Dodaj do ulubionych

Przypominam wszystkim

13.10.15, 08:56
Ze dzisiaj obchodze imieniny. Byc moze ostatnie bo jak wiecie zblizam sie do setki i zmeczony jestem. Prosze wiec o skladanie zyczen a jak ktos ma pol litra to moze nawet wpasc. Zapraszam kielbasa i ogorki czekaja
Obserwuj wątek
    • genia50 Re: Przypominam wszystkim 13.10.15, 10:16
      Wszystkiego co najlepsze;zdrowia,milosci wszelkiego rodzaju,pieniedzy (o ile nie zepsuja pana charakteru),samych przyjaznych wpisow w sieci i szczescia w realu.
      P.S.Mam pare zbednych butelek ,ale nie mam mozliwosci ich przekazania,(chyba ze za posrednictwem p.Palacz),a za zakaske dziekuje z tych samych powodow.
      • edekzgredek99 Re: Przypominam wszystkim 13.10.15, 10:35
        Dziekuje z calego serca pani Geniu. Pani to wspaniala kobieta. Na pania zawsze mozna liczyc. Dziekuje jeszcze raz.
    • 4vardtramp Re: Przypominam wszystkim 13.10.15, 10:45
      Jeśli się trochę odsuniesz od stołu, to od tej setki cotoją masz na myśli skutecznie się oddalisz. W myśl przysłowia, że złego licho nie weźmie - masz przed sobą jeszcze wiele lat zgredkowania.
      Więc życzę Ci po złośliwościach - częstszego strzykania w kościach,
      I niech Ci worek tak się wydłuży - Byś mógł go umyć stojąc w kałuży,
      A oprócz tego cóż dodać mogę? Skręć w kostce nogę?

Żyj sobie ile chcesz.

Co tu osiągnąłeś? Puste dialogi z Gienią zakończone żebraniem o imieninowe życzenia na forum. Trochę to żenujące.
      • edekzgredek99 Re: Przypominam wszystkim 13.10.15, 11:03
        A dziekuje, dziekuje i wzajemnie zycze tego samego
      • wislocki12 Skąd wiadomo, że Jurek to Jerzy? 13.10.15, 20:42
        Myślę, że nie doceniasz wartosci dialogów z panią genią, a szkoda... :-((
        PS. Piszesz:
        "I niech Ci worek tak się wydłuży - Byś mógł go umyć stojąc w kałuży."
        Ale to już całkiem inny problem, bliższy kindersztuby, że o anatomii już nie wspomnę, raczej... :-(
        PS2. Naprawdę uważasz, że Edek ma na imię Edward, a nie Leszard, na przykład? ;-))
    • 4vardtramp Re: Przypominam wszystkim 13.10.15, 11:37
      Odpowiedź jakiej się można było spodziewać. Z piaskownicy.
      • edekzgredek99 Re: Przypominam wszystkim 13.10.15, 11:52
        A co mozna odpowiedziec milosnikowi koz "kulturalnemu inaczej"? Tylko grzecznie podziekowac i zyczyc tego samego.
      • wislocki12 To był twój błąd, niestety! 13.10.15, 20:52
        No tak, w odróżnieniu od twojej, która, jak powszechnie wiadomo, wywodzi się z samej Sorbony, a co najmniej z okolic...
        Witamy na łonie! Przyjechałeś na wybory? Wbrew woli prezydenta? To był twój błąd, niestety! Tylko prezydentowi wolno wracać do uciemiężonej Ojczyzny! :-((
    • wislocki12 Wpadaj bez ceregieli! 13.10.15, 20:32
      Ja bym tam głowy nie dał, że masz na imię Edward. Ale niech tam - wszystkiego naj! ;-))
      PS. Od czasów Edwarda II nie przepadam za Edwardami... :-((
      PS2. "A gdzie mieszkasz? Coś ty - wpadaj bez ceregieli!" Ciekawe, co na to palacz?
      • edekzgredek99 Re: Wpadaj bez ceregieli! 14.10.15, 08:51
        Panie Wislocki dziekuje za zyczenia. A te kmioty to panu do piet nie dorastaja.
    • genia50 Re: Przypominam wszystkim 16.10.15, 13:14
      Panie Edku,jak tam po imieninach?Moze ta nóżka i krzyz bola po hucznych obchodach,a nie z powodu zaawansowanego wieku?
      • edekzgredek99 Re: Przypominam wszystkim 16.10.15, 14:18
        Dziekuje ze pani pyta pani Geniu. Az tak hucznie to nie bylo. Troche sie jadlo troche pilo troche wspominalo. Cala kielbasa poszla i ogorki tez.
        • wislocki12 Wszystko przez te ogóreczki... 17.10.15, 00:06
          Nie rozumiem tylko, dlaczego głowa mnie boli i... czegoś bym się napił? :-((
          PS. To chyba przez te ogóreczki... Szkoda, że poszły, co by to nie mogło oznaczać. :-((
          • edekzgredek99 Re: Wszystko przez te ogóreczki... 18.10.15, 19:48
            To ta kielbasa byla podejrzana i dziwna taka ;) Ogoreczki byly super bo z dzialki szwagra ciotecznego brata tescia bylego
            • genia50 Re: Wszystko przez te ogóreczki... 18.10.15, 23:26
              Szkoda,ze wczesniej nie moglam panu poradzic,ale jakby tak pan zjadl rosolku ze swojskiej kury to by pana postawilo na nogi.Ale oczywiscie najpierw oczyszczajaca glodowka.
              P.S.Wlasciwie jutro tez pan moze,chociaz rosol to zwyczajowo w niedziele sie je.
              • wislocki12 Kury jak... lekarstwo 18.10.15, 23:39
                Obawiam się, że Edward Z. nie przepada za kurami, nawet tymi swojskimi... Chyba, że jako lekarstwo. ;-)
                • genia50 Re: Kury jak... lekarstwo 18.10.15, 23:56
                  W szpitalu mi tak radzili dobrzy ludzie,a lubie pana Edka i zalezy mi zeby sie dobrze czul,wiec stad takie propozycje.
                  • edekzgredek99 Re: Kury jak... lekarstwo 19.10.15, 08:17
                    Pani Geniu pani slowa to miodzio na moje serducho.
                • edekzgredek99 Re: Kury jak... lekarstwo 19.10.15, 08:16
                  Taka w rosole to lubie ale ostatnio jak sobie pomysle ze mogla byc macana przez lechowskiego to odbiera mi apetyt.
                  • genia50 Re: Kury jak... lekarstwo 19.10.15, 10:14
                    Kury nie traca chyba wartosci odzywczych z powodu niemilego dotyku,ale moga byc zestresowane i moze przekazuja te stresanty konsumentom?
                    P.S.Mozliwosc trafienia na takową jest minimalna,dlatego nie nalezy rezygnowac z leczniczego bulionu.
                    • edekzgredek99 Re: Kury jak... lekarstwo 19.10.15, 10:36
                      Tu nie chodzi pani Geniu o te biedna kure ale o lechowskiego. Skad ja wiem gdzie on jeszcze pcha tego palucha i co ma za paznokciami. Chyba zrezygnuje z roslu na dluzej
                      • genia50 Re: Kury jak... lekarstwo 19.10.15, 12:24
                        Panie Edku,jest pan piata osoba ,ktora rezygnuje z jedzenia rosolu! Czyzby podswiadomosc zadzialala?Wiekszosc nie zna przeciez lechowskiego!?
                        • genia50 Re: Kury jak... lekarstwo 19.10.15, 12:26
                          Dopowiem tylko,czego nie napisalam,ze piata osoba,ktora znam.
                        • edekzgredek99 Re: Kury jak... lekarstwo 19.10.15, 12:44
                          Lechowskiego widzialem na zdjeciach i jak sobie wyobraze tego jego palucha to mam gule w gardle. Biedne te kury.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka