palacz67 22.06.15, 08:00 Pozdrawiam:-) www.youtube.com/watch?v=PwRMZSGKH38 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja-tarzan Re: Znów będą wakacje:-) 22.06.15, 16:16 Gratuluję kolejnego końca i zazdroszczę, że tyle czasu do kolejnego początku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Znów będą wakacje:-) 22.06.15, 16:38 Ja też się cieszę, dziękuję:-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Znów będą wakacje:-) 22.06.15, 16:56 Witam, chciałam Wam serdecznie podziękować za dostosowanie się do mojej porannej prośby. Jestem tylko człowiekiem i czasem popełniam błędy. Dla Was ta piosenka: www.youtube.com/watch?v=1gVEbNLaTnU Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Znów będą wakacje:-) 23.06.15, 00:10 Nie było zimy nie będzie lata. Przygotujcie czapki, kalesony... Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Troczki 23.06.15, 10:03 A to sa jeszcze takie? Mnie sie juz dawno wydarly i teraz nosze meskie rajtuzy. Wygodniejsze sa. Lepiej sie spodnie ukladaja. I nie pogrubiaja a z tradycyjnymi kalesonami roznie bywalo, zwladzcza jak ocieplane byly a i troczek czasem wylazl Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Znów będą wakacje:-) 23.06.15, 05:11 Co ma piernik do wiatraka, w wątku nie o lato lecz wakacje chodzi i...może miłość?;-) www.youtube.com/watch?v=ee3Nr8E7mWg Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Znów będą wakacje:-) 23.06.15, 05:49 No, nie gadaj! Spałam w najcieplejszym swetrze, bo mi było zimno:-) Mieliśmy jechać zaraz na początku lipca nad morze, ale byłam kiedyś w Świnoujściu i na 8 dni mieliśmy pół dnia słonecznej pogody. Nie chcę tego drugi raz przerabiać. Mogłabym jeszcze pojechać na południe Europy, bo koleżanka zrezygnowała, ale po wczorajszych Wiadomościach odechciało mi się, pozdrawiam:-) W tym wątku, może być ładne lato, dyć grać potrafisz:-) Pa Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Znów będą wakacje:-) 23.06.15, 05:50 Znowu źle wskoczyło. Wpis był do Polaka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Przyszło w końcu do nas lato:-) 23.06.15, 07:23 www.youtube.com/watch?v=jKXhpABW8_c Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Znów będą wakacje:-) 23.06.15, 09:40 No to jeszcze przygotujcie ciepłe swetry i gacie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Znów będą wakacje:-) 23.06.15, 14:21 Wróciłam z imprezy w plenerze, miałam najcieplejszą bluzę polarową i dwa kaptury na głowie:-) Jeszcze się majtek z golfem nie dorobiłam:-) Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Znów będą wakacje:-) 23.06.15, 16:22 www.youtube.com/watch?v=BmbPAd4P93E Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Znów będą wakacje:-) 23.06.15, 10:06 Jakiegos kiepskiego meza ma pani. Nic nie grzeje. Podejrzewam ze juz mu sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Znów będą wakacje:-) 23.06.15, 14:55 Kobieta marznąć?...nigdy!!! www.youtube.com/watch?v=3suB9y_KIXk znów będą wakacje...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
peres3 Re: Znów będą wakacje:-) 23.06.15, 16:09 Znów będą wakacje:-) 460 + 100 nierobów z wiejskiej będzie odpoczywać i jeżdzić za kasę podatnika na wycieczki Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Znów będą wakacje:-) 07.07.15, 08:09 Czy zdjales czapke i kalesony juz? Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Znów będą wakacje:-) 13.07.15, 14:56 Miałeś rację, byłam w sobotę z rana rowerkiem po mamusię na jagody. Dobrze, że mi przygotowała czapeczkę, bo mi głowę przewiało i całe ciało zanim do Nich dojechałam. W lesie też było zimno, wiało ale jagód przybywało. Uzbierałyśmy po 4 litry, następny wypad będzie autem, bo tam nawet dobra droga dojazdowa. Pusto w lesie, byłyśmy same. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Znów będą wakacje:-) 23.06.15, 16:55 Sa jeszcze termofory(ostatnio pojawily sie zgrabne we flanelce),poduszki elektryczne,puchowe pierzyny,zele rozgrzewajace itp.,wiec nie ma potrzeby grzac sie od czlowieka(bo to dot. tak kobiet jak i mezczyzn). Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Znów będą wakacje:-) 23.06.15, 17:17 Zaden termofor nie zastapi prawdziwego mezczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Znów będą wakacje:-) 23.06.15, 17:27 Tak, ale to są wszystko metody zastępcze, naturalne są najlepsze, niestety! Nawet ciepłe słowo szeptane potrafi rozgrzać, a co dopiero...przemilczę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Znów będą wakacje:-) 23.06.15, 17:39 Ja sie niestety.......zgadzam z Wami. P.S.tzn. z edkiemzgredkiem i e-zybim. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: Znów będą wakacje:-) 23.06.15, 17:51 :-))) Tylko pozazdrościć takiego mężczyzny :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Znów będą wakacje:-) 23.06.15, 18:30 Tacy się zdarzają i w tym cały urok...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
igruba Re: Znów będą wakacje:-) 23.06.15, 23:57 A gdzie tacy są? Pozwolę sobie zapytać Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Znów będą wakacje:-) 24.06.15, 09:50 Wszedzie sa ale nie lubia bardzo grubych kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Znów będą wakacje:-) 23.06.15, 17:46 >ma potrzeby grzac sie od czlowieka< Oziębłość pciowa! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Przyrost naturalny 24.06.15, 00:02 A co przyrostem naturalnym? I bez in vitro? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Znów będą wakacje:-) 24.06.15, 00:08 Ja teraz bym wolala jakiegos profesora ,albo naukowca w okularach,zeby bylo z kim pogadac o zyciu i swiecie,a nawet pofilozofowac,bo takie "byczki"juz mi sie opatrzyly. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Znów będą wakacje:-) 24.06.15, 09:43 Takie profesory to sa bardzo zarozumiale. Najlepszy jest normalny facet. Taki jak ja. Przystojny, wesoly i inteligentny co to zrobi herbate, przytuli i to tez Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Znów będą wakacje:-) 24.06.15, 09:49 Pewnie tak,ale ale dla wszystkich pana nie wystarczy,zreszta kiedys pan pisal,ze baba panu niepotrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Znów będą wakacje:-) 24.06.15, 10:21 Tak pisalem? To musialem byc na kacu Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Dla solenizantki... 24.06.15, 15:12 ____{`--..-.'_,} ____{;..{,__...-'} ____{..'-`.._;..-'; _____`'--.._..-' ._.;_'.-. _._.;_'.-.__¶_{`--..-.'_,} {`--..-.'_,}_¶{;..{,__...-'} {;..{,__...-'}{..'-`.._;..-';_¶ {..'-`.._;..-';¶_`'--.._..-' _¶¶ _`'--.._..-'__¶___¶____¶¶¶¶ _____¶_._.;_'.-._¶__¶¶¶¶¶¶__¶ ______{`--..-.'_,}_¶¶¶¶¶¶¶__¶¶ _____{;..{,__...-'/}¶¶??????¶¶¶¶¶ _____{..'-`.._;..-';¶¶????¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶_____`'--.._..-' ¶_¶._.;_'.-.????¶¶ ¶¶¶______¶_¶¶_¶_{`--..-.'_,}?¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶._.;_'.-.¶ ¶{;..{,__...-'}¶¶ ¶¶¶?{`--..-.'_,}¶ {..'-`.._;..-';¶ ¶¶¶{;..{,__...-'}¶¶ _`'--.._..-' ¶¶¶{..'-`.._;..-' ¶¶_.;_'.-. __¶¶¶`'--.._..-' {`--..-.'_,}¶¶¶¶ ______¶¶¶¶¶¶{;..{,__...-'}??¶¶¶¶ ____¶¶¶¶¶????{..'-`.._;..-';???¶¶¶¶ ___¶¶¶¶¶???¶¶¶`'--.._..-' ¶¶¶¶¶¶¶¶ ___¶¶¶¶?¶¶¶¶¶_¶¶???¶¶___ ¶¶¶¶¶ _¶¶¶¶¶¶¶¶¶___¶¶????¶¶_____ ¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶____¶¶¶¶?¶¶¶ __________¶_¶¶¶¶¶¶¶ _________¶_¶¶_¶¶¶¶¶ ________¶_¶¶_¶¶_¶¶¶¶ _______¶_¶_¶_¶¶_¶_¶ ______¶_¶__¶_¶¶_ ¶_¶ _____¶_¶___¶_¶¶_/\_¶ ____¶_¶____¶__¶(``|_¶ Fakt tylko stwierdzam zawstydzony, niedopuszczalne są raczej smuty, zerkam ukradkiem do kalendarza, toż imieniny dzisiaj Danuty. Jakież ogromne niedopatrzenie, ktoś tu zawinił, sprawa pierwsza, druga - uzupełnienie braku, i napisanie dla Danki wiersza. Skupię się zatem na pisaniu, by parę wersów umieścić od ręki, ktoś wytknie mi podlizywanie, to jego sprawa i jego męki. I tu do panów prośbę mam, proszę z Danutą dziś się nie droczyć, ja wam nie każę jej kochać, wielbić, niechaj szczęśliwie przez życie kroczy. Danucie złożyć pragnę życzenia, niech satysfakcję ze Święta ma, może ktoś pójdzie moim przykładem, wypije zdrowie Danki do dna. Wszystkiego najlepszego... Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Dla Przyjaciół 24.06.15, 16:52 Witam, dziękuję, Zybi, za życzenia i wirtualne kwiaty. Zapraszam Przyjaciół i innych forumowiczów na wirtualną lampkę szampana:-) Pozdrawiam:-) www.youtube.com/watch?v=qv1YNQZ2tII Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Pilnujcie dzieci nad wodą!!! 07.07.15, 06:28 wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,10-miesieczne-niemowle-dryfowalo-po-morzu-Rodzice-zapomnieli-o-dziecku,wid,17683657,wiadomosc.html?ticaid=1152d6 Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Pilnujcie dzieci!!! 08.07.15, 20:04 Witam, pilnujcie dzieci. Przed chwilą 3- latek o mało co nie wpadł pod auto. Miał dużo szczęścia, bo jechał mój znajomy ze wsi i zwolnił pod moim domem, by zobaczyć, jak ciężko pracuję i powiedzieć mi dzień dobry. Babcia wołała go z jednej strony ulicy a On był po drugiej z dziadkiem. Dzieciak biegł do babci i sam się zatrzymał. Auto było duże, terenowe a kierowca nie należy do rajdowców. Może jechał ze 20 km na godzinę, ale tu naprawdę czasami jeżdżą piraci drogowi. Trzylatki się prowadzi za rączkę, tym bardziej, jak jedzie auto. Pozdrawiam i życzę udanego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Tylko dla Dorosłych! 08.07.15, 20:56 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,18324950,agresywne-nastolatki-mialy-wrocic-do-tramwaju-i-wszczac-kolejna.html Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Szanowna Pani Danusiu! 08.07.15, 21:49 Już nawet niejaki lechowski, 51 zresztą, zrozumiał "filozofię" drzewka postów. Apeluję zatem, proszę się skupić i zrezygnować z zasypywania samej siebie informacjami, które już dawno opublikowały najróżniejsze media! A jeżeli nawet Pani to lubi, to bardzo prosiłbym o najmniejszą choćby refleksję, może być nawet intelektualna, co by to nie miało znaczyć! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Szanowna Pani Danusiu! 09.07.15, 00:01 polska.newsweek.pl/obozy-nastolatkow-to-warsztaty-z-wychowania-seksualnego-newsweek-pl,artykuly,343011,1.html Refleksja? Żal mi że mnie tam nie ma :-P Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Tylko "Newsweek"? 09.07.15, 00:13 I pomyśleć tylko, że tym procederem w ogóle nie zainteresował się Nasz Dziennik, że o Gazecie Polskiej Codziennie, Niezależnej.pl i TVRespublica nie wspomnę! :-(( PS. Naprawdę Ci żal? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Znów będą wakacje:-) 09.07.15, 06:43 Witam, a mnie nie żal, że nie jeżdżę już jako opiekun na kolonie i obozy, choć mam uprawnienia. Ostatnio byłam kilka lat temu w wakacje na obozie w Warszawie, dzieci nawet spoko a co robili opiekunowie to już nie powiem. W każdym razie pilnowałam grupę 100- osobową, choć swoich podopiecznych miałam tylko 10. Niedawno na Chorwacji była kolonia z Polski w tym samym hotelu, co my. To prawda, tak zachowuje się młodzież, jak w artykule, który podałeś. Piją coraz młodsze dzieci. Moje dzieci nie jeździły na kolonie, choć miały 80 procent dofinansowania. Pozdrawiam i życzę udanego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Znów będą wakacje:-) 10.07.15, 17:39 www.youtube.com/watch?v=1FxPjNgVf7E Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Znów będą wakacje:-) 13.07.15, 18:56 www.youtube.com/watch?v=FQzJSY8YF_8 Pozdrawiam serdecznie, słonecznie choć za oknem deszczyk siąpi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Sport to zdrowie:-) 21.07.15, 16:44 ozonewa.blogspot.com/2015/05/mozna-i-tak.html#comment-form Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Znów będą wakacje:-) 31.08.15, 16:49 Witam, dziękuję Wam za mile spędzone wakacje na forum i czas, jaki mi poświęciliście, pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Znów będą wakacje:-) 31.08.15, 16:55 www.youtube.com/watch?v=PwRMZSGKH38 Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Znów będą wakacje:-) 31.08.15, 17:29 Ale zlecialo!Tak mi sie wydaje,ze wakacje zaczely sie zaledwie kilka dni temu. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Znów będą wakacje:-) 31.08.15, 17:33 Nie ma za co droga pani. Nie ma za co. Cala przyjemnosc po mojej stronie. Robilem co moglem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Dla Geni i Edka:-) 31.08.15, 18:18 www.youtube.com/watch?v=4r2TPQX2CQA Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Genotyp zapaskudzą! 31.08.15, 20:15 Nie żartuj sobie! Jak przyjadą te, jak niektórzy ich nazywają, "ciapate", to koniec z urlopami i wakacjami - będziemy na okrągło zapieprzać, aby ich utrzymać, a jeszcze nam genotyp zapaskudzą! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Genotyp zapaskudzą! 31.08.15, 22:04 Obawiam się, Wisłocki, że masz sporo racji, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 OTTO za progiem 31.08.15, 22:10 W 39. ludzie też tak myśleli. A potem przyszedł OTTO... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Znów będa wakacje 31.08.15, 22:17 www.youtube.com/watch?v=sednnXLF3TE Chciałam tą piosenką podziękować za zaufanie, ostatnie w te wakacje granie, dobranoc...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Dziękuję za zaufanie 31.08.15, 23:10 Ja też dziękuje za zaufanie! Napisałaś przecież na sąsiednim wątku, że piszesz tylko do tych, którzy używają jednego nicka. Przekonaj jeszcze tylko marmara, żeby chociaż zrezygnował z motywów węchowych, a polaka, żeby nie traktował mnie jak kobietę, choć nie jest to na pewno grzechem... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Dziękuję za zaufanie 01.09.15, 18:07 Witam, czytaj, Wislocki, moje wpisy ze zrozumieniem, chyba potrafisz? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Co miałaś na myśli? 01.09.15, 22:42 Przecież odpowiedziałaś mi: "Chciałam tą piosenką podziękować za zaufanie, ostatnie w te wakacje granie, dobranoc..." Dla mnie wszystko jest oczywiste! Ale, skoro nie zrozumiałem do końca, o co Ci chodzi, to może napisz, co miałaś na myśli? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Co miałaś na myśli? 02.09.15, 14:26 Co pani palacz miala na mysli? Ano to ze znowu odchodzi z forum. Dyrektor szkoly zmyl jej glowe. Ale spokojna pana rozczochrana kilka dni spokoju bedzie, ploty ucichna i pani palacz wroci Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Kamień na kamieniu... 02.09.15, 23:46 To p. Danusia ma jakiegoś dyrektora? Ciekawe, co na Klechowski, że o miejscowym proboszczu nie wspomnę... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Kamień na kamieniu... 03.09.15, 06:56 Wislocki, powiem Ci to po raz drugi: jesteś głupi! Jeśli nadal będziesz mi tak dokuczał, to zakończę z Tobą rozmowę. Daję Ci kolejną szansę na poprawę, zastanów się, co robisz, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Kamień na kamieniu... 03.09.15, 08:25 No i jaka ma byc ta mlodziez jak ma takich nauczycieli? Nazywanie kogos glupim swiadczy o duzym braku kultury. A pani sie pewnie wydaje ze jest pani taka "naj". Ale to sie pani tylko wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jestem głupi... 03.09.15, 22:45 No tak, "Wislocki, powiem Ci to po raz drugi: jesteś głupi!" Taki argument i już drugi raz? Jak ten czas leci! ;-(=) PS. Na twoim miejscu nie dałbym sobie już najmniejszej nawet szansy... ;-( PS2. Uważam, ze znacznie już przekroczyłaś wszelkie limity szans dla mnie, niestety... ;-( PS3. Dopóki Ty pozostaniesz taką, jaka jesteś, ja się nie zmienię! ;-) PS4. "Daję Ci kolejną szansę na poprawę, zastanów się, co robisz, pozdrawiam." Odpowiedz Link Zgłoś