mar1mar1 06.07.15, 23:26 rzeszowski, wisłocki, kolekcjoner, smieszek,edek, genia, polak itd itp psycholu to dla ciebie tinyurl.com/p2ua5h8 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislocki12 Św. Piotr zdrzemnął się, niestety! 06.07.15, 23:37 Rzeszowski też? Szkoda tylko, Wielebny, że zapomniałeś o Klechowskim i Americano, niestety! ;-)) PS. "Nie znaleziono serwera", niestety! Podejrzewam, że św. Piotr zdrzemnął się, niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
ursi51 Re: Św. Piotr zdrzemnął się, niestety! 06.07.15, 23:45 Rzeszowski ani chybi się obrazi, że mar1mar1, proboszcz zresztą, umieścił go w takim towarzystwie... Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Prowincjonalny proboszcz? 06.07.15, 23:51 Też mam wrażenie, że marmar ma marne wyczucie ludzi, ze o sytuacjach nie wspomnę! No cóż, prowincjonalny proboszcz, niestety! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Prowincjonalny proboszcz? 06.07.15, 23:55 W niektorych wczesniejszych wpisach niezbyt ladnie sie wyrazal,a to ksiedzu nie przystoi. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Św. Piotr zdrzemnął się, niestety! 07.07.15, 10:58 A co? Zle towarzystwo? Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: wisłocki i spółka 06.07.15, 23:56 Ode mnie się od...l. Jak ci się moje posty nie podobają to po prostu nie wchodź na nie. Demokracja. Możesz czytać albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Forum to nie ambona 07.07.15, 00:12 Po raz pierwszy, chyba, zresztą, solidaryzuję się z Tobą! Choć słownictwa nie pochwalam! :-)) PS. Wielebny marmarze, forum tarnobrzeg to nie ambona, niestety! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: wisłocki i spółka 07.07.15, 06:07 Ciutkę się zdenerwowałam, Marmarze, mam nadzieję, że się pomyliłeś. Jeśli nie, to ja też się tu wpisuję, pozdrawiam. Link nie otwiera mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: wisłocki i spółka 07.07.15, 07:06 >>mam nadzieję, że się pomyliłeś. Bo Lechowskiego m.in. od psycholi nawyzywał ? ;) ... skądinąd taki katolik a sam z własnej inicjatywy bliźniego sponiewierał ... widać ma w tym misję, inszala czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Do Tarzana:-) 07.07.15, 10:15 Witaj, Tarzanie. Znam Mara osobiście, to dobry, życzliwy człowiek. Nie wiem, dlaczego założył taki wątek. Wśród wymienionych przez Niego osób jest bardzo bliski mi człowiek. Psychol to brzydkie słowo. Nie podoba mi się zachowanie Mara, dlatego zwróciłam mu uwagę. Mam do czynienia codziennie z osobą chorą psychicznie ale nie nazywam jej psycholem. Kiedyś był dobrym człowiekiem, teraz choroba go bardzo zmieniła. Nie wiadomo, co nas czeka za parę lat, dlatego szanujmy się nawzajem. ŻADNEJ Z WYMIENIONYCH OSÓB NIE NAZWAŁABYM PSYCHOLEM, choć wiele z Nich sprawia mi przykrość, oczernia, ośmiesza i upokarza. Jestem tu jednak z własnej i nieprzymuszonej woli. Szkoda, że już nie mam na tyle cierpliwości i wyrozumiałości, by z każdym z Nich rozmawiać. Pozdrawiam i życzę przyjemnego dnia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Do Tarzana:-) 07.07.15, 11:03 "bardzo bliski mi czlowiek" niech zgadne, chodzi o lechowskiego? Wiec to prawda co mowia "we wiosce". Zapytam wprost: jest pani jego kochanka? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Szczerzy katolicy 07.07.15, 22:02 Nie wierzę, przecież to szczerzy katolicy! Zwróć uwagę, na słownictwo, którym się posługują! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Do Tarzana:-) 07.07.15, 13:30 >>Znam Mara osobiście, to dobry, życzliwy człowiek. To jakim cudem wypisuje takie rzeczy w internecie? Chwila słabości, rozdwojenie jaźni? Życzliwość to cecha ... nie nastrój chwili ;) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Do Tarzana:-) 07.07.15, 14:50 Nie będę tu oceniać Mara. Jest na pewno dobrym człowiekiem. Miałam okazję wiele razy się o tym przekonać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Do Tarzana:-) 07.07.15, 21:45 >>Nie będę tu oceniać Mara. nie oczekuję tego ani tez sam nie mam zamiaru tego robić. >>Miałam okazję wiele razy się o tym przekonać. Wierzę:) Ja tylko znam wypowiedzi ... szkoda, że niektóre tak odbiegają od wspomnianego przekonania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: wisłocki i spółka 07.07.15, 22:37 >wisłocki i spółka< Mówiły jaskółki, że nie so dobre spółki! :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Spółkowanie 07.07.15, 22:53 Chyba żartujesz? Pierwszy milion trzeba wyspółkować... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: wisłocki i spółka 07.07.15, 23:16 A czy ja moge sobie wybrac kolo kogo bede w tej spolce? Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: wisłocki i spółka 07.07.15, 23:20 A raczej kolo kogo nie bede,bo o to bardziej mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Twórca i obrotowy 07.07.15, 23:49 Myślę, ze powinnaś rozważyć kandydaturę Marmara, bo przecież to on jest twórcą i obrotowym wszelkich spółek i to właśnie on decyduje o ich składzie! Nawet Rzeszowskiego przyjął! Szkoda tylko, że bez zgody zainteresowanego. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: wisłocki i spółka 08.07.15, 10:16 Pani Geniu zapraszam obok mnie. Bedzie milo i wesolo. No chyba ze woli pani pana Wislockiego? :( Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: wisłocki i spółka 08.07.15, 12:41 Dziekuje za zaproszenie,odpowiada mi to miejsce,a jesli mozna to jeszcze lepiej w srodeczku miedzy panem,a panem Wislockim. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: wisłocki i spółka 08.07.15, 13:14 Pewnie ze mozna :) nawet dobrze ze nas pani rozdzieli bo lechowski by zaraz darl jape ze jestesmy homo Odpowiedz Link Zgłoś