolnicy powinni dostać należne im rekompensaty związane z embargiem rosyjskim - zmian dotyczących tzw. ustaw śmieciowych. - Odejście od kryterium zysku w służbie zdrowia - NFZ powinna być zlikwidowana, pieniądze na ochronę zdrowia przekazać wojewodom - informatyzacja ochrony zdrowia - sieć szpitali zapewniające pacjentom bezpieczeństwo. - wzrost liczby lekarzy i pielęgniarek - prawo rodziców do decydowania o edukacji swoich dzieci - likwidacja gimnazjów, przywrócenie 8- klasową szkołę podstawową i 4-letnie liceum - likwidacja systemu testowego - umacnianie polskiej kultury, instytucji jej służących - promowania treści, które dają poczucie dumy z naszej wspólnoty - zlikwidowanie dysproporcji pomiędzy klientami banków a tymi instytucjami - opłaty za usługi bankowe na takich zasadach i wysokości jak w innych krajach UE - Bankowy tytuł egzekucyjny, przekleństwo wielu polskich rodzin, musi być zlikwidowany - Zwiększenie popytu poprzez podniesienie płac, wsparcie eksportu- program uruchomienia biliona 400 mld zł. na inwestycje, łącznie z funduszami europejskimi - rozwój budownictwa mieszkaniowego - Program reindustralizacji - odbudowanie polskiego przemysłu - wycofanie się z paktu klimatycznego - instytucje naukowe muszą zostać odbiurokratyzowanie - pałac prezydencki będzie miejscem, gdzie na neutralnym gruncie mogą spotkać się przedstawiciele różnych grup społecznych - Będę Prezydentem, który nie unika trudnych sytuacji, który nie ucieka, jest arbitrem polska gospodarka musi być oparta na wolności działalności gospodarczej, własności prywatnej oraz solidarności, dialogu i współpracy partnerów społecznych - Powołanie Narodowej Rady Rozwoju - Powołanie Rady Przedsiębiorczości - sprawna i skuteczna dyplomacja - stworzenie bezpieczeństwa energetycznego Pozostawiam bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Radosna twórczość? 27.05.15, 21:06 Dziękuję! Zapisałem w specjalnym folderze! Wkrótce przypomnę radosną twórczość intelektualną p. Prezydenta! ;'-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolekcjonerkosci69 Re: Radosna twórczość? 27.05.15, 21:38 Jak mogłeś???To ja się tyle nasłuchałem...napisałem...rozmyślałem...Zapamiętywałem...A TY kopiuj-wklej? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Kolekcjonerkosci69 to jest to! 27.05.15, 21:53 No cóż, Kolekcjonerkosci69 zaimponował mi talentem archiwistycznym! Sam na pewno tych fantastycznych pomysłów nie dałbym radę ogarnąć! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Radosna twórczość! 27.05.15, 21:57 Oczywiście, chodziło mi o pomysły i radosną twórczość Pana Prezydenta! PS. Kopiuj-wklej to tylko tak ku pamięci, niestety! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: "Obietnice poranka"? 27.05.15, 22:10 >>To Panie Prezydencie Duda czas do pracy, [...] Rozłóż to chociaż na roczne pakiety, bo się chłop zarobi ... Odpowiedz Link Zgłoś
kolekcjonerkosci69 Re: "Obietnice poranka"? 27.05.15, 22:40 Obiecał od listopada to dajmy mu rok i niech sie stara.... Ja osobiście biorę się za pierwszy odnośnik i już dziś idę go spełniać....Obawiam się jednego- "zarucham" się na śmierć!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: "Obietnice poranka"? 27.05.15, 23:01 To ma byc przyjemnosc ,a nie ciezka harowka,chyba,ze cos szwankuje, Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: "Obietnice poranka"? 28.05.15, 08:43 A to akurat mozna bez wysilku, od czego jest in vitro Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: "Obietnice poranka"? 28.05.15, 09:08 A myslalam,ze pan jest tradycjonalista,bo kiedys pan tak mowil(przy okazji placenia rachunkow). Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: "Obietnice poranka"? 28.05.15, 09:20 Osobiscie wole forme tradycyjna i taka tez wybieram ale skoro chlop ma sie "za....ac na smierc". Chcialem tylko pomoc i zycie ulatwic Odpowiedz Link Zgłoś
kolekcjonerkosci69 Re: "Obietnice poranka"? 28.05.15, 21:09 Tylko jak mówił jeden ksiadz(nie pamietam nazwiska) dzieci z in vitro mają zmianę,znamie lub coś podobnego po której każdy lekarz takie dziecko rozpozna że nie z prawego łoża jest i wtedy Duda na dwa lata do paki go wsadzi...Jak już nie będę mógł(a wczoraj mogłem) zobaczymy dzisiaj...to farmakologia pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: "Obietnice poranka"? 28.05.15, 21:34 Zeby poczac dziecko wystarczy pare minut,a ty sie szykujesz na dlugotrwala prace.A tak po znajomosci :(z forum) jedz orzechy brazylijskie ,bo poprawiaja jakosc . Odpowiedz Link Zgłoś
kolekcjonerkosci69 Re: "Obietnice poranka"? 28.05.15, 22:20 genia pisze:Zeby poczac dziecko wystarczy pare minut,- mów za siebie...mów za siebie...ja to w parę minut nawet zastanowić się nie umię a co mówić o skupieniu?Mi schodzi długo... Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Najwazniejsze to... hobby! 28.05.15, 22:24 To może już lepiej kolekcjonuj kości! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: "Obietnice poranka"? 29.05.15, 08:01 A to trzeba do lekarza. Moze ma pan chora prostate albo inne zaburzenie skoro musi sie pan do tego szykowac jak na wojne. Ja to szastu prastu i juz gotowy Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: "Obietnice poranka"? 29.05.15, 08:13 Wystarczy zjesc 3 orzeszki brazylijskie dziennie (swieze,nie zjelczale)i jest poprawa.To nie zart,tylko powazne zalecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: "Obietnice poranka"? 29.05.15, 08:43 Pani Geniu pani watpi w moja sprawnosc? :( Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: "Obietnice poranka"? 29.05.15, 08:53 Absolutnie wierze na slowo,bo przeciez byl pan harcerzem,a slowo harcerza.....wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: "Obietnice poranka"? 29.05.15, 09:04 Zapomnialam dodac,ze chodzilo mi o kolekcjonerakosci69,ale przynajmniej przez to niedopowiedzenie pan sie okreslil. Odpowiedz Link Zgłoś
kolekcjonerkosci69 Re: "Obietnice poranka"? 30.05.15, 23:09 Pani geniu,edek to szybko zaczyna i jeszcze szybciej kończy...ja to dopiero ze świtem a pózniej do roboty idę...a orzeszki to sobie zostawię na pózniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: "Obietnice poranka"? 30.05.15, 23:24 Orzeszki zawieraja selen,wiec dobre sa tez na tarczycę.Nie znam edkazgredka ani ciebie,wiec nie moge ustosunkowac sie do waszych "stosunkow",musze wierzyc lub nie na slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: "Obietnice poranka"? 31.05.15, 12:25 Pani Geniu niech pani nie wierzy temu od kosci. On tylko duzo gada. Jemu to juz orzeszki nie pomoga Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: "Obietnice poranka"? 31.05.15, 14:57 No tak ,gdyby byl harcerzem,tak jak my ,to co innego,mialabym pewnosc,ze zawsze mowi prawde,a tak.......pozostaja watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: "Obietnice poranka"? 31.05.15, 20:33 Pani Geniu, przecież pani wie, że prawdziwy harcerz jest zawsze zwarty i gotowy do działania bez orzeszków. Trzeba szybko - będzie szybko, trzeba długo - będzie długo, zawsze wedle życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: "Obietnice poranka"? 31.05.15, 21:58 Jednym slowem warto byc harcerzem i..z harcerzem. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Bruzda? 28.05.15, 21:50 Masz na myśli bruzdę! Na wszelki wypadek nie patrzę w lustro! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Bruzda? 28.05.15, 21:55 Jeden pijak krzyczal,ze jego zona ma bruzde,pewnie sie wsciekal,ze byla z in vitro. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 No tak, ks. Franciszek Longchamps de Bérier... 28.05.15, 22:32 Może i pijak ma jeszcze jakieś uzasadnienie, ale żeby katolicki kapłan, ks. Franciszek Longchamps de Bérier? Chyba żartujesz! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: No tak, ks. Franciszek Longchamps de Bérier.. 28.05.15, 22:41 Baranki sa bardziej oswiecone,niz niektorzy ich pasterze. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Longchamps de Bérier? 29.05.15, 08:41 Może lepiej napisz "geniuszu intelektu" i wybitny analityku policznym,które z propozycji Prezydenta Dudy uważasz za bezsensowne i dlaczego?! Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Longchamps de Bérier? 29.05.15, 08:45 Wracaj lechowski do kur. W tym kraju przeciez nie ma wazniejszych problemow jak pomnik smolenski w centrum miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Analityk policzny" 30.05.15, 01:32 Najbardziej podoba mi się propozycja związania rąk Sejmowi, że o Senacie nie wspomnę, do najbliższych wyborów parlamentarnych! ;-)) PS. Uważam ponadto, że wszystkich niepisowskich posłów i senatorów należy wysłać do Berezy Kartuskiej i... niech Łukaszenka zajmie się tam nimi! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: "Analityk policzny" 30.05.15, 07:25 Prośba o niepodejmowanie inicjatyw ustawowych zminiających zasady ustrojowe Polski/małżeństwa pedalskie,in vitro,podatki itd/to dla byłych komuchów zamach na demokrację Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Klechowski czy... Zoll? 30.05.15, 23:30 Zdecydowanie bardziej przemawia do mnie opinia prof. A. Zolla, niestety (GW, 30-31 maja): "Prezydent elekt nie ma żadnej podstawy konstytucyjnej do wzywania rządu, większości parlamentarnej i urzędującego jeszcze prezydenta do zaniechania podejmowania ważnych decyzji, w tym ustrojowych." Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Klechowski czy... Zoll? 31.05.15, 13:08 Do "wzywania" nie potrzeba podstawy prawnej czy uprawień konstytucyjnych,tylko mikrofon WSI-24 czy dyktafon redaktora Gazety Koszernej Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Uprawienia" 31.05.15, 20:10 Mam wrażenie, że zdecydowanie lekce sobie ważysz prawne kompetencje i... powagę prezydenta elekta, niestety! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolekcjonerkosci69 Re: Longchamps de Bérier? 31.05.15, 20:58 A np obniżenie podatków.No to jest z księżyca !!!Jeśli obniży to z czego dołoży?W Norwegii Vat wynosi 25%,podatek 40%Gdzie my mamy najwyższe podatki?Tylko że tam nie ma takich popier....ch prawicowców jak lechoś i tam każdy zap....la i płaci Ja mogę płacić wysokie podatki,czemu nie? A dlaczego ten ywoj "Duduś" nie chce znieść KRUS-U?To jest dopiero nierówność...przynajmniej dla mnie jako prowadzącego działalność gpospodarczą. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Longchamps de Bérier? 31.05.15, 22:11 Teraz jak ktos ma 1 ha ugoru,to placi 10 razy mniej na KRUS niz na ZUS,a emeryture moze dostac wczesniej.Poza tym duzo ludzi ma podobna wysokosc emerytury,obojetnie ile placi na m-c,bo najwiecej jest tych najnizszych emerytur.Ale ja nie licze na nia bo odsuwa sie ode mnie coraz bardziej i nie wiem czy doczekam sie jej w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nie poczeka... 31.05.15, 22:30 Obawiam się, że za Dudy też... nie poczeka! Emerytura, oczywiście! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Nie poczeka... 31.05.15, 22:40 Moze nawet zniknac,dlatego na wszelki wypadek przygotowuje sie na ewentualnosc,ze jej nie dostane i nawet sie juz nie martwie. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Sam już nie wiem... 31.05.15, 23:04 Sam już nie wiem gdzie, przeczytałem: "Niech żywi..." :-) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Sam już nie wiem... 31.05.15, 23:19 No,mnie tez to gdzies mignelo,ale ja nie trace,co wywoluje nieraz zdziwienie. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Sam już nie wiem... 01.06.15, 11:34 Pani to ma szczescie bo mnie mignelo "nadzieja matka ..." ;) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Sam już nie wiem... 01.06.15, 11:42 Moze i jestem glupia,ale jesli przez te glupote szczesliwsza,to wole. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Sam już nie wiem... 01.06.15, 15:08 Alez pani Geniu ja tak nie mysle. Bije sie w piersi i o wybaczenie blagam. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Sam już nie wiem... 01.06.15, 16:32 Ciesze sie ,ze pan tak o mnie nie mysli,chociaz kobieta ,ktora sklada na podroz dookola swiata,obawiajac sie,ze bedzie sie bala w nia udac,jest co najmniej niepowazna. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Sam już nie wiem... 01.06.15, 16:48 Piekne marzenie. Trzymam kciuki aby sie spelnilo Odpowiedz Link Zgłoś
kolekcjonerkosci69 Re: Sam już nie wiem... 01.06.15, 21:52 Pani Gieniu!!! Ja Panią zabiorę w tę podróż...ja...ja...ja...jadę jutro do Świniar własnym transportem w tę i z powrotęm ....Ja Panią zabioręja....ja... Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Sam już nie wiem... 01.06.15, 21:59 Jesli po kosci do kolekcji,to dziekuje nie skorzystam,bo mogloby byc niewygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Sam już nie wiem... 02.06.15, 12:06 Pani Geniu w Swiniarach nie ma nic ciekawego. A ten od kosci to pani wie, nawet worek orzeszkow mu nie pomoze. No i gosciu nir zna sie na kobietach. Nie ma pojecia czego potrzebuje prawdziwa kobieta. Palnal z tymi Swiniarami jak golab na parapet Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Sam już nie wiem... 02.06.15, 13:55 Chcial mi dogryzc,ze zbieram na podroz ,bo wydalo mu sie to glupie.Wole zbierac na podroz,niz na trumne,nawet gdybym nie miala jej odbyc.Pan to rozumie,a inni nie. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Sam już nie wiem... 02.06.15, 14:14 Bo taka podroz to wspaniala sprawa. Wszyscy mamy jakies marzenia nawet ja ;) ale mysle ze pani jest wyjatkowe. A moze i ja zaczne zbierac na taki wypad? Zawsze chcialem zobaczyc pewne zbyt dalekie miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Sam już nie wiem... 02.06.15, 14:21 Bardzo podoba mi sie Japonia,wtedy gdy kwitna wisnie ,a ta architektura jest jak z bajki,Chcialabym skonfrontowac swoje wyobrazenia z rzeczywistoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Sam już nie wiem... 02.06.15, 17:11 A ja bym chętnie wygrzał stare kości na jakiejś egzotycznej, bezludnej wyspie pod palmami na drugim końcu świata :) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Sam już nie wiem... 03.06.15, 08:09 Jesli chodzi o "grzanie starych kosci",to odpowiada mi nasze morze,tam nawet duzy upal nie zwala z nog,bo powietrze jest rzeskie z powodu bryzy.Prawdopodobnie w tym roku pojade. Odpowiedz Link Zgłoś
kolekcjonerkosci69 Re: Sam już nie wiem... 02.06.15, 22:54 Kochana Pani Geniu! Nie odgryzam się...Sam zbieram na motor...taki szybki...mocny...szlyczny...Cho w moim przypadku to trumna moze być jako druga potrzebna:)Ot ttak mi wpadly te świniary bo akurat tam jechałem..a w jednym miejscu jak się rozglądniemy to widoki są fajne...A na kobietach to ja się znam bardzo dobrze i żaluzje edka mnie nie smucą... Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Sam już nie wiem... 03.06.15, 07:54 No i dobrze ze nie bierze pan tego do siebie. Bo to w koncu zarty sa. A ze troche gruboskurne. Tez zycze spelnienia marzen. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Sam już nie wiem... 03.06.15, 08:26 Ciesze sie,ze nie dogryzasz i rozumiesz.Tez zycze spelnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
peres3 Re: Chłop z PSL-u jest potęgą i basta 31.05.15, 22:31 "genia" zobacz chopu ile płaci (zabierają mu z emerytury co miesiąc?) na składkę ZUS ? www.krus.gov.pl/krus/krus-w-liczbach/wymiar-kwartalnych-skladek-na-ubezpieczenie-spoleczne-rolnikow/ twój chop płaci ? zabierają mu co miesiąc ok. 300zł ...! i to jest porównanie Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Chłop z PSL-u jest potęgą i basta 01.06.15, 11:35 Chlop potega jest i basta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Chłop z PSL-u jest potęgą i basta 01.06.15, 22:03 Lewactwo twierdzi,że im wyzsze podatki tym lepiej!.A co do KRUS-u?!.Przecież PO rządzi 8 lat.Mogli wasze POstulaty spełnić. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Chłop z PSL-u jest potęgą i basta 01.06.15, 22:09 Gdyby mieli wiekszosc w Sejmie to tak,ale koalicjant zawsze ma przewazajacy glos i b.duzo targuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Koalicjant w łonie? 01.06.15, 22:18 Tym razem okazuje się, że owego koalicjanta PiS ma we własnym łonie, niestety! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Wreszcie! ;-)) 01.06.15, 22:15 No właśnie! Bardzo cieszę się, że Duda zapowiedział "likwidację" KRUSu! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ursi51 Re: Chłop z PSL-u jest potęgą i basta 01.06.15, 22:22 -Panie doktorze, mam zaniki pamięci. - Od kiedy? - Co od kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
kolekcjonerkosci69 Re: Chłop z PSL-u jest potęgą i basta 02.06.15, 22:56 Smaruj dupę wazeliną lechosiu bo jak Jjarek dojdzie doWłADZY TO BEDZIESZ PIERWSZY DO ZERŻNIĘCIA...a póżniej zerżnie cię kot jarka.... Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: "Obietnice poranka"? 02.06.15, 15:21 Wszystko spiepszyli POpaprańcy! wiadomosci.onet.pl/kraj/wystapienie-wojciecha-cichego-pokazalismy-im-zolta-kartke-tylko-po-to-by-na-jesien/7m5dy1 Dzieci mądrzejsze od starych naiwnych buców! Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: "Obietnice poranka"? 02.06.15, 17:09 Nie chcę być upierdliwym zgredem ale "spiepszyli" to się inaczej pisze. Wiem, wiem robię się jak pani palacz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: "Obietnice poranka"? 02.06.15, 18:04 Chcialam sie zapytac,bo nie znam sie na zaleznosciach w internecie czy jak duzo piszę i nie zawsze merytorycznie czy na temat,to nie jest szkodliwe i zle widziane.Pytam sie pana,bo wierze,ze pan mi szczerze i po kolezensku odpowie.Zapytalabym p.Wislockiego,ale on moglby byc surowszy niz pani i troche sie obawiam.Juz wczesniej chcialam o to zapytac,ale teraz mi sie przypomnialo. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: "Obietnice poranka"? 02.06.15, 18:48 Pani Geniu ja to jestem swój chłop więc odpowiem szczerze. Wpadłem tu na chwilę zupełnie przypadkiem i zostałem. Nie wszyscy mnie lubią no ale pani wie jak to jest. "Pisać każdy może jeden lepiej lub trochę gorzej ale nie o to chodzi jak co komu wychodzi. Czasami człowiek musi inaczej się udusi". Ja tam lubię jak pani pisze na wszelkie tematy. Przecież to samo życie. Pani to chociaż się nie wymądrza jak pani palacz. Pan Wisłocki chyba też panią lubi chociaż przyznam pani rację, że jest dosyć surowy i krytyczny. Ale ja to Go nawet lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Czerwona kartka za ortografię... 02.06.15, 21:00 "Spiepszyli", powiadasz? Czerwona kartka za ortografię, niestety! ;-)) PS. Słownictwo też nie najwyższych lotów... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: "Obietnice poranka"? 02.06.15, 18:58 Dziekuje za odpowiedz,bede dalej pisac.Mnie tez poradzono,ze jak chce pogadac to w internecie,dlugo zwlekalam,bo zawsze wolalam gadac ,ale w koncu zaczelam i minelo z pol roku. Odpowiedz Link Zgłoś