04.02.16, 10:54
"Jeszcze nic o tym mi nie wiadomo, ale niedługo w tym kraju odezwać się nie będę mógł i powiedzieć co myślę - bo obrażę złodzieja i zrobi mi sprawę w sądzie!!!" - napisał (pisownia oryginalna - red.).

(jb)"Jeszcze nic o tym mi nie wiadomo, ale niedługo w tym kraju odezwać się nie będę mógł i powiedzieć co myślę - bo obrażę złodzieja i zrobi mi sprawę w sądzie!!!" - napisał (pisownia oryginalna - red.)."

To stąd:
eurosport.onet.pl/prokuratura-wszczyna-postepowanie-ws-wpisu-mariusza-pudzianowskiego/8ysjqz

Onet popiera czy przeciw pudzianowi?pamiętajcie o jednym by coś z tego zrozumieć: Onet już nie jest niemievcki ,podobnoiie jak radia Z). Kupili to Żydzi z USA.

A Zauważyliście zmienę tonu u naszego Wisłockiego? On JEST ZA CZY PRZECIW? Poczytajcie jego wcześniejsze wpisy i obecne. Zauważacie różnicę? (JUż nagle nie popiera kodu) O co "walczy" Wisłocki (który notabene po pamiętnym wpisie marmara
( forum.gazeta.pl/forum/w,329,160234497,160234497,Ciekawe_.html)

jakby mniej aktywny na rzecz tarzana).

Wracając ad rem.
Waszym zdaniem" onet za czy przeciw Pudzianowi> (A na naszym forum: Wisłocki obecnie za czy przeciw???)

(jb)
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Góra mięsa i... prostactwa 04.02.16, 22:21
      Naprawdę myślisz, że jestem w stanie poprzeć tę górę tę górę mięsa i... prostactwa?
    • genia50 Re: judzą 04.02.16, 22:47
      Lubiłam kiedys Pudziana,bo myślałam,że to silny,ale miły człowiek.
      • exbenek Re: judzą 05.02.16, 12:47
        No to tylko potwierdza moją tezę że założyciel tego posta to jełop ,jak 1706,3322,51 -mózg pudziana ,po latach stosowania sterydów i bicia przez innych jest jak stary worek bokserski - spruty i obity. A że tego obitego półgłówka traktuje jak "głos ludu" - to problem "bezjajecznego"
        • edekzgredek99 Re: judzą 05.02.16, 13:12
          Panie rownowaga hormonalna jest bardzo wazna. Jak nie ma jaj to niestety we lbie sie lasuje.
        • polak1706 Re: judzą 05.02.16, 16:05
          Twój mózg, jeżeli go jeszcze masz pijaczyno, nie jest lepszy.
          A Pudzian ma rację. Małpy zeszły z drzew i należy je pozamykać w klatkach, wcześniej wychłostać batem. Ciebie też.
          • genia50 Re: judzą 05.02.16, 20:18
            Gdyby ktos zza granicy posluchal co mówia Polacy,nigdy by nie wywnioskował,ze w 90% to katolicy,religia od lat w szkołach a wokół krzyże i świete obrazki i ze Polska to kolebka "Solidarności".
            • polak1706 Re: judzą 06.02.16, 22:06
              do tego prowadzi tolerancja, poprawność polityczna:
              wiadomosci.onet.pl/kraj/leszek-miller-moze-nadejsc-moment-ze-trzeba-bedzie-walczyc-z-bronia-w-reku/2d2kcd
              Nie po to ludzie przelewali krew, kiedy chrześcijaństwo się "kształtowało" by teraz wprowadzać obcych kulturowo których zamiarem jest tylko walka z niewiernymi. Zrozum to wreszcie.
            • polak1706 Re: judzą 06.02.16, 22:30
              >Będzie mógł zamykać granice<
              wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Viktor-Orban-chce-znow-zmienic-konstytucje-Bedzie-mogl-zamykac-granice,wid,18145956,wiadomosc.html
              Czas najwyższy także w Polsce zanim nie będzie za późno!
            • polak1706 Re: judzą 06.02.16, 22:33
              wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Jedna-trzecia-Niemcow-pozwolilaby-policji-strzelac-na-granicy-do-uchodzcow,wid,18147979,wiadomosc.html
            • polak1706 Re: judzą 06.02.16, 23:28
              No i... extra dla ciebie genia. Od 15minuty... ten młody to 12latek
              www.zerocensorship.com/t/uncensored-isis-execution/223138-isis-execution-video-featuring-english-speaking-child-beheading-hostage#axzz3zF5gcCE0
    • falszywyogier1 Re: judzą 06.02.16, 14:10
      genia50 05.02.16, 20:18
      Gdyby ktos zza granicy posluchal co mówia Polacy,nigdy by nie wywnioskował,ze w 90% to katolicy,religia od lat w szkołach a wokół krzyże i świete obrazki i ze Polska to kolebka "Solidarności".

Na szczęście dzięki temu pozostałemu 10% wiadomych mniejszości narodowych, feministek, ped.... no, tych kochających inaczej, światłych liberałów, płatnych internetowych trolli i ogólnie przygłupich lewaków za granicą z nadzieją patrzą na nasz kraj katolików:

ndie.pl/orban-inwazja-imigrantow-inspirowana-jest-przez-ideologiczna-lewice/

polskaniepodlegla.pl/opinie/item/4451-w-paryzu-morduja-w-obozach-gwalca-polska-dla-polakow-to-odtrutka-antidotum-i-nadzieja

wyborcza.pl/1,75478,18939508,nadzieja-dla-polakow-za-granica-to-rzady-pis-plan-pis-dla.html
    • pamietamy3322 Re: judzą 06.02.16, 18:47
      Zli ludzie ciesza sie jak innym dzieje sie krzywda. Ciekawe co tacy zrobiliby jakby ci biedni imigranci im cos zniszczyli np wycieraczke przed drzwiami albo kubelek na smieci. Podejrzewam ze bylby sajgon za ta pie.... Ale inni to nawet moga wszystko lacznie z zyciem stracic. Ja nie wiem skad taka nienawisc do ludzi.
    • polak1706 Re: judzą 07.02.16, 02:05
      Rozrabiają, gwałcą, molestują, demolują ale ani złego słowa na nich powiedzieć nie wolno!
      Szczyt hipokryzji!
      www.youtube.com/watch?v=jrt-g0XgVZY
      • palacz67 Re: judzą 07.02.16, 07:53
        Dokładnie- to komentarz do Twojego ostatniego zdania:-)
    • falszywyogier1 Re: judzą 08.02.16, 11:22
      wislocki12 04.02.16, 22:21
      Naprawdę myślisz, że jestem w stanie poprzeć tę górę tę górę mięsa i... prostactwa?

"? Ja do uchodźców nie mam nic, oni są naprawdę w porządku, ale ludzie, którzy tam (w Calais ? przyp. red.) próbują się przedostać, zachowują się jak bydło. Próbują niszczyć moje mienie, włamują się na naczepy, tak jak powiedziałem, zaczekałbym sobie na nich na naczepie. Mam patrzeć na to, jak ktoś się włamuje i okrada? ? podkreślił Mariusz Pudzianowski w rozmowie z Onetem, którą prezentujemy poniżej."
      eurosport.onet.pl/mma/ksw/ciag-dalszy-afery-z-mariuszem-pudzianowskim-rozstrzygnac-moze-prokuratura/7wfe3k

Ja myślę, Wisłocki12, że Ty jesteś za głupi nawet na to żeby zrozumieć co Pudzian ma na myśli.

[Zaznaczam iż stwierdzenie o Twoich możliwosciach intelektualnych to nie żadna figura retoryczna a rzeczowa ocena powstała w wyniku obserwacji Twojej (i Twych klonów) żałosnej działalności na forum niniejszym]
      • ja-tarzan Re: judzą 09.02.16, 06:23
        >>za głupi nawet na to żeby zrozumieć co Pudzian ma na myśli.

Przecież Pudzian ma na względzie swój biznes, jakby mu na naczepy nie włazili, to by się może i włączył w akcję popierającą pomoc imigrantom.

>>Dla niezorientowanych

A po co się orientować w tej kwestii?
    • falszywyogier1 Re: judzą 08.02.16, 11:25
      Dla niezorientowanych
      www.facebook.com/pudzianowski.official/photos/a.654620404588580.1073741830.654161034634517/1074703785913571/?type=3

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka