exbenek 19.07.15, 18:24 m.kwejk.pl/obrazek/2386351/niezla-jest.html To są po prostu kosmici ze zdolnościami do podróży w czasie...jak oni to robią Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechowski51 Re: Ci ludzie mają rządzić Polską.... 19.07.15, 19:45 To straszne beniu!.A Ty skąd jak nie z prohibitów dowiadywałeś się o Katyniu?! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Przedwojenne prohibity 19.07.15, 19:54 Może i z prohibitów, ale na pewno nie z tych przedwojennych. Chyba że chodzi Ci o wojnę w Iraku... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Przedwojenne prohibity 19.07.15, 23:01 Ty zapewne dowiadywałeś sie o Katyniu z książek,które na wskutek rewizji kradłeś takim jak ja?! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Przedwojenne prohibity o zbrodni katyńskiej 19.07.15, 23:31 Czy Ty naprawdę nie jesteś w stanie ogarnąć faktu, że pakt Ribbentrop-Mołotow był podpisany 23 sierpnia 1939 r., a zbrodnia katyńska to wiosna 1942 r.? W związku z czym, pani rzecznik PiSu, historyk zresztą, nie mogła czerpać wiedzy o tragedii katyńskiej, że o pakcie Ribbentrop-Mołotow nie wspomnę, z przedwojennych prohibitów! ;-)) PS. Chętnie poczytałbym twoje wspomnienia o tym, jak ukradziono Ci przedwojenne prohibity o zbrodni katyńskiej, które zresztą wcale nie były twoja własnością! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Ci ludzie mają rządzić Polską.... 19.07.15, 23:05 Katyń nie był dla mnie Nową Ziemią, bo miałem porządnego nauczuciela historii w podstawówce ,a co do czytania ze zrozumieniem polecam dokształt u ośmiolatków - "katyńskie prohibity" - przedwojenne .... To się trzeba nazywać lechowskim czy rzeszowskim ....albo być w pisie Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Ci ludzie mają rządzić Polską.... 19.07.15, 23:12 "Na wskutek" twojej pisaniny dostałem czkawki -lechowski ,A NA SKUTEK twojej głupoty utwierdzam się w przekonaniu że po wygranej pisiorów ,rządzić Polską będą idioci Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Ci ludzie mają rządzić Polską.... 19.07.15, 23:21 > po wygranej pisiorów ,rządzić Polską będą idioci < że zapytam... a tych rządzących obecnie do jakiej grupy zaliczasz? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Na pewno nie do PiSiorów! 19.07.15, 23:34 Do kogo? Na pewno nie do PiSiorów! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: Ci ludzie mają rządzić Polską.... 20.07.15, 06:06 Tanich cwaniaczków ale nie idiotów Odpowiedz Link Zgłoś
retinger Re: Ci ludzie mają rządzić Polską.... 20.07.15, 06:50 Cwaniaczków mało kształconych. 57% członków PO nie ma matury, ale cwani są. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Marszałek 20.07.15, 12:01 Za to marszałek M. Kuchciński ma maturę: "Ma wykształcenie średnie. Od 1974 do 1978 studiował historię sztuki na Katolickim Uniwersytecie Lubelskim. W 1978 ukończył Policealne Studium Ogrodnicze. W młodości związany z subkulturą hipisów." ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
republika_polska Re: Marszałek 20.07.15, 15:10 Przyszła pani premier ma równie wszechstronne wykształcenie po etnografii, co przy wyjaśnia szereg kontrowersyjnych propozycji PiS, gdyż jakiej wiedzy gospodarczej można się spodziewać po etnografie??? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Kwalifikacje 20.07.15, 16:06 Myślę, że kwalifikacje premier in spe nie odbiegają specjalnie od kwalifikacji marszałka de facto! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Kwalifikacje 20.07.15, 18:07 Ogromne kwalifikacje ma Kierowniczka Kabaretu zwanego Rządem RP dr.Ewa z Szydłowca Odpowiedz Link Zgłoś
peres3 Re: Kwalifikacje PiS-lamu 20.07.15, 19:35 "@lechowski51" na pewno pamięta jak to dawniej bywało z lekcji religii jak ksiądz "kapucyn" nauczał historii . Teraz Lechowski51 jest ekspertem wiedzy historycznej Polski ( był też Napoleonem w Jarosławiu Oddział Psychiatrii) może nie pamięta lekcji o chrzcie Polski 966 roku teraz podaję mu link dla przypomnienia : historiazakazana.hvs.pl/polska-przed-rokiem-966/ no teraz czekam na wyzwiska od naczelnego KATOLIKA FORUM !!! Pocałuj mnie (_|_)...ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Kwalifikacje 20.07.15, 19:49 Powinna miec twoje wyksztalcenie lechowski51 ,bo m.in. podrozuje, a nie jakas ...medycyna.Co to w ogole za zawod-lekarz....w porownaniu z innymi,nie wymieniajac. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Kwalifikacje 20.07.15, 20:09 Niedługo będzie miała szansę zająć się tym na czym być może się zna,czyli leczeniem dzieci.Bo w roli Premiera Rządu RP zachowuje się jak Dyzma. Może czołowy ekonomista tego forum benio wytłumaczy mi jak Kierowniczka Kabaretu,bedzie dopłacać młodym Polakom do pensji aby mogli "godnie przeżyć"?! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Beata Bez Wyborów 20.07.15, 20:17 Jeżeli Kuchciński (ogrodnik) radzi sobie na stanowisku marszałka, a Szydło (etnograf) jest premierem jak Jan Bez Ziemi, to Kopacz (lekarz) z powodzeniem może poradzić sobie z funkcją premiera! Już, zresztą, całkiem nieźle sobie radzi! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Beata Bez Wyborów 21.07.15, 06:36 Przecież wykształcenie polityczne jest bardzo niszowe. Politycy, podobnie jak dziennikarze, powinni mieć wykształcenie "różne". Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Ciut za mało... 21.07.15, 11:41 Całkowicie zgadzam się z Tobą. Bardziej jednak chodziło mi o poziom owego wykształcenia. Przyznasz jednak chyba, że wykształcenie średnie dla wicemarszałka Sejmu to jakby ciut za mało... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Ciut za mało... 21.07.15, 22:30 >>Przyznasz jednak chyba, że wykształcenie średnie dla wicemarszałka Sejmu to jakby ciut za mało... :-(( Generalnie rzecz biorąc tak. W praktyce powiem Ci szczerze, że poznałem osobiście i "medialnie", czyli poprzez tv, osoby wykształcone ponad średnią, a będące głupcami, czasem chamami. Poznałem również osoby z niższym formalnym wykształceniem, a jednak z ogromną mądrością życiową i doświadczeniem, inteligencją, czy talentami i predyspozycjami do piastowania stanowisk. Ja bym nie eliminował człowieka, tylko dlatego, że nie skończył studiów. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Senator, co by to nie mogło znaczyć 22.07.15, 01:05 A miałeś okazję spotkać się z senatorem Kazimierzem J., absolwentem wieczorowego liceum ogólnokształcącego? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Senator, co by to nie mogło znaczyć 22.07.15, 06:43 >>A miałeś okazję spotkać się z senatorem Kazimierzem J., absolwentem wieczorowego liceum ogólnokształcącego? ;-)) Nie, nie znam. A Ty? On został o coś oskarżony, że podajesz inicjały Poza tym, formalne wymogi bycia nim spełnił i co najważniejsze zdobył głosy. To ludzie chcieli, by ich reprezentował. Czytając notkę o nim widzę, że od ponad 20 lat pełni jakieś publiczne funkcje, więc może łatwiej się odnajduje w różnych legislacyjnych działaniach niż jakiś "świeżak" z 3 fakultetami. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Legislacyne działania... 22.07.15, 11:42 Masz rację, senator znakomicie "się odnajduje w różnych legislacyjnych działaniach"! ;-(( rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,15127056,Wiatr_w_plecy__alleluja_i_do_przodu__Kim_jest_Kazimierz.html Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Legislacyne działania... 22.07.15, 11:48 >>Masz rację, senator znakomicie "się odnajduje w różnych legislacyjnych działaniach"! ;-(( Napisałem "może", bo jak również wspomniałem nie znam go. Czy każdy parlamentarzysta, który legitymuje się dyplomami jest godnym członkiem Sejmu, czy Senatu? Pisałem o pewnej regule. Dałem Ci przykład Szczerskiego, mógłby być bohaterem tego samego artykułu, a to facet z doktoratem... Odpowiedz Link Zgłoś