gladysek 05.09.15, 08:32 lechowski, czy dalbys w swoim domu azyl syryjskiej rodzinie, zaopiekowal sie nia i pomagal do czasu jej usamodzielnienia sie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dividebyzero Re: lechowski 05.09.15, 10:48 gladysek czy dalbys w swoim domu azyl syryjskiej rodzinie, zaopiekowal sie nia i pomagal do czasu jej usamodzielnienia sie. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: lechowski 05.09.15, 12:21 A tobie odbija na starość? To może twoja nacja przestanie mordować sąsiadów Izraela? Dla was Żydów cokolwiek innego niż skubanie narodów nie wchodzi w rachubę. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: lechowski 05.09.15, 12:29 Przygarnelabym syryjska rodzine,ale lechowskiego51 chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: lechowski 05.09.15, 13:04 Syryjska rodzina pokazałaby ci gdzie jest twoje miejsce w twoim własnym domu. Właśnie przez takich naiwnych jak ty Europa i jej kultura, dorobek zginie. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: lechowski 05.09.15, 14:24 Mieszkałam z Arabami w jednym akademiku przez rok. Oni zajmowali 7 pięter a my jedno, niestety 8. Bałam się jeździć z nimi w windzie, wolalam iść z buta na 8 piętro. Dlaczego? Bałam się ich i mialam ku temu powód, pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: lechowski 05.09.15, 14:33 Czyzby pania molestowali? Jskos nie moge w to uwierzyc Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: lechowski 05.09.15, 15:16 Szkoda pytaćmuzyka.onet.pl/rock/bob-geldof-przyjmie-cztery-rodziny-uchodzcow/b75g46, ponieważ ten bufon i tak nie odpowie: Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: lechowski 05.09.15, 15:58 O wlasnie. Niech pani palacz przyjmie jakas rodzine pod swoj dach. Szczyci sie tym ze czyni dobro, rozdaje nawet firanki a teraz ma prawdziwe pole do popisu. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: lechowski 05.09.15, 16:40 Katolik ma obowiazek pomoc drugiemu katolikowi. A cora jest pelnoletnia i tez juz moze kochac blizniego swego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: lechowski 05.09.15, 17:45 Ty gienia nie trac czasu na czcze deklarację na forum,tylko napisz do dr.Ewy i bez problemu,zostaniesz upragnionego emigranta z Syrii.Ją z chęcią pomoge Polakom z Kazachstanu lub z Ukrainy.A Syryjczyków niech pomogą ich bogaci bracia w wierze z Kataru lub Arabii Saudyjskiej Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Pewien Żyd z Nazaretu... 05.09.15, 21:44 Naprawdę gotów jesteś przyjąć pod swój dach Polaków z Kazachstanu i Ukrainy. A co byś powiedział o pewnym Żydzie z Nazaretu? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: lechowski 05.09.15, 21:16 To może gładysek pomoże tym dzikim hordom? wiadomosci.onet.pl/swiat/orban-wegry-wysla-policjantow-na-poludniowa-granice-po-15-wrzesnia/2vp6cm Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Katolik znad Wisłoki 05.09.15, 21:54 Nie jestem wielbicielem uchodźców, ale żeby nazywać ich dzikimi hordami? To może przyjść do głowy tylko katolikowi znad Wisłoki... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
gladysek Re: lechowski 05.09.15, 21:59 Od zawsze zastanawiam sie jak to jest ze na takim malutkim zapyzialym forum zebralo sie az tylu oryginalow, niechlujnych w pisaniu, ociekajacych nienawiscia, antysemityzmem, perfekcyjnych rasistow slowem kur//wa i zlodzi//ej. Tacy jestescie , nie wszyscy rzecz jasna ale ton temu forum nadaja wlasnie tacy....kur//wa i zlod///ziej. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Dla Nikity i Jego Gości:-) 05.09.15, 22:43 www.youtube.com/watch?v=fPYB8uuyuMQ Odpowiedz Link Zgłoś
ursi51 Re: Dla Nikity i Jego Gości:-) 05.09.15, 22:55 A lubię Cię Gladysku, bo nikt inny,jak Ty nie potrafi tak nam prawić "komplementów. Zasłużonych zresztą, co by to nie miało znaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Co by to mogło oznaczać? 05.09.15, 22:55 Już trzeci forumowicz (po lechowskim i polaku) zwraca się do owego mitycznego Żyda z Montrealu. Co by to mogło oznaczać? ;-)) PS. Nie zaniedbuj sotennego z bunkra, zresztą... ;-)) PS2. Odnoszę wrażenie, że coraz częściej wypadasz z roli... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Co by to mogło oznaczać? 05.09.15, 23:18 Mnie sie wydaje,ze to ktos na litere:"p",ale moze sie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nie Ty jeden! 06.09.15, 00:22 Ależ skąd! Ale niewątpliwie masz problem z czytaniem drzewka postów. Pociesz się, nie Ty jeden! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: lechowski 05.09.15, 23:24 >.kur//wa i zlod///ziej< Nie obraź się, ale to dotyczy zapewne was, Żydów. Pasuje jak ulał! Gratuluję samokrytyki! Polacy ku...//mi się brzydzą a złodzieje najwięksi to na szczeblach władz. Przeciętny Polak może, co najwyżej, deskę ukraść z zakładu pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nie obraź się? 06.09.15, 00:17 "Kur//wa i zlod///ziej. Nie obraź się, ale to dotyczy zapewne was, Żydów." No pyszne, po prostu! ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
gladysek Re: Nie obraź się? 06.09.15, 11:50 I takim to prostym zabiegiem zyd nikita ten z montrealu podzielił tarnobrzeskie forum na durni - to ci ktorzy dali sie wciagnac w idiotyczna dyskusje i na tych normalnych ktorzy milczaco pozostali w cieniu. Zabawne i to ze durnie probuja pisac z nikita , zydem z montrealu zamiast odnoscic sie do tego co ten zyd pisze. najzbawniejszy jest jednak antysemityzm jaki ta banda reprezentuje bo nikt nie jest w stanie dowiesc kim jest i skad pisze zyd nikita ... jedno jest pewne ze zydowska madrosc nkity pozwala wami mili durnie manipulowac bez reszty. No coz, nie wam sie rownac z narodem wybranym, bo pejsaci to sol tej ziemi, panowie swiata , medrcy z sakwami wypelnionymi po brzegi. Bog im blogoslawi, tego nie da sie ukryc.....a wam pozostal belzebub. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Nie obraź się? 06.09.15, 12:37 Kończę, Nikuś, z Tobą rozmowę- dla zdrowotności. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 ...a wam pozostal Belzebub? 06.09.15, 22:41 Jak to nikt? Przecież to lechowski zainicjował, polak kontynuował, a ostatnio palacz podsumował... A teraz gladysek reanimuje! PS. Nie bardzo tylko mogę pojąć, co ma do tego ów Belzebub... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: ...a wam pozostal Belzebub? 07.09.15, 00:25 > Nie bardzo tylko mogę pojąć, co ma do tego ów Belzebub... < Na starość tak się bredzi :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Egzorcysta? 07.09.15, 00:40 Chyba żartujesz. Tarzan dał mi 20 lat, najwyżej, zresztą! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: lechowski 06.09.15, 19:26 >a złodzieje najwięksi to na szczeblach władz. < Tam właśnie, co najmniej połowa to Żydostwo z przybranymi polskimi nazwiskami. Dla was Żydów każdy kto ma o was draniach złe zdanie, to antysemita. Zrobiliście HOLOKAUST swoim sąsiadom. Jesteście takimi samymi mordercami jak Hitler. Tylko dzięki temu że trzymacie z Jankesami nikt was nie rozlicza. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Wszyscy jesteśmy Żydami! 06.09.15, 22:49 No tak, jak powszechnie wiadomo, Żydzi z polskimi nazwiskami to Żydzi, a Polacy z żydowskimi nazwiskami to też Żydzi, czyli... wszyscy jesteśmy Żydami! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: lechowski 06.09.15, 19:40 To są właśnie Żydzi! wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Premier-Izraela-zapowiada-ze-nie-przyjmie-imigrantow-z-Syrii-i-Afryki,wid,17825037,wiadomosc.html Zajrzyj gładysek! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "To błędna decyzja polskich władz" 06.09.15, 23:14 No tak: No tak, to są właśnie Żydzi!" A "Polska przyjmie 2 tys. uchodźców. (...) Niemcy przyjmą w sumie 12 tys. 100 imigrantów, Francja 9 tys. 100 osób, a Czesi 1 tys. 500 osób. Według nieoficjalnych informacji propozycji nie przedstawiły jeszcze Hiszpania i Austria. To błędna decyzja polskich władz. Powinniśmy mieć rezerwę na ewentualnych uchodźców ze Wschodu – mówi poseł Witold Waszczykowski. Były wiceszef Ministerstwa Spraw Zagranicznych dodał, że jeśli już mamy przyjąć uchodźców, to powinniśmy mieć możliwość wyboru osób zbliżonych kulturowo np. chrześcijan." Zajrzyj, Polaku! Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: "To błędna decyzja polskich władz" 07.09.15, 00:27 Potomkowie morderców ze wschodu (IPN) już są ponoć w liczbie 100tysięcy! Jeżeli to prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 To jakieś bestie, niestety... 07.09.15, 00:37 Mam wrażenie, ze Polska nie będzie w stanie przyjąć jedynie lechowskiego, że o polaku już nie wspomnę... Oni nie są wstanie, ani kochać, ani rozumieć innych ludzi... To jakieś bestie, niestety! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: To jakieś bestie, niestety... 07.09.15, 00:39 Rozumiem tylko Polaków bo są biedni... że mają takich nieudaczników przy żłobach :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 W żłobie czy przy żłobie? 07.09.15, 00:45 Nie bardzo mogę zrozumieć, gdzie jest A. Duda - w żłobie czy przy żłobie? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 W zasadzie... 11.09.15, 22:40 A może to on tak kasuje? Z jego profilem psychologicznym, w zasadzie, mogłoby się to zgadzać... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: W zasadzie... 12.09.15, 14:28 W przeciwienstwie do ciebie,to ja walczylem aby nawet takie komuchy jak ty, mogly pisac kazda bzdure Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: W zasadzie... 12.09.15, 14:43 >>to ja walczylem A gdzie? Że tak z ciekawości zapytam? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Walka 12.09.15, 21:48 To Ty nie wiesz? Przenosił prohibity, które za darmo, zresztą, przy okazji czytał. Próbował nawet wykazywać się znajomością Orwella... Raz go przesłuchiwali, przynajmniej sam tak napisał... Ot, i cała jego "walka", co by nie mogło to oznaczać... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Walka 13.09.15, 13:21 To niech sie pochwali w jakiej sprawie bylo to przesluchanie bo z pewnoscia nie chodzilo o jego "walke" Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Walka 13.09.15, 14:24 Tak jak wróble ćwierkają, to był kapusiem SB. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Jedyne, co warto... 14.09.15, 20:33 Moim zdaniem to Żydzi i Amerykanie odpowiadają za stan jaki zaistniał na Bliskim Wschodzie, teraz niech wchłoną uchdźców:www.sfora.pl/swiat/Izrael-odgradza-sie-od-swiata-wysokim-murem-Doslownie-a39206 Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Bez wizy ani rusz! 14.09.15, 21:35 Tak bardzo bym na nich nie liczył, tym bardziej, że bez wizy ani rusz... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: W zasadzie... 12.09.15, 17:33 To zes kiepsko walczyl bo nigdzie nie wspominaja Leszka K. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 I po co Ci to było? 12.09.15, 21:50 No właśnie, walczyłeś, co by to nie mogło oznaczać, a teraz jakiś xulu kasuje Cię bez dania racji! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: I po co Ci to było? 12.09.15, 21:56 Jak go przesłuchali to miał całe pory sfajdane. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nie umie czytać? 14.09.15, 21:37 A na dodatek udaje, ze nie umie czytać... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś