Dodaj do ulubionych

Są single?

24.09.15, 20:01
Będziecie płacić bykowe.
biznes.onet.pl/podatki/wiadomosci/nowy-podatek-uderzy-w-singli/07x3fv
Ale nie martwcie się. Kilka lat temu były w POlsce robione badania związane z obliczeniem kosztów utrzymania dziecka od momentu narodzin aż do ukończenia szkół wyższych. Wyszło ok 180-200tysięcy. Wysokość POdatku może być w sumie znacznie niższa.
Obserwuj wątek
    • genia50 Re: Są single? 24.09.15, 20:04
      Moze sie przestrasza i wyjda z pomieszczen z komputerami i zaczna sie rozgladac?
      • polak1706 Re: Są single? 25.09.15, 00:14
        >wyjda z pomieszczen z komputerami i zaczna sie rozgladac?<... za nowymi modelami komputerów.
        • wislocki12 "Znów się zepsułeś..." 25.09.15, 00:34
          Naprawdę mam rozumieć, ze wołałbyś, aby zaczęli rozglądać się za nowym modelem Polaka? To twój model już Ci się nie podoba? ;-((
          PS.
          "Znów się zepsułeś
          I wiem co zrobię
          Zamienię Ciebie
          Na lepszy model." :-((
    • wislocki12 Wolę być singlem 24.09.15, 20:29
      Wolę być singlem! Nawet za cenę bykowego, co by to nie mogło oznaczać! Tym bardziej, że jak sam piszesz: "Wysokość POdatku może być w sumie znacznie niższa. :-))
      PS. Proponuję przedstawić to rozliczenie sukienkowym, ze szczególnym uwzględnieniem zaś niejakiego klechowskiego! ;-))
      PS. Pozdrowienia dla marmara!
    • genia50 Re: Są single? 24.09.15, 21:27
      Ciekawe,czy beda jakies zwolnienia od tego podatku,czy jakies ulgi?
      • wislocka12 Re: Są single? 25.09.15, 06:39
        Tak genia50, będą, jak chłopaki udowodnią, że mają piasek w torbie.
        • genia50 Re: Są single? 25.09.15, 09:24
          To chyba jakis lekarz lub urzednik beda poswiadczac.
        • edekzgredek99 Re: Są single? 25.09.15, 10:06
          A to tylko chlopy beda placic, kobity nie? To jawna dyskryminacja jest
        • exbenek Re: Są single? 25.09.15, 11:22
          wisłocka - kupuję od ciebie prawa do używania tego zwrotu - "piachotorb" !!! Nie bardzo wiedziałem jak nazywać Piłkę czy Jarkacza . Suchobulcy nie brzmiało tak "doniośle" - "Piachotorb" to jest to !!!
          • wislocki12 Prawdziwy wislocki jest tylko jeden - wislocki12 25.09.15, 22:45
            Może i masz rację, ale prawdziwy wislocki jest tylko jeden - wislocki12! I nie używa takich dziwnych neologizmów jak "piatochorb", "suchobólcy", że o "Piłce" i "Jarkaczu" nie wspomnę! :-))
    • wislocki12 Jezus też by płacił bykowe? 24.09.15, 21:47
      Podobno Jezus był singlem, choć ponoć nie do końca... :-((
      PS. Myślę jednak, że mimo wszystko Kościół powinien poprzeć ten pomysł w trosce o demografię, chociażby! :-))
      PS2. Pozdrowienia dla marmara! :-))
    • wislocki12 Myślę, że zasługujesz na miano poganina! 24.09.15, 21:54
      Nie troszczcie się zbytnio o swoje życie, o to, co macie jeść i pić, ani o swoje ciało, czym się macie przyodziać. Czyż życie nie znaczy więcej niż pokarm, a ciało więcej niż odzienie? Zgadnij, kto tak powiedział?
      "Przypatrzcie się ptakom w powietrzu: nie sieją ani żną i nie zbierają do spichlerzy, a Ojciec wasz niebieski je żywi. Czyż wy nie jesteście ważniejsi niż one? Kto z was przy całej swej trosce może choćby jedną chwilę dołożyć do wieku swego życia? A o odzienie czemu się zbytnio troszczycie? Przypatrzcie się liliom na polu, jak rosną: nie pracują ani przędą. A powiadam wam: nawet Salomon w całym swoim przepychu nie był tak ubrany jak jedna z nich. Jeśli więc ziele na polu, które dziś jest, a jutro do pieca będzie wrzucone, Bóg tak przyodziewa, to czyż nie tym bardziej was, małej wiary? Nie troszczcie się więc zbytnio i nie mówcie: co będziemy jeść? co będziemy pić? czym będziemy się przyodziewać? Bo o to wszystko poganie zabiegają."
      Myślę, że zasługujesz na miano poganina! :-((
    • pamietamy3322 Re: Są single? 25.09.15, 11:45
      Nawet wstyd sie przyznac ile kasy mam miesiecznie. Za duzo zeby zdechnac za malo zeby zyc. Moga mi to wszystko calkiem zabrac. Poza tym wole mieszkac w schronisku o Jozefczyka niz siedziec w pace za alimenty. Zawsze mozna raz na jakis czas pojsc na winko nad wisle, poogladac niebo itd. Ale nie martwcie sie przyjda araby oni takimi rzeczami sie nie beda przejmowac nie dosc ze taki arab bedzie mial 8 swoich dzieci to jeszcze z 10 Polek zaplodni. I na kazde dziecko 2-3 tysiace zlotych. Nawet cygany maja 800.
      • pamietamy3322 Re: Są single? 25.09.15, 11:56
        Bo to w sumie zadna sztuka. Jestem w stanie zaplodnic minimum 200 kobiet rocznie. Tylko tak przyprowadzajcie mi te kobiety plus dajcie abolicje na skutki finansowe. Pozdrawiam
        • edekzgredek99 Re: Są single? 25.09.15, 13:02
          A jestes pan pewien ze nie masz piasku w torbie? Bo od wina taniego to lubi sie zrobic ;)
          • pamietamy3322 Re: Są single? 25.09.15, 13:30
            Piasek to masz ty dziadku i pewnie nie tylko w jajach ale tez w nerach itd. Wina taniego teraz nie pije ale moze bede. W zyciu nigdy nic nie wiadomo.
            • edekzgredek99 Re: Są single? 25.09.15, 13:57
              Rozczaruje cie. Nie jestem dziadkiem. Ja w przeciwienstwie do ciebie nie rozsiewalem bezmyslnie plemnikow. Ale widze ze ty jestes na dobrej drodze aby zostac Piaskowym Dziadkiem. I to szybciej niz ci sie wydaje.
            • wislocki12 In vino... 26.09.15, 23:29
              I tak Ci dopomóż Bóg! ;-))
              PS. Ciekawe, na jakim poziomie było wino wyprodukowane przez Jezusa? ;-))
        • wislocki12 Tylko 200? 26.09.15, 23:35
          Tylko 200? I naprawdę myślisz, że to dobry wynik? Przecież podczas jednego wytrysku mężczyzna wytwarza od 4 do 6 mililitrów spermy. Dotyczy to dojrzałych mężczyzn, chłopcy w okresie dojrzewania mają bardziej skąpe wytryski (0,5-1ml). W jednej porcji spermy może znajdować się nawet 500 milionów plemników." ;-))
          • pamietamy3322 Re: Tylko 200? 27.09.15, 00:01
            wislocki widac ze nigdy kobiety nie miales mi chodzilo naturalnie dwa dni z jedna po kilka razy i nastepna
            • edekzgredek99 Re: Tylko 200? 27.09.15, 08:51
              Ciekawe gdzie taka glupia znajdziesz co bedzie chciala to z toba robic kilka razy. Podejrzewam ze kibity unikaja cie jak ognia. Pachniesz ubogim cwaniaczkiem z malym rozumkiem ktory z kultura nie ma nic wspolnego. Kobiety raczej unikaja takich wybrakowanych egzemplarzy.
              • pamietamy3322 Re: Tylko 200? 27.09.15, 11:12
                jak narazie to z tego co tutuaj obserwuje ciebie pani palacz unika jak ognia. Choc widac ze malo nie wyjdziesz z siebie tak ja pragniesz.
                • edekzgredek99 Re: Tylko 200? 27.09.15, 12:33
                  Malo jeszcze wiesz synku. A teraz idz odrabiaj lekcje bo jutro bedzie pala i tatus doopsko zloi
      • edekzgredek99 Re: Są single? 25.09.15, 12:59
        Dam se reke uciac ze nasza pani palacz nie da sie zaplodnic Arabowi. Bedzie gryzla i kopala a nie da. ;)
        • igruba Re: Są single? 26.09.15, 23:45
          Całkiem was pogrzało

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka