Dodaj do ulubionych

Wisłocki!

04.11.15, 15:29
zasłużyłeś na nagrodę.....abyś nie był na tym forum samotny jak ten chłopak
www.youtube.com/watch?v=2B2nWFe4scw
Obserwuj wątek
    • edekzgredek99 Re: Wisłocki! 04.11.15, 18:25
      Wracaj kury macac
    • wislocki12 Nie jestem godzien... 04.11.15, 21:22
      Nie jestem godzien takiej nagrody! ;-))
      PS. A za niepełnoletnimi chłopcami, nawet tymi samotnymi, którzy namawiają kapłanów do grzechu, w odróżnieniu od niektórych hierarchów, nie przepadam! ;-))
      • edekzgredek99 Re: Nie jestem godzien... 05.11.15, 08:51
        To lechowski interesuje sie mlodymi, samotnymi chlopcami? Od dawna czulem ze z nim jest cos nie tak.
        • lechowski51 Re: Nie jestem godzien... 05.11.15, 11:09
          Oto smutny obraz upadku tego forum!.wklejks wisłockiego,do tego dwa sprostowania do wklejki a potem genialny wpis,geniusz intelektu,rodem spod budki z piwem!.Bawcie się w tym szambie sami,towarzysze szmaciaki.
          • lechowski51 Re: Nie jestem godzien... 05.11.15, 11:13
            Sorry!.Zapomniałem o wpisie genialnego analityka politycznego,naszej forumowej gieni.Ocena tego wszystkiegiego,na podstawie cytatu blogera matki kurki
            • genia50 Re: Nie jestem godzien... 05.11.15, 11:28
              Wpisalam moja opinie w innym watku na podstawie slyszanej rozmowy w tv (wczoraj z panem G.),a byla to odpowiedz do wpisu p.Edka o "samodzielnosci"J.K.Chcialam powiedziec ,ze pan G. nie jest tez lepszy i mnie niepokoi.
            • edekzgredek99 Re: Nie jestem godzien... 05.11.15, 11:49
              A kim ty lechowski jestes aby innych oceniac i krytykowac? No kim, maly, chory kartofelku? I dlaczego uwazasz, ze to ty masz zawsze racje? Wracaj do kurnika i macaj te swoje kury.
            • wislocki12 Translator? 05.11.15, 12:44
              Nadal nic z tego rozumiem! I co ma do tego Matka Kurka? :-(
              Proponuję, abyś wszystko to przetłumaczył na język polski. :-)
          • wislocki12 "wklejks wisłockiego" 05.11.15, 12:39
            Nie bardzo mogę zrozumieć, o co Ci chodzi? :-(
            • exbenek Re: "wklejks wisłockiego" 05.11.15, 13:21
              Po co wy dyskutujecie z tym "okazem"? Nie rozumiem was - "to" trzeba olać i nie reagować na wpisy .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka