wislocki12 26.05.15, 21:36 Mam wrażenie, że to kolejna porażka Kaczyńskiego! Bo przecież to nie Duda miał wygrać w maju, lecz PiS w październiku, czyli prawie za pół roku! Czy wygra? Wątpliwe, raczej... :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edekzgredek99 Re: Duda czy PiS? 27.05.15, 08:47 Nie wygra! A prezesowi jeszcze nikt nie dogodzil Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Duda czy PiS? 27.05.15, 09:11 Beda miec trudno,bo beda musieli uwazac,aby przed jesienia nie zdradzic sie ,jacy sa naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Duda czy PiS? 27.05.15, 10:18 A oni wszyscy sa jak lechowski. Bron nas Boze przed taka wredna wladza Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Duda czy PiS? 27.05.15, 16:17 >>A oni wszyscy sa jak lechowski. Bron nas Boze przed taka wredna wladza Zawsze powtarzam, by nie oceniać grupy, szczególnie tak dużej jak społeczeństwo, czy choćby grono wyborców na podstawie jednostek... Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Duda czy PiS? 27.05.15, 16:35 Pewnie sa wyjatki .Ja gdybym sie zakochala w PiS-iaku to nawet wtedy bym sie chyba nie zapisala. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Duda czy PiS? 27.05.15, 18:43 Nie wierzę że pani może się zakochać w takim świętojebliwym nawiedzeńcu. Szkoda pani dla takiego chłopa bez jaj Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Duda czy PiS? 27.05.15, 19:03 Napisalam,ze gdybym nawet,bo chcialam zobrazowac jak bardzo nie lubie tego typu ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Desygnat się liczy 27.05.15, 21:33 Mam wrażenie, że wszystko zależy od desygnatu... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Desygnat się liczy 28.05.15, 09:36 Teraz juz nie jestem w wieku ,kiedy mozna zakochac sie od pierwszego wejrzenia,wiec zanim by to ewentualnie nastapilo mam czas poznac wszelkie preferencje wybranego. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Desygnat się liczy 28.05.15, 11:38 ...i znowu Ateistyczne Dewotki w interesującej rozmowie o "swietojebliwym nawiedzeńcu"!.Oczywiscie guru Ateistycznych Dewotek wisłock, w obszernym komentarzu przeanalizował na ile zlodzieje z PO,sąw stanie zatrzymać zalew polskich fashystów Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Swietojebliwy nawiedzeniec" 28.05.15, 12:07 Naprawdę uważasz, że to ja bredzę? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Desygnat się liczy 28.05.15, 12:09 Lechowski bredzisz jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
ursi51 Re: Desygnat się liczy 22.06.15, 23:14 Te pięć lat które przyjdzie wam przeżyć to będzie koszmar. Czarno widzę naszą przyszłość, rocznice, miesięcznice, pękające parówki smoleńskie ,wszędzie klęczniki, hordy obrońców krzyża szalejące po ulicach, a w telewizji na każdym kanale przez 24 godziny na dobę transmisje z niekończących się obrad episkopatu a w przerwach będzie żałośnie popiskiwał Kukiz .Co niedzielę pokazy Dudy chodzącego po wodzie, oraz wykłady św.Chazana.W soboty palenie nieprawomyślnych, przy akompaniamencie chórów kościelnych ,sprawiliście sobie rodzaj katolickiego szariatu. Cały tekst: wyborcza.pl/1,75968,18188101,Prymas_ostro_o_in_vitro.html#ixzz3dpMTTPf5 Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Desygnat się liczy 22.06.15, 23:24 Fobie zamieniły się w obłęd... Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Fobie zamieniły się w obłęd! 22.06.15, 23:26 No tak, "Nie istnieje posłanka Grodzka, istnieje tylko stary komuch Ryszard Bęgowski, który wyłudził miejsce w Sejmie. Nazywam go oszustem J.Korwin Mikke." ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Katolicki szariat 22.06.15, 23:24 Bądźmy dobrej myśli! W swojej pierwszej odsłonie PiS przetrzymał aż 20 miesięcy. Tym razem pójdzie szybciej! :-)) PS. Najbardziej podoba się mi "Duda chodzący po wodzie" i... łowiący hostie! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Katolicki szariat 22.06.15, 23:25 Dowcip masz jak twój mentor Urban Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Katolicki szariat 22.06.15, 23:45 ...a niedługo bedzie i Duda i PiS! abctygodnik.pl/artykuly/865-nowe-sondaze-na-pis-glosuje-co-trzeci-polak Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 1. Pycha 22.06.15, 23:55 No tak, premiera już mamy! Pół roku przed wyborami! To brzmi jak Jan Bez Ziemi! Nie sądzisz, że to wykroczenie przeciw 1. z 7 grzechów głównych, tj. pysze? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Skromność au rebours? 23.06.15, 00:15 ...że o zdrowym rozsądku już nie wspomnę? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Katolicki szariat 23.06.15, 16:28 >>abctygodnik.pl/artykuly/865-nowe-sondaze-na-pis-glosuje-co-trzeci-polak Po pierwsze nie głosuje, a deklaruje chęć zagłosowania. Po drugie w przypadku PiS jedynie wynik ponad 50% może cokolwiek zmienić, bo rząd mniejszościowy się nie utrzyma ... o ile w ogóle się utworzy, a koalicje w grę nie wchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Serdecznie dziękuję za komplement! 22.06.15, 23:48 Serdecznie dziękuję za komplement! Jak się domyślam, nie miałeś okazji czytać felietonów Kibica w "Kulisach", niestety! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
kl1945 Re: Desygnat się liczy 23.06.15, 17:36 Czy Ty ursi51 masz jakąś fobię na punkcie KK czy jesteś idiotą? Jestem agnostykiem ale KK mi nie przeszkadza. To co napisałeś jest tak bałwańskie, że trudno nawet wymierzyć to w jakieś skali. Pisanie na tym forum taki bredni nic praktycznego nie daje więc ogarnij się, jeśli potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Dogmatyczny katolik? 23.06.15, 21:09 Mimo, że nie jestem agnostykiem, to wizja nakreślona przez Ursi wydaje się mi być całkiem realną! No bo jak nazwać sprzeciw dla in vitro, aborcji, wychowania seksualnego, zapobiegania ciąży, że o prezerwatywach nie wspomnę, jeśli nie katolickim szariatem? :-(( Naprawdę jesteś pewien, że jesteś agnostykiem, a nie dogmatycznym katolikiem? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ex_po Re: Duda czy PiS? 23.06.15, 06:32 Takie same proroctwa i opluwanie Andrzeja Dudy, Grzegorza Kiełba i PIS-u już było na tym forum i się nie sprawdziło. Prezydent Andrzej Duda "zdjął" poparcie Komorowskiemu o ponad 30% i wygrał, Grzegorz Kiełb wygrał z przytupem a PIS-owi poparcie rośnie. Nie jest to pewnie winą takich hejterów jak edekzgredek99, genia50, ursi51, leszeksmieszek, którzy pod wodzą wislockiego12 zaprzyjaźnionego z byłym ormowcem wislockim15 plują jadem na wszystko co związane z Kościołem, PIS-em i innymi ludźmi starającymi się o przywrócenie Polsce i Polakom należnego miejsca w świecie. Dlaczego Was nie winię? Bo jesteście śmiesznymi ludzikami, którym się wydaje, że nieudolnymi wpisami zmienicie rzeczywistość. Nie zmienicie bo międlicie każdy temat we własnym gronie i 99.99% wyborców o tym co tu piszecie nie wie a jak wie to ma to w doopie. Jeśli pomaga Wam to poprawić samopoczucie to piszcie do upojenia. Ja też kiedyś taki byłem a teraz jestem ex_po. Żegnam Was i nie do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Duda czy PiS? 23.06.15, 08:57 Ja ,osobiscie mam swiadomosc ,ze moimi wpisami niewiele zmienie,ale przynajmniej sygnalizuje,ze wiem co sie dzieje i ze jestem osoba myslaca i trudno jest mi cos wmowic, Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Dla dobra Ojczyzny, oczywiście! 23.06.15, 20:58 Ale jak Szydło zostanie już premierem, oczywiście, pod warunkiem, że PiS wygra wybory, a przynajmniej uda się zbudować koalicję, co jest mocno wątpliwe, zresztą, to Kaczyński szybko ją zastąpi dla dobra Ojczyzny, oczywiście! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Duda czy PiS? 23.06.15, 11:18 A chcesz nam zabronic pisac? Jest wolnosc slowa. Jak nastanie PiS to wroci ciemnogrod. Odpowiedz Link Zgłoś
retinger Re: Duda czy PiS? 23.06.15, 17:22 edekzgredek99 umie pisać ale z czytaniem trochę gorzej. ex_po napisał między innymi: "Jeśli pomaga Wam to poprawić samopoczucie to piszcie do upojenia." Z tym ciemnogrodem to już dość przestarzałe. Nawet cadykowie z Czerskie już tak nie piszą. Więc piszcie edekezgredek99 do upojenia ale z sensem. Pisanie, że jak PiS wróci to kury przestaną nieść, krowy przestaną dawać mleko, słońce zgaśnie i wyłączą prąd itp już nie działa. Wymyśl coś nowszego ale jeśli chodzi o Ciebie to będzie trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 I po co wszystko, babciu? 23.06.15, 20:51 Naprawdę uważasz, że jak PiS wygra, to nic się nie zmieni? To po co wszystko, babciu? Dla sportu? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Psy szczekają... 23.06.15, 11:48 Duda wygrał zaledwie 2% głosów... PS. Psy szczekają, karawana... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
retinger Re: Psy szczekają... 23.06.15, 17:15 Kiepsko liczysz wislocki12, A.Duda wygrał 51.55 : 48.45 a to jest ponad 3%. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nie liczyłem 23.06.15, 20:47 Nie liczyłem - tyle pamiętałem. Myślisz, że to już ta różnica? Nie żartuj! Przecież to zaledwie 6 razy więcej niż próg błędu! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki15 Re: Nie liczyłem 23.06.15, 22:05 Wislocki12 mój przyjacielu. Popieram z reguły twoje mądre posty ale teraz czegoś nie rozumiem. Kłócisz się o jakieś % , progi błędu ale jakie to ma znaczenie. Społeczeństwo jeszcze nie dorosło by docenić tego jak wspaniali ludzie rządzą Polską i wybrało Andrzeja Dudę na Prezydenta Polski. Z całym szacunkiem ale myślę, że te przepychanki z procentami cię ośmieszają. Niemniej jednak czekam nadal na odzew na zaproszenie na zjazd koleżeński ORMO w Bojanowie. Naprawdę warto pojechać i ustalić strategię na wybory w październiku. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Only Antek! 23.06.15, 22:49 Przykro mi, ale, niestety, nie przepadam ani za Dudą, ani za PiSem, ani za Kukizem, ani za PO, że Tobie i... ORMO nie wspomnę! Dlatego też pozwalam sobie nie przyjąć zaproszenia i z przykrością poinformować, że na kolejne nie liczę! ;-) PS. Musisz dać sobie radę beze mnie. :-( PS2. Only Antek! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki15 Re: Only Antek! 23.06.15, 23:27 Tak mi przykro ale zdradź kogo lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 15 możesz sobie zostawić! 23.06.15, 23:50 Najbardziej p. Genię i... p. Danusię! ;-) PS. Ciebie też, ale pod warunkiem, że zmienisz nick. 15 możesz sobie zostawić! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Only Antek! 23.06.15, 23:50 Jaruzelski,Kiszczak i Urban to jego ulubieńcy Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Only Antek! 23.06.15, 23:51 Jaruzelski,Kiszczak i Urban to jego ulubieńcy Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jaruzelski,Kiszczak i Urban? 23.06.15, 23:58 Czy to prawda, że, jak twierdzi Rzeszowski, "Jaruzelski,Kiszczak i Urban to twoi ulubieńcy"? ;-) PS. Myślę, że jednak powinieneś zmienić nick. Dla jasności, chociażby! Odpowiedz Link Zgłoś