Dodaj do ulubionych

Jak to możliwe

11.11.15, 17:42
Jak to możliwe, że w europie zachodniej czy nawet w Polsce ludzie chodza w koszulkachz marksem, ogolnie dostepne sa rozne portrety lenina. Poza tym w Polsce propagowanie komunizmu jest zabronione.Wiec czemu np na allegro mozna kupic jakies popiersia lenina. A co do europy zachodniej to sa glupcy bo komunizm zabil duzo wiecej ludzi niz nazizm. Wiec czemu na transparentach niektorych zachodnich druzyn jest stalin najwiekszy zwyrodnialec w dziejach swiata.

Ilu zydow zginelo w holokauscie 5-6 milionow?
Stalin tylko w jeden rok przelom 1932-1933 postanowil ograniczyc libcze ludnoci ukrainy. Polegalo to na tym ze skonfiskowane zostaly wszelkie zboza, plody rolne wlacznie z tymi na zasiew. W ciagu roku z glodu umarlo 7 milionow ludzi. Ludzie zjadali sie nawzajem. Bo stalinek uznal ze ukraincow jest za duzo i nie sa zbyt przychylni dla komunizmu. A i nie mogli wyemigrowac wtedy w zsrr zeby przejechac sie do innego miasta trzeba bylo miec ,,papier" od wladz albo kula w leb. A ukraina zostala otoczona wojskami nkwd.
To tylko jedna z wielu zbrodni tego gowna stalina.
Obserwuj wątek
    • pamietamy3322 Re: Jak to możliwe 11.11.15, 17:43
      wolna-polska.pl/wiadomosci/holokaust-i-holodomor-geneza-antysemityzmu-2015-10 link do artykulu jakby ktos chcial szerzej poczytac
      • wislocki12 Filosemita? 11.11.15, 21:22
        Czy mam rozumieć, że jesteś zdeklarowanym filosemitą? Nigdy Cię o to nie podejrzewałem! Przepraszam! ;-))
        • pamietamy3322 to samo jak nizej 11.11.15, 21:43
          jak nizej, jak nizej
    • wislocki12 Ani jednemu, ani drugiemu niczego nie brakowało 11.11.15, 21:20
      Myślę, że zastanawianie się nad tym, kto był większym mordercą jest raczej średnio płodne... Podejrzewam nawet, że ani jednemu, ani drugiemu niczego nie brakowało... Choć każdy, przecież, co by to nie mogło oznaczać, może wybrać sobie własnego faworyta. :-((
      • pamietamy3322 znowu nie na temat 11.11.15, 21:42
        przeczytaj, przemysl, zastanow sie nad moim 1 postem bo wychodzisz na takiego, ktory nie umie czytac ze zrozumieniem.
        • wislocki12 Satisfaction? 11.11.15, 21:57
          Jak podejrzewam, wg Ciebie Stalin był większym zbrodniarze niż Hitler, ale przecież nic z tego nie wynika. ;-))
          PS. A jak się zgodzę z tobą, to będziesz się czuł usatysfakcjonowany?
          PS2. Myślę, że transparenty niektórych zachodnich drużyn projektują tacy sami mędrcy jak Ty! :-((
      • edekzgredek99 Re: Ani jednemu, ani drugiemu niczego nie brakowa 12.11.15, 10:32
        A moze tak: Stalin byl wiekszym morderca bo zyl dluzej ;)
    • genia50 Re: Jak to możliwe 12.11.15, 08:50
      W/g obowiazujacej religii obydwaj pojda do piekla(Stalin i Hitler),chyba,ze ktorys przed smiercia zrobil doskonaly zal za grzechy.Moze to pozwoli ci ocenic ,ktory gorszy,skoro to nie daje ci spokoju.Ja uwazam,ze obydwaj to bestie,a nawet gorzej .Zauwazylam,ze rozgrzesza sie Hitlera ,bo eliminowal Zydow i chcial aby jego nacja byla panujaca na swiecie,co odpowiada wspolczesnym antysemitom o nacjonalistom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka