lechowski51 04.11.15, 15:29 zasłużyłeś na nagrodę.....abyś nie był na tym forum samotny jak ten chłopak www.youtube.com/watch?v=2B2nWFe4scw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislocki12 Nie jestem godzien... 04.11.15, 21:22 Nie jestem godzien takiej nagrody! ;-)) PS. A za niepełnoletnimi chłopcami, nawet tymi samotnymi, którzy namawiają kapłanów do grzechu, w odróżnieniu od niektórych hierarchów, nie przepadam! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Nie jestem godzien... 05.11.15, 08:51 To lechowski interesuje sie mlodymi, samotnymi chlopcami? Od dawna czulem ze z nim jest cos nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Nie jestem godzien... 05.11.15, 11:09 Oto smutny obraz upadku tego forum!.wklejks wisłockiego,do tego dwa sprostowania do wklejki a potem genialny wpis,geniusz intelektu,rodem spod budki z piwem!.Bawcie się w tym szambie sami,towarzysze szmaciaki. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Nie jestem godzien... 05.11.15, 11:13 Sorry!.Zapomniałem o wpisie genialnego analityka politycznego,naszej forumowej gieni.Ocena tego wszystkiegiego,na podstawie cytatu blogera matki kurki Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Nie jestem godzien... 05.11.15, 11:28 Wpisalam moja opinie w innym watku na podstawie slyszanej rozmowy w tv (wczoraj z panem G.),a byla to odpowiedz do wpisu p.Edka o "samodzielnosci"J.K.Chcialam powiedziec ,ze pan G. nie jest tez lepszy i mnie niepokoi. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Nie jestem godzien... 05.11.15, 11:49 A kim ty lechowski jestes aby innych oceniac i krytykowac? No kim, maly, chory kartofelku? I dlaczego uwazasz, ze to ty masz zawsze racje? Wracaj do kurnika i macaj te swoje kury. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Translator? 05.11.15, 12:44 Nadal nic z tego rozumiem! I co ma do tego Matka Kurka? :-( Proponuję, abyś wszystko to przetłumaczył na język polski. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "wklejks wisłockiego" 05.11.15, 12:39 Nie bardzo mogę zrozumieć, o co Ci chodzi? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
exbenek Re: "wklejks wisłockiego" 05.11.15, 13:21 Po co wy dyskutujecie z tym "okazem"? Nie rozumiem was - "to" trzeba olać i nie reagować na wpisy . Odpowiedz Link Zgłoś